Gość: eeee IP: 80.51.244.* 25.07.04, 21:52 Wybieram się w tym roku na festiwal filmów gdzie najlepiej przenocować??? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maks Re: Kazimierz dolny IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 25.07.04, 23:06 no,to na czasie szukasz;) jezeli chodzi o jakies tansze noclegi to: ja dzwonilem 2 tyg temu do internatu zespolu szkol, do dwoch schronisk PTSM-u i sie dowiedzialem ze nie ma miejsc. w poprzednie wakacje mozna bylo przenocowac pod namiotem w prawie kazdym ogrodku, pod warunkiem ze wlasciciel otworzyl u siebie "pole namiotowe" ;D szczerze powiedziawszy to nie wiem czy znajdzie sie teraz cos sensownego blisko centrum, ale zycze powodzenia w poszukiwaniach! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiaczek Re: Kazimierz dolny IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:23 najlepiej przekimać na dworcu PKP Kolejarze są bardzo życzliwi dla turystów (ale tylko w Kazimierzu). Odpowiedz Link Zgłoś
alanadab Re: Kazimierz dolny 26.07.04, 08:34 W kazimierzu nie ma dworca PKP:0) Najlepiej zabierz ze sobą namiot, żebyś nie musiał spać pod gołym niebem. I bądź w miarę wcześnie rano - łatwiej będzie znaleźc nocleg i gospodarzy, którzy pozwolą rozbić namiot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Kazimierz dolny IP: 212.160.106.* 26.07.04, 10:14 Mam namiar na sliczny malutki pokoik dla 2 osób. Nie wiem czy aktualne ale telefon dam - 818810871 Odpowiedz Link Zgłoś
irena_76 Re: Kazimierz dolny 28.11.17, 14:11 Byłam w Kazimierzu dolnym na konferencji, która odbyła się w willi Bohema. Całkiem przyzwoite miejsce, które mogę polecić. villabohema.pl/konferencje/ Odpowiedz Link Zgłoś