sylwik111188 03.09.13, 14:28 Proszę powiedzieć jak działa spętanie miłosne, po jakim czasie sa jego efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwik111188 Re: Spętanie miłosne 03.09.13, 15:29 to nie jest ważne chciałabym znać tylko odpowiedz na te pytania Odpowiedz Link Zgłoś
zalewska599 Re: Spętanie miłosne 14.10.19, 15:12 Prosze o kontakt zalewska599@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wloszka70 Re: Spętanie miłosne 16.01.15, 11:50 Polecam bardzo trochę z dziedziny psychologi - Ustawienia Hellingerowskie Indywidualne. Kobieta która je prowadzi ma prawdziwy dar i uwolnisz się u niej z wielu "uwikłań" których przyczyny nigdy sam byś się nie domyślił. Robia to raz w miesiącu na Kabatach w Uzdrowisku na ul. Na Uboczu 22. Adres strony www.centrumuzdrowisko.pl Każde spętanie, lęki, obawy itp miną a dokonasz tego sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Spętanie miłosne IP: 160.62.4.* 03.09.13, 16:14 Ważne, bo jeśli korzystałaś z usług oszusta, to nie masz co liczyć na efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik111188 Re: Spętanie miłosne 03.09.13, 16:19 przyjmijmy więc ze to nie oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Spętanie miłosne 03.09.13, 19:55 Super odpowiedź;) W końcu sensownie i bez reklamy, a nie zaczepki a potem chamskie komentarze. Padło pytanie niech padnie odpowiedź: nie mniej z doświadczenie może to trwać do 6 m-cy sylwik111188 napisał(a): > przyjmijmy więc ze to nie oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Spętanie miłosne IP: *.rev.pro-internet.pl 03.09.13, 19:59 powiem jak dziala.....mam na sobie spetanie milosne napisz na gg 2146828 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik111188 Re: Spętanie miłosne 04.09.13, 08:19 A może ktoś jeszcze się wypowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1978.123 Re: Spętanie miłosne 08.02.21, 00:21 Agnes, jezeli jeszcze tu zagladasz skontaktuj sie ze mna : choraneta@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ann.pt Re: Spętanie miłosne 04.09.13, 18:44 Powiem Ci tak ja wlasnie jestem po takim rytualne. Nie wiem czy zrobiłam u Oszuta czy tez nie mam bardzo sprzeczne informacje. Narazie po 2 tygodniach nastapił odzew z 2 strony ale taki jakis przytlumiony... Na koniec podobno mam byc zadowolona bo rzeczona osoba ma do mnie wrocic. Nie wiem czy ta informacja CI sie przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik111188 Re: Spętanie miłosne 04.09.13, 18:56 odezwij sie do mnie na gg 48280241 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Spętanie miłosne IP: 91.246.15.* 15.09.13, 22:39 Wróżka u której ja robiłam spętanie mówiła, że zadziała do trzech tygodni bo tyle czasu mniej więcej rozchodzi się energia wysłana podczas rytuału. Dodam tylko, że miała rację bo po trzech tygodniach (niecałych) miłość mojego życia wróciła do mnie:) Ludzie piszą, że ryt miłosny to ściema a ja jestem najlepszym przykładem tego, że jeśli trafi się na rytualistkę z prawdziwego zdarzenia sny stają się jawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Spętanie miłosne 16.09.13, 18:47 sylwik111188 napisał(a): > a można jakiś namiar prosić? Do kogo potrzebujesz ten namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martajlwt Re: Spętanie miłosne IP: *.31.9.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.13, 16:47 Marianno, czy mogłabyś się do mnie odezwać. Chciałabym z Tobą porozmawiać. martajlwt@gmail.com Ewentualnie, czy możesz podać namiar do tej osoby? Dziękuję i pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Spętanie miłosne IP: *.play-internet.pl 20.02.14, 12:25 Marianno czy możesz mi podać namiary do tej rytualistki? grzegorzk87.87@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Spętanie miłosne IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 12:37 Mozna prosic namiar ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda242489 Re: Spętanie miłosne 08.04.14, 06:59 Hej, troche pózno tu trafiłam, mogłabys napisac na priv kto robił Ci rytuał? ;) magda242489@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila@@ Re: Spętanie miłosne IP: *.centertel.pl 15.04.14, 22:02 Marianna odezwij się do mnie anetka338@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daro454 Re: Spętanie miłosne 19.02.15, 16:19 bardzo proszę o namiary tej wróżki jestem w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
