Gość: J IP: 80.51.186.* 11.07.05, 22:08 Pitu, pitu! Znam dwie Panny - jakże różne od siebie! Z każdą z nich można stworzyć zupełnie inną relację. W obu przypadkach małżeństwo byłoby bardzo trudne (dla nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pseczkowski Re: PANNA - BARAN 15.07.05, 03:26 Panna i Baran to o wiele większe wyzwanie niż dwa barany, a do tego ta, którą znam to niechluj i jeśli chodzi o opiekę nad tzw."ogniskiem domowym", to rzeczywiście może się palić i walić a ona jest przejęta wyłącznie sobą. Przepraszam pozostałe Panny jeśli je oczywiście uraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akte Re: PANNA - BARAN IP: 62.233.255.* 15.07.05, 06:50 oczywiście wyjatek potwierdza regułę. Jestem spod znaku Panny i podobnie jak wszyskie Panny, które znam, jestem pedantyczna i skrupulatna. Martwie się o innych bardziej niz o siebie. Skłaniam sie ku stwierdzeniu, że Barany to flejtuchy i egoiści. Mam ich troche w swoim otoczeniu. Dla Panny, to obok Wodnika najbardziej nieprzyjazny znak. Wszyskie Panny - strzeżcie się związków z Baranami, z tego nic dobrego nie wynika. I oczywiście przepraszam wszystkie odbiegające od mojego wyobrażenia Baranki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Didi Re: PANNA - BARAN IP: *.ny5030.east.verizon.net 02.02.06, 06:31 hehe, no ja tez jestem panna, czesto czytam ze panny sa poukladane, systematyczne, lubia porzadki..no akurat wszystko na odwrot w moim przypadku..ale nie mowie.. ja tez lubie porzadeczek i wyswiecone na cacy, ale jak ktos posprzata..:)) i z ta uwaga nad soba to tez prawda..czyli sa panny i panny, tak jak sa ludzie i ludzie, a czy te horoskopy to jakies wiarygodne?? srednio mi sie wydaje:))) by the way, kisses from New York, papapapa, Didi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EA Re: PANNA - BARAN IP: 79.162.141.* 23.03.09, 23:23 Kurcze coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
weab3 Re: PANNA - BARAN 21.07.05, 19:04 ja jestem panna mój mąz baranem i nie narzekam na moje małżenstwo jestem tyle lat po ślubie , wiem ze dobrze trafiłam, mam 2 dzieci juz dorosłe , tylko nie kazdy trafia na swego taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja panna Re: PANNA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:58 cześć ja również jestem panna która jest bałaganiarą, szalonym człowiekiem wyróżnia mnie to że jestem ekscentryczna a z horoskopu moge przyznać że zgadza sie we mnie krytycyzm. z baranem byłam otatnio przez ponad dwa lata z poczatku łączyła mnie z nim fascynacja podróżami, nietypowym zachowaniem, imprezy, to był szał ,miłość , szaleństwo! z ruchliwego, wesołego, niezykłego człowieka okazał sie dla mnie zaborczy, wulgaryzm był jego chlebem powszednim, despota, błazen. dziś czasem sie z nim jeszcze spotykam ale to tylko dla seksu , bo okazało sie że najbardziej zadowala mnie w łóżku , jednak to nie jest zwiazek na dłuższą mete. baran szybko sie uczy lubi adrenalinę a zarazem potrzebuje matczynej opieki lubi tez sex i uwielbia gdy jego partnerka podoba sie innym... ale jest bardzo zazdrosny . panna jako żywioł ziemia a baran jako ogień może spowodować iż ogień wypali ziemię,,,, to tylko mój świat , ty możesz uważać inaczej, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: PANNA - BARAN IP: *.swi.vectranet.pl / 80.51.199.* 13.10.05, 20:21 Jestem zodiakalna panna a moj facet baranem. Oboje mamy bardzo porywcze charaktery i bardzo gwaltownie sie klocimy. Za to seks jest pierwsza klasa. Wyuzdany, intensywny i bardzo czesty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Re: PANNA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:01 ja jestem panna, on jest Baran i wsumie wszystko się zagdza, ale... na odwrót... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PANNA - BARAN IP: 213.134.171.* 01.10.05, 18:46 jasne! zgadzam sie z tym co piszeciejajstem zodiakalna panna moj facet to prawdziwy baran i jesgo zachowanie przekracza wszystkie normy mi czasami az brakuje cierpliwosci co do niego kochamy sie to nas trzyma ale rzeczywicie tworzymy trudny zwiazek i musimy bardzo o niego dabc by sie nie rozpadl co tu tyle gadac jest trudny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: PANNA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:30 Bzdury! Jestem zodiakalną panną i daleko mi do skrupulatnej pedantki, wręcz przeciwnie! Poza tym świetnie mi się układa z moim chłopakiem, który jest baranem. Dajcie sobie spokój z takimi dennymi horoskopami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortez Re: PANNA - BARAN IP: 80.54.0.* 23.01.06, 11:52 czasami wydaje mi sie ze te horoskopy pisane sa specjalnie dla mnie...jestem panna a moja dziewczyna baranem. Jestesmy ze soba juz prawie 3 lata i wszystko na poczatku bylo super.. z biegiem czasu przekonalismy sie ze poprostu nie pasujemy do siebie ..bywam pedantyczny zazdrosny .. chyba zbyt wiele czasu i troski poswiecam drugiej osobie .. dla barana liczy sie chyba tylko swoj indywidualizm.. jest szalony.. faktycznie zwiazek panny z baranem to cos bardzo trudnego .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PANNA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 14:06 to dziwne dlaczego jednak panny łączą się z baranami. Jestem panną mój partner to baran, jesteśmy ze sobą 7 lat jesteśmy bardzo szczęsliwi choć nie ukrywam, że wymaga to od nas ogromnego zaangażowania, a zdecydowanie większego poświęcenia ode mnie. Dominującą postacią w naszym związku zdecydowanie jest Baran, Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe macie racje sex jest świetny i jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: PANNA - BARAN IP: *.centertel.pl 17.04.06, 21:18 Jestem panna i z barankiem jestem bardzo szczesliwa. On sprawil ze jestem smielsza i bardziej zwariowana a ja go troszke wyciszylam...Takie polaczenie dwoch odmiennych osob jest bardzo wskazane :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PANNA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:53 hmm wie cie co ja jestem zodiakalna panną mój przyszły mąż baranem-oczywiscie zodiakalnym,hehehe:)nie,no ale tak na powaznie co do panny mam wile zarzutów,cos mi sie nie zgadza cicha,pedantyczna,poukładana itp itd no NIGY! jestem rownie szalona,dzika i impulsywna jak mój "baranek",fakt moze On troszke bardziej ale jesli chodzi o zycie codzienne i łóżko mamy identyczny temperament,uwielbiamy wspolne wypady,zabawy i szlaenstwa a sex...mmm sama przyjemność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati19 PANNA - BARAN IP: 80.48.166.* 15.12.06, 12:00 moj znak zodiaku baran a moj partner panna-oboje czujemy sie ze soba wspaniale jestesmy szczesliwi nie klucimy sie i chyba nie ma innego tak wspanialego zwiazku!oboje jestesmy pewni ze zostaniemy juz ze soba do konca i to jest najpiekniejszw wiec raczej cos w tym horoskopie jest nie tak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... PANNA - BARAN IP: *.lublin.mm.pl 11.02.07, 19:04 wszystko to prawda, piszę na swoim przykładzie. Trzeba duuuuuuuuuuuużo cierpliwości do Barana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia/panna PANNA - BARAN IP: *.8-87-r.retail.telecomitalia.it 07.03.07, 13:20 JEJU PRZECZYTALAM WSZYSKIE HOROSKOPY I WYCHODZI NA TO ZE CHYBA DO NIKOGO NIE PASUJE JAKIE BZDURY!!z tego co jest tu wypisane praktycznie pasuje tylko do koziorozca to co z reszta ludzi spod innych znakow najlepiej moze zebym nierozmawiala i jak tu pozytywnie patrzec na swiat hehe nie mam pytan..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna23lata PANNA - BARAN IP: *.8-87-r.retail.telecomitalia.it 07.03.07, 13:25 hmmm wierze w horoskopy ale tego juz za wiele bez przesady aby twierdzic ze panna jest jakas chlodna malo uczuciowa bez uczuc jakas pedantka itp no sorryyyyyy jak by ktos chcial podyskutowac na temat pannien zapraszam na gadu 631857 ....hmmm po takich wnioskach stwierdzam ze chyba powinnam sie urodzic miesiac pozniej lub wczesniej ......masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek PANNA - BARAN IP: *.chello.pl 09.04.07, 16:25 Jestem z Panną od ponad trzech miesięcy i... jest z nią cudownie!! Po prostu ideał - a wmawiano mi, że takie nie istnieją! Niech żyją Panny! Niech żyją Barany! Agatko kocham Cię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia PANNA - BARAN IP: *.chello.pl 16.02.08, 23:21 cześć wszystkim. ja za to jestem spod znaku barana, a moj narzeczony to panna. i chodz faktycznie obydwoje jestesmy bardzo impulsywni, to po krotkiej klotni, znowu jest cudownie. laczy nas entuzjazm i wrazliwosc, a to w zwiazku bardzo wazne. a sex.. hmm nigdy z nikim nie mialam lepszego!! polecam wszystkim dziewczonom spod barana, bo wiem, ze nie jest nam latwo sprostac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On28 PANNA - BARAN IP: *.net.stream.pl 20.12.10, 19:29 Jestem zodiakalną Panna - moja była kobieta jest zodiakalnym Baranem. Od roku nie mogliśmy się w ogóle dogadać - dwa odmienne charaktery i spojrzenie na świat. Sexu ZERO ... było minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
mielczarczykj Re: PANNA - BARAN 21.10.17, 15:40 Pan Baran to cudowny facet! Potwierdzenie moich słów na stronie horoskop.media.pl/horoskop-baran/ Odpowiedz Link Zgłoś