Dodaj do ulubionych

Strach przed tarotem

IP: *.pl / *.bancpost.ro 29.06.06, 16:18
Co zrobić, żeby nie bać się tarota? Miałam kiedyś talie kart i nie czułam
ich, do tego w moim zyciu nie działo się dobrze. Pozbyłam sie tej talii,
odpoczęłam od kart i od 3 lat nie wróżę, ani nie korzystam z kart, ale zawsze
mnie do tego strasznie ciągnie. Chciałabym zacząć od nowa, tylko cały czas
się boję. Jak się przełamać i spróbować. Uwielbiam ogladać te karty, trzymac
je w rękach, wróżyć itd. Co Wy na to? A może nie powinnam do tego wracać,
jak już raz mi nie wyszło?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: Strach przed tarotem IP: *.gdynia.mm.pl 02.07.06, 15:34
      Może w pewnym sensie nie jestes w stanie opanowac tarota . Moze spróbuj wrozenia z run czy cos innego :) Zawsze chcialem nauczyc sie z czegos wrozyc :)
      • mikolcia Re: Strach przed tarotem 06.07.06, 23:49
        podzielam zdanie przedmówcy, jeśli się lękasz, a jednocześnie chcesz zaglądać
        dalej, może jest coś odpowiedniejszego, nie budzącego obaw?
        Możesz też ściągnąć darmowy fragment ebooka o runach, by bliżej je poznać
        runy.zlotemysli.pl/007ok.php
        lub o Tarocie, by zrozumieć, skąd te lęki
        tarot.zlotemysli.pl/007ok.php
        Powodzenia!
        • Gość: Xenia Re: Strach przed tarotem IP: *.atol.com.pl 07.07.06, 11:17
          Tarot to narzędzie bardzo delikatne. To straszne że tylu ludzi podchodzi do tego
          jak do zabawki, którą można posłużyć się korzystając z talii dorzuconej do
          kolorowego czasopisma. Tarot kryje w sobie wiele niebezpieczeństw dla osób
          podchodzących do niego infantylnie. Jesli chcesz porozmawiać o swoim problemi to
          polecam zwrócić się do specjialistty a nie na strony ebook'ów. Mogę polecić bardzo
          stronę pani, która posiada sporo żetelnej wiedzy. www.wrozkamaria.w.pl
          • aga12322 Re: Strach przed tarotem 07.07.06, 13:19
            Dostałam kiedys od znajomej talię Tarota marsylskiego,stwierdziła że powinnam ją
            mieć.Niestety w krótkim czasie musiałam się jej pozbyć,ponieważ baaaardzo mnie
            do niej ciągnęło:wróżyłam sobie kilka razy dziennie,uwielbiałam dotykać kart
            itp.Nie mogło oczywiście nic dobrego z tego wyniknąć,karty nie mówiły
            prawdy,kompletny chaos.Rzadko teraz również korzystam z wróżek,bo bardzo
            sugeruje się tym co mi powiedzą.Za to miewam czasem sny prorocze,to mi
            wystarczy:)Pozdrowienia!
    • mikolcia do Xeni 07.07.06, 21:16
      A sprawdziłaś, kto napisał tę książkę?!
    • agrentowy4321 Re: Strach przed tarotem 06.03.23, 20:50
      Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami
    • irona.sonata Re: Strach przed tarotem 27.04.23, 11:25
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka