befana Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:01 Witam Pani Ewo, proszę o kilka słów na mój temat - 4.12.1965 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:54 befana, zajrzyj do charakterystyki lapiovry, ma oddzielny wątek. Będzie taka sama. Pamiętaj, że to tylko ogólny rys. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
befana Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:07 Pani Ewo, poproszę jeszcze o charakterystykę 2 facetów: 9.03.1970 i 25.09.1972. Serdecznie dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: befana 23.01.04, 13:59 1. miły, dobry, wrażliwy, niepewny, wycofany, oryginalny ale obawia się to okazywać. Czuły. 2. trudna sprawa, to zależy od reszty portretu. Konflikt pomiędzy duchem a materią... Odpowiedz Link Zgłoś
befana Re: befana 27.01.04, 15:45 Pani Ewo, proszę mi wyjaśnić, co Pani rozumie przez konflikt pomiędzy duchem a materią? Odnosiło się to do mężczyzny ur. 25.09.1972. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonakicia Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:40 Prosze powiedz mi cos o mnie Urodziłam sei 8.05.1988rok.W żorach w nedziele o 6 rano.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz papa:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tangerin Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:56 Pani Ewo, mam nadzieję, że się nie spóxniłam. Moja data urodzenia to 21.08 1976,godz 9.15. Może mi pani coś powiedzieć o mnie? Wiem, że jestem 7. Czasem zupełnie nie rozumiem, tego co się dzieje, przyciągam bowiem dziwnych ludzi, dziwne sytuacje, miewam prorocze sny i drepcze w jednym miejscu- nie mogę iść do przodu, nie mogę niczego zmienić.To już się robi denerwujące. Może mogłaby pani coś doradzić. Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: tangerin 23.01.04, 14:06 tangerynko, ja już wiem co się dzieje. Jestes siódemką, rzeczywiście, ale idę o zakład że masz w którymś miejscu kart silną 5-tkę... To oznacza, że masz możliwości rozwoju duchowego, ale coś/ktoś/Ty sama zrzuca Ci kłody pod nogi. Tak właśnie jak mówisz objawia się zablokoany potencjał 7 - zdolności parapsychiczne, autoanaliza, rozkładanie życia i siebie na części pierwsze, do granic możliwości. Plączesz się w kręgu własnego myślenia. Rozwiązania widzę dwa: 1. pracuj nad rozwojem duchowym 2. zmień sobie portret numerologiczny pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
tangerin Re: tangerin 23.01.04, 14:33 Domyślam się, że jestem zablokaowaną lub negatywna 7. Staram się nasd sobą pracować, ale różnie to wychodzi, niestety. I czasem los płata mi niezłe figle, aż płakać mi się chce. A jak zmienić sobie portret numerologiczny? Może wtedy będzie łatwiej;) i jeszcze raz dzioękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: tangerin 23.01.04, 14:35 tangerin, wpadnij na ewa.gs@gazeta.pl , to porozmawiamy na ten temat. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 14:25 masz osobowośc silną, pogodną, stabilną. Wszystko będzie dobrze, tylko nie popadaj w samouwielbienie i nadmierną kokieterię :)) Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: kicia, to dla Ciebie 23.01.04, 14:27 > masz osobowośc silną, pogodną, stabilną. Wszystko będzie dobrze, tylko nie > popadaj w samouwielbienie i nadmierną kokieterię :)) > Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 13:56 A co o mnie powiesz?15-11-1979.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 14:10 Intelekt,intuicja, myślenie analityczne, często napastliwe (nie możesz przestać). Poszukiwanie miłości i jednoczesna niechęć do związków. Masz skłonności depresyjne, ciężko Ci jest coś ze sobą zrobić, rozkłada Cię na łopatki analiza siebie i nie umiesz przejśc do działania. Próbuj działać, zamiast myśleć... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_5 Podobno mam silny chrakter???? 23.01.04, 14:19 Urodziłam sie 11.12.1978 o 14:10. Jak to wygląda z punktu widzenia numerologa?? pozdrawiam Nina Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Podobno mam silny chrakter???? 23.01.04, 14:30 nina, nie widzę u Ciebie szczególnie silnego charakteru. Raczej czułość, uległość, nerwowość, niepewność siebie. Pracuj nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_5 Re: Podobno mam silny chrakter???? 23.01.04, 14:35 :) Wlasnie sie zastanawiam skad u niektorych moich znajomych taka opinia o mnie.. Fakt ze w kryzysowych sytuacjach radze sobie dosc przytomnie... ale nie powiem zebym byla szczególnie silna... Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 14:29 A jaka jest moja koleżanka?05-09-1975.Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs DZIĘKI WSZYSTKIM I KOŃCZYMY :) 23.01.04, 14:34 obiecywałam że odpowiadam tylko na listy wysłane do 14. Nie mogę już robić wyjątków :) Kiedyś to powtórzymy, ale teraz muszę trochę odpocząć i popracować. To dość wyczerpujące... Uściski dla wszystkich Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: DZIĘKI WSZYSTKIM I KOŃCZYMY :) 23.01.04, 15:53 Jak do 14 to do 14 - rozumiem. Szkoda tylko,ze nie wszystkich potraktowalas rowno :( odezwalam sie o 14.11 i nie otrzymalam zadnej odpowiedzi, a nina_5 8 minut pozniej i z efektem Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: DZIĘKI WSZYSTKIM I KOŃCZYMY :) 27.01.04, 09:32 Julsza, wybacz, naprawdę trudno przy takiej ilości wiadomości nie przeoczyć żadnej i zdążyć wszystkim odpowiedzieć. Już nadrabiam. Jesteś baardzo wrażliwa, impulsywna, niecierpliwa. Akceptacja i wsparcie innych jest Ci niezbędne do życia. Możesz obawiać się pokazywania innym swojej oryginalności, w obawie właśnie o akceptację. Koniecznie ćwicz asertywność. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: DZIĘKI WSZYSTKIM I KOŃCZYMY :) 27.01.04, 13:32 Dzien dobry Ewo! Jesli masz jeszcze chwilke, to powiedz prosze cos na temat mojej siostry- 29.09.70 i mojej przyjaciolki-29.01.73. Wielkie dzieki! Maguy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Maguy 27.01.04, 13:45 :) Twoja siosta, Maguy, to osoba kreatywna, ambitna, ale i wrażliwa. Jej zadaniem jest odkrywanie nowych dróg i poprzez swoją charyzmę pokazywanie ich innym. Nie lubi schematów, chodzenia wytartymi szlakami. Natomiast Twoja przyjaciółka - osoba inteligentna, bystra, szybka, bardzo niespokojna, wrażliwa, nerwowa. Poszukiwacz wrażeń, rutyna jest dla niej niemal zabójcza. Może pragnąć stabilizacji a jednoczesnie robić wszystko aby jej uniknąć - to jeden z większych problemów 5-tek, że mylą stabilizację ze stagnacją, a tej ostatniej po prostu się boją. Spragniona wolności. pozdrowionka Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
if13 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 15:13 bardzo proszę odpowiedz jakie są rokowania dla związku numerologicznych 33 lub inaczej 6 ? Dzięki bardzo,pozdrawiam if13. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 09:34 if, przeczytaj proszę drugi z moich postów w tym wątku a poznasz odpowiedź. A szóstka jest osobą ciepłą, miłą, dobrą, uczynną - może aż za bardzo, podporządkowującą się, czasem troszkę naiwną. Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
if13 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 15:19 Bardzo proszę odpowiedz jaki są rokowania dla numerologicznych 33 lub inaczej 6.Dziękuję ipozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
if13 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 15:24 Bardzo prosze odpowiedz jakie są rokowania dla związku dwóch numerologicznych 33 czyli 6? dziękuję i pozdrawiam if13 Odpowiedz Link Zgłoś
maya30 do ewy ;)))))))))) 23.01.04, 17:51 ewuniu, wielka prośba... gdybyś mogła zerknąć na moją datę urodzenia: 4 listopad 1973r. (ok. 10.rano) i mojego meza 14 wrzesień 1972, pozdrawiam, maya Odpowiedz Link Zgłoś
nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 20:17 Urodzilam sie 19 07 1982 roku.Czy mozesz mi cos powiedziec na temat mojego charakteru i predyspozycji? Jaki partner do mnie pasuje? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
komiksowa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 21:43 Witam wszystkich zainteresowanych numerologia oraz pania Ewe !! Ja jestem ciekawa co o mnie moze powiedziec moja data urodzenia 29.01.1983r Ostatnio jestem troche zalamana bowiem nie moge znalezc swojej drugiej polowki , wiem ze numery nie wskaza mi konkretnej daty , chcialabym wiedzec czy zostane stara panna czy w koncu ktos mnie zechce :)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 09:48 Twoja data urodzenia mówi, że jesteś wrażliwa, czuła, kochana i bardzo spragniona miłości i akceptacji, chłoniesz uczucia jak gąbka. Uzależniasz swoją wartość od tego, czy ktoś Cię docenia. Przede wszystkim, uważaj na swoje tendencje do rezygnowania ze swoich potrzeb kosztem ukochanej osoby. Pamiętaj, że jesteś tak samo warta tego, żeby brać, jak tego, żeby dawać. Kiedy tylko przerobisz tę lekcję, będzie dobrze. Oczywiście, że znajdzie się ktoś kto Cię pokocha, tylko nie zaniżaj kryteriów :) Ten Jeden gdzieś już czeka. pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
komiksowa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 22:54 Witam wszystkich uwielbiaczy numerologii oraz pania Ewe Chcialabym sie dowiedziec co mowi o mnie moja data urodzenia 29.01.1983.Ostatnio jakos nie moge sie pozbierac po rozstaniu z chlopakiem i nie wiem czy jeszcze znajde kogos tak bliskiego memu sercu tak jak on byl.wiem ze nie znajde dokladnej odpowiedzi i numer nie wskaze dokladnej daty ale chcociaz namiastke jakis wiadomosci , czy zostane stra panna ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
komiksowa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 23:06 Witam wszystkich ktorzy lubia numerologie oraz pania Ewe Ja bym sie chciala dowiedziec cos o mojej dacie urodzenia czyli i o mnie 29.01.1983r Ostatnio nie moge sie pobierac po rozstaniu z chlopakiem chcialabym sie dowiedziec co niesie ten rok chcociaz namiastek wiadomosci , prosze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
biof26 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 23.01.04, 23:10 Fajnie że masz troche czasu;) Moglabym sie dowiedziec coskolwiek wiecej o sobie..mysle ze dosc skomplikowanie to wyglada, urodzilam sie 06.07.1978;) Dzieki z gory, papatki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: biof26 27.01.04, 09:55 Pamiętaj że to tylko rys charakteru. Dane które podajesz to tylko malutka część tych, które są potrzebne do sporządzenia portretu. Z Twojej daty urodzenia wynika, że jesteś osoba kochającą, dobrą, troskliwą. Przede wszystkim z życia uczysz się stale czegoś na temat związków międzyludzkich. Masz ogromny głód uczucia, miłości, potrzebujesz żeby Cię stale wspierano i doceniano. Możesz być bardzo zazdrosna. Walczysz z niepewnością siebie, a i z asertywnością chyba nienajlepiej... Ćwicz ją. Naucz się brać. Uwierz, że jesteś tego warta. pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
olawalecka 3 i 8 stworzą udany związek ? 24.01.04, 20:03 hej :) czy numerologiczna 3 (11.08.1973) i 8 (14.10.1973) potrafią stworzyć udany związek na dłuuugie lata? :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: 3 i 8 stworzą udany związek ? 27.01.04, 09:56 czy potrafią? to zależy tylko od nich. Pamiętaj, że związku nie tworzy trójka z ósemką, ale człowiek z człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
smarcoola Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 24.01.04, 22:53 Hej!Urodzilam sie 21.05.1986r.Chcialabym pania prosic aby powiedziala mi pani cos na temat mojej liczby:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:02 Jesteś bystra, lubisz zabawę, ruch i zmiany. Jesteś niespokojnym duchem, stale zmieniasz plany i koncepcje, trudno jest Ci się ustabilizować. Uważaj na słomiany zapał, ćwicz konsekwencję. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
kathrid Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:17 chcialabym wyjasnic watpliwosci co do roku numerologicznego, tzn. cyklu zyciowego w ktorym jestem. Wg gladys Lobos zaczal sie 6 -urodzilam sie 02.05.1973 ale nie bardzo to pasuje do rzeczywistej sytuacji.Zwlaszcza ze wg Pani Lobos cykl zyciowy zaczyna sie w pazdzierniku. Czy to jedyna szkola obliczania cyklu zyciowego i tenndencji na dany rok? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:34 odpowiedziałam na poprzedniej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
miai Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 26.01.04, 13:01 moze moglabys mi przyblizyc co numerologia mowi o mnie? Jestem 7 podobno, ur. 8.12.1976. I mam pytanko, podobno mozna 'wyliczyc' numerek dla imienia czy nicku... jak sie to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:10 Jesteś inteligentna, masz dużą intuicję, dobre wyczucie energii. Ciągnie Cię w stronę spraw parapsychicznych, okultyzmu, mistyki. Masz lekki konflikt między materialną a duchową stroną swojej natury. Reszta - bardzo zależy u Ciebie od pozostałych danych. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakalna.ryba Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 26.01.04, 23:11 Witam! Muszę przyznać, że nie wierzę za bardzo w numerologię. Jetstem 4, ale mam charakter bardziej podobny do mistycznej 7. Co to za "anomalia"? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:12 Rybko, anomalia - nie przypuszczam. Po prostu Twoja 4 jest tylko baaaardzo malutką częśćią całego portretu numerologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:06 Co powiezs na temat mojej koleżanki?05-09-1975 Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:08 Przepraszam pomyliłam się jej data urodzenia to 05-09-1974 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 10:14 Silna, ale wybuchowa osobowość. Nerwowość wynikająca z 5 w dniu urodzenia połączona z siłą 8 z całej daty powoduje czasem spustoszenia w otoczeniu. Może być nieco konfliktowa. pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 12:39 Pani Ewo czy mogę prosić jeszcze o charakterystykę mojego brata ur. 20.05.1980 i mojej cioci 05.03.1943 Może jakieś rady dla mojej mamy jak radzic sobie z moim bratem? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 12:48 Pani Ewo w innym poście zamieściła Pani charakterystykę moich bliskich.... bardzo dziękuje... Właśnie odwiedziła mnie ciocia i prosi o charakterystykę jej syna: 11.03.1967 Serdecznie dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: dagmara 27.01.04, 13:01 ambitny, kreatywny, charyzmatyczny, ale jednocześnie wrażliwy i uduchowiony. Jego przeznaczeniem jest wytyczanie nowych szlaków i pociagnięcie za sobą innych. Co do rady dla Twojej mamy - jak ma postepować z Twoim bratem, to sądzę, że przede wszystkim starać się nie ingerować zbyt mocno w to, co robi. Myślę, że okazywana przez nią nadopiekuńczość może być dla niego irytująca, ponieważ Twój brat nie lubi przekraczania granic jego intymności. Najlepiej trafiać do niego argumentami merytorycznymi, a nie emocjonalnymi. Rozmawiać rzeczowo i spokojnie, nie naciskając... pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
maguy Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:34 Dzien dobry Ewo! Jesli masz jeszcze chwilke, to powiedz prosze cos na temat mojej siostry- 29.09.70 i mojej przyjaciolki-29.01.73. Wielkie dzieki! Maguy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:46 Maguy, odpowiedź wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bubu76 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:43 Pani Ewo! urodziłam się 26-04-1976, jestem numerologiczna ósemką, jedynek mam 12. A tak w ogóle to bardzo sie ostatnio miotam ze sobą. Proszę coś napisać o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: bubu 27.01.04, 13:55 Bubu, Mam za mało danych na pełną analizę, która mogłaby Ci w czymś pomóc. To, co powoduje, że się miotasz, na ogół jest gdzieś głębiej niż w dacie urodzenia. Natomiast to, co mówi mi Twoja data urodzenia, to że jesteś 8 urodzona 8 dnia, co może oznaczać, że wpływa na Ciebie również negatywna strona tej wibracji (powielona wibracja to to samo co jej brak). Pozytywna 8 to siła, władza, moc, świetny nos do interesów. Jeżeli rzeczywiście działa Twoja negatyna strona (to zależy od reszty portretu), to możesz mieć problemy z manipulacją, szeroko rozumianą władzą, zwierzchnością, pieniędzmi, wewnętrzne rozterki, lęki i wahania... Jeśli nie radzisz sobie z tym, co się z Tobą dzieje, a wiesz, że chcesz działać, to wpadnij na ewa.gs@gazeta.pl. Pewnie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:43 Urodzialm sie 19 07 1982 roku i mam ewo prosbe.Czy moglabys zcharakteryzowac tych dwoch mezczyzn: 04 12 1982 i 06 07 1982.Ktory z nich bardziej do mnie pasuje? dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 13:58 nika, tylko i wyłącznie ty wiesz, kto do Ciebie pasuje. Chyba już gdzieś odpisywałam Ci na to pytanie? :) pozdrawiam i życze dobrych wyborów. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 14:13 Ewo, prosze napisz cos wiecej.To prawda odpowiadalas mi juz na pytanie ale tylko dotyczace mojej ososby.Prosze pomoz- prosze o ogolna charakterysytke tych panow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: charakterystyka tych dwóch panów 27.01.04, 14:20 to co innego, Nika, ale żadnego dopasowywania :) to Twoje zadanie. 1) oryginalny, emocjonalny, nieco zamknięty w sobie, ma zmienne nastroje. Kreatywny. Zasady moralne, choć prawdopowdobnie nieco inne od uznanych społecznie. 2) spragniony uczuć, ciepła, dobry, nieco naiwny. Może być zaborczy, nadopiekuńczy. Talenty artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś