Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

14.12.10, 12:45
Cześć dziewczyny!
no dawno mnie nie było ale wracam smile)
I od razu proszę o pomoc. Jakby króraś mogła postawić karty będę wdzięczna .
wróżba jest dla mojej przyjaciółki ale ja nie chcę sama stawiać kart bo jesteśmy bardzo związane. Chętnie dołączę się do interpretacji.
Jej mąż planuje otwarcie nowej firmy. Proszę sprawdźcie czy to wypali.
Będę wdzięczna
Pozdrawiam
P.S U mnie wszystko gra młody ma już pół roku jest fajny ale nie mam czasu na nic. Całuski dla wszystkich mamwink)
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 14.12.10, 13:30
      Cześć Indi!!! Szmat czasu! smile
      Wyślij mi na @ zdjęcie małego, plis smile))
      Wszystko gra u ciebie? U was?
      • indi12 Re: Prośba o wróżbę 15.12.10, 21:40
        Witaj Kochana!
        Wysłałam Ci zdjęcia
        WRACAM KOCHANE OJ tęskiniło mi się mam nadzieję że po takim czasie nie wykluczacie wink)
        Buziaki dla nowych i starych koleżanek
        • indi12 Re: Prośba o wróżbę 15.12.10, 21:43
          A o wróżbę ładnie proszę -tak naprawde to tylko o postawienie kart interpretacje sobie zrobię Jakby któraś miała chwilke wolną. Obiecałam koleżance że zaptam Tarota czy wyjdzie im ten biznesik ale nie chcę sama dla nie rokładac kart.
          Z góry wielkie dzieki
          • ma_ewa01 Re: Prośba o wróżbę 15.12.10, 23:37
            Witaj Indi, fajnie ze wróciłaś do nas. Gratulacje dla młodej mamusi i buziaczek dla maluszka. taki rozkład znalazłam w swoich notatkach i wyciągnęłam karty:
            Praca, firma ,nowe przedsięwzięcie

1. Sygnifikator przedsięwzięcia - Głupiec
            2.realne możliwości realizacji pomysłu - Gwiazda
            3.Zewnętrzne trudności, które możgą Cie spotkać- 5 pucharów, paź mieczy
            4. 5 Sposób w jaki należy postępować przy inicjowaniu działalności -Kochankowie, 10 buław
            6 możliwości późniejszego rozwoju Król buław
            7,8 sytuacja finansowa- Król mieczy, król pucharów
            9. na co zwrócić uwagę, co poprawić, nad czym pracować - Paź buław, 8 pucharów
            10. pracownicy, współpracownicy, kontrahenci- paź den
            11. Czy będzie dochodowa- 9 pucharów
            12. dalsza przyszłośc - Rycerz monet, XX sąd, XV Diabeł
            Pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności
            Msmile
            • indi12 Re: Prośba o wróżbę 15.12.10, 23:56
              Dzięki kochana !
              Jutro na spokojnie sobie zrobię interpretacje , oczywiscie wkleje

