Gość: Nusia Re: LEW - RYBY IP: *.164.wmc.com.pl 30.06.06, 18:14 To wszystko bzdury! Najlepiej czułam się w zwiazku z facetem-rybą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: LEW - RYBY IP: 217.153.161.* 11.07.06, 17:18 nic ująć nic dodać.jestem 35 lat po ślubie z rybką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snail LEW - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 10:46 Jestem "lwem", mam dziewczyne "rybe". Obydwoje jestesmy typowi dla swoich znakow zodiaku a mimo to jestesmy razem od ponad 4 lat! Choc nie powiem to co jest napisane w duzej czesci sie zgadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka LEW - RYBY IP: 85.219.248.* 31.08.06, 02:03 Ja jestem z moim chłopakiem Rybką i jak narazie wszystko pięknie się nam układa... i mam nadzieję, że już tak pozostanie :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA LEW - RYBY IP: 158.75.58.* 08.09.06, 19:20 NIE ZGADZM SIE .... JESTEM Z MOJIM FACETEM JUŻ PONAD ROK . I JEST CORAZ LEPIEJ . PRZECIWNOŚCI SIE PRZYCIAGAJA ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia:) LEW - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:41 Nie warto wierzyć w horoskopy, bo to co tam piszą to są same kłamstwa! Ja jestem z chłopakiem rybą i mało się kłócimy, a jeśli sie już zdarzy jakaś mała kłótnia to zaraz się godzimy:) Kochamy się bardzo i to, że jesteśmy przeciwieństwem siebie to nas jeszcze bardziej do siebie przyciąga! On jest KOCHANY:* Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitkaaga Re: LEW - RYBY 10.09.06, 12:00 I masz świętą rację!! Bo ja jestem z moim chłopakiem rybką i jest cudownie:) Mimo, że jesteśmy zupełnie różni, to właśnie to nas przyciąga do siebie!! Kochamy się i bardzo rzadko się kłócimy, a jeśli dojdzie już do jakiejś małej sprzeczki, natychmiast dochodzimy do kompromisu i się godzimy(co jest najlepsze):) Nie warto wierzyć w choroskopy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda LEW - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:07 ja jestem 16 lat po ślubie i z moją rybką (mężem)dogadujemy się świetnie.Jest ciepły i bardzo uczuciowy.Wszystkie ważne decyzje podejmuję ja,oczywiście konsultuję to z nim i przekonuję.Jeżeli moje argumenty trafiają a najczęściej trafiają do niego to realizujmy pomysł,np.budowy domu,sprzedaży auta.On zawsze mówi że ja daję pomysł a on go realizuje.Bardzo to nam obojgu odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta 267 LEW - RYBY IP: 83.16.16.* 20.09.06, 09:50 Zgadzam się całkowiceie z autorem tego horoskopu! mój mąż jest lew,ja ryby.kompletne nieporozumienie.nic nas nie łączy a wiele dzieli.lew i ryby to bardzo zła kombinacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola LEW - RYBY IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.09.06, 15:05 a ja wlasnie zaczynam zwiazek z rybą i chyba maja tu racje ze nic z tego nie bedzie, jest dziwnie nie mozemy sie dogadac ,wczesniej bylam w zwiazku z lwem i bylo cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew LEW - RYBY IP: *.uwm.edu.pl 21.10.06, 12:23 świeta prawda: jestesmy przeciwieństwami. Ja lwica (choć niewidoczne na pierwszy rzut oka. Przeciwieństaw mogą sie uzupełniać, albo odrzucać na kilometr. My sie raczej uzupełniamy i nie jest najgorzej :-) chocią mój maz jest domatorem, a mi brakuje rozrywek... Faceta rybę trzeba wyczuwać, inaczej nici z porozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika LEW - RYBY IP: *.daminet.pl 29.10.06, 16:16 Ogolnie to jestem w szoku bo to sie naprawde zgadza-niestety:( Ale z drugiej strony to mi sie z nikim nie uklada. pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta LEW - RYBY IP: 81.190.82.* 18.11.06, 19:42 jestem ze swoim facetem-LWEM 3 laty,zdarzaja sie zgrzyty ale zawsze dochodzimy do porozumienia bo sie bardzo kochamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica LEW - RYBY IP: *.server.ntli.net 17.12.06, 19:05 wcale sie z tym nie zgadzam bylam w zwiazku z ryba przez 6 lat a w chwili obecnej jestem w zwiazku malzenskim od 6 miesiecy i jest nam razem bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka stg Re: LEW - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:03 tzn..tak........ja zgadzam sie z wszystkimi po czesci...........horoskopy raz sie sprawdzaja a raz nie wiec nie warto przykladac do nich wiekszej uwagi...ale faktycznie facet-ryba to nie najleprzy partner dla kogokolwiek...nie polecam!! wiecznie klamie,nie dotrzymuje slowa i jest STRASZNIE niezdecydowany...zwiazek z nim to tylko i wylacznie cierpienie!!takie jest moje zdanie na ten temat...rybom nie mozna ufac bo to babiarze i niewierni fantasci!!!!dziewczyny uwierzcie!!!jestem lwica i to typowa!!!wiec wiem co mowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zabcik-sb Re: LEW - RYBY 01.05.07, 00:38 O rany !!! Jakbym swego partnera widziała :(( właśnie z nim kończę "znajomość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybcia Re: LEW - RYBY IP: *.subscribers.sferia.net 30.04.09, 13:40 przez 3,5 roku byłam z lwem, i niestety to on strszanie kłamał, fantazjował, ujmę to tak: lubił słuchac siebie jak mówi, a mowił dużo i romantycznie tylko