abys6 25.01.08, 13:46 Może regionami można się spotkać? Ile ze śląska jest nas? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 25.01.08, 16:23 Teraz nawet na forum jestem przelotem, ale może, może Jaworzno. Zabrze b. lubie, w Jastrzębiu jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 28.01.08, 10:35 Sosnowiec, to niedaleko Śląska a w Zabrzu to kiedyś studiowałam :d Odpowiedz Link
artanons Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 12:54 Zróbmy zlot zróbmy zlot! ))) Odpowiedz Link
abys6 Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 13:15 Jeżeli uwzględniacie mnie To byłabym za zlotem w Katowicach. Każdy z nas miałby blisko. Ja do Katowic mam 60 kilometrów - przeżyłabym autobusem Jestem jak najbardziej dziewczyny za. Co Wy na to? Karty ze sobą obowiązkowo trzeba zabrać. Możne znaleźć wcześniej jakis ustronny lokal. Wiem, że jesteście w większości z Zabrza, ale może dacie się przekonać do Katowic to jestem na bank PS. Sosnowiec to super miasto i z Sosnowca to rzut beretem Ostatni autobus mam 22:30 w domu byłabym na 24:30 Odpowiedz Link
artanons Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 14:34 sosnowiec jest najlepsiejszy a skad jesteś Abys6? Odpowiedz Link
abys6 Re: no się fajna gromadka zrobiła :) 30.01.08, 17:38 Znowu wpisałam stary nick ech to ja więc jestem z Jastrzębia. Ale do Sosnowca jechać 40 to koszmar z katowic oczywiście. W Sosnowcu mam pół rodziny i pół życia tam spędziłam Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 18:54 Popieram Katowice. (Ewentualnie Zabrze.) www.nawidelcu.pl/Catalogue/exeConcrete/?id=145 fajna atmosfera, nikogo nie zdziwi grupa kobiet z talia kart w rece i na stoliku Teraz się sesjuje w Sos Odpowiedz Link
duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 21:13 również popieram katowice Tym bardziej, że tam pracuję Do Sosnowca byłoby już trochę daleko. Ale oczywiście postaram się dostosować do większości. Superowo byłoby się spotkać Odpowiedz Link
duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 30.01.08, 21:14 a talia kart w ręku niech będzie naszym znakiem dymnym, rozpoznawczym i jednocześnie przepustką na zlot, ha haha ))) Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 31.01.08, 08:47 Katowice jako stolica Śląska beda najlepsze, zatem kiedy i w której knajpce? Tak zeby bylo cicho przytulnie i bez potrzeby rezerwacji, najlepiej jakis dzien w tygodniu. ale fajnie Odpowiedz Link
elle33 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 31.01.08, 14:42 bardzo zaluje , ze nie moge z wami byc , jak wiecie mieszkalam kiedys w Zabrzu , ale teraz obecnie moje zycie toczy sie gdzie indziej z dala od Polski. Zycze wam wiele radosci z tego spotkania , zawiazania nowych przyjazni i prosze o relacje na forum o spotkaniu. Gorace pozdrowionka Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 03.02.08, 01:24 Dziewczyny no to jak robimy coś z tym? Odpowiedz Link
duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 03.02.08, 11:49 Bardzo bym chciała, tylko powiem szczerze, że w tygodniu mogę mieć ciężko. Mam duże spiętrzenie w pracy i wracam do domu bardzo wypluta. Nawet nie bardzo mam czas i siły na śledzenie Waszych wątków na forum, nad czym ogromnie ubolewam. Może weekend? sobota albo niedziela? np. 9 lub 10 luty? oczywiście jeśli ustalicie, że ma to być w tygodniu, to postaram się również stawić. Bardzo byłoby mi żal ominąć takie spotkanie Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 09:34 Albo 10 lutego - niedziela zawsze taka nijaka a tu sląskie czarownice by sie zlecialy hi Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 09:44 w niedziele mnie nie ma, a na spotkaniu bardzo mi zalezy Ominąc zlot???? Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:30 Dziewczyny a co myślicie o 16? czyli następny wekend. Proszę - tak chciałabym się z Wami spotkać a 9 to odpada, akurat musze wyjechać. Proszę Tak na piękne oczy Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:38 Po ustaleniu daty proponuję miejsce i godzinę ustalić mailowo ze względu na osoby postronne nie związane z tym forum PS. nie chcę, żeby mój były z sosnowca wskoczył i chciał pogadać Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 10:39 Która będzie pierwsza to karty na stół - znak rozpoznawczy no chyba, że po beretach się poznamy hihihi Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 11:13 jasne, ja będe miec najładniejszy))) 16, 10nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 12:19 Dziewczyny a co wy na to zeby zrobic 2zloty? I 9tego i 16go? Ewent inny miesiac...? Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 13:03 A ja jestem za tym by jeden zlot zrobic w sobote a drugi w niedziele, np teraz 9 a ten drugi 17 lutego, rozne dni rozne weekendy, mam nadzieje ze kilka nas przybedzie. Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 14:37 Chyba ze zrobimy tak. Wszystkim pasuje 10.02. Ja sie spoznie. Moze uda mi sie dojechac do 20;p.Powinnam być nawet po 19ale nie obiecuje. Jesli nie zdaze to nastepne spotkanie i tak mozna zrobic16/17? Jesli to bedzie udane, nic nie szkodzi zeby go powtorzyc;p Jak cos opowiecie jak bylo, zrobicie zdiecia i puscicie na maila Ja mam sesje wiec wlasciwie powinnam siedziec nad ksiazkami;/ Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 14:44 Jestem za, pierwszy 10 lutego a potem sie zobaczy kolo 18? ja poprosze o info nie na mejla jesli mozna bo mam wielce zawodną tą skrzynkę. A jesli chodzi o miejsce moja propozycja to Dekadencja , jest tam taki fajny osobny pokoik z fotelami i fotelikami, to jest bodajże na rogu dworcowej, mniej wiecej na wprost starego dworca.. Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 15:08 Dekadencja jest perfecto. Postaram sie zdazyc jesli oczywiscie bede na chodzie (jade w trase). Zakladam ze zostaniecie do 21, kto ma blizej do domu do22. Odpowiedz Link
troll16 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 11:28 Az Wamn zazdroszcze tego spotkanka, ja mieszkam niestety na Mazowszu Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 04.02.08, 23:21 No to kto się deklaruje proszę wpisać ja Na 10.02 JA Odpowiedz Link
artanons Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 08:01 sosnowiecka czarownica stawi sie, proponuje 18.00 wpiszcie sie ile w ogole nas mialo by byc Odpowiedz Link
duszek49 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 19:45 10.02 godz. 18.00 ja czyli duszek49 z Zabrza. Rozumiem, że miejsce zostało zaakceptowane czyli Katowice, Dekadencja jakoś znajdę. Strasznie się cieszę )) Odpowiedz Link
kija4 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 20:17 Ja czekam na 2ga edycje;p chyba ze spotkanie przesunie sie do 21;p hehe i ja bede jeszcze na chodzie. Mam dylemat czy jechac;p Odpowiedz Link
abys6 Re: Śląsk-wpisac się proszę. 05.02.08, 22:49 Przyłaś i już Zawsze mogę jechać ostatnim i pogadamy Odpowiedz Link
artanons Re: elle33 06.02.08, 09:42 to daj nr tel i damy ci znac ale ja mysle ze do 22 posiedze Odpowiedz Link
duszek49 niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:00 To ile nas wkońcu będzie w niedzielę, bo już teraz nie wiem? Odpowiedz Link
kija4 Re: niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:25 Ja tez bede,wracam przez Katowice wiec zahacze o Dekadencje Odpowiedz Link
duszek49 Re: niedzielne spotkanie 07.02.08, 19:34 Więc jesteśmy na razie w czwórkę tak? Ja, Kija4, Abys6 i Artanons. Czy ktoś jeszcze? Bo jeśli ma być nas garstka, to może warto wstrzymać się tydzień i w większym gronie zrobić spotkanie za tydzień. Jak uważacie, to tylko luźna propozycja, ja w każdym razie będę na pewno i bardzo się cieszę na to spotkanie, czy w ten weekend czy w następny. Szkoda, że Kija4 dojedzie tak późno Napiszcie co myślicie? Odpowiedz Link
abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 08:27 Hej aniołki Ja będę na pewno. Myślę, że nawet w tak małym gronie możemy się spotkać. Nie widzę tutaj innych osób, które by dołączyły za tydzień. Chyba tylko my się deklarowałyśmy. No chyba, że coś przeoczyłam. Mam jednak pytanie, gdzie jest ten pub? No ja mieszkam 60 kilosów i nie znam Macie może jakiś adres czy jak? Może w necie jest reklama? Odpowiedz Link
artanons Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 13:46 to jest nad lub pod galeria Czakram, bodajze:d poszukaj w necie adresu powinien gdzies byc,a jak nie to jak wroce do domku to napisze . ja bede na pewno, pa pa Odpowiedz Link
abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 13:55 www.technoparty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=336&Itemid=1 to to? Mariacka 20? Odpowiedz Link
abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:00 www.katowice.planmiasta.info/# Chyba jednak to Odpowiedz Link
abys6 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:02 Nie zapisuje się , ale jak na mapie z prawej strony wpisze się Mariacka 20 to pokazuje Przez ul Dworcową całą trzeba przejść Odpowiedz Link
elle33 Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:06 Hej dziewczyny , jak juz wspominalam niestety nie moge z wami byc ,bo w tej chwili najwczesniej w Zabrzu bede na swieta wielkanocne-zycze wspanialej zabawy i do nastepnego razu!!!! Odpowiedz Link
artanons Re: niedzielne spotkanie 08.02.08, 14:25 Wyglada na to ze to to, to jest na wprost starego dworca bodajze ja bym powiedziala ze to Dworcowa, w kazdym razie obok jest sklep z obrazami a do dekadencji wchodzi sie obok po schodkach i chyba na pierwszym piętrze. ale bedzie fajnie, zlot czarownic ) Odpowiedz Link
duszek49 Re: niedzielne spotkanie 09.02.08, 10:11 kurcze, nie mam pojęcia gdzie to jest. Mnie na mapie pokazała, że w okolicach ulicy Francuskiej i tam jest Mariacka. Ale do dworcowej to dosyć daleko. Hmm nic już nie wiem, ale popytam jeszcze znajomych. Odpowiedz Link
kija4 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 08:04 Dziewczyny zostawcie karty na stole! Oki jade. Pap Odpowiedz Link
abys6 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 16:15 Dziewczyny, żebyście się o mnie nie martwiły, że np. nie dojechałam. Niestety dzisiaj pewna sprawa musiała mnie zatrzymać w domu także niestety nie mogę przyjechać. Strasznie mi przykro, bo byłam napalona Mam tylko nadzieję, że drugi termin będzie aktualny. Eh trudno czasami tak bywa. Bawcie się super - chociaż beze mnie nie wiem czy Wam się uda Proszę napiszcie wszystko. Pozdrawiam Was Odpowiedz Link
duszek49 Re: niedzielne spotkanie 10.02.08, 19:38 A ja miałam bardzo niemiłą przygodę napisałam Wam na skrzynki gazetowe. Odpowiedz Link
artanons własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 19:46 ha! wiec dobrze zrobilyscie, wyglada na to ze bylam tylko ja Kija pewnie biedna dojedzie.. Dekadencja dzis zamknieta - pocalowalam klamke, najpierw pomylilam knajpe i siedzialam przez kwadrans w innej potem okazalo sie ze ta nieczynna w niedziele, pech, ale spoko umowmy sie na inny termin - w sobote nie moge, ale podajmy sobie telefony, bo tak to sie nie da pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link
artanons Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 19:49 Duszku wlasnie przeczytalam mejla, hihi no rzeczywiscie glupio wyszlo, nastepne spotkanie zorganizujemy lepiej, a taka mialam ochote z Wami dzis pogadac Odpowiedz Link
duszek49 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 20:33 no trochę głupio wyszło, ale teraz już się z tego śmieję przykro mi tylko, że żeśmy się minęły i że, Ty również czekałaś. Następnym razem na pewno będzie lepiej Odpowiedz Link
kija4 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 21:03 Nastepne spotkanie inny bar ewentualnie inny dzien. Padam z nozek, ale na spotkanie chetnie pojechalam, kto by pomyslal ze bedzie zamkniete. Duszektaka okolica... Odpowiedz Link
duszek49 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 21:42 a na stronie Dekadencji jest podane że w soboty i niedziele otwarte od 18. Więc zrobili nas w konia. Odpowiedz Link
abys6 Re: własnie wrocilam w katowic...:) 10.02.08, 22:08 No to w sumie dobrze, że nie mogłam. Chyba los mi sprzyja i nie wystawił mnie na pocałowanie klamki Następne spotkanie zdecydowanie powinno być szybciej 15:00 16:00. Na dobrą sprawę na samym dojeździe tracę około 2 i pół godziny jadąc Muszę przyznać, że na miejscu koleżanki bym się wystraszyła. A może znacie jakiś pub bliżej dworca, autobusów, żeby na dojście też tyle nie tracić? Wymiana tel. obowiązkowo!!!! Zawsze w takich sytuacjach można się wtedy dogadać! Dlaczego kart nie wyłożyłyśmy? To ciekawe no nie? PS. zapraszam do postu szukania mojego pilota Domownicy są niecierpliwi, bo nie pozwalam go używać i dalej tam leży hihihihi Zapraszam na sprawdzenie siebie i podszkolenie oto link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46867&w=75522505 Odpowiedz Link