wildcat_x1 06.09.07, 15:02 Czy był ktoś u niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tan Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 16:48 Ja korzystam z porad Pana Zylbertala od paru lat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilia Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 14:42 Z p. Zylbertalem zetknęłam się w maju 1993r na "Festiwalu nie z tej ziemi", zorganizowanym wtedy po raz pierwszy w Krakowie. Był tam wtedy p. Włodzimierz i udzielał porad astrologicznych tzn. siedział przy komputerze, robił horoskopy i je interpretował. Zrobiłam wtedy horoskop swej trzymiesiecznej córeczce. Powiedział mi wtedy duzo różnych miłych rzeczy, a wśród nich padło ostrzerzeżenie przed jakimś podstępnym zdrowotnym defektem, który miał jej towarzyszyć jakby całe życie. To było w horoskopie. Zgadywał nawet czy to nie będzie cukrzyca. Zapamiętałam to i robiłam córce regularne badania. Wypadały dobrze, ale w okresie dojrzewania, jakies dwa lata temu dziecko zaczęło się bardzo źle czuć. Zrobiłam mnóstwo różnych badań, odwiedziłam wielu specjalistów, ale cukier był w normie. W końcu choroba została odkryta, okazało się, że faktycznie była to towarzysząca jej od urodzenia wrodzona wada serca, która wcześniej nie dawała o sobie znać. Na szczęście w ciągu ostatnich 14 lat, kardiologia poczyniła tak wielkie postępy, że dało się wszystko chirurgicznie naprawić i córka czuje się dobrze. Ale muszę przyznać, że jednak to p. Zylbertal był pierwszym, który patrząc w jej horoskop dostrzegł tę zdrowotną komplikację... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wildcat_x1 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 19.10.07, 12:51 A jak można się dostać do pana Zylbertala,i ile to kosztuje?.Interesuje mnie oczywiście stotkanie we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:27 czy ktos moze podac adres strony albo kontakt do tego pana? bylabym wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 16.02.08, 01:03 Kl, a może trochę samodzielności, co? Nauczyłeś/aś się pisać posty na forum, więc i korzystać z google`a pewnie też umiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.centertel.pl 31.03.08, 21:20 www.synergys.eu Włodek Zylbertal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimka Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.centertel.pl 02.10.07, 23:14 Ja również korzystałam kilka lat temu temu z porad Pana Włodka. Bardzo trafnie odczytał moj horoskop i wielu innych. Wiem że ostatnio działa w firmie Synergys, można znależć ich w internecie mają też inne ciekawe rzeczy. Trzymają wysoki poziom, uczestniczyłam w jednym z wykładów na temat związków pod kątem doboru partnerskiego. Bardzo mi się podobało. uważam że to wysokiej klasy specjalista, jest dobry w tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ona_mona Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 03.10.07, 10:12 Pan Włodzimierz był moim nauczycielem astrologii, numerologii i ekofilozofii we wrocławskim Studium Edukacji Ekologicznej (już tam nie pracuje). Erudyta, prawdziwy ezoteryk, wysokiej klasy profesjonalista. Analizował mój horoskop i do tej pory dźwięczą mi w głowie jego słowa, bo były to naprawdę trafne prognozy i spostrzeżenia! Sama zajmuję się wróżeniem, więc podwójnie doceniam jego umiejętności - polecam! Monika tarot.zlotemysli.pl/emcemona.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 09:28 Ja też słyszałam o tym panu same pozytywne opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: 195.116.35.* 05.09.08, 14:08 A gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharzdża Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.chello.pl 06.02.08, 11:01 ta_ona_mona napisała: > Pan Włodzimierz był moim nauczycielem astrologii, numerologii i ekofilozofii we > wrocławskim Studium Edukacji Ekologicznej (już tam nie pracuje). Erudyta, > prawdziwy ezoteryk, wysokiej klasy profesjonalista. Analizował mój horoskop i d > o Jeżeli jesteś kobietą, to na pewno ci nie przekazał całej wiedzy. Nawet jak byś pytała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:52 Tak, przed sześciu laty, za namową koleżanki, wybrałam się do Pana Zylbertala z prośbą o horoskop dla mnie (miał wtedy sesje w Wałbrzychu). Pan Włodzimierz na podstawie mojej daty i godziny, miejsca urodzenia, obu imion i nazwisk (jestem mężatką) postawił horoskop. Słuchałam i nie mogłam uwierzyć: dokładnie opisał moich rodziców, środowisko, męża (a facet jest naprawdę nietuzinkowy) , wyciągnął na światło dzienne wszystkie moje przywary i grzeszki. Powiedział:Pani przeznaczeniem jest praca lekarza albo weterynarza (moja mama i brat są pielęgniarzami a najmłodszy brat - zootechnikiem). A ja wykonuję techniczny, typowy raczej dla mężczyzny zawód (i siedzi we mnie chęć zamienienia wysokich obcasów pani inżynier na sandałki i siermiężną suknię siostry miłosierdzia). Ale najważniejsze - przewidział wybuch artystycznego talentu u mojej córki (była rok przed maturą, świetna z każdego przedmiotu, ale Pan Zylbertal powiedział; "U jednego z Pani dzieci wybuchnie talent. Trzeba o niego zadbać, bo będzie stanowić o przyszłości dziecka"). Nic wcześniej nie wskazywało na to, że córka będzie bardzo zdolnym rysownikiem, grafikiem, filmowcem. Dzięki Panu Zylbertalowi udało się nie przegapić tej Bożej iskierki, która znienacka rozpaliła się w córce. DZIĘKUJEMY, Panie Włodmierzu. Kama kończy w tym roku Akademię Sztuk Pięknych (z doskonałymi ocenami) i jest naszą dumą. Polecam wizytę u Pana Zylbertala (moja młodsza córka również umówiła się przed maturą na wizytę, Pan Włodzimierz trzy lata temu przewidział jej przyszłość w południowym, ciepłym kraju i pracę ze strarymi ludźmi i faktycznie: aktualnie studiuje zarządzanie w turystyce w Paryżu - pewnie będzie prowadzić turnusy dla staruszków?). Warto spotkać się z tym niezwykłym człowiekim i posłuchać, co ma do powiedzenia. Czasem są to rzeczy, do których wstyd samemu przed sobą się przyznać, ale trzeba sobie uświadomić własne słabości. Wszak ludzkie życie na ogół nie jest pasmem sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.08, 16:07 chcialam sie zapytac, czy prognozy pana Zylbertala w sprawach uczuciowych sprawdzają się, korzystal ktos? zastanawiam się powaznie nad wizytą, więc podbijam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 05.02.08, 18:24 Też podbijam wątek. Mocno zastanawiam się nad wizytą u pana Włodzimierza, ale 115 zł (cena wg jego strony www) to dla mnie bardzo dużo i chcę mieć pewność, że faktycznie jest bardzo dobry w tym, co robi. No dobrze, może nie pewność, bo nikt nie jest nieomylny, ale choć bardzo duże prawdopodobieństwo trafności jego prognoz.:) Może jeszcze jakieś opinie o nim? Jeśli chodzi o przyszłość, to odczytuje ją tylko z horoskopu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharadża Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:55 To ten co napisał również książki o numerologii? Jeżeli tak to mam o nim złe zdanie. Nie chce dzielić się wiedzą, którą posiada, celowo wszystko zawile tłumaczy (niewiele osób rozumie jego książki z numerologii) na kursach, a ze względu na swoje żydowskie pochodzenie na pewno kobiety nie mogą liczyć na to, że uzyskają wyższe stopnie wtajmeniczenia (ta wiedza jest przeznaczona tylko dla mężczyzn). Zachowuje się jak mistrz ze starej szkoły, wiedza tylko dla wybranych. Zdarza mu się również obrazić klienta. Jestem zdania, że w ezoteryce najlepiej mieć zdolności, które można samemu rozwijać, bo tak naprawdę w tym środowisku jest duża konkurencja, więcej wróżki czasem celowo wprowadzają w błąd, byle tylko nie podać prawdziwych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharadża Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.chello.pl 06.02.08, 10:55 on robi te kursy tylko dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliza To Forum to kibel :( 06.02.08, 13:59 Niestety... Aż ręce opadają na widok takiej podłej krytyki kogoś, kto dla ezoteryki w Polsce zrobił aż tyle. Oszczerstwa, zazdrość... kto jak to, ale Włodzimierz akurat dzieli się wiedzą, robi bardzo dobre horoskopy. Ręce opadają, że takich wspaniałych ludzi trzeba tu bronić... syf, Maharadźo, syf! Ty na pewno się podzielisz i grosza nie weźmiesz, obyś tylko miał(a) czym... Pzdr, Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Do rasalizy 06.02.08, 18:08 Rosalizo, widzę, że znasz p. Włodzimierza. Czy możesz powiedzieć coś więcej o sprawdzalności jego przepowiedni? Czy stawia tylko horoskopy, czy może posiłkuje się także czymś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: To Forum to kibel :( IP: *.demo.pl 06.02.08, 18:20 rosaliza napisała: > Niestety... > Aż ręce opadają na widok takiej podłej krytyki kogoś, kto dla ezoteryki w Polsc > e > zrobił aż tyle. Oszczerstwa, zazdrość... kto jak to, ale Włodzimierz akurat > dzieli się wiedzą, robi bardzo dobre horoskopy. Ręce opadają, że takich > wspaniałych ludzi trzeba tu bronić... > syf, Maharadźo, syf! Ty na pewno się podzielisz i grosza nie weźmiesz, obyś > tylko miał(a) czym... > > Pzdr, Rosa To ja cię odczaruję, to jest prawda. Ja też mam na jego temat nie najlepsze zdanie. On rzeczywczywiście dysktryminuje kobiety pod względem przekaazwywania im całej wiedzy. I to jest prawda, że wynika to z jego pochodzenia. Wiele znanych nazwisk po bliższym poznaniu wcale nie jest już taka wielka. Rozumiem, że znasz Zylbertala i byłaś na jego kursach. Bo jeżeli tak to w porządku, możesz mieć na jego temat inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lara Re: To Forum to kibel :( IP: *.centertel.pl 31.03.08, 21:28 Ale bzdury piszesz. Po prostu jesteś antysemitą! uczestniczyłam w jego kursie jestem kobietą, i tyle informacji wiedzy i filozofii, niewielu ludzi jest w stanie przekazać. Nie odczułam "negatywnego" traktowania. Wręcz przeciwnie! Zylbertal to po prostu osobowość. Człowiek o głębokiej wiedzy. A Ty po prostu jesteś zazdrosny/a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharadza Re: To Forum to kibel :( IP: *.chello.pl 13.04.08, 12:09 Gość portalu: Lara napisał(a): Ale bzdury piszesz. Po prostu jesteś antysemitą! uczestniczyłam w jego kursie > jestem kobietą, i tyle informacji wiedzy i filozofii, niewielu ludzi jest w > stanie przekazać. Nie odczułam "negatywnego" traktowania. radzę zapoznać się z kulturą żydowską i dopiero wtedy wypowiadać się na temat. Wiedzę kobietą przekazuje się do pewnego poziomu, dalej już wtajemniczani są tylko mężczyźni. Spróbuj zadać mu pytanie które znacznie wykracza poza ponad program kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 06.02.08, 18:05 Ja nie pytałam o kursy, bo takowych nie chcę, ale o sprawdzalność jego przepowiedni. Bo jest spora różnica między samym horoskopem a kursem - tu i tu oczekuje się czegoś innego! Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 06.02.08, 18:06 To było oczywiście do maharadży. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Włodek, czy ty widzisz co tu o tobie ludzie pisza! 06.02.08, 23:58 Szybko postaw sobie pasjansa lub inne cudenko numerologuiczne i odkryj przez to, ze cie na tym watku obgaduja. Potem wskocz na komputer i napisz tym wszystkim niedowiarkom, ze sa oni to sa zwykle, glupie cepy i nic o wrozbiarstwie (za pieniadze) nie wiedza.. No wlasnie... Bo jak mozna czarownikowi nie wierzyc!? Wlodkowi Zylbertowi wystarczy data urodzenia, kolor oczu akuszerki i jakis numer buta, i wrozba na cale zycie gotowa. Wlodziu, ja cie bardzo prosze... uzyj swoich tajemnych sil i przybadz tutaj do nas. Rozgon to cale towarzystwo swoja wielka moca, niech wiedza gdzie jest ich miejsce w szeregu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer69 do mądego frania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 22:09 Widzisz mądralo, ludzie na poziomie nie odpowiadają na posty półgłówków,więc na darmo będziesz czekał na odpowiedź. Widzę że jesteś jak ten dzwon, głośny bo próżny.Wiesz kto o tym pisał? Nie wiesz, bo ty tyle wiesz co zjesz! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Re: do mądego frania 08.02.08, 01:43 Gość portalu: numer69 napisał(a): > Widzisz mądralo, ludzie na poziomie nie odpowiadają na posty półgłówków,więc na > darmo będziesz czekał na odpowiedź. > Widzę że jesteś jak ten dzwon, głośny bo próżny.Wiesz kto o tym pisał? > Nie wiesz, bo ty tyle wiesz co zjesz! --- Za to wyzwales i obraziles niewinnego czlowieka (tzn. mnie) nie uniknie cie kara. Zanim nastanie now poczujesz to na wlasnej skorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer69 Re: do mądego frania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:07 Jesteś niewinny? jesteś chory i obydwoje wiemy na co, myślisz że cię nie znam? Zacznij brać tabletki!!!! Nie strasz ,bo do nowiu już będziesz w zakładzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
muriel.2 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 01.03.08, 17:50 Widocznie jestem pechowcem. Wszyscy piszą o p.Włodku w superlatywach, a ja niestety nie mogę. Jakiś czas temu bardzo potrzebowałam pomocy,byłam u niego i wyszłam bardzo rozczarowana. Pan Włodek owszem erudytą jest i nasza rozmowa to byl dyskurs taki więcej filozoficzny. Tyle,ze dla mnie nic z tego nie wynikało. Powiedział bardzo niewiele o mnie, mojej przyszłości i przeszłości a i tak nic się nie sprawdziło. Kolejny raz tzw.autorytet okazał się dla mnie nie taki znowu wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 02.03.08, 10:08 Pan Wlodziu rowniez byl moim wylkadowca w SEE we Wroclawiu 11 lat temu.Musze przyznac,ze jesgo wyklady ze sztuk mantycznych,ekofilozofii to byla bajka.Moglabym go sluchac calymi dniami.Potrafil zainteresowac i przekazywal temat swoim specyficznym,mozna powiedziec staropolskim jezykiem :) Jednak horoskop u niego to juz byla inna bajka.Nie moglam sie pozbierac przez jakies dwa lata tak po mnie pojechal.Przesadzil.Tak sobie mysle z pespektywy czasu.Bylam wtedy 23 letnia dziewczyna a on juz mnie spisal na straty :).Kurcze,a ja zyje,mam sie dobrze,jestem szczesliwa.Nie przewidzial dla mnie wielkiej kariery.Jesli juz to jako matka i zona,ktora sie realizuje w domu wychowujac dzieci.Moze to zbyt malo aby okazac odrobine poszanowania.Moze sie zdenerwowal,ze na takiego "szaraka" musi stracic godzinke.Mozna powiedziec,ze na tamten okres trafil bezblednie w moja osobe,ale nie dosc,ze nie pomogl to jeszcze poglebil moj nie za dobry stan psychiczny.Od tamtej pory minelo troche czasu,jestem zupelnie inna osoba (bynajmniej nie dzieki wizycie u niego).Podejmowalam sie z sukcesem zadan,za ktore nie powinnam sie brac wedlug niego.Ogolnie jesli chodzi o analize osobowosci to 70 %,prognoza wydarzen na przyszlosc 10 %.Poradzil zajmowac sie kartami bo widzi dar do doskonalenia i to byla jedyna moja zaleta.Przynajmniej tak to zabrzmialo. W mojej grupie w Studium rowniez glosy byly podzielone i kilka osob zdolowanych rownie skutecznie przez niego.A najlepsza byla historia kolezanki.Patrzac w jej horoskop stwierdzil,ze sa duszami karmicznie zwiazanymi jakos szczegolnie i wreszczie sie odnalezli.Usciski,calusy itp.A po pewnym czasie dziewczyna mowi,ze mama sie pomylila i podala inna date urodzenia i zastanawialismy sie co teraz :DDD.Przeciez juz horokop inny i nie ta dusza:)Niestety,nie znam dalszego ciagu tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maharaża Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.chello.pl 02.03.08, 19:09 właśnie o takim obrażaniu klienta między innymi piszę, bo jeżeli wychodzisz załamany po wizycie, ba musisz się po niej zbierać dwa lata to coś tu jest nie tak. To ma pomagać a nie niszczyć psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagatka4.2 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: 195.184.83.* 07.07.08, 19:18 Musze zgodzić sie z osobami, które po wizycie u pana Z. wyszły zdołowane. Ja zjawiłam sie u niego w bardzo złym momencie swego życia i bardzo wtedy potrzebowałam wsparcia. Niestety zamiast tego za 100 zł usłyszałam szereg obraźliwych słów pod moim adresem, bardzo podobnych do tych epitetów, które opisywało kilka dziewczyn przede mną. Więc czyżby pan Z. miał jakis schemat jak rozmawiac z kobietami:)? Widoczny był u niego jakis kompleks z dzieciństwa, być moze nigdy nie miał powodzenia w szkole, może dziewczyny w szkole sie z niego smiały i teraz sie mści, no coż nie bede go analizować, ale facet ma jakis poważny problem ze sobą. ABSOLUTNIE nie powinien pracowac z ludźmi, jest typowym samotnikiem i takim powinien pozostac. Erudycja owszem ,nie odmówie mu tego, lecz inteligencja emocjonalna 0,0%. Tak jak ktos napisał wczesniej, taki filozoficzny dyskurs i nic poza tym. Własciwie moge powiedziec ze facet wylał na mnie swoje frustracje i to jeszcze za moje pieniądze! Z tego co słyszałam to w swoim środowisku uchodzi za chama i bufona, nie sadze ze sa to opinie podyktowane zazdrościa innych. On uwaza zapewne ze zjadł wszystkie rozumy a to juz wystarczy zeby uznac go za ignoranta. W tej dziedzinie nigdy nie osiąga sie doskonałości i zeby sie nią zajmowac trzeba to wiedziec na starcie, on tego tak nie widzi i stąd takie opinie o nim. Jest wielu wybitnych astrologów, np. Henryk Rekus, który sam pisze, ze wiedza astrologiczna jest zbyt rozległa aby całkowicie ja posiąść. Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam ze jego horoskopy sie sprawdzaja, ale OSTRZEGAM wszystkich, którzy wybieraja sie do niego, jesli nie jestescie w dobrej formie psychicznej, nie idzcie do niego, szczególnie kobiety, bo depresja gwarantowana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.e-wro.net.pl 01.04.08, 08:55 Mam jego przewidywanie co do mojej przyszłości sprządzone dla mnie już kilka lat temu wiec mogę ocenic co się sprawdziło. Niestety mimo tego że zapłaciłam naprawdę dużo jak na tamte czasy to PRAWIE NIC się nie sprawdziło. Co z tego że wykłada w jakiejś szkole udziela sie jako guru gdy jego przewidywania są po prostu nie trafione. Teraz wiem że było szkoda moich pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
belleill Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 13.04.08, 02:09 Zgadzam się z Azza. ja również byłam u tego pana wiele lat temu, ale niesmak pozostał ;( Miałam wtedy dokładnie 24 lata, byłam w całkiem dobrej formie psychicznej, więc grubiaństwo pana Zylbertala nie bardzo na mnie wpłynęło, choć przez 2 tygodnie po spotkaniu miałam tzw. krótki epizod depresyjny :) Ten pan także (tak jak Azzę) spisał mnie na straty w wieku 24 lat. Bardzo szeroko rozwodził się nad moimi przywarami, które wręcz uniemożliwiały mi jakiekolwiek spełnienie w życiu. Wybrałam bezsensowne studia, niczego nie dokonam, ogólnie jestem beznadziejna...Z perspektywy czasu, ukończywszy psychologię, wiem, że ten człowiek nie powinien pracować z ludźmi, bo się do tego zwyczajnie nie nadaje. Gdyby jakikolwiek dyplomowany psycholog zrobił mu superwizję, to włos zjeżyłby się owemu psychologowi na głowie. Pan Zylbertal może i jest specjalistą w dziedzinie astrologii, ale niech lepiej pisze książki i daruje sobie kontakt z drugim człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: błahe pytania IP: *.centertel.pl 13.04.08, 18:08 Ja w związku z panem Z. chcę poruszyc inną rzecz.Otóz kiedys usłyszłam od pana Zylbertala,że ma dośc tych błahych pytań,którymi męczą go ludzie.Hmm,błahe...Większośc z nas martwi sie pracą,rodzina,związkami uczuciowymi.Jakich więc pytań ten pan oczekuje?O sens zycia,o początek powstania wszechświata?Przecież do wszelkiej maści wrózbitów przychodza zwyczajni luzie.I zwyczajnie chcą wiedzieć,co może wydarzyc sie w ich zyciu.Ta arogancja "autorytetów' przeraża...Może rzeczywiście powinien poprzestac na wykładach i pisaniu,jesli męczy go szara rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
testaruda Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 08.07.08, 00:34 Pana Zylbertala i ja kojarze. Poznalam go na "Festiwalu nie z tej ziemi" wiele lat temu w Krakowie. Mialam jakies 20 lat. Bylam tam z kolezanka i bylsymy w absolutnie fantastycznych nastrojach. Wykupilysmy sobie taka krotka sesje u niego, bo bylysmy strasznie ciekawe - ja jako pasjonatka astrologii mialam juz wowczas jedna z jego ksiazek (uwazam ze bardzo dobra!), wiec tym bardziej zachecalam kolezanke, do tej sesji. Facet nas objechal rowno. Jej nawygadywal glupot ze cytuje "przepieprzyla zycie i jest kompletnie do niczego" a mi cos prawil ze "bede miala niesamowite przezycia w seksie i zebym uwazala bo seks to nie zabawa i jak mam ochote na zabawe to lepiej wziac waiderko i isc do piaskownicy lepic babki z piasku". Najzabawniejsze z tego wszystkiego bylo to, ze ja mu wtedy "odpyskowalam" w jakis szczeniecy sposob, ze takim astrologiem jak on to i ja jestem i doslownie obie wybuchnelysmy smiechem. Facet troche spuscil z tonu, ale i tak cos tam marudzil pod nosem. To co mi utkwilo w pamieci z tamtych lat (i to przypomnieli mi tutaj inni), ze Pan Zylbertal ewidentnie chcial nam popsuc humory, ale mu sie to nie udalo, bo o dziwo jeszcze bardziej nam je poprawil - po prostu go wysmialysmy i sobie poszlysmy czerpiac garsciami z wielu innych atrakcji festiwalowych :) Widac, mimo uplywu tylu lat, niewiele sie zmienil.... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Włodek Zylbertal z Wrocławia juz nie bedzie... 08.07.08, 01:35 ...nikomu szkodzil. Dostal napadu histerii i szalu, i jest obecnie pod troskliwa opieka personelu medycznego. Jest malo prawdopodone, zeby kiedykolwiek opuscil mury szpitala dla umyslowo chorych. Temat Wlodka uwazam za zamkniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alito Re: Włodek Zylbertal z Wrocławia juz nie bedzie.. IP: *.e-wro.net.pl 12.07.08, 13:49 ??? O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Włodek Zylbertal z Wrocławia juz nie bedzie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 13:50 Czy to pewna wiadomość? Nie chce mi się wierzyć .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.08, 15:17 miał trochę racji w tym, co mówil, ale to chyba dało sie wyczytać bez zaglądania w datę urodzenia. taki etap w zyciu mówił bardzo nie na temat. w sumie zapłaciłam ponad 100 zł za popis erudycji tegopana, który nijaksię mial do mjej sprawy. Ah,i oczywiśćie życie uczuciowe nie jest ważne, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizyta Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 12:02 Ja nie wiem co mam mysleć o Panu Włodku. Ostatnio byłem u niego ponad 10 lat temu i sądze,że to co teraz mi mówił nie pokrywa się jakoś z tym co mi ostatnio przepowiedział. Podchodze do tego z nutka dystansu, a nie ukrywam, że z ezoteryką jestem troche za Pan brat i jakos mi jego pouczenia nie pasują. Jestem troszkę zawiedziony, wyczułem jakąs gorycz u Włodka, nie wiem czy się zmienił czy też coś go boli albo nie pasuje mu dana osoba i to jest tego przyczyną. W związku z tym więcej do niego nie pójdę. Karty Tarota są jednak lepsze, a z tego co wywnioskowałem on nie czuje tych klimatów (ezoteryki tej głębszej). Ot wydałem jedynie 115 zł i tyle i wolałbym je wydać na karty Tarota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalin19 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 15:58 niech Pan idzie do kogos innego,do tych o ktorych sie pozytywnie tutaj mówi o ile ktos taki tu jest,ale sa niektorzy wróżowie i wróżki z tego co czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizyta Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 08:50 a zna Pan jakiegoś wróża godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loooolaaa Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.ztpnet.pl 10.09.08, 22:54 Cieszę się, że znalazłam ten temat.Ja także uczyłam się w SEE we Wrozławiu.Niestety poszłam do Pana W.H. Zylbertala z tzw. ciekawości. Byłam w wieku buntowniczym, można powiedzieć, ze zaczynałam wtedy swoje dorosłe zycie.To co usłyszałam bardzo zmieniło mnie i moje nastawienie do samej siebie.Jak mozna powiedzieć 20-letniej dziewczynie, żeby na jakieś 7 lat, dała sobie spokój z potencjalnymi partnerami, bo przyciąga samych cyt"nieodpowiedzialnych, którzy mają gęby pełne frazesów, a jak dochodzi do bliższego zbliżenia, to stają się nieodpowiedzialni"?Wzięłam to tak mocno do serca, że faktycznie dałam sobie spokój i odrzucałam wszystkich adoratorów przez wiele lat.Ponieważ przeszłość mniej więcej się zgadzała, z tego co mówił, wierzyłam w to, że i co do przyszłości jest nieomylny.Był wtedy moim autorytetem, jednak z biegiem lat zrozumiałam, że nie tylko nie szanuje swoich klientów, ale i łamie etykę zawodową, jeśli takowa istnieje.Zalet wg tego pana nie mialam żadnych, poza tym, ze nie można się ze mną nudzić.Miałam niby zacząć jakąś pionierską działalność???Skończyło się ogromną, wieloletnią samotnością i depresją. Na zonę się podobno nie nadaję, w sumie, tak podsumowując, nie nadawałam się wg tego Pana do niczego :))"Nędza i rozpacz" :)) Ogólnie całe to SEE jest bliższe sekcie niż edukacji. Ciągła manipulacja(kursy NLP), programowanie i robienie wody z mózgu.Wszystkim, którzy się zbliżają do tych tematów, radzę, żeby nie popadali w fanatyzm i jak najszybciej się otrząsnęli. Wiele osób po SEE, raz na zawsze skończyło z jakimkolwiek wróżbiarstwem, ezoteryką itp.Sama dość intensywnie zajmowalam się przez wiele lat tarotem i wiem, że jest to ZłO ZłO i jeszcze raz ZłO. Nie ma potrzeby przepowiadać sobie przyszłości, życie to wieczne niespodzianki, każdy dzień przynosi coś nowego, po co to wyprzedzać? Żeby się przygotować przed czasem? I tak nigdy nie będzie tak, jak sobie założymy z góry.Może pan Z. czerpie osobliwa przyjemnośc w kierowaniu cudzym zyciem, bo pomocny to on na pewno nie jest. Mojej koleżance, która od wielu lat zwiedza cały świat, zna kilka języków, powiedział, żeby nie wsiadała do auta, bo zginie w wypadku.Gdyby była tak naiwna jak ja wtedy, nigdy nie zobaczyłaby tylu wspanialych miejsc i nie byłaby tym kim jest, tylko siedzialaby w domu i modliła się o zycie.W tym przypadku nie udalo się ograniczyć pasji. Kiedy szlam do SEE, pewna kobieta powiedziała mi, że prędzej czy później osiągnę taki stan"wtajemniczenia", że zrozumiem, że wszelka ezoteryka, to igranie z ogniem( sama zajmowała się tym przez wiele lat, wcześniej). Oczywiście śmiałam się wtedy z tego co mówiła. Podobnie jak wiele osób, które przeczytają to co napisałam.Po latach stwierdzam, że miała rację i mogę tylko żałować, ze musiałam się przekonać na własnej skórze, żeby zrozumieć o co jej wtdy chodziło. Wiem, ze wiele osób po SEE ma podobne zdanie do mojego. więc podsumowując ODRADZAM wizytę u pana Z.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 23:10 Czy według tego pana wszystkie młode kobiety mają się trzymać z daleka od potencjalnych partnerów? POwiedział mi mniej więcej to samo... Faceta to ja sobie mogę szukać poważnego przed 30-stką, a teraz to co najwyzej takich, co by poszli ze mną do łózka, nikogo więcej :] Do pracy się nie nadaję, do prowadzenia domu też nie, do życia rodzinnego, lista rzeczy, do któych się nie nadaję jest dłuuuuuuga. Wyszłam wstrząśnięta. Teraz trochę mi lepiej, ale to się wciąż tam gdzieś kołacze z tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........p Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.mofnet.gov.pl 11.09.08, 09:12 Moja sąsiadka u niego była i też żałuje do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizyta Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:52 Hm! Coś mi się wydaje ,że Pan W. Z. ma jakiś problem ze soba. No właśnie, z tego co tu czytam, a dotyczy to kobiet, to przepowiada tym swoim pozytywnym słowem również i facetom. Ja właśnie jestem tego żywym przykładem. Po wizycie u tego Pana miałem wielki niesmak,nie mówiąc już o małym dole, bo nie ukrywam, że tak jak każdy człowiek w pewnych momentach swojego życia znajduje się w dołku tak to, w jaki sposób on mnie uświadamiał to szok!! No właśnie, nie dośc, że i kasy i zycia osobistego to ja ponoć nie będę miał super(a 10lat do tyłu mówił troszeczke inaczej, szczegół, no pewnie, a jak)to wogóle muszę się przygotować na różne tam potknięcia. Nie wiem , czego ci ludzie po tych kursach się uczą, ale sądzę,że każdy inteligentny człowiek z prawdziwego zdarzenia, nie mówiąc już,że z tym człowiek sie rodzi ma rozum i tzw. nosa i tym powinien się sugerować. Najlepiej jeszcze słuchać swojego serca i wszystko będzie oki. A co do Tarota to nie jest do końca tak jak Pani mówi, z całym szacunkiem. Lubię ezoterykę, ale korzystam z niej bardzo ostrożnie, trzeba bardzo uważać jak z nią postępować, rozsądnie! Tego nie da się tak po prostu nauczyć, to się po prostu ma, a potem mozna z głową się rozwijać w tym kierunku. Inaczej można troszkę zfiksować, ale to juz problem tych mądrych przepowiadaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 03:43 Witam, przeczytałam wszystkie powyższe Państwa komentarze i mogłabym chyba potwierdzic prawdziwosac ich wszystkich, zarówno tych negatywnie jaki i pozytywnie oceniajacych P. Zylbertala (wszystko zalezy od perspektywy z której sie patrzy). Równiez robiłam u niego horoskop i mi tez powiedział kilka dobitnych słów (jednak dał mi takze bardzo wiele konstruktywnych wskazówek), mojej kolezance takze, nawet płakała po wyjsciu od niego. Jego sposób bycia jest taki,jaki jest, owszem ma w sobie wiele ironii (jednak kazdy bardziej wrazliwy człowiek, według mnie, widzi niedoskonalosci tego swiata, niesprawiedliwosc itd. i przez to własnie cierpi), jesli Państwo myslicie jednak ze rozwój człowieka jest łatwy lekki i przyjemny to sie mylicie, jesli myslicie, ze rozwiniecie sie i rozwiążecie swoje problemy dzieki miłym pocieszajacym słówkom, to tez sie mylicie, myslicie ze jestescie wrażliwi, bo płaczecie, kiedy zdechnie wam wasz pies, a mijacie obojętnie na ulicy leżącego na trawie czlowieka, który zasłabł. Przychodzicie do astrologa, zeby pomógł wam rozwiazac problemy emocjonalne, a on mówi wam o czyms innym (według was nie na temat) a moze własnie na temat, tylko wy po prostu nie zdajecie sobie z tego sprawy, ze zeby rozwiazac swoj problem emocjonalny nalezy najpierw przyjrzec się innemu obszarowi swego zycia (?) Że bolą was ostre słowa na wasz temat, moze jestescie po prostu zbyt egocentryczni (?) I moze to wy powinniscie cos w tym kierunku zrobić (?) Nie wiem, czy Państwo wiedzą, ale ludziom, którzy osiągnęli pewien poziom, nie są już potrzebne do analizy, ani data, ani godzina, ani miejsce urodzenia - wystarczy jedynie krótkie spojrzenie w oczy delikwenta i juz sie wie z kim ma sie do czynienia. Astrologia jest jedynie narzedziem,ze raz mozna komus powiedziec, ze bedzie bogaty a za 10 lat, ze nie dorobi sie fortuny - to nie oznacza to automatycznie kłamstwa czy braku kompetencji w takim obszarze jakim jest swiat ducha.. jesli Państwo tego nie rozumieją, to prosze nie pisać takich rzeczy jak (ktos tak napisał) ze P. Zylbertal nie czuje głębokiej ezoteryki czy coś w tym stylu (dla mnie jest to tylko wyświechtane wyrazenie). Oceniacie Państwo człowieka, który swoje całe zycie poswiecił tej dziedzinie, chyba nie zrobiłby tego, gdyby nie czuł do tego głębokiego pociągu. Nie wygląda on mi tez na bogacza (jezdził rozklekotanym maluchem) jak byłam u niego robic kosmogram. Jeśli boicie się Państwo, ze zostaniecie zranieni czy wpadniecie w depresję (chyba nie wiecie ze Pluton-planeta transformcji własnie podobnie oddziaływuje, wszystkie brudy trzeba wyciągnac na powierzchnię, żeby się im przyjrzec i z nimi rozprawić- a to niestety boli) to nie ejstescie po prostu gotowi, zeby prosic o pomoc człowieka, dla którego najwazniejszą sprawą jest ta własnie transformacja. Idźcie do kogos innego, kto chwilowo was wesprze i wyjdziecie od niego z usmiechem na ustach i z jeszcze bardziej podbudowanym ego, jednak za jakis czas znów podoby problem was opanuje i znow udacie sie po pomoc... Powodzenia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.aster.pl 04.01.09, 05:02 Nikt tu nie kwestionuje wiedzy Pana Zylbertala, nie istotne jest też to jaki owy Pan ma sposób bycia.Wątpliwe jest, że idąc z konkretnym problemem lub też na ogólny kosmogram, oczekuje się głaskania po głowie i podwyższania ego, przez tego Pana.Chodzi raczej o łamanie etyki zawodowej.Czy kiedy lekarz odkrywa u pacjenta nowotwór złośliwy, przy pierwszej wizycie informuje pacjenta o tym, że nie ma żadnych szans na wyzdrowienie?Metaforycznie, gdyby Pan Zylbertal był onkologiem, przede wszystkim kobiet by nie oszczędził, pozbywając je chęci walki z chorobą i informując o rychłej śmierci w cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 19:49 Tak, niektórym ludziom mogą takie słowa na pewno zabrać nadzieje, na szczescie po przeczytaniu tego wątku nie udadzą się oni do W. Zylbertala po poradę i zaoszczędzą sobie i jemu niepotrezbnej frustracji i bólu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.09, 23:30 ból, faktycznie. Za takie pieniądze, to ja też chętnie bym się męczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................. Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 00:00 to naucz sie astrologii i sie mecz :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:35 Mowisz o tych 115zl za godzine? Bo zabrzmialo jak by conajmniej tysiac to bylo. Idz do jakigos lekarza prywatnie to za powiedzenie Ci tego co wiesz zaplacisz 80zl i zajmoe to Wam jakies 15 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:36 Witam Panie Włodzimierzu , bardzo bardzo dawno temu spotkaliśmy sie u Pana Leszka w Łodzi o ile pamiętam było to krótko po dacie 09.06.roku 2003(?) Powiem tak, Ci co Pana nie znają powinni koniecznie poznać jest Pan wielką postacią przede wszystkim filozofii a potem oczywiście astrologii Dla forumowiczów : warto ,naprawdę warto poznać i posłuchać Pana Włodzimierza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Łodź Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 20:38 pozdrawiam Pana Włodzimierza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagatka4.2 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: 195.184.83.* 26.02.09, 20:13 Hmmm, no cóż, ja bym akurat wymagała kultury osobistej od każdej osoby majacej szerszy kontakt z innymi ludźmi i pracy nad swoim sposobem bycia. I za to tez bym p. Zylbertala skrytykowała. To ze jest astrologiem i przepowiada z gwiazd, nie znaczy ze moze byc chamem w stosunku do ludzi. (no ale niestety jest) Czy kiedy obsługujaca nas w sklepie ekspedientka jest w stosunku do nas nieuprzejma, tez ja mozna tak tłumaczyć? Ze przecież ona tylko ma nam sprzedać towar, nie musi robic tego w miły sposób... A jednak każdy od niej tej uprzejmości wymaga. Bo za to płacimy, i jemu również. A tak naprawde, to co on mówi swoim klientom, mozna z takim samym powodzeniem powiedziec w kulturalny sposób, sadze ze bez uszczerbku na tresci czy efekcie jaki ma sie uzyskac... Odpowiedz Link Zgłoś
papa-ver Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 10.03.09, 17:20 Kto z Państwa miał ostatnio kontakt z Włodzimierzem Zylbertalem?Bardzo zależy mi na odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
illolli Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 11.07.09, 14:35 Pan Włodzimierz po przeczytaniu forum załamał się :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:26 Niestety muszę stwierdzić, że to co kiedyś usłyszałem o tym co miało mnie spotkać, nic a nic do niczego nie pasuje i całe szczęście się nie sprawdziło. Ale co mi dosrał to jego. Człowiek , który miałby wtedy dołek szczelił by sobie chyba w łeb. Psycholog z niego, jak z koziej d.... trąba. I więcej nawet nie chcę o nim pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.09, 23:41 Gość portalu: hehehe napisał(a): > Człowiek , który miałby wtedy dołek szczelił by sobie > chyba w łeb. Tak, słownikiem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: 92.244.36.* 07.11.09, 00:15 słownikiem, ale dobre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wea-h Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.146.48.29.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.10, 02:00 ludzie, to wariat! Jego megalomanstwo przekracza wszelkie granice. Nawet to, ze uwaza sie za filozofa. A coz on studiowal niby, u kogo sie uczyl? Brednie, jakie wali biednym, zagubionym ludziom, ktorzy szukaja u niego pomocy przekraczaja wszelkie granice cynizmu. A tak, bo cyniczny z niego dran. Bredzi i pieprzy bez ladu i skladu sam upajajac sie swoja "elokwencja", tym swoim slodkim glosikiem. Krotko mowiac - gdyby nikt go nie dwiedzal, to on zapewne sam chodzilby po ulicy i prosil, nawet za pieniadze, aby ktos go posluchal. Bo bez tego to nie umie zyc. Jego wiedza jest zadna, jego erudycja wzbudza smiech a sam wyglad jest groteskowy. A poza tym histeryk. Jak kazdy megaloman. Gdy pomysle jak chcial sie niemal rzucic na mnie, jak pienil sie niczym szampon, gdy wykazywac zaczelam podstawowe luki i bledy w jego wypowiedzi napuszonej... Trzymajcie sie od niego z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
steinbock Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 12.05.10, 04:10 wea-h@ twoja wypowiedź dużo wnosi do dyskusji. Nie ma to jak rzeczowe i konkretne argumenty. A najbardziej na poziomie jest stwierdzenie: > a sam wyglad jest groteskowy. A widziałaś ty, trollu, w ogóle tego człowieka? Trudne słowo: "groteskowy". Może nie wiesz, co oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 18:25 Ja zwykle korzystam z jego usług w momentach kryzysowych mojego życia i jeszcze nigdy nie usłyszałam nic pozytywnego, Zylbertal nigdy nie wyciąga ręki, no ale widać od tego jest, do niego chodzi się po łupnia w głowę a nie po pocieszenie, trzeba o tym pamiętać. Facet tak potrafi przywalić w ego że można się załamać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EL-FI Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.static.tvk.wroc.pl 18.03.10, 21:54 Niedawno byłam :) Jestem dziewczyną przed trzydziestką i tym razem wyjątkowo wlożyłam obcasy (ah wiecie wiosna) pan W powiedział żebym nie goniła tak za tym konsumpcjonizmem, i ze w zwiazkach liczy się cos więcej niz seks :) widać myślał że ja jedna z tych co to po sklepach ciągle (pewnie po obcasach wyczaił) i ze tylko seks mi w głowie baardzo smieszne :) i sie ubawiłam setnie Pozatym oczywiscie nie do końca grzeczny :)zdecydowanie seksista! O przyszłości mi powiedział niewiele poza tym że jestem niedojrzała i dojrzeje dopiero przed czterdziestką,no i nie będę dobra matką.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc456 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.147.9.164.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.03.10, 22:38 Poznałem otóż tego filozofa. Robi to wszystko dla forsy, a stąd to wiem że kiedys zapomniawszy sie , przez bodaj telefon biadał, że znowu jakaś szmata - czy jakoś tak - przyjdzie go męczyćn no ale parę stówek na ulicy nie leży. To tak jako przyczynek do charakterystyki wielkiego filozofa astrologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elem Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.legnica.vectranet.pl 08.04.10, 01:11 Włodzimierza Zylbertala albo się kocha albo nienawidzi. Nie owija w bawełnę tego, co ma do przekazania. Jest oryginałem, ale nie seksistą, chyba że ktoś patrzy przez pryzmat własnych grzeszków, nie szuka poklasku konsumpcyjnie nastawionej gawiedzi. Następnym razem nie zakładaj obcasów, bo na nim na pewno nie zrobisz wrażenia. Zapłaciłaś za prawdę, a nie za słodkie komplementy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia IP: *.146.46.70.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 17:51 ja byłam rok temu. Najpierw mierzył mnie wzrokiem milcząco, a jak zaglądnął w horoskop zrobił się bardzo miły. Zaproponował herbatę i opowiadał o mnie z szacunkiem. Przyznał się, że różnie się zachowuje w stosunku do osób, które do niego przychodzą. Być może chce wstrząsnąć kimś, czy też zwrócić uwagę na elementy charakteru, które wymagają pracy, rozwoju. Po charakterze powyższych wypowiedzi widać jednak, że nie przynosi to skutku i korzyści dla klienta. Przecież nie chodzi o to żeby Człowieka obrażać, czy zrażać tylko żeby spróbować skierować na właściwe tory, Panie Włodku.. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek.ja Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 20.05.18, 18:27 Ten pan już nie żyje, jak by co (podobno powikłania po zapaleniu płuc). Nie będę oceniał zmarłego. Kiedyś (kilkanaście lat temu) był jednym z moich nauczycieli w nieistniejącym już Liceum Holistycznym we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Włodzimierz Zylbertal z Wrocławia 06.03.23, 07:13 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś