Dodaj do ulubionych

Co mam robic:

13.10.10, 21:53
wobec pana z dawnej przeszolosci, napotkanego.... a spotkanie wskazuje zxe CHYBA z obustron costam jeszcze jest..i moze jednak to bylowartosciowe ze przetrfalo taki szmat czasu..a moze sie ludze i lepiej zapomniec o tymzajsciu..ale nie umiembig_grin

1 Co robic - 2 mieczy (K mieczy)
2 czego nie robic - 10 kijow(5monet)(moze tu ktos pomoc??!)
3 Dlaczego robic to co w punkcie 1 - 4 miecze
4 Dlaczego nie robic tego co w punkcie 2(10kijow) - Rycerz Monet
5 Co bedzie jak zrobie to co powinnam - 10pucharów
6 co bedzie jak zrobie to czego NIE powinnam robic(czyli 10 kijow) 4 puchary,\
7 co napewno robic? - Mag.

No wiec - mam sie kontaktowac chyba? wtedy bedzie spelnienie(10 puch), mysloe Mag potwierdza ze chodzi o kontakt bo jest CZYNNY, nie o "uproblemiowienie" kontaktu?
Dlaczego mam to robic? bo kontakt zostal zerwany, zamrozony na dlugo..i pewnie tak zostsanie gdy tego nie przerwe????
gorzej mi poszlo z tym zego mam nie robicwink nie wiem co to to 10 kijow...nie mam brc na swoje barki wszystkiego czy tez nie dokladac Jemu czegos? Kolezanka zasugerowala, ze tu moze chodzic o wypominki,zebynie wytykac mu tego co byo kiedys co np popsul albo zrobil zle(w sumie logiczne, bo on WIE przeciez czym sie przyczynil..)
Dlaczego nie robic tych 10kijow? R monet..nie wiemuncertain
Ale jak to zrobie mam 4 puchary czyli dalszego focha,nic dobrego..wiec chyba chodzi o to by mu nie dowalac.
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Co mam robic: 13.10.10, 22:58
      Mi się 10 kijów kojarzy z robieniem czegoś na siłę a wynikająca 4Pucharów to może być nuda w związku
    • misboaa Re: Co mam robic: 14.10.10, 00:03
      > 1 Co robic - 2 mieczy (K mieczy)
      mocno się zastanowić zanim cokolwiek zrobisz lub nie daj... powiesz. Przemyśleć również sposób w jaki masz postępować z tym facetem. Dokładnie zanalizować całą sytuację, i to co teraz i to co było kiedyś/ zrób coś w rodzaju bilansu.
      > 2 czego nie robic - 10 kijow(5monet)(moze tu ktos pomoc??!)
      nic na siłę!!! i kolezanka może mieć rację by nie męczyć już tematu waszych wcześniejszych niepowodzeń
      > 3 Dlaczego robic to co w punkcie 1 - 4 miecz
      bo to wymaga czasu, spokoju i rozważnego działania. Był czas na pogodzenie się czy zapomnienie wcześniejszych urazów
      > 4 Dlaczego nie robic tego co w punkcie 2(10kijow) - Rycerz Monet
      bo może on na razie nie jest taki chętny do zmian? Może musi do tego dojrzeć? Poprzyglądać się? Może też być już innym człowiekiem niż kiedyś, bardziej dojrzałym, stateczniejszym.
      > 5 Co bedzie jak zrobie to co powinnam - 10pucharów
      big_grin
      > 6 co bedzie jak zrobie to czego NIE powinnam robic(czyli 10 kijow) 4 puchary,\
      ani ty nie będziesz zadowolona ani on nie będzie zainteresowany tak prawdziwie, no może wyłączając sex. Ogólny niesmak
      > 7 co napewno robic? - Mag.
      działać nie działając smile To sztuka umieć tak robić wink
    • krolowa.mieczy Re: Co mam robic: 14.10.10, 00:35
      Ja powiem krótko:
      ty masz nic nie robić. Jak on będzie chciał to on ma zrobić.
      Przysiądź jak mysz pod miotłą i już
      smile
      • coill Re: Co mam robic: 14.10.10, 12:07
        dziekuje laseczki!!smile

fakt trudno tak "dzilac" nic nie robiac ale nie mam wyboru big_grin
        gorzej jak on NIC nigdy nie zrobi uncertain wtedy ja bede musiaola crying
        • misboaa Re: Co mam robic: 14.10.10, 12:14
          coill napisała:

> dziekuje laseczki!!smile
          >
          > fakt trudno tak "dzilac" nic nie robiac ale nie mam wyboru big_grin
          > gorzej jak on NIC nigdy nie zrobi uncertain wtedy ja bede musiaola crying

nie będziesz musiała bo gremialnie zostało ustalone na szkółce, że nie możesz robić tongue_out
          • coill Re: Co mam robic: 14.10.10, 13:04
            jaaa...................................... big_grin oszalejebig_grin
      • coill Re: Co mam robic: 14.10.10, 13:09
        wogoe Krolowa fajnie nazwala..mysz pod miotlą..on jest taki Cesarz(czesto tak wychodzi haha) ze chyba trzeba bywać myszą big_grin
        • zainteresowany1977 Re: Co mam robic: 15.10.10, 09:54
          Bywać bywać smile
    • coill Re: Co mam robic: 15.10.10, 03:00
      chce was jeszcze dopytac oto: "
      1 Co robic - 2 mieczy (K mieczy) "
      czy tu moze chodzic o "konkret" z mojej strony?(mam namysli slowa,pismo itp)..czyli nie ma np niejasnosci lania wody, jakichs okręznych prób ktore mozna odebrac jak gierki itp itd, konkretnie jasno i przejrzyscie - jak miecz?
    • camaretto Re: Co mam robic: 20.10.10, 08:59
      Królowa mieczy jest opisywana jako kobieta, w średnim wieku , często wdowa (w zeszłym stuleciu były to często kobiety samodzielne i dojrzałe,ok. 30 które wiedzą czego chcą - patrz "Wesoła Wdówka") - to ona "krzyczy" że nie chce byc bierna
      Karta 2 Mieczy to dwie - często przeciwstawne alternatywy,konieczność podjęcia decyzji i wyboru (tylko) jednej
      Zdaje mi się że może tu chodzić o o "męską decyzję" i zdanie sobie sprawy z konsekwencji ;
      4 Mieczy to może być zaleczanie starych ran
      Chcesz naprawić to co było i odnowić związek albo zapomnieć.
      • coill Re: Co mam robic: 20.10.10, 09:38
        camaretto napisała:

> Królowa mieczy jest opisywana jako kobieta, w średnim wieku , często wdowa (w z
        > eszłym stuleciu były to często kobiety samodzielne i dojrzałe,ok. 30 które wie
        > dzą czego chcą - patrz "Wesoła Wdówka") - to ona "krzyczy" że nie chce byc bie
        > rna
        > Karta 2 Mieczy to dwie - często przeciwstawne alternatywy,konieczność podjęcia
        > decyzji i wyboru (tylko) jednej
        > Zdaje mi się że może tu chodzić o o "męską decyzję" i zdanie sobie sprawy z ko
        > nsekwencji ;
        > 4 Mieczy to może być zaleczanie starych ran
        > Chcesz naprawić to co było i odnowić związek albo zapomnieć.

dziekuje!smile kiss
        tyko ze tam byl KROL mieczy,nie krolowa..ale czy to az tak wplywa mocno? W sumie nie wiem czy krol to ja czy on..niby on ale i koieta moze nim byc ehehe
        • camaretto Re: Co mam robic: 22.10.10, 21:14
          To "męska decyzja" pasuje wink
          A tak nawiasem mówiąc zastanawiałaś się może co może chcieć od ciebie /wyjść do ciebie osoba z "zamrożonym" kontaktem? Nie napisałaś co wiesz na pewno a co wychodzi nowego dla ciebie ale to wskazuje na to, że tak naprawdę pytasz, co TY masz robić bo wszystko od ciebie zależy - tak mi się wydawało

I dlatego tak napisałam smile

10 kijów to MOGĄ być bolączki
          • coill Re: Co mam robic: 23.10.10, 04:45
            camaretto napisała:

> To "męska decyzja" pasuje wink
            > A tak nawiasem mówiąc zastanawiałaś się może co może chcieć od ciebie /wyjść do
            > ciebie osoba z "zamrożonym" kontaktem? Nie napisałaś co wiesz na pewno a co wy
            > chodzi nowego dla ciebie ale to wskazuje na to, że tak naprawdę pytasz, co TY
            > masz robić bo wszystko od ciebie zależy - tak mi się wydawało
            >
            > I dlatego tak napisałam smile
            no jasne ze mniewink ALe wiesz..jak sie za duzo nad swoimi kartami mysli..to w finale NIC juz sie nie wie i potrzeba pomocy hahabig_grin
            kontakt jest zamrozony od pewnego czasu... dlaego pytalam co robic(w tym:jak Ewentualnie sie odezwac) do tej osoby by wrócic do kontaktu z kiedys..amoze wiecej niz kontaktu o ile bedzie to mozliwewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka