Dodaj do ulubionych

tarot on-line

05.02.10, 16:53
co sądzicie o stawianiu tarota on-line? np. na magia.onet.pl? co to za rozkład jest w ogóle?
Obserwuj wątek
    • jasmin_25 Re: tarot on-line 05.02.10, 17:28
      Rozklad z tej stronki to wg Chrzanowskiej "zwiezly obraz zycia" autorstwa J.
      Shermana-Burke, ktokolwiek to jestwink

a co do tarota on-line to mi sie wydaje calkiem ok, zwlaszcza jak ktos nie ma
      prawdziwych kart. Inna sprawa ma sie z przykladowa interpretacja tych
      wirtualnych kart, ktora zazwyczaj nie zdaje egzaminu. np. jak w tym rozkladzie
      sa po dwie karty na teraz, przyszlosc i dalsza przyszlosc to trzeba te dwie
      karty czytac razem i tu trzeba miec troche wprawy i nie polegac na opisie
      wirtualnym, ktory opisuje te karty pojedynczo
      • justillo Re: tarot on-line 05.02.10, 17:42
        losowanie nie jest złe ,pare razy mi sie sprawdziło ,tylko opisy to raczej
        trzeba samemu dopasowac
      • szwedex Re: tarot on-line 06.02.10, 16:39
        jasmin, a podjęłabyś się krótkiej szybkiej interpretacji jakbym ci powiedziała
        jakie było pytanie i jakie karty wyszły? Dzisiaj weszłam na e-tarocchi i
        rozłożyłam karty w rozkładzie krzyż celtycki. Pytanie było to samo co
        poprzednio, tylko wydaje mi się że odpowiedź mniej pozytywna....
        • jasmin_25 Re: tarot on-line 06.02.10, 17:17
          na szkolce jest zasada, ze najpierw trzeba sprobowac wymyslic wlasna
          interpretacje a my tutaj mozemy pomoc w jej rozszyfrowaniuwink Wiec jesli podasz
          swoja interpretacje do kart to zapewne ktos pomoze, nie tylko jasmile
    • calkiemzielona Re: tarot on-line 05.02.10, 23:31
      Kiedys robiłam sobie przeglad takich stron i jakoś polskie niespecjalnie mi się
      podobają, ale zaciekawiły mnie anglojezyczne nie wiem , czy pamiętam dobrze
      nazwy Mystic Games i Facade i jeszcze E-tarocchi. Do wyboru jest ileś rozkładów
      w tym krzyż celtycki raczej wszędzie, a do tego różne na zwiazek itd, oferta
      dosyć duża smile. Mi się spodobało jednak to,że można obejrzeć w rozkładzie różne
      talie smile oczywiście interpretację, raczej trzeba na własną rękę zrobić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka