coco_angel 04.03.10, 20:30 he he ostatnio karty mi daja odczuc swoja parwdziwa twarz wlasciwie zaskakuja, ale to dobrze bo pokazuja sie nowe interpretacje.. Sad Bozy jako radio co Wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Sad:)nowe oblicze 04.03.10, 20:33 tak to dzwiek !!!! juz kilka razy mi sie pokazało jako cos słyszalnego zwiazanego z uszami np...a na mojej karcie róg z którego wydobywa sie dzwiek - coz jakby głosnik haha Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Sad:)nowe oblicze 05.03.10, 12:24 telefonowanie/dzwonienie, dzwonek do drzwi, dźwięk komórki - wszystko juz miałam Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Sad:)nowe oblicze 05.03.10, 17:14 hahaha!!! a może to znak że coco angel ma wysłać sms do radia, wziąść udział w zabawie i odbierając telefon musi powiedzieć- rmf fm najlepsza muzyka ;D takie zabawne skojarzenie mi przyszło na myśl... Odpowiedz Link
misboaa Re: Sad:)nowe oblicze 06.03.10, 00:11 Zauważłyście, że w szkółce Sąd zazwyczaj wskazuje na dźwięki? U mnie był kiedyś jako duże głośniki i sprzęt do grania. To bardzo ciekawe bo ja nigdzie indziej nie znalazłam tego w opisie karty tylko tutaj Odpowiedz Link
coco_angel Re: Sad:)nowe oblicze 06.03.10, 07:34 no dokladnie takie dodatkowe znaczeniemisboaa hehe to kogos dotyczyloale rozwaze udzial w konkursie Odpowiedz Link
misboaa Re: Sad:)nowe oblicze 06.03.10, 13:16 Graj, graj!!! /już samo słówko to Sąd /najwyżej zrobisz potem podsumowanie smsów Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Sad:)nowe oblicze 06.03.10, 14:57 coco_angel napisała: > no dokladnie takie dodatkowe znaczeniemisboaa hehe to kogos > dotyczyloale rozwaze udzial w konkursie Kiedyś też napaliłam się na ten konkurs smsowy i zapytałam kart czy mam jakieś szanse wygrania. Co wylosowałam? KOŁO. hehe Odpowiedz Link