omega 04.12.07, 06:26 Poszukujemy sali weselnej na mniej wiecej 100 osob, z noclegiem dla kolo 40 osob w okolicach Czestochowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toj-a30 Re: Sala weselna z noclegiem 04.12.07, 14:17 Na Poselskiej jest hotel, gdzie wyprawiają wesela i tam oczywiście są pokoje dla gości. Jak to w hotelu:) Odpowiedz Link
doliwczyk Re: Sala weselna z noclegiem 06.12.07, 09:34 tak się składa, że jest takie miejsce, w sali to się nawet więcej osób zmieści, zresztą miejsc noclegowych o ile mi wiadomo też jest więcej (domki, a także apartamenty) www.slonecznybrzeg.com/polecam i pozdrawaiam ;) Odpowiedz Link
doliwczyk Re: poprawny link do poprzedniego wpisu 06.12.07, 12:11 o przepraszam źle mi się tekst uciął i nie odsyła gdzie powinien www.slonecznybrzeg.com/ Odpowiedz Link
kolabe Re: Sala weselna z noclegiem 06.12.07, 13:51 polecam www.podgrzybkiem.pl stylowa restauracja inocleg w drewnianych góralskich domkach Odpowiedz Link
coollezanka Re: Sala weselna z noclegiem 07.12.07, 10:31 Dwór Zielone Wzgórza, Bukowno koło Olsztyna. Sala na 250 osób. Miejsc noclegowych: w tej chwili 30 ale może być więcej... Pokoje i sala są piękne - sama tam będę miała wesele... My też będziemy mieć noclegów ok 40... Powiedziano nam że można dostawić łóżka do pokojów... Za wszystkie zajęte pokoje i łóżka właściciele chcą ok 2000 zł ale można się z nimi dogadać... Odpowiedz Link
toj-a30 Re: Sala weselna z noclegiem 07.12.07, 13:16 Sala weselna znajduje sie też w Hotelu w Hucisku, pięknie w lesie, miejsc noclegowych bardzo dużo, jedzenie weselne przepyszne! Hotel bardzo ładny, widoczki też. Odpowiedz Link
kate.kate Re: Sala weselna z noclegiem 22.01.08, 16:17 witam, mam wesele w tym hotelu w pazdzierniku. Moglabys napisac o przyjeciach weselnych tam cos wiecej ? Odpowiedz Link
kotka85 Re: Sala weselna z noclegiem 07.12.07, 22:39 Hej! My mieliśmy podobny problem- wesele też na ok. 100 osób i mniej więcej tyle samo miejsc noclegowych. Zdecydowaliśmy się na Zajazd Tytan w Kochanowicach. Z tego co słyszałam to opinię mają bardzo dobrą. Ja dopiero przekonam się w roku 2009 ;) Odpowiedz Link
nena_to_ja Re: Sala weselna z noclegiem 22.10.08, 11:05 Bawiłam się tam na weselu.Było super, jedzonko pyszne!! nie do przejedzenia.Pokoje czyste,i fajne.Atmosfera naprawdę rewelacyjna, obsługa też , miła komunikatywna, nikt nie był nadęty ( a niekiedy tak jest)Jak będę wychdzic za mąż to na pewno tam je zrobię.Oni się na tym znają i wiem , że nie będę się musiała martwić czy wszystko będzie dobrze, pełny luz. Moja kuzynka też była bardzo zadowolona, Odpowiedz Link
tina-123 Re: Sala weselna z noclegiem 03.01.08, 21:21 Jest taka nowa sala koło Olsztyna w Bukownie nazywa sie Dwór Zielone Wzgórza (ok 15 km od Częstochowy), piękny budynek i sala też super na ponad 100 osób, dużo miejsca do tańca, okolica bardzo ładna, wprawdzie widziałam ją teraz zimą ale latem gdy będę tam miała wesele bedzie jeszcze ładniej :) i mają noclegi dla ok 40 osób podaje tel. 605 305 045 aha i mają jeszcze wolne terminy pozdr. Odpowiedz Link
pelasia11 RONDO W KIEDRZYNIE 20.10.09, 16:59 polecam nową salę rondo w kiedrzynie. miałam tam wesele w sierpniu tego roku, było trochę ponad stu gości. Miejsca jest sporo, nikt nikomu po piętach nie depcze, jest patio, gdzie mogą się bawić dzieciaki i przede wszystkim jest dużo posiłków, bardzo dobre jedzenie. sa tam pokoje goscinne . restauracja jest na ul ludowej 206, pozdrawiam Odpowiedz Link
ekruszynka Re: Sala weselna z noclegiem 22.10.09, 13:04 Polecam salę BALANTAIS w Radostkowie. Byłam tam na weselu i uważam że warto zobaczyć salę i ofertę. Jest bardzo atrakcyjna i dużo gratisów. Znajoma (pani młoda) była bardzo zadowolona - goście również. Odpowiedz Link