Dodaj do ulubionych

o miłości cd..

13.09.18, 16:22
Witaj mam jeszcze jedno pytanie tym razem już ogólniej.
A mianowicie o uczucia chciałam zapytać czy jest szansa na jakiś związek? czy kogoś poznam czy może już znam? Nie ukrywam, ale już minęło trochę czasu od ostatniego związku i zaczęła mi dokuczać samotność, czy pojawi się jakiś konkretny kandydat?
Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do majeczkova - o miłości cd.. 13.09.18, 20:04
      Z pewnoscia takie karty nie zadowolą ciebie.
      W ciągu najbl. 12 m-cy pokazały się: 3 buław + 4 mieczy + 9 buław - jak widać - czekanie, czekanie, bezruch, marazm, izolacja, samotność, niestety nie rokuje to pozytywnie, aby poznać pana do związku. Do tego ostatnia karta, to niepotrzebna bojaźliwość, dopatrywanie się zagrożenia, ostrożność. Tak jakby obawa przed niewidocznym atakiem lub obrona przed krzywdą wcześniej doznaną. Jeśli w poprzednich relacjach doznałaś niesprawiedliwości, niemiłych sytuacji, to obecnie np. możesz zbyt wrogo podchodzić do kolejnych związków. A to nie będzie sprzyjać zawiązywaniu znajomosci. Jeśli tak było, trzeba bagaż niepowodzeń i wspomnień pozostawić daleko za sobą sad
      • majeczkova Re: do majeczkova - o miłości cd.. 13.09.18, 20:08
        Dziękuję i mogę powiedzieć tyle, że interpretacja ostatniej karty trafiona w punkt, bo tak faktycznie jest u mnie cały czas, właśnie często się tak zachowuje sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka