Gość: mala IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.07, 14:57 Witam, poszukuję namiarów na jakąś sprawdzona wróżkę z Malborka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: wróżka malbork IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.07.13, 23:32 Podobno jest i to dobra w okolicach szpitala (chyba ul. Słowackiego). Znajoma była i ... powiedziała że już nie pójdzie ponieważ przewidziała wypadek i śmierć bliskiej osoby. Dokładnie opisała sytuację, która miała miejsce jakiś czas później. Jeśli zdobędziesz namiar proszę daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniela Re: wróżka malbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 16:47 Słyszałam o tej Pani.... podobno wielu osobom sie sprawdzilo, a zwlaszcza jesli chodzi o choroby i koniec zycia. wiesz cos wiecej na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: wróżka malbork IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.13, 16:10 Polecam wróżkę Małgorzatę która przyjmuje w Malborku to co mi przepowiedziała sprawdza się i powiem wiecej b. dokładnie powiedziała o mojej sytuacji w rodzinie , bardzo życiowa kobieta z dobrym sercem i intuicją . Polecam ...Polecam... tel 501228390 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wróżka malbork IP: *.lublin.mm.pl 11.10.13, 19:47 mam do tej Pani wróżki na słowackiego numer tel naprawdę bardzo dobrze wróży, niewiem czy jest jeszcze aktualny bo ostani raz byłam 3 lata temu. 55 612 34 14 Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka4891 Re: wróżka malbork 01.08.19, 07:12 Zna moze ktos tutaj wrozke Krystyne z Armii Krajowej w Malborku? Byliscie u niej? Co sadzicie? Bo nie wiem czy to pseudowrozka czy faktycznie ma dar? Odpowiedz Link Zgłoś