ameboda
30.11.13, 17:01
Kochani , kiedyś na forum prosiłam o podanie namiarów na dobrą wróżkę z okolic Katowic, Mysłowic, Sosnowca itp.. Chyba osoba o nicku Kwinnan próbowała mi pomóc i konkretnie podała przykłady kilku wróżek. Niedawno również z forum dowiedziałam się o istnieniu Pani Lidii, która przyjmuje w superjednostce w Katowicach.Oczywiście umówiłam się na seans. Słuchajcie byłam w pozytywnym szoku- miałam postawiony horoskop urodzeniowy, wróżono mi z obu rąk (niesłychane rzeczy), potem był tarot, oczywiście zadawałam również pytania. Wizyta trwała ponad 1,5 godziny. Wszystko to zastało mi nagrane na kasetę , co mogę sobie odtworzyć w domu. Zostały mi podane konkretne informacje związane z przeszłością.Byłam pod wrażeniem. Tu jeszcze muszę dodać ,że to wszystko w dostępnej cenie. Szkoda tylko ,że nikt wcześniej nie napisał na forum , że taka wróżka przyjmuje w Katowicach (25 lat doświadczenia). Ludzie podają na forum często bezsensowne informacje i rozpisują się nietrafnie i małokonkretnie. Jeżeli ktoś z Państwa korzystał z usług tej Pani proszę o wypowiedż.