Dodaj do ulubionych

Śląsk-wpisac się proszę.

25.01.08, 13:46
Może regionami można się spotkać? Ile ze śląska jest nas?
Obserwuj wątek
    • gosiadzika zabrze 25.01.08, 13:56

• abys6 Jastrzębie 25.01.08, 14:21
    • elle33 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 25.01.08, 15:01
      Zabrze
    • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 25.01.08, 16:23
      Teraz nawet na forum jestem przelotem, ale może, możesmile
      Jaworzno.
      Zabrze b. lubie, w Jastrzębiu jeszcze nie byłam.
    • duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 25.01.08, 17:05
      również Zabrze smile)))
      • gosiadzika hahahaha można zrobić zlot czarownic :0 26.01.08, 10:15

• artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 28.01.08, 10:35
      Sosnowiec, to niedaleko Śląska smile
      a w Zabrzu to kiedyś studiowałam :d
      • gosiadzika no się fajna gromadka zrobiła :) 28.01.08, 11:04

• artanons Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 12:54
          Zróbmy zlot zróbmy zlot! smile)))
          • abys6 Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 13:15
            Jeżeli uwzględniacie mnie smileTo byłabym za zlotem w Katowicach. Każdy
            z nas miałby blisko. Ja do Katowic mam 60 kilometrów - przeżyłabym
            autobusem winkJestem jak najbardziej dziewczyny za. Co Wy na to? Karty
            ze sobą obowiązkowo trzeba zabrać. Możne znaleźć wcześniej jakis
            ustronny lokal. Wiem, że jesteście w większości z Zabrza, ale może
            dacie się przekonać do Katowic to jestem na bank smile PS. Sosnowiec to
            super miasto i z Sosnowca to rzut beretem smile Ostatni autobus mam
            22:30 w domu byłabym na 24:30 smile
            • artanons Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 14:34
              sosnowiec jest najlepsiejszy smile
              a skad jesteś Abys6?
              • k040180 Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 17:35
                Jastrzębie smile
                • abys6 Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 17:38
                  Znowu wpisałam stary nick ech to ja więc jestem z Jastrzębia. Ale do Sosnowca
                  jechać 40 to koszmar wink z katowic oczywiście. W Sosnowcu mam pół rodziny i pół
                  życia tam spędziłam smile
    • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 18:54
      Popieram Katowice. (Ewentualnie Zabrze.)
      www.nawidelcu.pl/Catalogue/exeConcrete/?id=145
      fajna atmosfera, nikogo nie zdziwi grupa kobiet z talia kart w rece
      i na stolikuwink
      Teraz się sesjuje w Sosuncertain
      • duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 21:13
        również popieram katowice smile Tym bardziej, że tam pracuję smile Do Sosnowca byłoby
        już trochę daleko. Ale oczywiście postaram się dostosować do większości.
        Superowo byłoby się spotkać smile
        • duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 21:14
          a talia kart w ręku niech będzie naszym znakiem dymnym, rozpoznawczym i
          jednocześnie przepustką na zlot, ha haha smile)))
          • artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 31.01.08, 08:47
            Katowice jako stolica Śląska beda najlepsze, zatem kiedy i w której
            knajpce?smile Tak zeby bylo cicho przytulnie i bez potrzeby rezerwacji,
            najlepiej jakis dzien w tygodniu.
            ale fajniesmile
            • elle33 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 31.01.08, 14:42
              bardzo zaluje , ze nie moge z wami byc , jak wiecie mieszkalam
              kiedys w Zabrzu , ale teraz obecnie moje zycie toczy sie gdzie
              indziej z dala od Polski.
              Zycze wam wiele radosci z tego spotkania , zawiazania nowych
              przyjazni i prosze o relacje na forum o spotkaniu.
              Gorace pozdrowionka
              • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 03.02.08, 01:24
                Dziewczyny no to jak robimy coś z tym?
                • duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 03.02.08, 11:49
                  Bardzo bym chciała, tylko powiem szczerze, że w tygodniu mogę mieć ciężko. Mam
                  duże spiętrzenie w pracy i wracam do domu bardzo wypluta. Nawet nie bardzo mam
                  czas i siły na śledzenie Waszych wątków na forum, nad czym ogromnie ubolewam.
                  Może weekend? sobota albo niedziela? np. 9 lub 10 luty? oczywiście jeśli
                  ustalicie, że ma to być w tygodniu, to postaram się również stawić. Bardzo
                  byłoby mi żal ominąć takie spotkaniewink
                  • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 08:55
                    9luty jest oksmile
                    • artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 09:34
                      Albo 10 lutego - niedziela zawsze taka nijaka a tu sląskie
                      czarownice by sie zlecialy hi
                      • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 09:44
                        w niedziele mnie nie ma, a na spotkaniu bardzo mi zalezywink
                        Ominąc zlot????smile
                        • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:30
                          Dziewczyny a co myślicie o 16? czyli następny wekend. Proszę - tak
                          chciałabym się z Wami spotkać a 9 to odpada, akurat musze wyjechać.
                          Proszę wink Tak na piękne oczy
                          • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:31
                            No chyba, że 10 w niedzielę smile
                            • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:38
                              Po ustaleniu daty proponuję miejsce i godzinę ustalić mailowo ze
                              względu na osoby postronne nie związane z tym forum smilePS. nie chcę,
                              żeby mój były z sosnowca wskoczył i chciał pogadać wink
                              • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:39
                                Która będzie pierwsza to karty na stół - znak rozpoznawczy smileno
                                chyba, że po beretach się poznamy hihihi
                                • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 11:13
                                  jasnewink, ja będe miec najładniejszywink)))

16, 10nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeuncertain
                                  • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 12:19
                                    Dziewczyny a co wy na to zeby zrobic 2zloty? I 9tego i 16go? Ewent
                                    inny miesiac...?
                                    • artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 13:03
                                      A ja jestem za tym by jeden zlot zrobic w sobote a drugi w
                                      niedziele, np teraz 9 a ten drugi 17 lutego, rozne dni rozne
                                      weekendy, mam nadzieje ze kilka nas przybedzie. smile
                                      • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 14:37
                                        Chyba ze zrobimy tak. Wszystkim pasuje 10.02. Ja sie spoznie. Moze
                                        uda mi sie dojechac do 20;p.Powinnam być nawet po 19ale nie
                                        obiecuje. Jesli nie zdaze to nastepne spotkanie i tak mozna
                                        zrobic16/17?smile Jesli to bedzie udane, nic nie szkodzi zeby go
                                        powtorzyc;p
                                        Jak cos opowiecie jak bylo, zrobicie zdiecia i puscicie na mailasmile
                                        Ja mam sesje wiec wlasciwie powinnam siedziec nad ksiazkami;/
                                        • artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 14:44
                                          Jestem za, pierwszy 10 lutego a potem sie zobaczysmile
                                          kolo 18? ja poprosze o info nie na mejla jesli mozna bo mam wielce
                                          zawodną tą skrzynkę. A jesli chodzi o miejsce moja propozycja to
                                          Dekadencja , jest tam taki fajny osobny pokoik z fotelami i
                                          fotelikami, to jest bodajże na rogu dworcowej, mniej wiecej na
                                          wprost starego dworca..
                                          • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 15:08
                                            Dekadencja jest perfecto. Postaram sie zdazyc jesli oczywiscie bede
                                            na chodzie (jade w trase). Zakladam ze zostaniecie do 21, kto ma
                                            blizej do domu do22.
    • troll16 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 11:28
      Az Wamn zazdroszcze tego spotkanka, ja mieszkam niestety na
      Mazowszu sad
      • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 23:20
        Super, że stanęło na 10.02 smile
        • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 23:21
          No to kto się deklaruje proszę wpisać ja smileNa 10.02 JA smile
          • artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 08:01
            sosnowiecka czarownica stawi sie, proponuje 18.00
            wpiszcie sie ile w ogole nas mialo by byc smile
          • duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 19:45
            10.02 godz. 18.00 ja czyli duszek49 z Zabrza.
            Rozumiem, że miejsce zostało zaakceptowane czyli Katowice, Dekadencjasmile
            jakoś znajdę. Strasznie się cieszę smile))
            • kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 20:17
              Ja czekam na 2ga edycje;p chyba ze spotkanie przesunie sie do 21;p
              hehesmile i ja bede jeszcze na chodziewink. Mam dylemat czy jechac;p
              • abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 22:49
                Przyłaś i już smile Zawsze mogę jechać ostatnim i pogadamy smile
                • abys6 elle33 05.02.08, 22:50
                  A co z Tobą?
                  • artanons Re: elle33 06.02.08, 09:42
                    to daj nr tel i damy ci znac ale ja mysle ze do 22 posiedze smile
                    • duszek49 niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:00
                      To ile nas wkońcu będzie w niedzielę, bo już teraz nie wiem?
                      • kija4 Re: niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:25
                        Ja tez bede,wracam przez Katowice wiec zahacze o Dekadencjesmile
                        • duszek49 Re: niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:34
                          Więc jesteśmy na razie w czwórkę tak?
                          Ja, Kija4, Abys6 i Artanons. Czy ktoś jeszcze? Bo jeśli ma być nas garstka, to
                          może warto wstrzymać się tydzień i w większym gronie zrobić spotkanie za
                          tydzień. Jak uważacie, to tylko luźna propozycja, ja w każdym razie będę na
                          pewno i bardzo się cieszę na to spotkanie, czy w ten weekend czy w następny.
                          Szkoda, że Kija4 dojedzie tak późno sad Napiszcie co myślicie?
                          • abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 08:27
                            Hej aniołki smile Ja będę na pewno. Myślę, że nawet w tak małym gronie
                            możemy się spotkać. Nie widzę tutaj innych osób, które by dołączyły
                            za tydzień. Chyba tylko my się deklarowałyśmy. No chyba, że coś
                            przeoczyłam. Mam jednak pytanie, gdzie jest ten pub? No ja mieszkam
                            60 kilosów i nie znam smileMacie może jakiś adres czy jak? Może w necie
                            jest reklama?
                            • artanons Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 13:46
                              to jest nad lub pod galeria Czakram, bodajze:d poszukaj w necie
                              adresu powinien gdzies byc,a jak nie to jak wroce do domku to
                              napisze .
                              ja bede na pewno,
                              pa pa
                              • abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 13:55
                                www.technoparty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=336&Itemid=1

to to? Mariacka 20?
                                • abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:00
                                  www.katowice.planmiasta.info/#
                                  Chyba jednak to tongue_out
                                  • abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:02
                                    Nie zapisuje się , ale jak na mapie z prawej strony wpisze się
                                    Mariacka 20 to pokazuje smilePrzez ul Dworcową całą trzeba przejść
                                    • elle33 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:06
                                      Hej dziewczyny ,
                                      jak juz wspominalam niestety nie moge z wami byc ,bo w tej chwili
                                      najwczesniej w Zabrzu bede na swieta wielkanocne-zycze wspanialej
                                      zabawy i do nastepnego razu!!!!
                                    • artanons Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:25
                                      Wyglada na to ze to to, to jest na wprost starego dworca bodajze ja
                                      bym powiedziala ze to Dworcowa, w kazdym razie obok jest sklep z
                                      obrazami a do dekadencji wchodzi sie obok po schodkach i chyba na
                                      pierwszym piętrze.
                                      ale bedzie fajnie, zlot czarownic smile)
                                      • duszek49 Re: niedzielne spotkanie 09.02.08, 10:11
                                        kurcze, nie mam pojęcia gdzie to jest. Mnie na mapie pokazała, że w okolicach
                                        ulicy Francuskiej i tam jest Mariacka. Ale do dworcowej to dosyć daleko. Hmm nic
                                        już nie wiem, ale popytam jeszcze znajomych.
                                        • kija4 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 08:04
                                          Dziewczyny zostawcie karty na stolesmile!
                                          Oki jade. Pap
                                          • abys6 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 16:15
                                            Dziewczyny, żebyście się o mnie nie martwiły, że np. nie dojechałam.
                                            Niestety dzisiaj pewna sprawa musiała mnie zatrzymać w domu także
                                            niestety nie mogę przyjechać. Strasznie mi przykro, bo byłam
                                            napalona sad Mam tylko nadzieję, że drugi termin będzie aktualny. Eh
                                            trudno czasami tak bywa. Bawcie się super - chociaż beze mnie nie
                                            wiem czy Wam się uda wink Proszę napiszcie wszystko. Pozdrawiam Was
                                            • duszek49 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 19:38
                                              A ja miałam bardzo niemiłą przygodę sad napisałam Wam na skrzynki gazetowe.
                                              • artanons własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 19:46
                                                ha! wiec dobrze zrobilyscie, wyglada na to ze bylam tylko ja smile
                                                Kija pewnie biedna dojedzie..
                                                Dekadencja dzis zamknieta - pocalowalam klamke, najpierw pomylilam
                                                knajpe i siedzialam przez kwadrans w innej potem okazalo sie ze ta
                                                nieczynna w niedziele, pech, ale spoko umowmy sie na inny termin - w
                                                sobote nie moge, ale podajmy sobie telefony, bo tak to sie nie da wink
                                                pozdrawiam Was serdecznie!
                                                • artanons Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 19:49
                                                  Duszku wlasnie przeczytalam mejla, hihi no rzeczywiscie glupio
                                                  wyszlo, nastepne spotkanie zorganizujemy lepiej, a taka mialam
                                                  ochote z Wami dzis pogadac wink
                                                  • duszek49 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 20:33
                                                    no trochę głupio wyszło, ale teraz już się z tego śmieję smile przykro mi tylko, że
                                                    żeśmy się minęły i że, Ty również czekałaś. Następnym razem na pewno będzie lepiejsmile
                                                  • kija4 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 21:03
                                                    Nastepne spotkanie inny bar ewentualnie inny dziensmile.
                                                    Padam z nozek, ale na spotkanie chetnie pojechalam, kto by pomyslal
                                                    ze bedzie zamkniete.

Duszeksmiletaka okolica...
                                                  • duszek49 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 21:42
                                                    a na stronie Dekadencji jest podane że w soboty i niedziele otwarte od 18. Więc
                                                    zrobili nas w konia.
                                                  • abys6 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 22:08

No to w sumie dobrze, że nie mogłam. Chyba los mi sprzyja i nie
                                                    wystawił mnie na pocałowanie klamki smileNastępne spotkanie
                                                    zdecydowanie powinno być szybciej 15:00 16:00. Na dobrą sprawę na
                                                    samym dojeździe tracę około 2 i pół godziny jadąc smileMuszę przyznać,
                                                    że na miejscu koleżanki bym się wystraszyła. A może znacie jakiś pub
                                                    bliżej dworca, autobusów, żeby na dojście też tyle nie tracić?
                                                    Wymiana tel. obowiązkowo!!!! Zawsze w takich sytuacjach można się
                                                    wtedy dogadać! Dlaczego kart nie wyłożyłyśmy? To ciekawe no nie? PS.
                                                    zapraszam do postu szukania mojego pilota smile Domownicy są
                                                    niecierpliwi, bo nie pozwalam go używać i dalej tam leży hihihihi
                                                    Zapraszam na sprawdzenie siebie i podszkolenie oto link smile
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=75522505
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka