edytka1709 02.08.09, 20:06 Czy ktos z was organizował tam swoje wesele?Macie jakies informacje o tej sali??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 02.08.09, 22:21 Kilka tygodni temu mialam tam wlasne wesele.Swietna sala,jedzenie pycha i obsluga tez.P.Justyna jest niekonfliktowa.Zamawialam sale ponad rok wczesniej placilam 170 zl za osobe na 2 dni wesela ,bylo 14 dan goracych a porcje naprawde ogromne,mozna prosic o wlaczenie klimatyzacji za DARMO choc inni gadaja glupoty ze trzeba placic TO NIE PRAWDA!!!Pokoj dla nowozencow tez za free.Chcesz wiedziec wiecej pisz odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 18:32 Dziekuje.To super a masz moze jakies zdjecia tej sali?Mogłabys przesłac mi na maila?Byla bym wdzieczna.A powiec mi czy ciasta,tort i owoce mialas w cenie czy musialas kupic sobie na wlasna reke?14 dan goracych?Jakto?przeciez wszedzie sa po 5-6/ Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 18:53 w 2 dni mielismy tyle dan.Pojedziesz to pokaza ci menu i bedziesz widziala,jest stronka sali mozesz obejrzec sale jest dokladnie tak samo,polecam stol wiejski, nie drogo ale naprawde smaczny,stol my placilismy 1100 za 2 dzien wesela bo jak za 2 dni to 1300 ale my zamawialismy sale 1,5 roku wczesniej,tort zamawialismy w klobucku wieze aifla i owoce tez we wlasnym zakresie kupowalismy,ciasto tylko na stol daja oni,lepiej nam sie oplacalo chociaz oni moga ale drozej wychodzi,mielismy tez kelnera od nich do roznoszenia wodki,nie zginela nam ani 1 butelka,rozliczyl sie ze wszystkiego,zajal sie tym ze nic nas nie interesowalo i zaplacilismy mu 400 zl,zajmowal sie tylko napojami i wodka,Nie chcielismy zeby tata sie tym zajmowal bo rodzice to goscie a lepiej sie oplaca od nich faceta wynajasc i nie placisz za jedzenie jemu a jak wezmiesz kogos obcego to musisz dac jest i jak za osobe placisz,Obejrzyj na necie fotki i jedz zobacz,sala superrr:-) pozdrawiam Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:03 Ale ja nie moge znalezc ich stronki.mozesz mi podac.Ja juz prawie mam zarezerwowana dage bo tam tez nam sie bardzo podoba ale jeszcze chcemy obejrzez wlasnie genesis i castello.a powiec mi czy za dzieci placilas 100% kwoty.?a jesli oni by dali na stol ciasto i tort i owoce to ile powiedzieli ci drozej? Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:15 www.genesis-rudniki.pl/kontakt.htm nie za dzieci nie placilam 100 %Do uzgodnienia masz ila za dzieci ale zazwyczaj licza za dzieci do 5 lat za darmo a od 5 do 15 50%.Nie wiem ile by powiedzieli za to na stol ale ciasto na stol daja jak ci pisalam wczesniej.Ja kupowalam jeszcze ciasto osobno na wynos dla gosci ale na stole masz full poniewaz ciagle ci donosza wszystko co brakuje czy to jest wedlina czy ciasto ,salatki obojetne.Castello odradzam bylam kilka razy na weselu i kuzynka robila wesele w czerwcu.Porazka ale wiesz kazdy ma swoje zdanie... pisz jak cos pomoge pozdrawiam Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:26 Dziekuje ci napewno troche mi pomoglas.W sb pojade obejrzec i wtedy zdecyduje czy wybiore dage czy genesis.a ile ci wzrosla kwota od dnia podpisania umowy do dnia wresela/Bo wszedzie informuja,ze moze cena wzrosnac. Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:29 nie wzrosla mi cena od dnia podpisania umowy.Podpisywalismy 1,5 roku wczesniej i w umowie napisali ze moze wzrosnac 10 % ale nie wzroslo nic.P.Justyna jest bez konfliktowa i naprawde mozna sie z nia dogadac. Moje gg 5559965 jak cos to pytaj wiecej pozdrawiam Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:32 A czy ta sala nie jest za duza na 100-120 osob?I czy goscie nie mieli problemow z wydostaniem sie z zza stołow?Bo krzesla sa blisko sciany ustawione?Moze troche przesadzam Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:36 y mielismy 120 osob i kazdy mial gdzie tanczyc i bylo oki.Krzesla sa super usytuowanei nie ma z tym problemow.My czesc osob usadowilismy obok nas a czesc pod filarami.P.Justyna ci doradzi napewno.sala ta taka liczbe osob jest w sam raz.Ale troszke przesadzasz :-)Jak ktos idzie sie bawic na wesele to nic mu nie przeszkadza ale pamietaj ze jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil :-)Wystroj sali mielismy w 1 dzien na czerwono a w 2 na zielono.Oni dekoruja i jest udekorowane ze smakiem naprawde:-) ps.Kiedy slub? Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:39 Dziekuje jak obejrze w sb to napisze na kyora sie zdecydowalam.A moze mogłabys przeslac mi kilka zdj z wlasnego wesela na maila?edytka1709@amorki.pl. Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:44 niestety sali dokladnie na moich fotkach nie widac sa goscie jak tancza a nie wiem czy zyczyli by sobie abym pokazala ich twarz. przykro ale nie moge:-( Odpowiedz Link
edytka1709 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:45 ok rozumiem ale nie masz ani jednego zdj gdzie bylo by widac jak sa ubrane stoły???sala? Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Genesis-Rudniki 03.08.09, 19:48 byly tak ubrane jak na stronce ich dokladnie . Odpowiedz Link
magdalow2 Re: Jenesis-Redziny 03.08.09, 19:55 mialam wszystko na miejscu,pojedziesz w sobote to bedzie ubrane na wesele to zabaczysz.Wszystko pieknie ubrane,dodajace smaku. Odpowiedz Link