zainteresowany1977 28.09.10, 12:24 www.eiksoft.com/eik/apps.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zainteresowany1977 Re: 02.10.10, 14:30 Kto chce to skorzysta, pierwszy raz spotkałem się z tego typu darmowym programem. Odpowiedz Link
camaretto Re: Program 11.10.10, 10:48 Jest jeszcze polski programik, z talią jakąśtam, autorstwa Andrzeja Bednarza z Wrocławia, ale póki co nie wiem jak to ściągnąć. Może na stronie mi się uda zamieścić to podam wam adres bo miałam na twardym ... A tą talię już gdzieś widziałam ale bez "negatywnej strony. Ciekawe, Crowley zawsze nie intrygował, bo plastycznie jest dopracowany, symbolicznie "mocny", ma duży potencjał,; jednak jego igraszki ze światem cieni są, mówiąc krótko, Odważne.... Wolę swoją talię.... Chociaż, jak kupowałam, brałam Thota pod uwagę Odpowiedz Link
camaretto Re: Program z talią Thotha za friko. 11.10.10, 14:06 chomikuj.pl/ola7/Galeria/Programy/urania+tarot+itd Małe programy ezoteryczne znajdziecie u chomika Oli, jest również Urania pono za free Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Program z talią Thotha za friko. 11.10.10, 15:19 Mam gdzieś ściągniętą uranię, ale niestety nie znam się jeszcze na astrologii i nie umiem tego użyć Odpowiedz Link