annikki74 Re: Spętanie miłosne 02.10.16, 23:53 Marianno proszę podaj mi namiary na tę osobę annikki@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mersom Re: Spętanie miłosne 14.11.16, 16:05 Ty masz kota dziewczyno , jak można kogoś do miłości zmuscic. Jak byłaś taka krejzi typ nie dziwię się , że facet Cię.nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
anilorakkarolina Re: Spętanie miłosne 15.11.16, 16:36 Po kilku osobach, które trafiły do mnie mówiąc, że znalazły kontakt na tym forum mogę napisać. Rytuały miłosne, separacyjne i inne, spętania miłosne istnieją i są skuteczne, ale robią to ludzie, którzy mają umiejętności przekazywane/dziedziczone z pokoleń. W mojej rodzinie od kiedy pamiętam ja, mama, babcia przyjmuje się ludzi z takimi sprawami, robi się takie rytuały. W tym temacie jest mnóstwo oszustów, bo za fałszywym emailem, pseudonimem łatwo jest schować się i wyłudzić kasę. Oszuści zwęszyli w tym łatwą kasę, a jak ktoś jest w potrzebie to szuka rozwiązania i wierzy- rozumiem to i jest mi szkoda tych, którzy oszukali się. Jak ktoś jest zainteresowany prawidziwymi rytuałami, spętaniem, oczyszczaniem to niech pisze karolina@kamargo.pl po kontakcie email podaję namiary do tego, żeby umówić się, ustalić pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotha11 Re: Spętanie miłosne 15.10.19, 16:52 Witaj Marianna, mozesz sie odezwac do mnie? poczta@priv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pokazmi Re: Spętanie miłosne 03.11.19, 13:19 Można prosić o namiar do tej osoby ? Odpowiedz Link Zgłoś
pokazmi Re: Spętanie miłosne 03.11.19, 13:20 Marianna możesz podać namiar na tą osobę? Odpowiedz Link Zgłoś
zalewska599 Re: Spętanie miłosne 10.11.19, 18:05 Witam czy moge namiary na.wrozke I kontakt z toba w spr spetania Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Spętanie miłosne 16.09.13, 18:06 Sama nie wiesz czy Oszust czy sprzeczne? jasne;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanderson00765 Re: Spętanie miłosne 01.11.16, 16:37 Odezwij sie do mnie na marlenka00765@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lina Re: Spętanie miłosne IP: *.ists.pl 16.09.13, 10:38 Dla tych, co by chcieli spróbować "bo to takie fajne" odraczam i proszę o zapoznanie się z poniższymi artykułami: Magiczne BHP Kwestia Magii Miłosnej Dla tych, którzy się martwią, że mogli paść ofiarą, polecam pracę z energią, w celu pozbycia się "obcych wpływów" - różnych, wszelkich. Ezoteryka Współczesnego Człowieka – Ćwiczenia z Energią Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Spętanie miłosne 19.09.13, 19:30 Co to za syf pseudo ezoteryczny? Qń by się uśmiał.... Gość portalu: Lina napisał(a): > Dla tych, co by chcieli spróbować "bo to takie fajne" odraczam i proszę o zapoz > nanie się z poniższymi artykułami: > Magiczne BHP > ] > Kwestia > Magii Miłosnej > > Dla tych, którzy się martwią, że mogli paść ofiarą, polecam pracę z energią, w > celu pozbycia się "obcych wpływów" - różnych, wszelkich. > Ezoteryka Współczesnego Człowieka – Ćwiczenia z Energią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Spętanie miłosne IP: *.31.9.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.09.13, 19:42 A co powiecie o Panu Iton? Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Spętanie miłosne 16.09.13, 19:47 haha. generalnie nie odpowiada. Mnie odpisał po trzech tygodniach że do Nowego Roku nie przyjmuje bo jest w rozjazdach. Jak chciałam się zapisać na listę rezerwową to odpisał że nie prowadzi i prosił by się kontaktować na przełomie października/grudnia. Gość portalu: kasiulek napisał(a): > A co powiecie o Panu Iton? Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Spętanie miłosne 16.09.13, 19:48 listopad/grudzień. Sorry przejęzyczenie. casablanka11 napisał(a): > haha. generalnie nie odpowiada. Mnie odpisał po trzech tygodniach że do Nowego > Roku nie przyjmuje bo jest w rozjazdach. Jak chciałam się zapisać na listę reze > rwową to odpisał że nie prowadzi i prosił by się kontaktować na przełomie paźdz > iernika/grudnia. > > Gość portalu: kasiulek napisał(a): > > > A co powiecie o Panu Iton? > > Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Spętanie miłosne 22.02.14, 15:44 Jest dobrze. Koleżankę przyjął tylko że ona umawiała się z nim jakoś na początku grudnia na rytuał casablanka11 napisał(a): > haha. generalnie nie odpowiada. Mnie odpisał po trzech tygodniach że do Nowego > Roku nie przyjmuje bo jest w rozjazdach. Jak chciałam się zapisać na listę reze > rwową to odpisał że nie prowadzi i prosił by się kontaktować na przełomie paźdz > iernika/grudnia. > > Gość portalu: kasiulek napisał(a): > > > A co powiecie o Panu Iton? > > Odpowiedz Link Zgłoś
lucja1988 Re: Spętanie miłosne 22.02.14, 13:36 Czym zatem praktycznie różni się spętanie miłosne od kokonu miłosnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 17:48 Mi robił i sie udało. Ciężko się dodzwonić ale można napisać do niego apollonus@apollonus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arietta Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.play-internet.pl 23.02.14, 01:20 mi udalo sie u AnnabelTarot@gmail.com z tym ze odrazu przestrzegam ze czas oczekiwania na efekty jej pracy to okolo 2 tygodni dluzej jednak ja efekt zauwazylam i jak narazie sie utrzymuje (3 miesice od rytualu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasanka76 Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 23:32 ja również polecam Panią Annabel robiłam u niej oczyszczanie duszy dla siebie i spętanie miłosne, w oczyszczanie przez chwilę wątpiłam jednak zauważyłam że moja sytuacja jest nieco lepsza niż zazwyczaj a spętanie zaczęło działać po miesiącu i jednym tygodniu i to naprawde silnie , zanim do niej dotarłam byłam trzykrotnie oszukana przez inne pseudo wróżki Pzdr i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-zyciee Re: Apollonus robi uroki i spętania 21.03.14, 00:04 Szacun dla Pana Edwarda. Dziękuje mu za naprawdę skuteczne wybicie z głowy byłego. 80 procent rzeczy które powiedział - sprawdziło się! On odejdzie od Ciebie a ty i tak będziesz jeszcze stratna finansowo przez niego. Gość portalu: sasanka76 napisał(a): > ja również polecam Panią Annabel robiłam u niej oczyszczanie duszy dla siebie i > spętanie miłosne, w oczyszczanie przez chwilę wątpiłam jednak zauważyłam że mo > ja sytuacja jest nieco lepsza niż zazwyczaj a spętanie zaczęło działać po miesi > ącu i jednym tygodniu i to naprawde silnie , zanim do niej dotarłam byłam trzyk > rotnie oszukana przez inne pseudo wróżki > > Pzdr i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosne Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.14, 09:21 Jeśli chodzi o spętanie, ja polecam z całego serca wróżkę Emmę Cole ( emma_cole@gazeta.pl ), dzięki niej w ciągu roku moja sytuacja obróciła się o 180 stopni, teraz jestem w końcu szczęśliwa u boku ukochanego. Odpowiedz Link Zgłoś
bialaslodkaczekolada13 Re: Apollonus robi uroki i spętania 13.08.14, 13:39 Proszę się odezwać do mnie na maila bialaslodkaczekolada13@gazeta.pl Być może nie chce Pani o tym opowiadać, ale doda mi Pani dużo otuchy jeśli Pani się zgodzić napisać choć krótką wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:07 Jak długo pan Edward bił w tę Twoją glowe aż "wybił" byłego? I czy cos włożył w zamian w puste miejsce po wybiciu? nowe-zyciee napisał(a): > Szacun dla Pana Edwarda. Dziękuje mu za naprawdę skuteczne wybicie z gło > wy byłego. Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-zyciee Re: Apollonus robi uroki i spętania 22.03.14, 18:18 By spławiać takie "inteligentne" jak Ty. ... Gość portalu: ? napisał(a): > Jak długo pan Edward bił w tę Twoją glowe aż "wybił" byłego? > I czy cos włożył w zamian w puste miejsce po wybiciu? > > nowe-zyciee napisał(a): > > > Szacun dla Pana Edwarda. Dziękuje mu za naprawdę skuteczne wybi > cie z gło > > wy byłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:20 Zawiła odpowiedź. Czyli że - zmądrzałaś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-zyciee Re: Apollonus robi uroki i spętania 22.03.14, 18:30 Czy wiesz o kim piszę w ogóle? Napisz tutaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowe-zycie Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:38 zdrowia życzę.... .... Odpowiedz Link Zgłoś
nowe-zyciee Re: Apollonus robi uroki i spętania 22.03.14, 18:42 Widzisz pchasz nosa w temat a jesteś zielona. Po co więc się udzielasz, co w nuda w psią pogodę? Wypij szklankę mleka tak z miodzikiem i sp..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nowe-zycie Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 18:50 doctus vir.... :))))) et eruditus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daaa Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.centertel.pl 12.04.14, 13:52 Sasanka76 odezwij się do mnie anetka338@amorki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: Apollonus robi uroki i spętania IP: *.centertel.pl 14.04.14, 21:11 arietta odezwij się do mnie anetka338@amorki.pl będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Spętanie miłosne 22.03.14, 20:27 CUD na CUD? Zadaje sensowne pytanie ale proszę bez trolowania i dziwadeł: co jest warta usługa z portalu cud.info.pl/ Czy ktoś coś wie bo tam dosyć ciekawie napisane. Jednak brak odzewu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Spętanie miłosne 07.06.14, 22:09 Bez obawy i ściemy. Jednak dopiero teraz mogę napisać że moja sprawa ma dobry przebieg i wszystko wróciło do normy. Nie trwało to jak obiecał trzy miesiące ale ponad pół roku. To i tak dobrze, to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Spętanie miłosne 23.06.14, 11:07 ale kto dooro kto? prosze o kontakt na dontiwen.trajtufink@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Spętanie miłosne 28.06.14, 23:24 Czasem lepiej nie wiedzieć kto to! ludzie potrafią być okrutni i nawet nie wiecie co się można spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
ania_ib Apollonus lekarzem dusz... KOZAK! 06.08.14, 20:35 Apollonus mi pomógł bardzo mocno! Dzięki niemu odzyskałam mojego ukochanego chłopaka i odnalazłam w sobie siły i kobiecość. Ten pan ma cos takiego w sobie, ze dzięki niemu uwierzyłam w to, że cos znaczę. Dzięki niemu uwierzyłam w siebie a to pomogło mi i w codziennym zyciu. Moj ukochany sam zauwazył ze jestem zupelnie inna jak kiedys na plus oczywiscie:-) . Warto bylo z Apollonusem wspolpracowac. Polecam go nawet jako lekarza dusz... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia23e Re: Apollonus lekarzem dusz... KOZAK! 10.08.14, 10:53 Czy ten Appolonius jest tak dobry? Tak różne opinie że jedna kropla nic nie zmieni a dosyć aktywnie go polecasz Appoloniuszu;))) ania_ib napisał(a): > Apollonus mi pomógł bardzo mocno! Dzięki niemu odzyskałam mojego ukochanego chł > opaka i odnalazłam w sobie siły i kobiecość. Ten pan ma cos takiego w sobie, ze > dzięki niemu uwierzyłam w to, że cos znaczę. Dzięki niemu uwierzyłam w siebie > a to pomogło mi i w codziennym zyciu. Moj ukochany sam zauwazył ze jestem zupel > nie inna jak kiedys na plus oczywiscie:-) . Warto bylo z Apollonusem wspolpraco > wac. Polecam go nawet jako lekarza dusz... Odpowiedz Link Zgłoś
wikuska91 Re: Spętanie miłosne 07.10.14, 19:33 Korzystałam z takiej usługi i zamieszczam informacje o sprawdzonej osobie, w ramach podziękowania jej za to co,dla mnie zrobiła, warto aby ktoś też skorzystał, bo wiem jak sama szukałam i ciężko było znaleźć coś konkretnego w internecie... Miałam naprawdę beznadziejną sytuacje, praktycznie niemożliwą, a jednak mój ukochany wrócił i świata poza mną nie widzi po uroku. Jestem mega szczęśliwa !!!! Jeśli ktoś z was również jest w patowej sytuacji i potrzebuje pomocy to niech pisze na jej maila, możecie tez poprosić o numer telefonu w e-mailu, ja tak zrobiłam. U mnie po miesiącu był rezultat. ? Jej e-mail: ja2313@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
kuszka007 Re: Spętanie miłosne 10.10.16, 19:58 wikuska91 mozesz sie do mnie odezwac na sanderson00765@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
beathryce Re: Spętanie miłosne 04.11.14, 15:33 Sabinko zajmij się swoim procesem, a może odzyskasz mercedesa, bo zmysły już całkiem postradałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
ireenka78 Re: Spętanie miłosne 09.11.14, 12:43 Czy robił ktoś u Pani Elwiry Kos? Na ile jest dobra i wyszło Wam u niej Odpowiedz Link Zgłoś
