gandzia200 12.11.08, 20:02 jakiego foptografa polecacie?Skowronek?może Hampel? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leila25 Re: dobry fotograf 28.11.08, 20:53 Tylko p. MARIUSZ KNIEJA z Myszkowa. Niedawno odebraliśmy zdjęcia z naszego ślubu, wesela i pleneru i cały czas się nimi zachwycamy, a co najważniejsze nie tylko my, ale wszyscy oglądający. Dzisiaj robiłam kopie kilku zdjęć i pan w punkcie foto, nie pytany o zdanie, powiedział, że dawno nie spotkał się z takimi profesjonalnymi i pięknymi fotografiami , a ogląda na co dzień wiele zdjęć ślubnych. Odpowiedz Link
toj-a30 Re: dobry fotograf 01.12.08, 13:00 jeśli chodzi o Częstochowę to tylko AREK HAMPEL, przed ślubem dłuuugo szukałam dobrego fotografa. Właśnie odebraliśmy zdjęcia. Są boskie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
medziaa Re: dobry fotograf 08.04.09, 16:29 Witam Chciałam zarezerwować sobie termin w Arce, ale jest wolny ten straszy Pan to chyba ojciec Pana Arka.Czy może mi ktoś powiedzieć czy robi on dobre i ładne zdjęcia, bo nie chce się rozczarować. Odpowiedz Link
elistaprezentow.pl Re: dobry fotograf 23.01.09, 15:29 witam, polecam kolegę, z którego usługi jestem bardzo zadowolony: www.fotogallery.com.pl/ Kolega Damian Gil. w linku znajdziesz namiary ... Jak znajdę link do naszego albumu to podeślę. Pozdrawiam elistaprezentow.pl Odpowiedz Link
elistaprezentow.pl Re: dobry fotograf 23.01.09, 22:20 znalazłem linka do naszego albumu: www.fotogallery.nazwa.pl/galeria/20092008/ oryginalnie :-) elistaprezentow.pl Odpowiedz Link
aga80_dwa Re: dobry fotograf 07.04.09, 20:45 Witaj jeżeli zależy Ci na dobrym fotografie to polecam www.fotogk.com.pl - u mnie na ślubie się sprawdził. Pozdrawiam aga Odpowiedz Link
j230455 Re: dobry fotograf 08.04.09, 09:40 gandzia200 napisała: > jakiego foptografa polecacie?Skowronek?może Hampel? Ale chodzi ci o fotografa czy o "FOPTOGRAFA"? Bo może w/w to ci "foptografowie" a ja jestem tylko fotografem. Odpowiedz Link