Dodaj do ulubionych

urok-milosny.pl

12.06.16, 14:25
Poszukuję opinii o stronie urok-milosny.pl, a raczej o tajemniczym magu, który kryje się za tą stroną.
Mało jest opinii - kilka na blogu zawierającym każdego maga miłosnego - tam są zdecydowanie pozytywne. Jeden komentarz na jakimś forum - pozytywny. Oraz masa pozytywnych komentarzy na mało znanym forum - niestety ich autorka codziennie opisuje inną wersje - rozstanie z mężem, rozstanie z partnerem po 8 latach, po 4 latach, sytuacje, gdy ona nie była zainteresowana, a gdy facet z niej całkiem zrezygnował to ona jednak chciała itd - i tu każde pozytwne. Niestety nieprawdziwe.
Może ktoś z was korzystał z uroku z tej strony? albo z oczyszczania aury i mógłby opowiedzieć o efektach lub ich braku
Obserwuj wątek
    • olek13 Re: urok-milosny.pl 12.06.16, 21:00
      Dam Ci bardzo wiarygodną opinię: nie ma żadnych dowodów na skuteczność żadnego "maga", zatem można uznać, że to szarlatan.
      • zalak Re: urok-milosny.pl 20.12.19, 13:52
        Znowu jest to tylko twoja opinia
        • olek13 Re: urok-milosny.pl 20.12.19, 16:09
          Znowu bredzisz i nawet nie ogarniasz czemu.
      • jesnapoziomka Re: urok-milosny.pl 13.05.20, 21:44
        Więcej otwartości, to może coś zrozumiesz.
    • sabinazalikowska Re: urok-milosny.pl 22.06.16, 08:35
      Rzeczywiście to bardzo wiarygodna i bardzo odpowiednia odpowiedzieć na pytanie "czy ktoś z was korzystał"
      • olek13 Re: urok-milosny.pl 22.06.16, 18:35
        Może co innego widzimy, bo ja widzę: "Poszukuję opinii o stronie urok-milosny.pl, a raczej o tajemniczym magu"...
        W odpowiedzi podałem swoją opinię, zatem co w tej odpowiedzi jest nieodpowiedniego?
      • zalak Re: urok-milosny.pl 17.12.19, 22:26
        Pewnie zero efektów
      • gosiamalgosia Re: urok-milosny.pl 07.05.20, 16:21
        I udało się?
    • 1salamandra Re: urok-milosny.pl 22.06.16, 11:03
      A po co i na co by miał kto korzystać. Z głupotami to trzeba do Lamusa
      • sabinazalikowska Re: urok-milosny.pl 22.06.16, 12:03
        Gratuluję umiejętności czytania ze zrozumieniem. Po co dupę zawracasz jak nie masz nic do powiedzenia?
        Sama pewnie się zaczytujesz w horoskopach w Pani Domu
      • zalak Re: urok-milosny.pl 19.12.19, 21:51
        Każdy ma prawo wierzyć w to, co chce.
    • krysiek84 Re: urok-milosny.pl 25.06.16, 12:58
      ODRADZAM tę stronnę! Zwykłe oszustwo!
      Polecam odezwać się do wróżki Emilii: wrozbyemiliiangel@gmail.com
      To najlepsza specjalistka z jaką miałem do czynienia. Regularnie pomaga mi w sprawach tarota, a dzięki jej rytuałowi miłosnemu - moja dziewczyna wróciła do mnie po rozstaniu i jesteśmy szczęśliwsi niż nigdy wcześniej!
      • olek13 Re: urok-milosny.pl 26.06.16, 20:27
        Wróżka uruchomiła ostrą kampanię reklamową. Interes nie idzie?
      • zalak Re: urok-milosny.pl 16.12.19, 20:17
        No, dziwny sposób na reklamę
      • canicula11 Re: urok-milosny.pl 07.03.20, 19:48
        Robiłam u Emilii, nie ma efektów.
      • poporkonka Re: urok-milosny.pl 22.01.21, 14:11
        Przecież ta Emilia to zwykła oszustka, niczego nie robi.
      • gedereka Re: urok-milosny.pl 11.04.21, 19:31
        Emilia Angel wyłudza pieniądze, uwaga na nią.
    • akarly Re: urok-milosny.pl 25.07.16, 18:29
      ja zamowilam urok 2 miesiace temu do tej pory bez efektow, ktore maja rzekomo pojawic sie do 3 miesiecy
      • zalak Re: urok-milosny.pl 19.12.19, 21:53
        I pewnie nie będzie
      • mozzik Re: urok-milosny.pl 22.12.20, 20:42
        Czyli nie skuteczni?
