iza.krzysiu21 Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 31.07.07, 20:03 na wrzosowej...przepraszam:) Odpowiedz Link
summerwine Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 02.08.07, 12:03 kiedys to bylo cos teraz juz nie, u znajomej miala byc klimatyzacja a potem jak sie zorientowali ze nie ma i poprosili wytlumaczeniem bylo ze zapomniali wlaczyc haha, wszystkiego trzeba sobie dopilnowac, i wiele takich jeszcze ale moze do tego czasu cos sie zmienilo Odpowiedz Link
czarnuch232 Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 04.08.07, 14:10 2 lata temu byłam tam na weselu. Sala jest sliczna, obsluga mila a jedzienie pyszne. Często cieple posilki. Klimatyzacja. Mysle ze jest to odpowiednie miejsce na przyjecie weselne. Odpowiedz Link
mamari2 Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 10.08.07, 13:00 ja bylam na tej sali na weselu u mojej kuzynki.prawda jest ze sala jest ladna,duza ale nie zgodze sie ze jedzenie jest pyszne i duzo! tez mialam tam zrobic wlasne ale sie rozmyslilam i Pani Beata powiedziala ze w miesiacu, w ktorym ja mam wesele przyjmuje ona powyzej 150 osob,wiec sie nie zgodzilam na takie warunki, ja jestem klientem wiec ja ustalam warunki:) Odpowiedz Link
tup.tus Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 28.08.07, 18:37 byłam tam tylko na sylwestrze sala i otoczenie fajne, mają klime, obsługa i pani Beata są spoko, ale jeśli chodzi o jedzenie za te pieniądze (mają dość drogo w sylwestra) to żadna rewelacja.... może na weselu jest inaczej Pozdrawiam;) Odpowiedz Link
slodka281 Re: BEATA we Wrzosowej 11.09.07, 09:31 a ja bardzo polecam tą salę, a także muszę pochwalić Panią Beatę i Jej Małżonka. Wesele było dwudniowe, 6 stycznia br. udało się wspaniale. Sala przepiękna,super wystrój, dużo miejsca, palarnia, czyściutkie łazienki, obsługa chodziła jak w zegarku, wszystko na czas przepyszne jedzonko, nie do przejedzenia,mnostwo zreszta jedzonka dostaliśmy w niedzielę po porawinach, można by zrobić drugie wesele, hi,hi. Goście byłi zachwyceni i bardzo zadowoleni, a muszę przyznać , że połowa gości była z daleka wiec nie wypowiadali się na ten temat sami Częstochowianie,aaaa nie mogę zapomnieć równiez o rewelacyjnym barmanie :-)Jeśli ktoś ma zyczenie chętnie doradzę i prześle niezapomniane fotki. Pozdrowionka dla pani Beaty i Męża. Kasia i Wojtek wspaniała obsługa, Odpowiedz Link
misiak0703 Re: BEATA we Wrzosowej 11.09.07, 13:15 ja bym poprosila o fotki, moj email- misiak0703@gazeta.pl Odpowiedz Link
pusiao Re: BEATA we Wrzosowej 14.04.08, 17:09 czy mogłabym prosić o fotki mam wesele w tym roku w sierpniu Odpowiedz Link
viktoriam Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 11.09.07, 16:39 Sala "Beata" jest śliczna. Ma ładny wystrój, klimatyzację,podswietlany parkiet, wokoło sali jest dużo zieleni. Własciciele mówią ze w letnich miesiącach robią wesela na min 100 osób. Wg mnie żeby nie było ścisku to 100 osób to max, wiecej nie ma co wciskac. Odpowiedz Link
carry-beauty Re: BEATA na wzrosowej-pilnie 20.07.08, 09:43 Jeśli dobrze pamiętam to Sala Beata dysponuje pokojem dla nowożeńców oraz dwoma dla gości. Jednak w pobliżu (ok. 100 m)znajdują się pokoje gościnne. Odpowiedz Link