Dodaj do ulubionych

Sala w Szarlejce!!!

21.04.09, 12:39
Prosze wszystkich o opinie, z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • listizy Re: Sala w Szarlejce!!! 21.04.09, 14:23
      Witaj,

Sala jest nowa. My tam mamy wesele 19 wrzesnia. Zero kiczu. Teren wokól placówki został zaprojektowany z dużym wyczuciem. Właścicielka konkretna. Nam polecił ją pewien dj oraz (niezależnie) kamerzysta. Obaj byli zachwyceni jedzeniem i kulturą obsługi. Dziewczyna mojego brata widziała salę w zeszłym tygodniu - określiła, że wygląda jak hiszpańska hacjenda, co ja rzuciło na kolana :) Podoba mi sie też to, że właściciele nie bija się o reklame, a mimo to ich grafik pęka w szwach.
      • brzuchaczek Re: Sala w Szarlejce!!! 22.04.09, 14:13
        Kochana mogłabyś mi jakieś fotki przesłać na maila "gazetowego"?nikt nie ma
        żadnych namiarów na salę tzn zdjęć ,jakiejś stronki internetowej ,napisz mi ile
        dawaliście od osoby ,ile wcześniej zamawiać u nich salę ,jak macie zespół
        ,kamerzystę no co Ci do głowy przyjdzie :-) brzuchaczek@gazeta.pl
        • listizy Re: Sala w Szarlejce!!! 22.04.09, 16:53
          Heja,