    • konwaliaaa88 Re: urok-milosny.pl 25.07.16, 19:49
      Nie korzystałam ale czytałam trochę tutaj www.rytualmilosny.fora.pl/opinie-u-rytualistach,1/urok-milosny-pl,49.html
      • adrianakkii Re: urok-milosny.pl 28.07.16, 17:24
        To forum www.rytualmilosny.fora.pl to jedno wielkie oszustwo nijakiego Artura vel urokmilosny.blogspot.com który też zajmuje się urokami miłosnymi, sprawdźcie na forum nie można się zarejestrować, ten Artur to największy oszust!
    • akarly Re: urok-milosny.pl 27.07.16, 23:21
      ze tez nie trafilam na www.rytualmilosny.fora.pl/opinie-u-rytualistach,1/urok-milosny-pl,49.html wczesniej..oczywiscie zamawiajac bralam pod uwage oszustwa itd.. ale ogolnie jest malo opini na temat tej osoby. ja juz stracilam nadzieje, ze sie rytulal powiedzie..szukam kogos innego - moze spobuje jeszcze raz? tylko u kogo?
      • adrianakkii Re: urok-milosny.pl 28.07.16, 17:25
        Nie wiem czy wiesz ale forum www.rytualmilosny.fora.pl to jedno wielkie oszustwo nijakiego Artura vel urokmilosny.blogspot.com który też zajmuje się urokami miłosnymi, sprawdźcie na forum nie można się zarejestrować, ten Artur to największy oszust!
      • kermith Re: urok-milosny.pl 30.07.16, 23:57
        Cwaniak i złodziej. Sam założył nowy blog i robi czarny pijar. Celowe działania by zwiększyć ilość wejść i pozycjonować to gó... swoje. Nowa metoda Artura szulera
        • mirenik14 Re: urok-milosny.pl 31.07.16, 10:09
          Ładnie się bronisz cwaniaku, założyłeś sobie stronkę urok-miłosny okradasz innych i opluwasz konkurencje. Zobaczymy czy dalej będziesz takim cwaniakiem jak złożę wniosek, przekonasz się, że w internecie nie jesteś szczylu anonimowy. Cwaniakuj dalej, a my się jeszcze spotkamy w mniej przyjaznych okoicznościach kermith i wtedy każdy pozna kim jesteś.
          • 1salamandra Re: urok-milosny.pl 01.08.16, 08:09
            Urok miłosny gdzie celem jest pozyskanie środków pieniężnych?
          • sanderson00765 Re: urok-milosny.pl 06.10.16, 21:19
            Hey miernik14, możesz sie do mnie odezwac na sanderson00765@gmail.com..che pogadac o rytuale
      • lara9369 Re: urok-milosny.pl 11.09.16, 15:26
        Ciekawe ze na tym forum widnieje też dział o iTonie. Z tego co wiem, gość nie żyje
        • lara9369 Re: urok-milosny.pl 11.09.16, 15:28
          powyższy mój post do konwalia88
          precyzuję bo jeszcze przystojniak kermith chciałby odpowiadać;)
      • tymonka74 Re: urok-milosny.pl 16.09.16, 11:27
        Zostało sprawdzone i o forum to dzieło jednej osoby - niejakiego Artura, wszystkie posty są pisane z jednego numeru Ip. Jedna wróżka z którą mam kontakt zgłosiła już do prokuratury ten fakt i Artur będzie miał sprawę sądową o szkalowanie wizerunku w internecie.
        • tymonka74 Re: urok-milosny.pl 16.09.16, 11:28
          Chodzi o forum www.rytualmilosny.fora.pl - Artur się wysilił aby napisać tyle oszczerstw ale ciekawe co powie kiedy do jego domu zapukają Panowie w niebieskich mundurach
          • lara9369 Re: urok-milosny.pl 16.09.16, 12:17
            tymonka74 ale ciekawe co powie kiedy do jego domu zapukają Panowie w niebieskich mundurach

oficerzy lotnictwa mają odwiedzić Artura? ;)
            • lara9369 Re: urok-milosny.pl 16.09.16, 21:11
              O, pardon - chyba jednak oficerowie będzie poprawnie;)

• carlos.78 Re: urok-milosny.pl 22.09.16, 21:28
      Bardzo polecam tą pare to jest coś unikatowego dwoje pracuje dla jednego. Są naprawde skuteczni. Pomogli mi odzyskać moją ukochaną. Pomogli kilku moim znajomum są naprawde skuteczni. Polecam anaxis54@gmail.com
      • olek13 Re: urok-milosny.pl 23.09.16, 16:45
        Powyższy wpis jest reklamą (reklamą płatną? autoreklamą?) i nie jest wiarygodny.
        • zalak Re: urok-milosny.pl 22.12.19, 23:42
          Tu pełna zgoda
    • chariezdha Re: urok-milosny.pl 27.09.16, 17:14
      Do uroków miłosnych, tarota i magi ogólnie polecam mishaukr@wp.pl, mi tylko ona pomogła odzyskać miłość i teraz jestem szczęśliwa :)
      • olek13 Kolejny blok reklamowy leci 27.09.16, 18:58
        Reklama pasty do zębów i maści na hemoroidy też będzie?
      • karolek137 Re: urok-milosny.pl 08.03.19, 12:28
        a ja polecam amarylis@onet.com.pl dlatego że że stawia tarota za darmo przed rytuałem
        • baziatko Re: urok-milosny.pl 13.03.19, 14:20
          samego siebie polecasz?
          twoj post z tematu spetanie...

"Spętanie jest różne , słabsze , mocniejsze , wszystko zależy od determinacji zamawiającego i woli spełnienia intencji . Robi sie je od prostych rytuałów czyli ze zdięciami i swieca , z krwi lub laleczkami woo doo . Jednakże jest to trochę czarna magia gdyż wpływamy na mysli osoby . Polega na tym iż dana osoba nie może przestać o nas mysleć i dąży do spotkania . Wytrawny rytualista szuka haczyka do którego można przyczepić spętanie , czasami z duchami . Może to być sex , dzieci , strach przed smotnoscią , poczucie bezpieczenstwa lub stabilnosci . Zawsze chodzi o to samo trzeba wrzucic osobie mysli do głowy o danym temacie aby ją związać . Jak mówię działa ale .........do spętania używa się też czasem duchów . Oczywiscie można to odwrócić ale trzeba wiedzieć jak . Najsilniejsze są z laleczkami woo doo i z współpracy z zamawiającym . Zawsze działa !! Nieważne czy zapłacicie 1000 czy 100 zł. rytuał jest zawsze taki sam i zalezy od zamawiającego !!!!!!!!!!!!!chodzi o to na ile go stać psychicznie bo każdy rytualista zawsze bazuje na woli i intencji zamawiającego . Prawda jest taka że rytuał nie zadziała jesli osoba zmawiająca nic nie robi lub nie wierzy . Zdradzę wam tajemnice ...nic się nie spełni , nawet jak zapłacicie 3000 zł jesli sami w to nie uwierzycie i nie będziecie czynnie brać udział w rytuale . tak jest i juz . Rytualisci na tym bazuja bo wiedzą że im więcej zapłacicie i jeszcze kropla krwi z palca to juz wiadomo że wierzycie bo jestescie zakręceni ....skoro taki drogi to napewno zadziała :-) gówno prawda . To wasza wiara w spełnienie sprawia że działa i tyle ....... Cała tajemnica !!! Każdy rytualista bazuje na waszych intencjach i nie ważne czy zapłacicie 100 czy 1500zł zasada jest taka sama .....to wy spełnicie intencję jesli w to wierzycie i naprawdę chcecie . Dodam nawet że nie potrzebujecie rytualistów do pomocy każdy sam może zrobić prosty rytuał miłosny . Oczywiscie nie spętanie , bo może a nawet musi się cos przykleić . Spętanie jest to determinacja jesli już nie możemy znalesć innego sposobu ale ..........zwykle się odwraca !!!!i ta osoba odchodzi po paru latach . Polecam urok i oczyszczanie relacji bo to jest bezpieczne . KAŻDE SPĘTANIE DZIAŁA NA WASZEJ INTENCJI , JESLI NIE MA WIARY TO NIC NIE ZADZIAŁA . MOŻECIE ZAPŁACIĆ 10000ZŁ ALE JAK NIE MA WIARY I INTENCJI TO KICHA . Rytualisci bazują na tym , że zamawiający mysli ...ten rytuał egipski za 3000 jest na pewno dobry . Gówno prawda , po pierwsze nikt obecnie nie zna rytuałów egipskich (były takie) jesli ktos zna to chyba , że jest egiptologiem i odczytał jakims cudem papirusy w Londynie ...naprawde wierzycie że ktos w polsce zna rytuały z starożytnego Egiptu ????Tak zna -z internetu ! Są rytuały egipskie ale reklamy typu rytuał izydy czy ozyrysa to bzdura ...nikt ich dzis nie zna (no chyba że wykopał mumie kapłana i ją wypytał :-) ). Jest to bazowanie na okresleniach i słowach magicznych i na ludzkiej naiwnosci . Teraz pewnie dostanę od rytualistów mnóstwo klątw rzuconych na mnie za to co pisze ..ale klatwa działa tylko jak sie jej poddamy .
          Pozdrawiam Amarylis
          Jesli ktos miałby pytania zapraszam milosnyurok.wixsite.com/tarot"
    • katalineczka Re: urok-milosny.pl 24.06.18, 09:59
      Nie chcę robić promocji, zaraz ktoś powie, że spamuję czy coś, ale z czystym sumieniem mogę polecić panią Anię. Kontakt był przez maila, ale dała się poznać jako ciepła osoba. Pomaga dobrać odpowiedni rytuał, doradza podczas jego trwania oraz juz po jego zakończeniu. Zostawię do niej maila, będziesz chciała to napiszesz, to nic nie kosztuje, a może Tobie też pomoże: anna.szalkow@gmail.com
      Sam rytuał nie polega jedynie na tym, że płacisz i czekasz na efekty - wymagana jest w niewielkim stopniu praca z Twojej strony oraz zaangażowanie. Da rady przeżyć :)
      • kontroler0 Re: urok-milosny.pl 24.06.18, 17:44
        Na mnie to już nie działa.
      • baziatko Re: urok-milosny.pl 15.01.19, 13:20
        Anna Szalkowska to alterego Artura
    • olek13 Re: urok-milosny.pl 01.07.18, 00:05
      Bezwstydna autoreklama?
      • jesnapoziomka Re: urok-milosny.pl 13.05.20, 15:14
        A jak!
    • baziatko Re: urok-milosny.pl 15.01.19, 13:19
      przecie Viola to Artur
      a komentarze sa moderowane :)
    • karolek137 Re: urok-milosny.pl 06.03.19, 02:37
      Wiarygodnosc zalezy od tego czy na dzien dobry chce 500zł . A może tylko zaliczke ., ja korzystałem tu Urok milosny milosnyurok.wixsite.com/tarot
      • baziatko Re: urok-milosny.pl 13.03.19, 14:22
        no co za debil, poleca samego siebie
        forum.gazeta.pl/forum/w,468,93651269,93651269,spetanie_.html?visit=1#p167787016
        poczytajcie ejgo komentarz

"Spętanie jest różne , słabsze , mocniejsze , wszystko zależy od determinacji zamawiającego i woli spełnienia intencji . Robi sie je od prostych rytuałów czyli ze zdięciami i swieca , z krwi lub laleczkami woo doo . Jednakże jest to trochę czarna magia gdyż wpływamy na mysli osoby . Polega na tym iż dana osoba nie może przestać o nas mysleć i dąży do spotkania . Wytrawny rytualista szuka haczyka do którego można przyczepić spętanie , czasami z duchami . Może to być sex , dzieci , strach przed smotnoscią , poczucie bezpieczenstwa lub stabilnosci . Zawsze chodzi o to samo trzeba wrzucic osobie mysli do głowy o danym temacie aby ją związać . Jak mówię działa ale .........do spętania używa się też czasem duchów . Oczywiscie można to odwrócić ale trzeba wiedzieć jak . Najsilniejsze są z laleczkami woo doo i z współpracy z zamawiającym . Zawsze działa !! Nieważne czy zapłacicie 1000 czy 100 zł. rytuał jest zawsze taki sam i zalezy od zamawiającego !!!!!!!!!!!!!chodzi o to na ile go stać psychicznie bo każdy rytualista zawsze bazuje na woli i intencji zamawiającego . Prawda jest taka że rytuał nie zadziała jesli osoba zmawiająca nic nie robi lub nie wierzy . Zdradzę wam tajemnice ...nic się nie spełni , nawet jak zapłacicie 3000 zł jesli sami w to nie uwierzycie i nie będziecie czynnie brać udział w rytuale . tak jest i juz . Rytualisci na tym bazuja bo wiedzą że im więcej zapłacicie i jeszcze kropla krwi z palca to juz wiadomo że wierzycie bo jestescie zakręceni ....skoro taki drogi to napewno zadziała :-) gówno prawda . To wasza wiara w spełnienie sprawia że działa i tyle ....... Cała tajemnica !!! Każdy rytualista bazuje na waszych intencjach i nie ważne czy zapłacicie 100 czy 1500zł zasada jest taka sama .....to wy spełnicie intencję jesli w to wierzycie i naprawdę chcecie . Dodam nawet że nie potrzebujecie rytualistów do pomocy każdy sam może zrobić prosty rytuał miłosny . Oczywiscie nie spętanie , bo może a nawet musi się cos przykleić . Spętanie jest to determinacja jesli już nie możemy znalesć innego sposobu ale ..........zwykle się odwraca !!!!i ta osoba odchodzi po paru latach . Polecam urok i oczyszczanie relacji bo to jest bezpieczne . KAŻDE SPĘTANIE DZIAŁA NA WASZEJ INTENCJI , JESLI NIE MA WIARY TO NIC NIE ZADZIAŁA . MOŻECIE ZAPŁACIĆ 10000ZŁ ALE JAK NIE MA WIARY I INTENCJI TO KICHA . Rytualisci bazują na tym , że zamawiający mysli ...ten rytuał egipski za 3000 jest na pewno dobry . Gówno prawda , po pierwsze nikt obecnie nie zna rytuałów egipskich (były takie) jesli ktos zna to chyba , że jest egiptologiem i odczytał jakims cudem papirusy w Londynie ...naprawde wierzycie że ktos w polsce zna rytuały z starożytnego Egiptu ????Tak zna -z internetu ! Są rytuały egipskie ale reklamy typu rytuał izydy czy ozyrysa to bzdura ...nikt ich dzis nie zna (no chyba że wykopał mumie kapłana i ją wypytał :-) ). Jest to bazowanie na okresleniach i słowach magicznych i na ludzkiej naiwnosci . Teraz pewnie dostanę od rytualistów mnóstwo klątw rzuconych na mnie za to co pisze ..ale klatwa działa tylko jak sie jej poddamy .
        Pozdrawiam Amarylis
        Jesli ktos miałby pytania zapraszam milosnyurok.wixsite.com/tarot"

NAJPIERW SIE REKLAMUJE A POTEM POLECA ZE NIBY KORZYSTAL HAHAHAHAHAHA
        • olek13 Jedyne realne spętania... 13.03.19, 16:10
          Jedyne realne spętania jakie istnieją, to spętania mózgów tych ********, którzy wierzą w spętania.
    • goska222 Re: urok-milosny.pl 07.03.19, 02:03
      Ja kozystałam u amarylis , przynajmniej nie zdziera kasy , tylko zaliczke ok.50 złotych a jak się spełni to co łaska . A wróży za darmo . Jest dużo oszustów , płacisz 350 zł a potem brak kontaktu . Tu przynajmniej wiem że jak oszust to nie straciłam kasy . Ale w moim przypadku zadziałało , więc kto wie...jak chcecie sprawdzcie milosnyurok.wixsite.com/tarot
      • baziatko Re: urok-milosny.pl 14.03.19, 14:54
        twoj amarylis sam siebie poleca ;) a moze teraz zmienil nick na goska?
    • bajalka Re: urok-milosny.pl 12.10.19, 18:05
      Proszę o pomoc w znalezieniu kogoś skutecznego.
    • gambimbi Re: urok-milosny.pl 10.05.20, 14:11
      Niczego prawdziwego oraz pozytywnego nie znajdziesz.
    • polkinska Re: urok-milosny.pl 30.01.21, 15:17
      To kolejne wcielenie mysticum.
    • gedereka Re: urok-milosny.pl 03.02.21, 20:48
      Przestrzegam przed tą stroną. Samaela, mysticum, urok-milosny.pl jeden wspólny mianownik to nazwisko Kawa. Jeśli ktoś ma wątpliwości, to bardzo łatwo to sprawdzić, to informacje dostępne w internecie.
    • fatinka121 Re: urok-milosny.pl 18.02.21, 19:12
      Zamawiałam u nich rytuał, kontakt urwany bezpośrednio po wpłacie. Efektów nie ma żadnych.
    • lenka111111 [...] 19.02.21, 22:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • degaudian Re: urok-milosny.pl 24.02.21, 20:03
      Ale zanim ktoś to przeczyta to wyda już kasę.
    • marzenkakrysik [...] 03.03.21, 14:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rolokoko Re: urok-milosny.pl 19.03.21, 10:05
      Niestety ale uroki z tej strony nie działają.
      • asy678 Re: urok-milosny.pl 22.07.21, 12:53
        Duży wpływ na działanie uroku mamy my sami ludzie nie zdają sobie z tego sprawy, możliwe że rytualisi ich nie uprzedzają. Jeśli nie ufarz rytuał iście nie wierzysz w zadziałanie rytuału, a tylko myślisz "uda się to się uda nie uda się trudno" i będzie mieć zke myśli w trakcie i po rytuale to już na wstępie mogę powiedzieć że rytuał nie przyniesie efektów. Jeśli wy tworzycie zła energię to niszczycie cała pracę jaka wlazyl rytualista w ten urok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka