05.10.10, 19:45
jak potocza sie moje sprawy uczuciowe w ciegu kilku c... sielanka doslownie...;/
1 karta odpowiedz, reszta dopelnienie

krolowa denarow- diabel-smierc

ale masakra...nie wiedzialam ze az tak fatalnie ebdzie...bede sama...;//// ????????

Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: uczucia 05.10.10, 20:27
      a dlaczego masakra????
      • cytrynowa_valeri Re: uczucia 05.10.10, 22:55
        2bieguny napisała:

> a dlaczego masakra????

poniewaz diabel bierze a nie daje...a smierc oznacza ze cos runie..i chyba poboli

no dla mnie te karty maja negatywny wyydzwiek, a ja jak ta krolowa denarow na pracy sie skupie...na tym pieniazku co ma w rece...na szukaniu pracywink

diabel to zadze...mzoe wewnetrznie pzrelamie jakies leki czy co...sama nie wiem ...a ta smierc to oczyszczenie i transformacja....
        • 2bieguny Re: uczucia 05.10.10, 23:15
          ja nie mam takiego czarnowidztwa.
          Ja powiedziałabym, ze może coś bedzie, ale nie miłosc po grób, że się wkońcu rozstaniecie a kazde rozstanie boli i tyle, ale to kolejne doswiadczenie w czasie którego mozna się czegoś nauczyc.
          • cytrynowa_valeri Re: uczucia 05.10.10, 23:17
            2bieguny , ja juz sie nie chce uczyc na doswiadczeniachwink ja chce meic sielankewink)))))

zgadzasz sie z emna ze te karty mowia o jakiejs transformacji we mnie? powinnam dociagnac dokad mnie ona zaprowadzi?
            • cytrynowa_valeri Re: uczucia 05.10.10, 23:23
              dobralam. dokad mnie zaprowadzi tr\anformacja -----9 kielichow

bede sie bawic, hulanki, swawole, radosc...jednek nie pelna...bede myslec gdzie 10 kielich....bo on mi bedzie brakowal do pelni szczescia
            • 2bieguny Re: uczucia 06.10.10, 08:35
              Każdy chciałby sielankę smile ale niestety.
              Tylko ja tak nie nazywam tego - transformacją, tylko coś się kończy i za tym nie ma prózni tylko jest coś dalej, mniej lub bardziej barwne, ale jakby potem miało cyć jednak coś fajnego.
              Chociaz 9 puch. kojarzy mi się z takim topieniem smutków w pozornych radościach smile a czekamy na 10 puch.
    • coco_angel Re: uczucia 06.10.10, 08:50
      Valeri, wcale niezle karty...widac ze wyrwiesz sie z jakiegos uzaleznienia, albo patrzac na Ciebie jako krolowa denarow, poczujesz smak seksualnych rozkoszy ktore doprowadza do jakis zmian..9 pucharow daje nadzieje ze bedziesz z tego zadowolona..
      Jeszcze przyslzo mi do glowy ze jakas krolowa den. przyczyni sie do tegosmile
      • cytrynowa_valeri Re: uczucia 06.10.10, 09:38
        chodzi o to ze ejstem sama, nie ejstes w zadnym zwiazku. jestem niejako udupiona w domu, bo szukam pracy...i moze to ejst to uzaleznienie bo jestem troche odcieta od ludzi. siedze w miescie rozinnym a tutaj nic sie nie dzieje wszyscy wyjechali. poki nie znajde pracy to bede tak stypic tutaj...mysle ze to to ograniczenie uzaleznienie...

seksualne rozkosze neistty na dizen dzisiejszy mi nie grozawink

wiec co Sadzicie o tym ze mam kiepski okres i jak ruszy sie praca...to ta krolowa denarow patrzy na ten peinaizek...to bedzie odrodzenie i te 9 kielichow...mzoe to nie eplnia szcescia bo bez faceta..narazie...ale juz towarzysko i imprezowo...wyjscie z cieniawink))

• coco_angel Re: uczucia 06.10.10, 09:59
          sluchaj Valeri to jets prognozasmile a Ty badasz ten temat z dzisiejszego punktuwink
          a seksik za jakis czas moze byc....za bardzo jetses moze uwiazana...zdejmij kajdany ..
          • 2bieguny Re: uczucia 06.10.10, 10:27
            Diabeł to nie zawsze seks smile
            • cytrynowa_valeri Re: uczucia 06.10.10, 10:35
              mi ten sex sie wydaje najmniej prawdopodobnywink
            • coco_angel Re: uczucia 06.10.10, 12:13
              pewnie ze niezawszesmile to tez przyciaganie, zniewolnei badz toksyczny zwiazek..ale i umowa..
              w sumie wsyztsko moze sie zdarzycsmileale skoro ty zakladasz ze pytajac o uczcucia pokazalo ci pracewink
    • camaretto Re: uczucia 07.10.10, 11:39
      Może dwu(tygo)dniowy związek "do d..." który ci uświadomi że czas z czymś skończyć
      Na bezrybiu i rak ryba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka