4-ania 11.12.08, 16:40 Proszę o kontakt do dobrych ciastkarni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola100 Re: Ciastkarnia 11.12.08, 19:12 Wiatm A napisz dokładnie czego szukasz? Każda ma w sobie coś dobrego do zaoferowania! Odpowiedz Link
mazurekwrc Re: Ciastkarnia 12.12.08, 07:58 mnie smakują wypieki z cukierni Aleksandra w Kłobucku, www.aleksandra-klobuck.pl/ ale że smaki są różne więc należy pojechać samemu, kupić po kawałku różnych ciast i ocenić samemu :) Odpowiedz Link
rybkaalota Re: Ciastkarnia 15.12.08, 09:02 Ja zamówiłam ciasta i tort w cukierni JAGODA na ul.Wieluńskiej, mają fotki przykładowych tortów, dostawa w granicach miasta gratis.Pozdro Odpowiedz Link
bernadeta1112 Re: Ciastkarnia 28.12.08, 11:55 wielokrotnie korzystalam z uslug ciastkarni ROGAL w Klobucku. Maja dowoz gratis do cze-wy, blachowni i okolic. ciasta smaczne, swieze, duzy wybor i dobre torty - zwlaszcza te z bitej smietany. Moge polecic!MAja chyba strone w internecie www.ciastkarnia-rogal.pl Odpowiedz Link
nippy7 Re: Ciastkarnia 28.09.09, 06:48 ja polecam ciastkarnie Krystyna w Rzerzęczycach.Ciasta przepyszne, tort boski. dowóz bez dopłat. nasi goście weselni byli zachwyceni. szczerze mogę polecić. Odpowiedz Link