22.05.10, 20:19
Czy karta ta może wskazywać na powrót w strony rodzinne lub daleką
przeprowadzkę (do innego miasta lub kraju)? Karta ta dwukrotnie wyszła na
pytanie czy dojdzie do zmiany miejsca zamieszkania ale nie potrafię tego
zinterpretować. Mam pozytywne odczucia jeśli chodzi o tę kartę ale według mnie
nie oznacza przeprowadzki, raczej pozostanie tu gdzie się aktualnie przebywa i
zadowolenie z tego wyboru. Co o niej myślicie?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 6 Buław 22.05.10, 20:30
      Oznacza triumf, cieszenie się wygraną. Można by w sumie kojarzyć to tak, że
      facet na koniu wrócił z podróży, jest miło witany, wcześniej coś zyskał, ale
      równie dobrze można ją odczytać, że odjeżdża. W pytaniu o powrót może więc
      wskazywać na powrót bo facet jest na koniu więc podróż. Ciekawe jak będzie?
      • serenaada Re: 6 Buław 22.05.10, 20:46
        Hmm może wyjaśnię o co dokładnie chodzi. Przede mną niebawem trudny wybór pomiędzy czterema opcjami: przeprowadzić się do innego domu w tym samym mieście (innej dzielnicy miasta) czyli zmienić lokum na lepsze (1), powrócić w strony rodzinne (2) lub wyjazd do innego kraju w celu zarobkowym (3) albo pozostać tu gdzie jestem (4). Narazie to tylko przymiarki i nie wiadomo która opcja "wypali" bo żadna z nich nie jest stuprocentowo pewna. Jak dla mnie 6 buław pasuje najbardziej do sytuacji opisanej w punkcie 2, wyjazdu zagranicznego raczej tu nie widać (prędzej pojawiłaby się wtedy karta Świat lub Rydwan), ewentualnie do sytuacji z punktu 1.
        • jasmin_25 Re: 6 Buław 22.05.10, 20:58
          przeprowadzić się do innego domu w tym samym mieście (innej dzielnicy miasta)
          czyli zmienić lokum na lepsze (1), powrócić w strony rodzinne (2)

mi sie kojarzy z powyzszymi, przeprowadzka dalej to 6 mieczy lub swiat by raczej
          wyszla. W sieci jest cos takiego przy opisie 6 bulaw: szczęśliwy powrót, radosne
          powitanie. Mi sie jeszcze skojarzylo z takim powrotem w glorii chwaly, wiec moze
          w rodzinne strony wlasniesmile
    • lazy_cat Re: 6 Buław 22.05.10, 21:11
      ja się przychylę do tego, że może to oznaczać powrót w rodzinne strony4smile
      zwycięski powrót, w blasku i chwale4smile ale i pewne ostrzeżenie że nie ma nic
      złego w świętowaniu ale trzeba uważać żeby się tym za nadto nie rozleniwić4^^
      • lilka107 Re: 6 Buław 22.05.10, 21:18
        w aspekcie przeprowadzki, to powrót w rodzinne strony, a nie gdzieś w zupełnie
        obce miejsce.
    • serenaada Re: 6 Buław 22.05.10, 21:39
      Dziękuję wszystkim ale jeśli to będzie jak sądzę, powrót w strony rodzinne, to
      raczej nie będzie szczęśliwy ani oczekiwany ;/ Nie będę tutaj opisywać mojej
      zawiłej sytuacji rodzinnej i dlaczego nie chcę tam wracać, ale to jest mój plan
      awaryjny na wypadek gdyby pozostałe opcje wyboru "nie wypaliły". Najbardziej
      usatysfakcjonowana byłabym zmieniając pracę tutaj gdzie jestem i przeprowadzając
      się do innej dzielnicy. Może jednak ten powrót w strony rodzinne nie okaże się
      tak niekorzystny jak sądzę i odnajdę tam szczęście? Ale jakoś narazie tego nie
      czuję ... sad
      • jasmin_25 Re: 6 Buław 22.05.10, 22:52
        Najbardziej
        usatysfakcjonowana byłabym zmieniając pracę tutaj gdzie jestem i przeprowadzając
        się do innej dzielnicy.

Wiec to moze wlasnie bedzie to? Przeciez 6 bulaw to glownie karta zwyciestwa,
        satysfakcji, a skoro piszesz ze to jest dla ciebie najlepsza opcja..smile
        • serenaada Re: 6 Buław 22.05.10, 23:14
          Rzeczywiście skoro to karta zadowolenia i triumfu to powinna chyba wskazywać na pożądaną przeze mnie opcję, z której bym się ucieszyła więc mam cichą nadzieję, że to właśnie będzie to ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka