kamila8027 08.04.08, 07:11 Witam Czy ktos wie cos o gratisach jakie oferuje wlasciciel sali EPSILON? Jaki jest głównie: fotograf, zespół, kamerzysta. Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa.1978 Re: zespół Epsilon-gratisy 08.04.08, 13:37 Jesli gratisem jest zespol w postaci dwoch panow, to serdecznie odradzam... Jak uslyszam tych dwoch, to doslowie zgrzytalam zebami... I nie mowie tu o repertuarze (choc rowniez nie jest do polecenia), tylko o dzwiekach ktore z siebie wydaja usilujac spiewac.A zabawy???? np. Konkurs w ktorym zdejmuje sie bielizne z innych gosci weselnych... hmmm przesada. Odpowiedz Link
nicola5000 Re: zespół Epsilon-gratisy 09.04.08, 17:15 W przyszłym roku też będziemy mieli wesele na tej sali i własnie zastanawiamy sie nad tymi gratisami.Jeżeli chodzi o zespół to w skład wchodzą własciciel plus kolega wiec jak dla mnie to odpada bo szukam co najmniej trzy osobowy ale zastanawiam sie nad kamerzysta,mam do niego namiary i zamiar sie tam wybrać.Z tego co mówił własciciel,kamerzysta filmuje cały slub i wesele ale za obróbkę tego materiału musisz zapłacić,będzie to jakie 300zł,gratisowy fotograf to ta sama firma,możesz pooglądać sobie ich na stronie,link do tego fotografa jest na stronie sali epsilon na samym dole po lewej stronie.My fotografa szukamy sobie sami. Odpowiedz Link
megane-84 Re: zespół Epsilon-gratisy 09.04.08, 19:13 Cześć ;) Ja tam się będę bawić ;) Ale jeśli z A. zamówicie gratis tego pieczonego prosiaka to ja poproszę do domu,na pamiętkę jego łepek ;) Odpowiedz Link