odpisałam. Wysłałam też namiar na zaproszenia ślubne i dj'a,

buziaki
          • marteczka1986 Re: Sala w Szarlejce!!! 24.04.09, 11:13
            ja tez prosze o inf na meila: mkicinska@poczta.onet.pl
            • listizy Re: Sala w Szarlejce!!! 25.04.09, 00:24
              Wysłałam :) Zdjęcia obiektu postaram się zrobić za 2 tygodnie.
          • basik_1984 poproszę też o zdjęcia :) 22.07.09, 20:01
            ja również byłabym wdzięczna za jakieś fotki. mój adres to basik_1984@o2.pl z
            góry wielkie dzięki
      • czarlin05 Re: Sala w Szarlejce!!! 13.07.09, 20:07
        Czy moge prosic o dokładne namiary na tę salę? Z góry dzieki!!
    • marteczka1986 Re: Sala w Szarlejce!!! 27.04.09, 21:53
      dzieki wielkie za info, lecz jest ono juz troche nieaktualne
      . dzis juz byłam zarezerwowac te sale, jest swietna, własciciele konkretni, jak
      narazie podoba mi sie
      • listizy Re: Sala w Szarlejce!!! 28.04.09, 04:22
        Cieszę się, że ją wybrałaś. W weekend moja mama jeszcze raz pojechała ją
        zobaczyć - ponoć zrobili solidne ogrodzenie, a teren wokół sali wygląda jeszcze
        ładniej (wszystko podrosło). Nazwa lokalu to "Arenda".
    • ectasy22 Re: Sala w Szarlejce!!! 28.04.09, 09:41
      sala jest rewelacyjna.....jedzenie super....tylko nie wiem ile
      kosztyje menu od osoby...Chciałabym tam mieć swoje wesele
      • marteczka1986 Re: Sala w Szarlejce!!! 29.04.09, 09:30
        150zł na 1 dzien, a 180 na dwa dni
        • ka-pe182 Re: Sala w Szarlejce!!! 24.05.09, 22:04
          mogłabym prosić o jakiekolwiek zdjęcia tego obiektu? będę bardzo wdzięczna,
          ka-pe182@o2.pl
      • gum-owa Re: Sala w Szarlejce!!! 20.06.09, 13:39
        Witam, moge prosci rowniez o kilka zdjec na maila? z gory wielkie dzieki:)
        ewa1982@poczta.fm
        • e-fuuj Re: Sala w Szarlejce!!! 09.07.09, 13:53
          Czesc, Czy ktoś posiada zdjęcia sali tzn wystroju podczas wesela? nortgsm@vp.pl
          Bardzo prosiłbym o jakies zdjęcie i opinie
    • czarlin05 Re: Sala w Szarlejce!!! 14.07.09, 09:59
      czy moge prosić o dokładne namiary na tę salę :)
      • e-fuuj Re: Sala w Szarlejce!!! 14.07.09, 18:18
        Lokal nazywa się Arenda adres Łukaszewicza 169, 42-130 Szarlejka, niestety nie
        mam nr telefonu ale jest na miejscu na tablicy tylko wczesniej trzeba dzwonić
        aby obejrzeć :/ niestety jest to nowy lokal i nie maja jeszcze strony www :/
        • listizy Re: Sala w Szarlejce!!! 19.07.09, 08:03
          Czuję się sprawczynią tego zamieszania (tak trochę) - dawno, dawno temu
          założyłam wątek poświęcony tej sali. My posiadamy jedynie kiepskiej jakości
          zdjęcia z komórki (część zewnętrzna). W ten weekend będziemy w Cz-wie i chcemy
          umówić się z właścicielką na oglądanie sali udekorowanej jak na wesele (kiedy
          zamawialiśmy, miał się tam odbyć uroczysty obiad z okazji innej niż ślub). Jeśli
          nie zrobię zdjęć, to opiszę wszystko ze szczegółami.
          • basik_1984 Re: Sala w Szarlejce!!! 22.07.09, 20:05
            czekam na zdjęcia basik_1984@o2.pl oraz relację, z góry wielkie dzięki :)
            • anula-czarnula Re: Sala w Szarlejce!!! 25.03.10, 18:54
              hej czy ktos juz mial wesele w Szarlejce Arenda i moze opowiedziec wrazenia
              jakie jedzenie obsluga wlasciciele???
    • basiarr Re: Sala w Szarlejce!!! 16.05.10, 13:41
      Witam, 3 tyg temu mieliśmy wesele w Szarlejce w sali Arenda. Mogę śmiało polecić tę salę.Po pierwsze duzy parking, piękne otoczenie dookoła, w środku fajny wystrój, sala bardzo dobra akustycznie (słowa zespołu). Po drugie i najważniejsze jedzenie wyśmienite w dodatku za naprawdę nieduże pieniądze. Porównywaliśmy inne sale dookoła, wszędzie ceny były wygórowane, a tutaj za 1 dniowe wesele płaciliśmy 150 zł,w tym ciasto i owoce,kawa i herbata na zawołanie. Obsługa rewelacyjna, zanim zdążyliśmy pomyśleć o czymś, kelnerzy już za nami stali :).Właścicielka bardzo pomocna przy wyborze menu, mieslimy goscia wegetariankę i właścicielka sama zaproponowała dla niej osobne menu. Sala podobno na 100 osob,ale my mieliśmy 87 osob na weselu i naszym zdaniem była to liczba optymalna!!! Zespól mieliśmy rewelacyjny(skuzi brothers), wszyscy goscie bawili się na parkiecie i to może spowodowalo że nie widzimy tam wiekszej liczby gosci. Polecamy salę gorąco!!!
      • anita-2005 Re: Sala w Szarlejce!!! 18.05.10, 12:27
        Witam, czy moge prosic o przeslanie kilku zdjec tego obiektu i
        przede wszystkim sali na adres: anita2005@op.pl
        • rennne84 Re: Sala w Szarlejce!!! 08.07.10, 08:47
          Ja również mam prośbę o jakieś zdięcia tej sali na maila rennne84@o2.pl
          Pozdrawiam
    • julia_m1 Re: Sala w Szarlejce!!! 12.07.10, 11:40
      Ja także prosiłabym o przesłanie zdjęć tej sali na adres: julia_m1@o2.pl Z góry
      dziękuję!
    • brzuchaczek Re: Sala w Szarlejce!!! 13.07.10, 22:58
      Zdjęcia Arendy znalazłam przypadkiem,kiedy szukałam fotografa ,na stronce
      AKFILM Arkadiusz Kołodziejczyk zakładka "wesele"-Paulina i Łukasz i tam są
      zdjęcia z Arendy (swoją drogą dziewczyna miała fajną sukienkę i fryzurę :-) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka