mamari2 23.08.07, 22:09 czesc.czytalam ze bedziesz dekorowac swoja sale weselna - Epsilon.nie wiem czy pamietasz ale ja tez bede miala tam wesele i chcialabym z toba porozmawiac,jezeli mozesz to pisz na moj email - mamari@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iisiia Re: do iisii 24.08.07, 08:24 witam pamietam!!! tak bede dekorowała sale Epsilon mam dekoratorke ktora sietnie to zrobi chodz musialam sie troche postawic szefowi i pojsc znim na pewne kompromisy czesc z tamtej dekoracji zostaje a my to wszystko poprostu ubarwimy !!!! masz moze gg??? Odpowiedz Link
salsa7 Re: do iisii 05.09.07, 19:55 Mnie się nie podoba miejsce gdzie siedzą Młodzi, wrrr :/ Tez myślę, coś tam zmienić.. bo też mam tam wesele ;) Odpowiedz Link
bartekl35 Re: do iisii 18.09.07, 18:02 WITAM PROPONUJE TANIO!!!SAMOCHOD MERCEDES E KLASE (OKULARNIK) PIEKNY BIALY MERCEDES WYPOSAZONY W KLIMATYZACJE CZARNA SKORE,ITD...MOZLIWOSC UBRANIA SAMOCHODU W CENIE USLUGI!!!WIECEJ ZDJEC NA ALLEGRO.DO SLUBU,WESELA NA TERENIE 100KM OD CZESTOCHOWY ORAZ INNE TERENY DO UZGODNIENIA.W CELU ZAREZERWOWANIA TERMINU PROSZE O KONTAKT TEL:665 12 85 00 LUB BARTEKL35@WP.PL Odpowiedz Link