freak22 Re: Spętanie miłosne 27.11.14, 13:45 Witam, czy ktoś robił spętanie i zadziałało? czy mogę prosić o bardziej szczegółowe informacje od tych które są na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
kermith Re: Spętanie miłosne 07.12.14, 20:06 Sama też może bym skorzystała z tych wiadomości. lecz na forach trudno o takie informacje. To tajemnica jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
nefredyta Re: Spętanie miłosne 29.12.14, 17:19 Ja tam robię już drugi rytuał u Pana Jacka. Teraz jednak na finanse i jak na trzeci tydzień to tak mieszane. jednak poprzednio też efekty były dopiero w drugim/trzecim miesiącu i się utrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś
nefredyta Re: Spętanie miłosne 04.01.15, 19:11 Z Kielc, poprzez twitter.com/JackMazur1 karina785 napisała: > Nefredyta, u jakiego Pana Jacka? Odpowiedz Link Zgłoś
sliweczka2221 Re: Spętanie miłosne 29.12.14, 15:32 Ja robiłam i niestety nie pomogło... W momencie gdy robiłam miałam z tym chłopakiem dobry kontakt, praktycznie się przyjaźniliśmy. Później zaczęliśmy się kłócić codziennie aż w końcu powiedział, że musimy zerwać kontakt i więcej się nie odezwał... Nie pomogło... nie wiem czy nie zaszkodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
freak22 Re: Spętanie miłosne 04.01.15, 15:32 Ja w listopadzie robiłam spętanie i zaszkodziło jesli ktoś chce znać szczegóły to zapraszam na gg 3101225 Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Spętanie miłosne 04.01.15, 17:05 Ja chce znać szczegóły - fransua0522@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fransua0522 Re: Spętanie miłosne 04.01.15, 17:08 Mam też GG ale od paru lat nie używam:3357695 Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa9 Re: Spętanie miłosne 05.01.15, 12:22 a ja robiłam spętanie miłosne u czarna.magia@vip.onet.pl i mój facet który przez kilka lat migał się jak tylko mógł w sylwestra oświadczył mi się w niedzielę 4 stycznia czyli wczoraj były nasze oficjale zaręczyny i zmówiny nasze rodziny się spotkały i wspólnie ustaliliśmy datę naszego ślubu. w czwartek razem z mym narzeczonym jadę zamawiać ślub a rodzice salę na wesele :) Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Spętanie miłosne 05.01.15, 16:10 Tak, naprawdę? Gratuluję podaj adres z miłą chęcią wpadnę z prezentem. Będzie okazja pogadać. Pisz na priv szczesliwa9 napisał(a): > a ja robiłam spętanie miłosne u czarna.magia@vip.onet.pl i mój facet który prze > z kilka lat migał się jak tylko mógł w sylwestra oświadczył mi się w niedzielę > 4 stycznia czyli wczoraj były nasze oficjale zaręczyny i zmówiny nasze rodziny > się spotkały i wspólnie ustaliliśmy datę naszego ślubu. w czwartek razem z mym > narzeczonym jadę zamawiać ślub a rodzice salę na wesele :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisi262 Re: Spętanie miłosne 15.01.15, 19:47 Czy zna ktos darkblue zajmuje sie czarna magia i rytualami ale nie umiem nic znalezc w internecie o nim Odpowiedz Link Zgłoś
freak22 Re: Spętanie miłosne 16.01.15, 20:26 darkblue to kobieta :) i godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
baba503jaga Re: Spętanie miłosne 16.01.15, 22:18 freak22 napisał(a): > darkblue to kobieta :) i godna polecenia jasne Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Spętanie miłosne 16.01.15, 22:29 Następna fleja i oszustka.... baba503jaga napisała: > freak22 napisał(a): > > > darkblue to kobieta :) i godna polecenia > jasne Odpowiedz Link Zgłoś
freak22 Re: Spętanie miłosne 17.01.15, 10:01 Każdy ma swoje zdanie. Ja nie narzekam na usługi tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna-1982 dark blue 04.08.15, 17:01 darkblue@poczta.fm - zamawiałam rytuał, pani miała być podobno najlepszą w polsce specjalistą od czarnej magii. Na pierwszego maila dostałam odpowiedź, że czarna magia jest jak klaśnięcie w dłonie, czego się pragnie to się dostanie. oczywiście zamówiłam rytuał na powrót chłopaka, za 1000zł, miał w przeciągu 4 tygodni się odezwać, niestety nic takiego nie nastąpiło ... potem były jeszcze 2 kolejne rytuały i kolejne pieniądze (2000zł) wyrzucone w błoto. Rytuał nic nie dał ani jego powtórki, minęło w końcu pół roku bez żadnego efektu, więc napisałam do tej pani co się dzieje, ale od ponad miesiąca nie odpisuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9969 Re: Spętanie miłosne 04.08.15, 21:04 Jak zdesperowana osoba trzeba byc zeby posunac sie do takich rzeczy aby tylko facet ze mna byl i oczywiscie poczucie "szczescia" swiadome ze to nie on sam tego chce Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka194 Re: Spętanie miłosne 08.08.15, 16:41 Czy ktoś z Was slyszal o Robercie W? Jestem nowa w tym temacie szukam wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
mardiamond Re: Spętanie miłosne 07.03.16, 22:36 Zamawialam spetanie u pani ja2313@op.pl. i zadziałało, ale mam wrażenie, ze moj ukochany jest jakis inny po tym niz wcześniej, jakby nie byl sobą, mimo, ze okazuje uczucia i zaangażowanie Odpowiedz Link Zgłoś
sanders00765 Re: Spętanie miłosne 30.10.16, 14:06 mozesz sie do mnie odezwac w sprawie rytuału , jestem w trakcie zamawiania Odpowiedz Link Zgłoś
haniel1 Re: Spętanie miłosne 02.11.16, 12:27 sanders - Zastanów się jeszcze, poczekaj Odpowiedz Link Zgłoś
amorek.666 Re: Spętanie miłosne 02.11.16, 13:12 Niech robi. I tak nic nie wyjdzie. Tutaj są sami oszuści. Wyda kasę na marne. Ktoś, kto potrafi to zrobić nie będzie reklamować się. Odpowiedz Link Zgłoś
mardiamond Re: Spętanie miłosne 07.03.16, 22:38 Zamawialam spetanie u pani ja2313@op.pl. i zadziałało, ale mam wrażenie, ze moj ukochany jest jakis inny po tym niz wcześniej, jakby nie byl sobą, mimo, ze okazuje uczucia i zaangażowanie. Czy tez macie podobnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
adept_magii Re: Spętanie miłosne 08.04.16, 12:44 Witaj. A Pani ja2313 powiedziała Ci dokładnie jak.działa spętanie? Jak zmienia osobowość ofiary takiego rytuału? Mogę Ci już dziś powiedzieć, że za jakiś czas zmiana w psychice faceta będzie na tyle duże, a Ty będziesz osaczona przez niego na kazdym kroku. Myślałaś co będzie gdy nie wytrzymasz i zechcesz go zostawić? Chociaż dziwi mnie bo.P.Anna nie poyrafi robić rytuałów, więc dziwi mnie że jej udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Spętanie miłosne 08.04.16, 13:12 Adepcie ja2313 jest już kilka lat w branży i kto choć trochę ma rozeznanie to poszuka sobie o niej, a inny od razu wpłaci kasę. Szkoda tu tłumaczyć komuś co i jak, boi tak się zaraz szczekacze pojawią. Tu nie ma obiektywnych opinii. urokimilosne-opinie.blogspot.com/ trochę adresów maili magików, choć nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
ankasralka Re: Spętanie miłosne 11.04.16, 01:30 Ja nie wysłałam od razu. Wcześniej przeczytałam trochę o niej. Miałam dziwne wahania ale wysłałam ale nie wiem czy zadziała Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Spętanie miłosne 11.04.16, 10:48 Znaczy poleciałaś na piękne słowa wróżki i pewnie nawet nie rozmawiałaś z nią przez telefon i poza numerem konta też pewnie zmyślone dane podała. Się pisze do wróżki mam komornika na koncie, puste konto czy coś i wpłacę w banku tylko niech poda dane. Następnego dnia odpisujesz wróżce, że byłaś w banku, ale kobietka w okienku powiedziała, że numer konta należy do innej osoby i nie wpłaciłaś, bo się bałaś, że pomyłka danych i w numerze konta, a nie chcesz komuś innemu przesłać kasy i zrezygnowałaś z wpłaty. Uparcie tej wersji się trzymasz, a zobaczysz jak się będzie wróżka tłumaczyć. Sprawdzony sposób i w większości przypadków działa. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Spętanie miłosne 11.04.16, 11:11 skfareek cwaniak cwaniaczkowi daje porady... smutne! Jeśli nie masz zaufania do osoby, do kt zwracasz się o pomoc/usługę/poradę- lepiej tego nie robić wcale! A wyłudzanie usługi oszustwem, bez zapłaty -to WSTYD> Nie nauczyli Cię rodzice??? Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: Spętanie miłosne 11.04.16, 12:01 Nikt nie chce nic wyłudzać. Masz problem z logicznym myśleniem czy czytaniem? Zapłata za robotę się należy, a w normalnych zawodach zapłata jest jak widać efekt pracy, a na tym forum sporo oszustów. Na co ci laruś kilka kont? w kilku tematach sporo piszą o tobie i pewnych twoich problemach emocjonalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemba-z Apollonus rzucił KLĄTWE - zemsta jest słodka 17.06.16, 17:29 Rozmowa odbiegła od tematu dlatego pisze o czyms co jest dla mnie wazne i moze pomoc innym kobietam. Dla mnie Apollonus zrobił cos co dalo mi ulge i uzdrowiło moja psychike. Moj byly damski bokser dwa razy mnie pobil przez co obdarl mnie z poczucia godnosci. Postanowilam mu sie odplacic i zamowilam klatwe na tego hama u Apollonus. Mojemu bylemu przytrafilo sie to kilka razy co mnie. Znajomi opowiadaja ze moj byly caly czas ma klopoty z bijatykami. Zamowilam taka klatwe aby ten damski bokser zawsze popadal w konflikty i dostawal lomot od byle kogo. Musze to napisac bo to dalo mi ulge dla mojej duszy. Kiedy Apollonus to zrobił i to zaczeło sie dziac to poczulam taka ulge i spelnienie jakby sprawiedliwosci stalo sie zadosc i jakby ktos zdjal ze mnie jakas blokade. Bo kiedy bylam pobita to czulam sie taka bezbronna ze nic nie moglam zrobic bo bylam za slaba i bezsilna ciagle plakalam. Uwazam ze ci co bija kobiety powinni za to slono placic. Faktycznie zemsta moze byc słodka oj moze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burrza Re: Spętanie miłosne 09.10.16, 16:23 Tylko wpłata na adres domowy nie konto. Poczta zwróci całą należność bo tylko dane z Dowodu są podstawą do wypłaty. Na żadne konto nie wpłacajcie naiwni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
kuszka007 Re: Spętanie miłosne 10.10.16, 20:00 mardiamond mozesz sie do mnie odezwac, tez sie zastanawiam nad ta Pania mail: sanders00765@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
burrza Re: Spętanie miłosne 10.10.16, 21:47 estem od kilku tygoniach po rytuałach. właściwie to w trakcie.Już obecnie zmieniłam sposób myślenia, podejścia. Bardzo udane i konkretne rady.W mojej sytuacji super poprawa na lepsze. Do ideału zapewnianego jednak jeszczesporo Odpowiedz Link Zgłoś
basia3111 Re: Spętanie miłosne 22.06.16, 11:05 sylwik111188 napisał(a): > Proszę powiedzieć jak działa spętanie miłosne, po jakim czasie sa jego efekty. > Pozdrawiam Hej Sylwik jestes dalej na tym forum. Mialas wykonywany urok u Artura? Zastanawiam sie nad nim Odpowiedz Link Zgłoś
alexlop Re: Spętanie miłosne 28.06.16, 22:28 hej dziala, jakos okolo 2 miesiace trzeba czekac, znam taka osobe ktora wykonuje Odpowiedz Link Zgłoś
aga33m Re: Spętanie miłosne 03.08.16, 13:42 Możesz napisać maila kto skutecznie to wykonuje? mazurekaga23@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
dorotha11 Re: Spętanie miłosne 15.10.19, 15:50 Hej, alexlop mozesz do mnie napisac? poczta@priv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alexlop Re: Spętanie miłosne 28.06.16, 22:30 jak napiszesz do mnie to Ci opisze moja sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
readriot Re: Spętanie miłosne 29.06.16, 11:36 Możesz się do mnie odezwać? lem.tre@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annikki74 Re: Spętanie miłosne 02.10.16, 23:47 mnie oszukał, wziął kasę i teraz od dwóch miesięcy nie odpisuje na maile, oczywiście efektu żadnego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Spętanie miłosne 07.10.16, 20:21 sanderson00765 06.10.16, 18:42 odezwij sie do mnie sanderson00765@gmail.com Dziwna sprawa z tym sanderson, niby dziewczyna, a głowę bym dała, ze to - facet!! nie, no jest coś takiego, jak np."zapach kobiety" (a propos, piękny film z Al Pacino był, kto nie zna, szczerze polecam), a tu czuję.... zapach faceta he he Sandersonie, przyznawać się;) Odpowiedz Link Zgłoś
volveryin Re: Spętanie miłosne 10.10.16, 10:50 kasia.feran robiłaś urok i spetanie miłosne, czy tylko urok bo nie zrozumiałem z Twoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mersom Re: Spętanie miłosne 18.10.16, 16:23 Dziewczyno ogarnij się ! Jak mozesz kogos dp milosci namowic ??'przeciez to najwazniejsze uczucie i najsilniejsze. Zadne czary mary Ci na to nie pomoga. Chocbys się nawet ze sr a ł a. I padam jak czytam takie posty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Spętanie miłosne 18.10.16, 19:40 mersom panie chamie, zachęcam do wypłukania jamy ustnej przed pisaniem na forum: niestety, wyziewy nie najlepszej jakości! Obrazanie jakiejś zakochanej dziewczyny - brak słów! Ni i niestety - nie umiesz czytać ze zrozumieniem: ona nie chce nikogo zmuszań, tylko wykonać rytuał na sytuacja Jeden -ponad wszystko pragnie pieniędzy i jest gotów płaszczyć się za najdrobnijeszą nawet kwotę, inny - pragnie miłości i jest gotów na wszystko aby ją zdobyć. To nie powód, aby kloakę swoją na forum opróźniać, panie merom! dziewczyna najwyraźniej cierpi i nie zdaje sobie sprawy, po pierwsze, z rew. konsekwencji wykonania "uroku", po drugie - jest święcie przekonana, że miły ją kocha i tylko w wyniku jakichś dziwnych okoliczności nie są razem. Pracując dawniej z energiami, m.in. reiki, robiłam to: istnieją kombinacje znaków, które po podłączeniu do energii, działaj ana sytuację. Niestety, po pierwszej euforii przyszło doświadczenie: każda ingerencja na sytuację, grozi tragicznym w skutkach "odbiciem" Jeśli ktoś tutaj kiedyś strzelał z chociażby wiatrówki, wie, że po strzale zawsze następuje - odrzut Odpowiedz Link Zgłoś
anilorakkarolina Re: Spętanie miłosne 01.12.16, 13:40 Temat jest prosty: jak rytuał jest robiony z wiarą i w dobrej intencji oraz dokładnie jak i kiedy wskazuje na to opis to udaje się. Jeśli ktoś chce rozwalić czyjś związek, żeby być z kimś to nie jest to dobro, a więc obraca się przeciwko tej osobie. Jeśli ktoś np. czarną świeczkę potrzebną do rytuału zamienia na jakąś białą, bo nie mógł czarnej kupić to dlaczego spodziewa się określonego wyniku jeśli użył nieokreślonych narzędzi? No i najważniejsze: o robionych rytuałach, o czynnościach z tym związanych nie mówi się. Robi się coś dla siebie w konkretnej intencji i zostawia się to sobie, żeby żadna inna ludzka energia nie wchodziła w to. W większości przypadków rytuały są źle dobrane lub źle wykonane, albo ludzie opowiadają co im wróżka kazała zrobić, albo, że robili coś takiego. Acha, jeszcze ważna rzecz, prawdziwy rytualista nie bierze 100 czy 200 zł, bo wie ile energii kosztuje go taka praca. Opisy podstawowych lekkich rytuałów są wszędzie w internecie, nie trzeba szukać pomocy wróżki. Ja sama za free wysyłam proste opisy, a pracuję z tymi, którzy mają trudne sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
burrza Re: Spętanie miłosne 03.12.16, 13:53 Ja już jestem w trakcie. Duże zaskoczenie po tym jak wcześniej pieniądze poszły w kanał u innych. Konkretnie i rzeczowo bez narzucania. Wiadomo trzeba samemu wiedzieć co się chce i w to wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mara478 Re: Spętanie miłosne 03.12.16, 13:57 podasz namiar na kogos sprawdzonego? Mara47@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baskazpoloneza Re: Spętanie miłosne 04.12.16, 10:43 Karolinka bierze 2-3 tys przed i nie daje gwarancji. Nie przekona nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
bylamwidzialam Re: Spętanie miłosne 11.12.16, 17:46 Każda żyjąca szeptucha może pomóc tylko podczas wizyty u niej. Nic nie zrobi jedynie ze zdjęcia, chociaż ono jest potrzebne. Jeśli pojedziesz osobiście pomoże Ci, a jak nie, to musicie nawet u siebie w domu coś uczynić. Jednak w sprawach miłosnych jest tylko kilka osób znających się na tym. Do nich należy na pewno Wróż Kamil, któremu zawdzięczam i męża i dziecko, które noszę pod sercem. dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ociezaly222 Re: Spętanie miłosne 12.12.16, 12:21 Coś mi się mocno wydaje że z tym Kamilem to czysta auto reklama, wszyscy nagle zaczęli go wychealac :) Ciekawe czy jak rytuał nie wyjdzie czy zwraca te 500 pln :) Czy przepadają pieniądze skoro taki pewniak powinien zwrócić prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Spętanie miłosne 12.12.16, 12:39 Ciekawe czy jak rytuał nie wyjdzie czy zwraca te 500 pln :) naiwny??? Ani rytuału nie robi ani kasy nie zwraca! Jak w kościele na tacę dajesz a portem się okaże że jednak nie do raju trafiłeś, to ksiądz ci zwróci, co nie ;)))) Trzeba by być prawdziwym Magiem, aby rytuały robić. A Magiem jest osoba - która ma wysłuchanie u sił wyższych! Jak masz zamiar to sprawdzić?? Kiedy komuś z najbliższych jest źle - stosujemy modlitwę, prosimy o uzdrowienie, na przykład. I to ona właśnie jest tym rytuałem magicznym! Jeśli modlisz się z całego serca i wierzysz, że będziesz wysłuchany - będzie spełnione. Bóg nie potrzebuje kasy. Jedyną "opłatą" jest - szczerość, otwarte serce. Spróbuj, jeśli Twoje intencje są - szczere. Odpowiedz Link Zgłoś