Gość: kulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:17 Co sądzicie o ciucholandach? Czy mozna tam wyszperac fajne ciuszki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ladyy Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:59 ja sie w szmatach nie ubieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23* Re: ciucholandy IP: 80.51.14.* 26.07.05, 12:29 Mozna znalesc fajne ciuchy. Ostatnio kupilam czarne spodnie do zakietu i lniane bojowki. Matula kupila nowa pizame dla taty (wygotowala na wszelki wypadek), komplet filizanek, dzbanuszek na smietanke do kawy. A przed wakacajami kupilam sztruksowa biala koszule (wlasciwie dostalam gratis), szara bawelniana koszulke, ktora super pasuje do bialych spodni i bialo-szarych japonek. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: ciucholandy 26.07.05, 12:45 często odwiedam, ale niestety nie mam sczęścia, prawie nigdy nic nie znajduje. Za to moja kumpela ma prawie wszystko z lumpeksu, a ludzie jak ja widzą to ciągle pytają gdzie takie fajne ciuchy kupila. Oczywiscie wszystko dokladnie pierze. Jak ja bym, chciala miec takie szczęście jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
beannshi Re: ciucholandy 27.07.05, 09:43 Ciucheksy (badz, ja to sie u nas ;) mowi lumpeksy) RULEZ. Moza tam wygrzebac naprawde fantastyczne ciuchy za grosze. Bardzo czesto taki, ktorych nikt nie nosil wczesniej (maja jeszcze metke ze sklepu wiec nie jest trudno sie zorientowac). Takie kupowanie ma wiele zalet, dzieki takim sposobom mam pewnosc ze ciuch jest kompletnie niepowtarzalny. No i za grosze moja szafa peka w szwach ;) Ostatnimi czasy zakupilam na wage dwie swietne torebki za cene... w sumie 8 zl :) A wczoraj...eh... kupilam dwie piekne sukienki. Takie jakich nigdy nie moglam znalezc w normalnym sklepie. Dla interesujacych sie metkemi (ja programowo je wypruwam ) dodam ze jedna z nich to Chanel. Kosztowala 30zl. Polecam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23* Re: ciucholandy IP: 80.51.14.* 27.07.05, 10:00 A ja wczoraj kuplilam nowa bluzeczke, biale spodnie z kantem i bezowe sztruksy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:52 No dzięki, chyba mnie przekonałyście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 01:40 bylam dzisiaj w ciuchlandzie z tylu dworca glownego pks w lublinie i jestem strasznie zadowolona. kupilam sobie sliczna koszule, marszczona z przodu w czerwono-brazowe paski z vero mody, lniana tunike z H7M, zielona apaszke i mamie biala bluzke, zaplacilam za wszystko 34zl. bardzo fajne ciuchy tylko trzeba dokladnie poszperac, a na pewno znajdzie sie cos dla siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuz13 Re: ciucholandy 29.07.05, 09:09 ja mam lumpeks nazywany przez moich znajomych zartobliwie peweksem, moi znajomi sie u mnie nie ubieraja tak jak i ja, ale zdarzaja sie prawdziwe perełki jak np siatka ponad 20 ciuchow samych najlepszych firm , tegoroczne kolekcje i nowki:)wiec sie da cos wyszperac jak sie ma taki sklep:)chociaz ja sama nadal kupuje tylko nowe, a i buty znalazłam nowe cudo niedostepne w polsce, na str internetowej sprawdziłam kolekcja jesienna tej jesieni, cena 269euroskow, ale to był cud od boga bo moj rozmiar i moj fason az łezke uroniłam ze szczescia, powaznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: ciucholandy IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.05, 12:51 Nigdy nie kupowałam ciuchów w takich miejscach, ale słyszałam mnóstwo pochlebnych opinii. Niestety nie wiem gdzie szukać tych naprawde dobrych ciuchlandów .. miszkam w Warszawie, będę wdzięczna za pomoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ciucholandy 21.08.05, 13:33 Gość portalu: ann napisał(a): > Nigdy nie kupowałam ciuchów w takich miejscach, ale słyszałam mnóstwo > pochlebnych opinii. Niestety nie wiem gdzie szukać tych naprawde dobrych > ciuchlandów .. miszkam w Warszawie, będę wdzięczna za pomoc :)) www.lumpeksy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saer Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:13 Ja nie rozumiem jak można nosić ciuchy po kimś innym :( Przepocone, brudne, w tych szmateksach śmierdzi.Brzydzę się soobami które noszą takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23* Re: ciucholandy IP: 80.51.14.* 29.07.05, 13:27 No przeciez je piore w dobrym plynie, a nastepnie plucze w plynie zmiekczajacym. Co ma mi smierdziec? Poza tym w moim miescie rodzinnym (20 tys mieszkancow) w lupmeksach ubrania sa wyprane i nie smierdza. Zapewne w miekszych miastach tez tak jest. Zreszta nikomu nie mowie skad mam te fajne spodnie. Jesli jakas kolezanka bardzo sie domaga odpowiedzi to mowie, ze kupilam rok temu i znalazlam na dnie szafy. Chociaz wyszukuje takie ciuchy, zeby nie bylo widac noszenia i mowie, ze kupilam w innym miejscie, na przypadkowym bazarku, wymienilam sie z psiapsiolka itp. Na szczescie sa tez normalne kobiety, z ktorymi mozna pojsc do "peweksu". Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:39 saer prezentuje sposób myślenia typowy dla tych, którzy w lumpeksach nic nie kupują. nic nie śmierdzi, nic nie jest brudne. masz oczy po to, żeby rzecz oglądnąć i brudnej, znoszonej nie kupić. a i lekko noszoną czasem kupuję, jeżeli mi się bardzo podoba. za złotówkę zazwyczaj. po siostrach, ciotkach też się ubrań brzydzisz? połowy osób na ulicach musiałabyś się brzydzić i omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: ciucholandy IP: *.spray.net.pl 29.07.05, 13:33 Jak ktoś nie ma gustu za grosz ani wyobrażni, to faktycznie nie rozumie idei "ciucholandów"...musi mieć wszystko podane na tacy np. w Orsay :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nejti Re: ciucholandy IP: *.ztpnet.pl 29.07.05, 19:22 Tak Orsay kolekcja Mandaryny to jest juz coś.Ja popieram zdanie większości.W lumpeksach(potocznie nazywanych) można naprawde kupic oryginalne,fajne i bardzo niedrogie ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Govhaaaa Re: ciucholandy IP: *.zamosc.mm.pl 30.07.05, 12:36 Jak sie widzi w "normalnych" sklepach tak beznadziejną modę w którą odziewa się co druga dziewczyna, poza tym drogo, i czasem materiały do pierwszego prania to aż ciągnie do ciuchlandów. Tylko oczywiście do tych zachęcających. Można tam wyszukać nie tylko oryginalne ubrania świetne gatunkowo, ale i np. materiały czy łyżwy (ja mam takie prawie nie używane za 15 zł!!!). Ja np. odkryłam niedawno świeny ciuchland w Lublinie w centrum. Na początku nawet nie zorientowałam się, że to ciuchland! Pachnie świeżo, wszysto wyprane, wyprasowane, powieszone kolorystycznie, tylko trochę drożej niż normalnie ale w sam raz. No i co ciekawe, bardzo dużo sukienek wieczorowych, satynowych. Zapraszam do ciuchlandów i sugeruję kierownikom tychże sklepów o odpowiednią zachętę klientów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:14 a moglabys napisac, gdzie konkretnie jest ten ciuchland w lublinie. i jesli wiesz to kiedy sa dostawy i na jakiej ulicy miesci sie ten ciuchland, bylabym wdzieczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Govhaaaa Re: ciucholandy IP: *.zamosc.mm.pl 30.07.05, 14:23 Ten ciuchland jest przy Narutowicza niedaleko hotelu Viktoria. O dostawach nic nie wiem. Powodzenia przy szukaniu :) Ten ciuchland jest dosyc mały. Nie wiem jak inaczej wytłumaczyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 14:31 dziekuje bardzo, w poniedzialek wybiore sie na poszukiwania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ciucholandy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.07.05, 13:33 tu jest forum poświęcone lumpeksom: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 14:35 Kiedyś byłam stałą bywalczynia lumpeksów.Fakt,udało mi sie wyszperac kilka fajnych ciuchów ale po pewnym czasie chyba straciłam czujnosc poniewaz kilkakrotnie zdarzyło mi sie zauważyc wady na ubraniach dopiero w domu...zniecheciłam sie na jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: PYTANIE 01.08.05, 13:55 wszędzie są, wystarczy poszukać :) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: ciucholandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 13:34 Warto zaglądać do "ciuchów" i ja zagladam. Ostatnio kupiłam 4 super bluzeczki. A możeby tak drogie Forumowiczki powklejać fotki ciuszków które udaje sie nam upolować? Odpowiedz Link Zgłoś