Dodaj do ulubionych

czy spotkam go w sobote?

28.10.10, 09:01
na imprezie w klubie,gdzie moze byc albo w pracy albo towarzysko. poniewaz ostatnio pomylilam sie na pieknych przyjazdych kartach w tej samej sprawie, tym razem wrzuce: smile

Mag(R pucharów) + Paź Pucharów + Król Mieczy.

wydaje mi się ze tak...i ze bedzie on w pracy raczej(K mieczy - ochroniaż na bramce)...chyba??

wypowiedzcie sie równiez jak to widzicie, w niedziele dam odpbig_grin
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: czy spotkam go w sobote? 28.10.10, 12:29
      Jakie Twoim powinny się pojawić karty byś wiedziała, że się spotkacie?
    • coill Re: czy spotkam go w sobote? 28.10.10, 12:33
      no takie z kt wynikalaby sytuacja..abo jest spotkanie w kartach lub on bedacy na imprezie albo nie.
      tutaj widze pazia(mnie?) i jego- Krola mieczy, mag to chyba to co bedzie tam pomiedzy nami, albo znow on.
      Jednakoz mozna uznac ze moze np szef(bedacy w takim wypadku Krolem mieczy) jemu(paziowi..choc paz pucharow nie kojarzy mi sie z jego robotą i nie pasuje) np kazaby pracowac gdzie indziej tego wieczora albo nie przyhodzic? tyko jakos kart tu nie ma o tym hehehe, nie dokonca wiem jak ugrysc Maga... No chyba ze on Sam znow wezmie kogos by mu pomogl(paz puch) i za niego popracowal? kurde....Dbig_grin
      • ivana Re: czy spotkam go w sobote? 28.10.10, 13:11
        Coil spotkasz go. wink
        • coill Re: czy spotkam go w sobote? 28.10.10, 14:02
          ivana napisała:

> Coil spotkasz go. wink
          mam taka nadzieje!!! big_grin
        • zainteresowany1977 Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 20:30
          Warto dodać ... kiedyś smile, sory, musiałem to napisać smile
          • coill Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 21:58
            zainteresowany1977 napisał:

> Warto dodać ... kiedyś smile, sory, musiałem to napisać smile
            >
            nie rozumiem? wink
    • coill Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 19:34
      dorzuci ktos cos jeszcze?big_grin
      bo sobota juz jutrOosmile)))))))
      • misboaa Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 21:05
        coill napisała:

> dorzuci ktos cos jeszcze?big_grin
        > bo sobota juz jutrOosmile)))))))

Ja nie wiem bo z Magiem to róznie bywa. Może się i spotkacie, ale przelotnie, albo ty z sercem bijącym na dłoni a on tylko przytawi ci pieczątkę na dłoń/ coś w tym stylu, wszystko zależy jakiego masz Maga
        • coill Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 21:58
          Miss - taroteca.multiply.com/photos/album/399/Llewellyn#photo=2 to moj magwink
          • misboaa Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 22:11
            Piękny to on jest, nie powiem.... smile ty pewnie też się wystroisz niczego sobie smile
            nie mam całkowicej pewności, ale podtrzymuje to co wcześniej: zobaczycie się tylko on oficjalny będzie, może przez to, że w pracy pogadać za bardzo nie ma jak?
            Trudna zagadka.
            • coill Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 22:15
              no trudna. oficjalnosc pasuje on taki jest i akurat teraz takie mamy relacje..no i praca, ludzie wkolo patrza... okaze sie co karty chcialy powiedziec, w sernsie czy ze NIE czy ze tak - ale ze np jak mowisz bedziewink K mieczy i Mag jakos kojarzy mi sie z praca taka no ale moze ja w bledzie jestem..bo bardzo chce napotkać hahabig_grin
    • 2bieguny Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 20:35
      Ja się nie znam!
      ja tu spotkania nie widze, szanse niby są, ale spotkania nie widze, sa chęci, ale wszystko siedzi jak ten Król Mieczy, ale ciekawe, bo to juz jutro smile
    • zainteresowany1977 Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 20:45
      Na pytanie czy najlepiej postawić mały krzyż.
      • tala-tala Re: czy spotkam go w sobote? 29.10.10, 21:03
        Ja stawiam że się zobaczycie smile Jakoś tak ten MAG do mnie przemawia
    • coill Re: czy spotkam go w sobote? MALY KRZYZ 29.10.10, 22:05
      podonbo lepsze na takie pyania...nigdy tego nie uzywalam,zawsze 3..wiec sprawdzmy,ale jakos nie czuje chyba tego ukl przez punkt 3,porpostu..i szczeze powiem KOMPLETNIE nie rozumiem tego co tu wyszlo, nie rozumiem coniby "przeciw" ma byc;/(bez wzgedu jaka karta by tu wypadla)..wiec to chyba byl zly pomysl, no ale rozlozylamwink

przy tasowaniu wypadl Cesarz

1 za Król pucharow
      2 przeciw As mieczy
      3 inne okolicznosci Umiarkowanie
      4 wynik 10 kijow (10 pucharów 2 kije)
      w wyniku nie mam pewnosciwink 10 kijow jakos nie pasuje, chociaz mowi o pracy a przeciez on w pracy bedzie, ale chyba innej hehe. jednak 10 pucharow i 2 kije pasuje..jako ze spotkanie wsrod duzej ilosci ludzie,,jednak nie wiem;/
      • ivana Re: czy spotkam go w sobote? MALY KRZYZ 29.10.10, 22:15
        Coil dojdzie do spotkania ale byc moze ze tylko wzrokowego bo on moze byc odciety od Ciebie praca albo ludzmi. W kazdym razie bedzie kontakt ale Cie nie usatysfakcjonuje i wyjdziesz stamtad przybita. Moze zobaczysz cos co Cie przytloczy i bedzie Ci bardzo ciezko z tą myślą
        • coill Re: czy spotkam go w sobote? MALY KRZYZ 29.10.10, 22:39
          o a moze tak jak mowisz wlasnie..a moze bedzie z kims to nie bedzie mozna rozmawiac np
      • zainteresowany1977 Re: czy spotkam go w sobote? MALY KRZYZ 31.10.10, 23:29
        Przeciw czyli np co utrudni spotkanie.
    • coill niee..:( 31.10.10, 19:28
      niestety z jakiegos powodu nie mogl byc, przyslal w zastepstwie kolege;/
      • ivana Re: niee..:( 31.10.10, 19:39
        krol mieczy zatem to jego kolega bramkarz a paź pucharow to Twoja nadzieja na spotkanie z nim
        • coill Re: niee..:( 31.10.10, 19:55
          albo i paz jako "pomocnik".

a wiesz, wasnie ten jego zastęca zachowywal sie jak K mieczybig_grin

ciekawe oco chodzi z magiem...moze o tot ze "wymanipuluje" sobie by nie isc do pracu(np skombinuje kolege) ??? jak to wizisz
          • ma_ewa01 Re: niee..:( 01.11.10, 07:22
            Coil, a czy On wiedział, ze Ty tam będziesz i liczysz na spotkanie? Czy miał być to Twój taki fortel, żeby sie z nim spotkać??
            Msmile
      • misboaa Re: niee..:( 01.11.10, 11:18
        coill napisała:

> niestety z jakiegos powodu nie mogl byc, przyslal w zastepstwie kolege;/

No właśnie mi ten Mag nie dawał spokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka