Dodaj do ulubionych

wróża Maria Katarzyna Kraków

03.07.09, 07:54
ja byłem u tej wróżki , ponieważ mi się sprawdza wszystko co mówiła jestem
ciekaw innych opinii , był ktoś u niej?

ja trafiłem przez tą stonę www.wrozka-krakow.xx.pl i bez problemu się umowilem
, ciekawa osoba bardzo i jesli ktos byl prosze o jakies opinie
Obserwuj wątek
    • ewagorak Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 03.07.09, 08:20
      A idź z tą reklamą. Najpierw była maxien, teraz się przemianowała na marysię, bo
      bardziej swojsko brzmi. To jest świeża strona i musisz się tu rozpromować, żeby
      ktoś w ogóle odwiedził te stronę.
      • fajny_miros Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 04.07.09, 00:32
        ewagorak napisała:

> A idź z tą reklamą. Najpierw była maxien, teraz się przemianowała na marysię, b
        > o
        > bardziej swojsko brzmi. To jest świeża strona i musisz się tu rozpromować, żeby
        > ktoś w ogóle odwiedził te stronę. \

widzisz Ewa czym cechuje się polskie społeczestwo , jesteś najlepszym tego przykladem, -złosliwością i kąsliwością.
        Ja Ci życzę wszystkiego najlepszego.

P.s. to co piszesz jest wymysłem twojej wyobraźni i niczym więcej. Musisz się z tym pogodzić. Żeby ludzie dowiedzieli się o kimś kto jest tego wart należy go reklamować, ja robię to z całą odpowiedzialnością za swoje słowa. Meaxien i Maia Katarzyna to ta sama osoba, ze względu na problemy z wymową jej imienia zostało ono zmienione na ,, bardziej dostępne'' w j. polskim zgodne z jej prawdziwym .

Dodam: życzę wszystkim ,żeby do niej trafili , tacy ludzie jak ona rodzą się i umierają . śpieszcie.

pozdrawiam wszystkich kolejnych niedowiarków itp

• wiedz-ma13 Re: hmmm... 09.07.09, 22:20
        Hmm,świeża strona,osoba młoda,nieznana,a tu nagle tylu zachwyconych klientów i to z wieloletnim "stażem".Ho ho...sa na świecie rzeczy,o ktorych nie śniło się...klientom wróżek...Cud po prostu,cud...
        • basi.bil Re: hmmm... 10.07.09, 09:41
          wiedz-ma13 napisała:

> Hmm,świeża strona,osoba młoda,nieznana,a tu nagle tylu zachwyconych klientów i
          > to z wieloletnim "stażem".Ho ho...sa na świecie rzeczy,o ktorych nie śniło się.
          > ..klientom wróżek...Cud po prostu,cud...

hmmm zastanawiam się na jakiej podstawie pani wiedzma się wysmiewa czy była pani u tej wrózki?? czy wiek świadczy o braku profesjonalizmu?? czy fakt że strona jest nowa świadczy o tym że osoba jest nieznana?? i czy wypowiedzi na forum są niejasne ?? nieprawdziwe?? na jakiej podstawie pani używa takiego sarkazmu? nie trzeba wierzyć ale może warto się przekonać zanim zacznie się wypowiadać pozdrawiam
    • basi.bil Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 04.07.09, 10:30
      młoda osoba zajmuje się stawianiem kart klasycznych od chyba 10 lat mnie się sprawdza mówi rzeczowo i nie wypytuje się o życie a z tym sie spotkałam żeby potem psychologicznie załatwić sprawe . Można się dopytać bez problemu pozdrawiam
    • carolla-w Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 09.07.09, 20:32
      Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do wróżb, ale sytuacja życiowa zmusiła
      mnie do tego,aby szukać pomocy dosłownie wszędzie i tak oto, dzięki swojej
      ciotce, trafiłam do wróżki Marii Katarzyny
      Skorzystałam z porad z tej wróżki kilka razy, bowiem sprawdzalność jednej z
      prognoz zachęciła mnie do skorzystania z kolejnej porady itd, itd...I jesli mam
      krótko opisać swoje odczucia, to powiem tak:
      pełen profesjonalizm i konkretne odpowiedzi, które nie wywołują strachu przed
      przyszością i mobilizują do pracy nad sobą. Gorąco polecam!

• carolla-w Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 09.07.09, 20:35
        Aaa! Zapomniałam wspomnieć o najważniejszym! Ta kobieta przepowiedziała mi, że
        jestem w ciąży w momencie, kiedy ja sama nawet jeszcze nie byłam tego
        świadoma!!! Do dziś nie możemy z mężem się temu nadziwić. Ona jest niesamowita!
        • wiedz-ma13 Re: i jeszcze... 09.07.09, 22:22
          I jeszcze ci świetnie zorientowani "klienci".co to wiedzą,że pseudonim zmieniła,i że stronke ma...Cuda...
    • tiusty Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 23.07.09, 18:34
      fajny_miros napisał:

> ja byłem u tej wróżki , ponieważ mi się sprawdza wszystko co mówiła jestem
      > ciekaw innych opinii , był ktoś u niej?
      >
      > ja trafiłem przez tą stonę www.wrozka-krakow.xx.pl i bez problemu się umowilem
      > , ciekawa osoba bardzo i jesli ktos byl prosze o jakies opinie

byłam z zeszłym tygodniu jestem zadowolona rozjaśniła mi sytuacje polecam
      • tiusty Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 23.07.09, 18:37
        dodam że poszłam się doradzić w sprawie a dała też obraz calościowy mojej sytuacji polecam zatem raz jeszcze
    • ambi15 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 05.08.09, 00:35
      zarejestrowalam sie tu po to tylko zeby powiedziec, ze ona klamie,
      zmysla na poczekaniu,
      powiedziala mase rzeczy, wszystko co sama moglabym powiedziec kazdej
      wolnej kobiecie w moim wieku 28l, tylko ze nic do niczego nei
      pasuje, a juz na pewno nie do mojego zycia,
      celowo nei zdradzalam zadnych szczegolow zeby jej na nic nei
      naprowadzac, i nic ale to zupelnie nic nie pasuje,
      jezeli w ciagu roku sprawdzi sie cokolwiek obiecuje, ze wszystko tu
      odwolam, ale narazie odradzam, podawala tez niby fakty z przeszlosci
      i terazniejszosci, ktorych nie bylo i nie ma,
      skoro Tobie sie sprawdza, to albo sie bardzo mocno tym wszystkim
      zasugerowales, albo jestes jej znajomym :(
    • basi.bil Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 05.08.09, 22:30
      czyli nostradamus też była kobietą z tego wychodzi
    • wladziap Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 10.08.09, 18:26
      byłam u wróżki Marii-Katarzyny mogę ją polecić gdyż wszysko co mówiła z kart
      jest prawdą to nieprawdopodobne ze karty mogą wszysko powiedzieć, zaznaczam że
      pierwszy raz miałam z ta osobą kontakt mogę ją polecic kazdej osobie Klaudia z
      Katowic
    • annawieliczka Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 02.12.09, 19:32
      witam, szukałam miejsca gdzie się można wypowiedzieć i jest.
      chce powiedziec , w zasadzie podzielić się wrażeniami z wizyty u pani Kasi/Maria Katarzyna/ bo byłam nastawiona generalnie do wróżek raczej sceptycznie ale przeczytałam wywiad w piatkowej gazecie Krakowskiej z Panią Kasią i poszłam w zasadzie z ciekawości.

to jest niewyobrażalne że można tak mówić jakby życie człowieka było otwartą książka, poradzić komuś i jednocześnie uspokoić. ja wyszłam od niej w szoku i totalnie naładowana pozytywnie do wszystkiego/choć nie miałam jakiegoś doła/ tylko tyle chyba powiem.

Teraz minął tydzień od wizyty i jakaś lawina się zaczęła dziać rzeczy które by mi do głowy nie przyszły a od niej usłyszałam a najlepsze jest to ze znam drogi wyjscia których bym się bała normalnie ,tez od niej.

Poza tym na zdjeciu w gazecie widziałam ze Pani Kasia to młoda osoba , okazało się że nie tylko młoda ale przemiła ,otwarta i ciepła .

Ja tylko powiem że jeśli ktoś chce iść do wróżki to do niej można bez żadnych zahamowań , u innych nie byłam i raczej nie bede wiec nie mówie... ale tu jestem nadal w szoku

jak chcecie coś więcej to chetnie odpowiem

Ania

• husky70 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 03.12.09, 15:48
        To ciekawe co piszesz. Artykuł ukazał się 27 listopada, Ty po jego przeczytaniu poszłaś do wróżki. I już tydzień po wizycie- jak piszesz, widzisz, że wróżby się sprawdzają. To jakieś czary mary...2 grudnia, gdy zamieściłaś ten post minęło dopiero 5 dni od ukazania się artykułu.
        Przyznaj się, że poleciałaś na wróżbę, zaraz po tym jak dziennikarz wyszedł :) bo innego wyjścia nie widzę. Albo Pani wróżko sama sobie podnosisz ten temat tu i w jeszcze innym miejscu.

• annawieliczka Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 03.12.09, 17:36
          husky70 napisała:

> To ciekawe co piszesz. Artykuł ukazał się 27 listopada, Ty po jego przeczytaniu
          > poszłaś do wróżki. I już tydzień po wizycie- jak piszesz, widzisz, że wróżby s
          > ię sprawdzają. To jakieś czary mary...2 grudnia, gdy zamieściłaś ten post minęł
          > o dopiero 5 dni od ukazania się artykułu.
          > Przyznaj się, że poleciałaś na wróżbę, zaraz po tym jak dziennikarz wyszedł :)
          > bo innego wyjścia nie widzę. Albo Pani wróżko sama sobie podnosisz ten temat tu
          > i w jeszcze innym miejscu.
          >
          Byłam dokładnie w sobotę 28 ego o godz 10.00 ,widocznie tydzień mi szybko minął:) jednak nie zmienia to faktu ,że np miał mnie odwiedzic ktos z zagranicy wracajacy i jej zaprzeczylam bo nikogo takiego nie znalam i co? i wpada mój były , który jak sie okazalo 1,5 roku siedział w anglii , nie mówiąc o tym ,że mi powiedziała że widzi u kogoś w bliskim otoczeniu wypadek i unikniecie smierci, w niedziele moj kuzyn mial wypadek , lezy w szpitalu.
          Moze idz do niej co zamiast sie czepiac nie wiadomo czego :)
          • calineczka50 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 04.12.09, 17:37
            a gdzie przyjmuje?chodzi mi o region krakowa i ile kosztuje wizyta
    • joanna_46 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 14.04.10, 12:50
      Urocza wizyta - szlam i sobie myśle mloda to albo bedzie miała podejscie do
      życia nie na tym poziomie co ja, albo mowic bedzie 3 po 3 rożnie to teraz bywa.
      zaskoczyło mnie że nie dopytuje , nawet jeśli dialog to najpierw wrożba, a
      wróżba no przeszłościowa zgadza się cała i teraźniejszość też. Ufam więc i
      czekam na przyszłościowe rozstrzygnięcia. yszłam naładowana pozytywną energią -
      a to też wazne!
    • annawieliczka Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 23.05.10, 17:04
      dziękuję , dziękuję, dziękuję, jest pani geeeeeenialna, jestem w szoku, Pni jest
      jakimś fenomenem. Dzięęęęęęęęęęękuję za wczorajszą wizytę i to co Pani
      powiedziała, sprawdziam i ... nadal jestem w szoku, dziękuję.
    • magotka26 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 14.07.10, 20:29
      Kasia to naprawdę wspaniała osoba, dzięki niej nabrałam ochoty do
      życia. Najdziwniejsze jest to że mój kontakt z Kasią odbywa się
      telefonicznie,i potrafi mi wiele rzeczy przepowiedzieć na
      odległość.Mieszkam nad samym morzem i stąd ją gorąco pozdrawiam.
      • diducha88 ile kosztuje wizyta? 08.09.10, 21:17
        a może ktos napisać ile kosztuje wizyta u tej wrózki?
        • ewelina_sokol Re: ile kosztuje wizyta? 11.09.10, 14:52
          to zależy jaki 'zakres' usługi się wybiera, ale standardowo 100zł
    • ewelina_sokol Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 11.09.10, 14:51
      Kiedy byłam u tej wróżki w lipcu, była już w zaawansowanej ciąży, więc nie wiem, czy teraz przyjmuje.
    • debbie11 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 13.01.11, 02:32
      minelo troche czasu odkad rozpoczeto ten watek. Czy faktycznie sie Wam sprawdzily wrozby p. Marii?
      A moze ktos inny byl u niej i chce sie podzielic wrazeniami?
      • wrozka53 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 16.06.14, 20:41
        witam, byłam u Pani Kasi raz w 2010r i wszystko sie sprawdziło proszę o podanie nr telefonu ponieważ stary nr jest wyłączony lub anie aktualny a muszę skorzystać z jej usługi. Dzieki
        • moge1 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 02.10.14, 15:47
          Czy ma ktoś kontakt do tej wróżki ? Nie mogę jej odszukać po nazwie Maria Katarzyna lub Meaxien . Jak mogę się z nią umówić ?
    • andromeda1a Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 22.05.14, 11:10
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • lucyducy Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 03.11.14, 10:10
      mogę Ci polecic dobra wróżkę z której usług od dłuzszego czasu korzystam i się wrózby sprawdzają, adres do niej to : kobietamag@interia.pl
    • majusia1234 Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 11.11.14, 14:58
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 14.11.14, 12:47
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • gorkapsx Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 04.08.16, 19:36
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, zwróciłam się do niej z kilkoma problemami, szybko dostałam odpowiedzi - rzeczowe, konkretne, pokrywające się , z pewnością nieraz jeszcze skorzystam , email do niej kobietamag@interia.pl gorąco polecam
    • majkiwhite Re: wróża Maria Katarzyna Kraków 04.11.22, 15:53
      Taki temat jest nużący
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka