blackandwhite_29 08.05.10, 18:33 Mam w niedługim czasie spotkać się z pewnym mężczyzną. Jakim on jest człowiekiem? Jak będzie mnie postrzegał? Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackandwhite_29 Re: spotkanie 10.05.10, 07:08 Spotkanie się odbyło Ale pytania jak najbardziej aktualne: Jakim on jest człowiekiem? Jak mnie postrzega? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy rozkład 10.05.10, 14:28 Rozłożyłam karty z pytaniem jak postrzegacie siebie nawzajem po tym spotkaniu. --------------ty----------on myśli: rycerz mieczy------rydwan emocje: 6 monet----------księżyc co okazuje: 8 mieczy-----9 kijów słowa: król pucharów----król kijów co wnosi: eremita------rycerz monet co was łączy: umiarkowanie dalsza relacja: 3 kijów, kochankowie, 10 mieczy + dołożyłam kartę co się wydarzy po 10 mieczy: 4 kijów Pierwsze co zauważyłam to brak kart pucharowych, nie licząc jednej: krola pucharów. Ale na pozycji, któa nie mówi o emocjach a słowach: myśle że opowiadałaś komuś o nim jakie wrazenie wywarł na tobie, że jest miły, ciepły, symaptyczny itp. Ten mężczynza nie mówi ci wszystkiego; z jednej strony nie musi jeśli spotkaliście sie po raz pierwszy; a z drugiej strony na pewno chcesz wiedzieć czy nie chowa za plecami innej kobiety. Dziś jest między wami cisza, on jakby traktował spotkanie czy w ogóle znajomość jako relację przyjacielską - przynajmniej na dzień dzisiejszy. Moze obawiasz się, ze on zamiesza trochę w twoim życiu, zniknie i tyle go widać. Jakaś taka sztywna byłaś na spotkaniu? zestresowana? Powiem co widzę wprost: wg mnie ten pan chciałby cię uwieść (po staroświecku nazwałam), ale uczuć nie widać. Tak sobie myśli: a dlaczego właściwie nie zdobyć jej? (fizycznie) Możecie być przyjaciółmi w dalszej perspektywie, gdzieś nawet razem na chwile wyjechać, ale zwiazku nie widzę. Albo z twojej strony, albo z jego strony pojawi się jakaś inna osoba w pewnym momencie i ta relacja nie bedzie kontynuowana. Co nie oznacza zerwania kontaktów: jako np 2 pary możecie spotykać się na grilu, umówić na jakiś festyn itp. Po twojej stronie porywów serca również nie ma. No i wycofałaś się w siebie, nie odzywasz się teraz do niego. Odpowiedz Link
blackandwhite_29 Re: rozkład 10.05.10, 23:07 Spotkaliśmy się dziś. To Twoje widzenie wprost - zgadza się. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: spotkanie 10.05.10, 15:46 Mówił dużo?, gładko/elokwentnie?, starał się pokazać jako ktoś uczuciowy? No a w głowie pupa. Odpowiedz Link