Dodaj do ulubionych

mam problem

20.11.10, 21:57
Zapytałam Czy on coś ukrywa?
1. Ogólna sytuacja - paż mieczy - poczatek znajomosci, opartej na kontakcie wirtualnym, słownym
2. Co za Q kielichów - no to ma w przeszłosci kobiete, ale w tym wieku większośc miałą kogoś, czy to powód , zeby to ukrywac?
3. Co przeciw - Ceszarzowa - WA, jakby rozststal się juz definitywnie, a może mama na potęzny wpływ ma niego?
4. Wynik - Diabeł- bedzie to jakis problem, był, albo i jest do niej silnie przywiazany, uzależniony, powiedziałabym, ze to silny wpływ matki, uzaleznienie od niej.
Ale powiedzcie jak to widzicie?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: mam problem 20.11.10, 22:04
      wiezz..n takie pytanie powazne i od ktorego mozezalezec wiele to za maly rozklad ...w tym malym rozkladzie karty moga mowic o wielu rznych rzeczach, kazda ma tyle znaczen ...malo szczegolow..moze zrob jakis wiekszy albo partnerski i do tego tajna kieszen tak by bylo widac wiecej
      • 2bieguny Re: mam problem 20.11.10, 22:11
        Dziękuje Asiu, zapytałam tak tylko ogólnie, te rozkłady o których wsponiałaś zrobię, jak się znajomość rozwinie w kierunku pozytywnym, na razie odłozę to na pózniej.
        Ale bede o tym pamiętała.
        pozdrawiam smile
        • asia.33 Re: mam problem 20.11.10, 22:51
          bo wiesz jesli to poczatek znajomosci to on moze baaardzo wiele ukrywac z czasem go poznasz ..a zadanie takiego pytania moze Cie jakos negatywnie do tej znajomosci nastawic tak , ze bedziesz szukac dziury w całym .
    • mii.krogulska Re: mam problem 21.11.10, 14:47
      Witam,
      moim zdaniem on wcale nie zakończył definitywnie poprzedniego związku i coś ściemnia. Niestety. Cesarzowa jako "przeciw" może wskazywać, że z kimś nadal jest, a w sieci flirtuje i szuka sobie Królowej Kielichów, która go zrozumie i nie będzie nim dyrygować jak Cesarzowa. Efekt - Diabeł, czyli brnięcie w kłamstwo - on może ściemniać, że nikogo nie ma, a Ty będziesz chciała w to wierzyć. Przykro mi przekazywać taką wersję interpretacji, ale tak to niestety widzę sad
      Pozdrawiam serdecznie, Mii
      • chrisros Re: mam problem 21.11.10, 15:20
        Zgadzam się z Mii.
        Za zasłoną internetu, każdy może być kim tylko chce. Cesarzowa to mogą być inne "rzeczy" wyniesione z domu (wychowanie, wartości, przekonania itp), które są niewłaściwe, a niekoniecznie inna kobieta. Może chce poznać Królową Kielichów, chce prawdziwej miłości, ale ma trudny charakter, jakieś ograniczenia i inne upierdliwości!
        • 2bieguny Re: mam problem 21.11.10, 17:22
          smile
          Dziękuje za wszyststkie spostrzezenia, ja na razie patrze chłodno, nic nie wiem, jak się dowiem, to dam znać wink
          Mamy milczenie od soboty, ale mnie w sobotę nie było w domu.
          Pozdrawiam.
      • szpilki-only Re: mam problem 21.11.10, 17:41
        Zgadzam się z mii.krogulska, moim zdaniem on ma kogoś, może nawet żonę (Cesarzowa), szuka królowej kielichów która go pocieszy i zrozumie.
        • 2bieguny Re: mam problem 21.11.10, 17:46
          No to ja się na pocieszycielke nie nadaję big_grin
    • niwa1 Re: mam problem 21.11.10, 18:33
      I to jest fascynujace jak każdy widzi co innego, ale dopóki sprawa się nie wyjaśni to wszystko jest prawdopodobne.
      Pytanie czy coś ukrywa?
      Bardzo ogólnie zadane pytanie, nie wiadomo w jakim kontekscie, no ale..
      Syt ogólna Paż M - napewno jest jakaś sprawa o której chciałby porozmawiać
      Co jest za /że ukrywa/Q Pucharów- nie odbierałabym tej pani jako jego partnerki -właśnie z tego względu że na pozycji co jest na nie/czy coś ukrywa/ jest Cesarzowa-więc nie ukrywa jakiejś kobiety bo jej po prostu nie ma.
      Ciekawe że inni właśnie pozycje na nie traktują na tak, no nie wiem, na tym polega wolność spojrzenia na karty.
      Królowa Puch. może być kimkolwiek ale nie jego kobieą, może to być matka lub nawet jakaś opiekunka/może on np wymaga pomocy osoby drugiej?
      Diabeł może mówić o tych zależnościach jednego od drugiego ale to tak można tworzyć, ja tu kobiety nie widzę ale sprawa dotyczy czegoś innego.
      Napewno o coś chodzi i powinna się odbyć rozmowa smile
      • blue_kwiatuszek Re: mam problem 21.11.10, 19:00
        Wg mnie to on ukrywa kobiete z , którą ma ciągły kontakt np przez smsy , internet .
      • szpilki-only Re: mam problem 21.11.10, 19:11
        Ja odebrałam w ten sposób: co jest przeciw (związkowi, sytuacji) - Cesarzowa i stąd moja interpretacja, może źle zrozumiałam?
        Ale pojawiły się 2 karty kobiece więc moim zdaniem musi być jakaś druga.
        • niwa1 Re: mam problem 21.11.10, 19:20
          A ja odnośnie zadanaego pytania ,w koncu pytanie brzmi czy coś ukrywa ? rozumiem że przede mną i rozumiem to inaczej. No ale to 2 bieguny wie najlepiej o co pytała,
          dlatego nie lubie tak mało klarownych pytań
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka