Gość: elvin IP: *.firma / 192.168.20.* 22.05.02, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza.podlaska Re: ja też o ascendent 22.05.02, 19:12 Gość portalu: elvin napisał(a): A gdzie data, miejsce i godzina do policzenia acendentu? Pozdrawiam Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashama Re: ja też o ascendent IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 10:45 > A gdzie data, miejsce i godzina do policzenia acendentu? no to może dla mnie czarodziejka chwilę znajdzie... ;) o5.05.1977, g: 17:15 Wrocław a są jakieś czary na poprawę humoru surowych profesorów? ;) we wtorek mam obronę mgr i niech wszelkie moce mi dopomogą... [cieszę się niezmiernie,że ten wątek o wrożbiarstwie powstał!] pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: ja też o ascendent 23.05.02, 12:54 Ascendent ma Pani w Wadze, z planeta Pluton an osi. Czas na obronę pracy magisterskiej jest bardzo korzystny, poniewaz Pani punkt kariery, prestiżu społecznego i wyższych studiów znajduje sie w znaku raka, a własnie teraz na niebie znajduje się w Raku planeta szczęścia i powodzenia - Jowisz. W pani horoskopie najbliższe lata - do 2008 roku są bardzo korzystne, zarówno finansowo, jak i dla związków. Proszę ich nie zmarnować i przede wszystkim nie lenić się - a pokus nic nie robienia będzie bardzo dużo! Pozdrawiam i trzymam kciuki za egzamin Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvin Re: ja też o ascendent IP: *.firma / 192.168.20.* 23.05.02, 12:29 iza.podlaska napisał(a): > Gość portalu: elvin napisał(a): > A gdzie data, miejsce i godzina do policzenia acendentu? > > Pozdrawiam > > Iza Podlaska > Jeśli jeszcze raz mogę: 24.12.1972, Bydgoszcz, godz.17:30 lub 18:30. Takie roztrzepanie nie powinno mi się przytrafiać, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.podlaska Re: ja też o ascendent 23.05.02, 12:50 Bardzo często nie jest znana dokładna godzina, szczególnie jesli poród jest trudny - wtedy nikt nie ma glowy do zapamiętywania godziny. Pan bez względu na przesunięcie o godzine ma ascendent w Raku. Natomiast pierwszy wariant godziny - czyli 17.30 daje Panu szczęsliwsze ułożenie planet i osi horoskopu. Pozdrawiam serdecznie Iza Podlaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvin Re: ja też o ascendent IP: *.firma / 192.168.20.* 23.05.02, 13:00 Dziękuję! Pozdrawiam serdecznie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś