Gość: ajlll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 23:36 Czy wróżki są realistkami, czy idealistkami - marzycielkami? Jaka postawa bardziej pomaga we wróźbiarstwie? O czym marzą wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Marzenia wróżki 06.03.09, 23:53 Gość portalu: ajlll napisał(a): > Czy wróżki są realistkami, czy idealistkami > - marzycielkami? Jaka postawa > bardziej pomaga we wróźbiarstwie? O czym marzą wróżki? Ja jestem realistką. Ale marzycielką trochę też, bo mam marzenia. Marzę, by ludzie przychodzili do wróżki po mądrość i ją otrzymywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Marzenia wróżki IP: *.gemini.net.pl 08.03.09, 11:43 Marzę, by ludzie przychodzili do > wróżki po mądrość i ją otrzymywali. Pięknie to napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferson moja przepowiednia :-) 09.03.09, 10:29 Jak miałem piętnaście lat, to wróżka mi przepowiedziała, że będę w przyszłości wszystkie pieniądze na dziewczyny wydawał... Mam teraz żonę i trzy córki. Wydaję na nie wszystkie pieniądze... Jak miałem piętnaście lat, to inaczej zinterpretowałem przepowiednię... Jeśli masz piękne mieszkanie, wspaniały samochód, wysoką kwotę na koncie i piękną, wierną i oddaną żonę, jeśli otaczają cię dobrzy i uczciwi ludzie, którzy się do ciebie uśmiechają, jeśli na świecie wszystko jest w porządku i nie ma powodów do niepokoju... ...przestań ćpać, do cholery! Żona wyjechała na dłużej. - Fuj, kasza! - stwierdził mąż zajrzawszy pierwszego dnia w porze obiadu do lodówki. Drugiego dnia: Fuj, kasza! Trzeciego dnia: Łał, kasza! Odpowiedz Link Zgłoś