zubow83 02.03.08, 14:56 Witam Co sądzicie o zespołach na Wesele Takiż czy Avans? Co wybrać, podzielcie sie opiniami a najlepiej coś doradzcie:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proget Re: Zespół na Wesele? TAKIŻ czy AVANS 20.09.08, 18:57 Witam. Mogę polecic nas czyli zespoł Proget z Częstochowy. Jesteśmy jednym z najbardziej cenionych zespołów w tych regionach , poniewaz gramy na Zywo w 5 osobowym składzie i profesionalnie prowadzimy wszelkiego rodzaju imprezy. I co najwazniejsze jako chyba jedyny zespol w Częstochowie stwarzamy możliwosc Posłuchania nas na Zywo na naszej Probie:) Odwiedzają nas ludzie z całego wojewodztwa. Gramy w obrębie 150 km od Częstochowy. TeL : 0603083090 lub 0343295199.Pozdrawiamy Serdecznie Odpowiedz Link
slawik40 Re: Zespół na Wesele? TAKIŻ czy AVANS 04.10.08, 12:49 Jeśli chodzi o PROGET to gość pojechał po bandzie i to ostro. Twierdzi że jako jedyni dają możliwość przesłuchania zespołu na żywo przed weselem. UWAGA: albo od niedawna są w branży?... albo są równie beszczelni jak i zadufani w sobie. Nie będę wymieniał zespołów które od x lat dają taką możliwoś młodym przed podpisaniem umowy. Ja rozumiem reklama dzwignią handlu...ale nie na beszczelnego. Nie twierdzę że zle czy dobrze grają bo ich nie słyszałem, ale takich bzdur już dawno nie czytałem. Nasuwa się pytanie - co jeszcze mają naciągane i czy potrafią tak grać jak wciskać kit. Pozdrawiam wszystkich Sławek Odpowiedz Link
brevis1 Re: Zespół na Wesele? TAKIŻ czy AVANS 07.10.08, 11:04 witam ! a czy może być inny zespół? pozdrawiam Odpowiedz Link