nie realizował...babiarz totalny...znaki zodiaku nie mogą być wytycznymi w związku, owszem pewne przeważające cechy znakówzwykle sie zgadzają...ale każdy człowiek niesie w sobie coś innego i każdemu trzeba dać szanse..obecnie znów jestem zainteresowana Lwem ( lubię duże dzikie koty ) a on chyba też ma do mnie ciągoty ( mimo że jego poprzednia też była rybką )..poprostu trzeba trafić na własciwa osobe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia LEW - RYBY IP: *.171.49.178.crowley.pl 12.01.07, 15:56 A ja jestem Lwem, mój mąż Rybą. To raczej on ma charakter zdecydowanego, dążącego do celu faceta. Nia ma mowy o niezdecydowaniu. Ma tendencję do prób dominacji, ale niestety nie jest mu ze mną tak łatwo. Poza tym świetnie się rozumiemy, a tymczasowe spięcia są chyba wszystkich związkach. W łóźku jest nam też cudownię, więc zupełnie nie rozumiem tego horoskopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: LEW - RYBY IP: *.stenaline.com 16.02.07, 12:05 Ja Rybka, a on Lew - jesteśmy ze sobą parę tygodni ale czuję ze to jest ten facet! przez 7 lat byłam z facetem Strzelcem, wg horoskopów beznadziejny związek, a było nam cudownie. te horoskopy to chyba trochę ściema. nie ważny jest dzień urodzin, wazne jest zeby dwoje ludzi odnalazło siebie i dopasowało się wg własnych potrzeb, namiętności. jeśli związek uwiera to nie ma znaczenia jaki to znak zodiaku,nie ma co byc ze sobą na siłę. ja jestem Rybą i co z tego? jestem ekstrawertyczką, nie jestem nieśmiała, uwielbiam ludzi, uwielbiam być zauważona, jestem czuła, opiekuńcza - a z tego co czytam to jak na Rybę zupełnie nietypowe! bzdura! ja czuję sie 100% Rybą i nie boję się związku z Lwem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJALEW Re: LEW - RYBY IP: *.szczecin.mm.pl 15.03.07, 21:36 Kiedyś ZAKOCHAŁEM się w Rybce tak ,że na jej widok mało nie oszalałem... dla mnie była cudem,piękna,mądra może też lekko nierozgarnięta i to mnie najbardziej "wkręciło"!Kilka razy prosiłem o jedną JEDYNĄ szansę i nic.... czułem się strasznie... mam uprzedzenie do RYBEK sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: LEW - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:06 My jesteśmy już 16 lat razem i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga LEW - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:45 Ja jestem Lew a moj partner Ryby. I nic sie nie zgadza. Ona dominuje ja nie. Polega, na jego opinii. Co do towrzystwa to żadbe z nas nie lubi imprez i hucznego towarzystwa. Jednym słowem ten horoskop to bzdura. Dodam, że jesteśmy razem od ponad 7 lat i mamy dwoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika LEW - RYBY IP: *.netis.net.pl 10.06.07, 20:38 Nooo ja przyznam racje .. chodziłam z chłopakiem z pod znaku ryby i praktycznie wszystko pasuje :D nie odpowiadali mummoi znajomi itp :P ale to juz historia :D .. pozdrawiam :))) .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina LEW - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:37 Uważam, że jest w tych horoskopach troche prawdy.Ja Ryba- kompletna romantyczka, niezdecydowana, bujająca w obłookach, w sumie domatorka:)) On Lew- typowy zdobywca, błyszczący w tłumie, oryginalny, niespokojny duch, choleryk...niewątpliwie odmienne temperamenty, cele, spojrzenie na świat ale kochamy się bardzo i to jest najważniejsze! A co czas pokaze to zobaczymy. W każdym razie myśle, że jeśli ludzie bardzo chcą to potrafią wiele i zmienić się dla siebie też!!:) Powodzenia dla wszystkich romantycznych Rybek i dominujących Lwów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybeczka LEW - RYBY IP: *.bsk.vectranet.pl 16.02.08, 23:57 Jestem w głebokim szoku. To się totalnie zgadza! Wszystko co do słowa. Jestem z Lwem od 2 miesięcy a już wiem, że koniec jest bliski. Na początku mnie na rękach nosił, a teraz jak "już mnie ma" to się wogóle nie stara i zdarza się, że zwyczajnie o mnie zapomina. Jesteśmy tak inni, zupełnie "nie do połączenia". jak statki mijające sie na oceanie we mgle... i to w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniaczek LEW - RYBY IP: *.chello.pl 11.06.08, 22:07 zgadzam się z tym horoskopem w 100% no ale cóż z tego, ja Lew, on Ryba i jest nam cudownie, docieramy się co prawda ciągle, ale przynajmniej nie jest nudno ;) jedno jest pewne - ryby to wspaniali kochankowie... Kocham Cię Misiu :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania z gorzowa LEW - RYBY IP: 78.133.198.* 17.02.09, 11:28 ja jestem ryba a mój przyjaciel lew spotykamy się nie wiem dlaczego ale często się kłócimy a ja tego nie chce :-( on chciał ze mną być w związku ale już nie chce :-( chciałabym to naprawić żebyśmy byli razem ale wiem jak nie wiem gdzie popełniam błąd :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina LEW - RYBY IP: *.centertel.pl 21.05.09, 13:11 Jestem juz rok z facetem "rybą" i nie do konca jest prawdą ze jest zimny i chłodny. Mogłby bardziej okazywac uczucia ale ogólnie jest SUPER czesto jest tak ze dogadujemy sie bez słow, wystarczy spojrzenie :) Jak chce to potrafi być czuły i wspaniały. Różnica charakterów jest ale taka duża jakby sie wydawało :) Odpowiedz Link Zgłoś