P.S.Też się cieszę. Zawsze mi mówiono że nie wrózy sie kobietom w ciaży i świezo upieczonym mamomno i mój Tarot cichutko sobie na półeczce czekał. Nic........ nawet mnie nie kusiło, a teraz!!!!!!!!!!
              Przeczytałam już chyba wszystkie wątki wink) a interpretacje same mi się nasuwają
              Jak dobrze , brakowało mi tego smile)
            • indi12 Re: Prośba o wróżbę 17.12.10, 21:59
              Ewciu ! Dzieki serdedczne za karty !!!!!!!!
              Podaj meila bo nie mogę Ci wysłać podziekowań wróciływink)
            • krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 19.12.10, 18:29
              Pomysł jest chyba dobry, nowatorski, moze trafiony w niszę. Albo robi to ktoś młody, który do tej pory nie mial do czynienia (zawsze mi sie wydawało, że ten 2 wyrazy pisze sie razem, a mi podkreśla, ze błąd) z biznesem. ktoś, kto porywa sie z motyką na słońce i wierzy, ze sie uda. Tzn ma wiecej wiary i przeczucia niż solidnych ku temu przesłanek.
              Gwiazda też sprzyja, ale ten ktoś musi zacząć od zera. Powinno sie udać, bo Głupcowi szczęście sprzyja (ja to nazywam "szcześciem początkujacego"). Dziwne, ze nie ma mowy o urzędach i rejestracji firmy... Chyba, ze firma jest juz zarejestrowana. Trzeba pamietac, ze Gwiazda daje tylko obietnicę, a nie realizację (zgodnie z nazwą pozycji w rozkłądzie).
              Myślę, ze ten ktoś sporo sie nachodzi przy realizacji pomysłu, rozczaruje sie też przy okazji, bo trudnosci mogą być. Po 5 pucharów następuje paź mieczy, a więc jak nie drzwiami to oknem i należałoby użyć wszystkich swoich talentów, aby przełamać bariery z 5 pucharów (najlepszym przykłądem na pazia mieczy jest najbardziej rozchwytywany teraz wróż w PL uncertain).
              Dobrze by bylo gdyby ten ktoś miał jakąś osobę przy sobie któa by go pilnowała, ew. nakierowywała co i jak i przy okazji mu przypominała, że nie tylko przyjemność bedzie, ale i obowiązki. I cieżka harówa. Ta osoba musi być na to przygotowana i swiadoma, bo Glupiec na pewno taki nie jest. Widać, ze później przemiania sie w króla kijów a więc typowego biznesmena, któy wyrabia sobie kontakty, zdobywa zlecenia, jest pochłoniety na poważnie swoja firmą i poświeca sie jej. Przy okazji musi trzymać rękę na pulsie i wiedzieć co w trawie piszczy u konkurencji. ZNów dwa króle: ja sądzę, ze na razie to niewiele zarobi. On musi mieć jasno określony plan (biznesplan) i trzymać sie niego, nie działąć na oślep i czuja. Nie ma tu monetowego, a wiec sądzę, ze będzie dokłądał albo wychodził na zero. To by sie zgadzało z następnymi kartami, a zwłąszcza z diabłem - jak go zobaczylam to sobie pomyślałąm, ze weźnie pożyczkę z banku i się uwiąże tym. Ryc monet spłąca duze raty i na czas, diabeł to pożyczka a sąd, to mu pozwoli wyjsć nad kreskę. Myślę, ze ten kredyt postawi na nogi firmę i takim złym rozwiazaniem nie bedzie (oprócz smyczy ratalnej), bo w późniejszym okresie widać 9 pucharów i to dosć wysoki poziom dochodów. Ale w tej karcie tkwi pułapka: zjedzenie dochodów albo spoczęcie na laurach. On cały czas musi pamietać żeby być królem kijów. Trzeba inwestować, zeby sie rozwijać i nie zasiedzieć.
              Wspólpracownicy - idealnie paź monet! Moze na staż niech weźmie ludzi (płaci UPracy za to) itp.
              Powinno być ok jeśli nie wpadnie w samozadowolenie z 9 pucharów.
              Pozycji 9 nie wiem...

W ogóle mało monet.
              • indi12 Re: Prośba o wróżbę 19.12.10, 19:00
                Bardzo dziekuje za interpretacje Królowo
                Buziaczki
              • asia.33 Re: Prośba o wróżbę 19.12.10, 19:14

moze chodzic o wytrwałosc..by nie odchodzic gdy nie bedzie efektow od razu i nie szukac czegos..pazik ma słomiany zapał i jest mało wytrwały , szybko sie zniecheca
                • nielaik Re: Prośba o wróżbę 22.12.10, 14:45
                  1. Sygnifikator przedsięwzięcia - Głupiec
                  2.realne możliwości realizacji pomysłu - Gwiazda

Nowe świeże przedsięwzięcie, podoba mi się, że w szansie na relazizację pomysłu jest Gwiazda, razem z Głupcem stanowią tandem, któremu sprzyja szczęście, ale trzeba je wykorzystać, wziąść się do pracy. Odważnie wejść na morze własnej działalności i pokonywać ewnentualne przeszkody.
                  3.Zewnętrzne trudności, które możgą Cie spotkać- 5 pucharów, paź mieczy
                  Ktoś tu może namącić. Nie wiem dlaczego, ale Pazia Mieczy odbieram jako urzędnika, która robi niepotrzebne zamieszanie, odmawia wystawienia czegoś, próbuje zniechęcić do dalszych działań i ma na to "dowody". A ja mam tak w papierach, a teraz odczep się pan, bo chcę zjeść śniadanie. Nie dać się zbić z tropu takim działaniem. Niech pan pokaże, według moich dokumentów to wygląda inaczej. Nie dać się nabrać na takie sztuczki. Nie wierzyć w mity o tym, że czegoś się nie da zrobić, wszystko trzeba samemu sprawdzić.
                  4. 5 Sposób w jaki należy postępować przy inicjowaniu działalności -Kochankowie, 10 buław
                  Kochankowie, tę kartę odbieram jako pomoc kogoś doświadczonego i zaufanego. Ktoś kto odpowiednio szczerze doradzi, nakieruje, a z drugiej strony myślę, że wiele w inicjowaniu dziłalności pomoże szeroki uśmiech do urzędnika i czekoladki. Być przyjaznym, ale i stanowczym. Nie ma odsyłania od pokoju do pokoju. 10 buław jest konsekwenta w działaniu, idzie zdecydowanie do przodu, nie pozstawiając złudzeń co do tego, że i tak to zrobi, bo wie jak. Buławy są zebrane w razem, ważna jest więc organizacyjne podejście do przedsięwzięcia, nie może być chaosu, niedopatrzeń. Dokumenty w jednym miejscu, przestrzeganie terminów, kolejności działań, punkt po punkcie. Żadnych przestojów. Ciężka praca.
                  6 możliwości późniejszego rozwoju Król buław
                  Firmie będzie się na tyle dobrze powodziło, że bedzie mogła sobie pozwolić na luksus podejmowania decyzji o rozszerzeniu np działalności, wprowadzeniu czegoś nowego. Powiedziałabym nawet, że własicieli bedzie to bawić, nie będą się martiwć o prozaiczne wylaty na pracowników, a o to jaką maszynę kupić, a może wyprodukować czekoladki w kolorze różowym. Coś na tej zasadzie.
                  7,8 sytuacja finansowa- Król mieczy, król pucharów
                  Pytanie jest o sytuację finansową, ale nie wiem czy ta na początku działalności, ze środka, a może z końca? Powiedziłąbym, że szału nie ma. Jes stabilnie, ale chyba wyjście na zero.
                  Nie poddawać się łatwo.
                  10. pracownicy, współpracownicy, kontrahenci- paź den
                  Może zatrudnią studentów na staż? Myślę, że osoby te będą nie tylko chętnie wykonywać swoje zadania, ale także chętnie będą się uczyć. Rzetelne, skrupulatne. Nie będą bać się nowości, które trzeba bedzie opanować.
                  11. Czy będzie dochodowa- 9 pucharów
                  Dojna krowa, jest takie pojęcie. Tak jak patrzę na tą kartę, to myślę, że osiągnie pułap, w którym nieczego jej nie będzie brakować, z powdzniem mogłaby ciągnać za uszy słabszą firmę.
                  12. dalsza przyszłośc - Rycerz monet, XX sąd, XV Diabeł
                  Pozdrawiam i życzę wszelkiej pomyślności
                  Może to rzeczywiście będzie pożyczka?
                  M
                  • indi12 Re: Prośba o wróżbę 22.12.10, 14:58
                    Witaj!
                    Dziękuję serdecznie za interpretacje wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka