ectasy22 28.04.09, 09:44 ile tam kosztuje menu od osoby na wesele?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzuchaczek Re: szarlejka 28.04.09, 12:08 No więc w zeszłym roku ,za dwa dni wesela 150zł -ale to po znajomości ,od jednej z forumowiczek słyszałam ,że za dwa 170zł, za jeden 135zł na ten rok ...wiem ,że jedzenia jest ogrom nie do przejedzenia ,i zabiera się co na stole zostanie ,osobno na pewno koleżanka tort kupowała,tyle pamiętam o resztę musisz popytać Odpowiedz Link
anula-czarnula Re: szarlejka 04.04.10, 19:52 jesli chodzi o sale arenda w szarlejce to ja place 200 zl na przyszly rok.a mial ktos tam wesele jak jedzenie??czy rosol wyglada jak rosol a nie jak grzybowa?? i ogolne wrazenia?ciagne watek. pozdrawiam Odpowiedz Link
ectasy22 Re: szarlejka 05.04.10, 13:14 byłam tam kilka razy na weselu..............jedzenie jest pyszne...rosół smakuje i wyglada jak rosół. napewno bede tam miała swoje wesele Odpowiedz Link
anula-czarnula Re: szarlejka 05.04.10, 20:46 nio ja tam mam przyszlym roku w czerwcu zdecydowalam sie na grill w 2 dzien doplata 700zloty.to mnie uspokoilas z jedzeniem mnie tez sala mile zaskoczyla jestem pod mega wielkim wrazeniem a wlasciciele super jak narazie nie wydawali sie marudni. Odpowiedz Link