Dodaj do ulubionych

tajna kieszeń

28.01.11, 17:56
Moja przyjaciółka poprosiła mnie o rozkład na pewnego chłopaka. On sam nie wie czego chce, raz już zwiał teraz znowu się pojawił i mówi że chce z nią byc.

Jego cel: 6 mieczy
No chce zacząć wszystko od nowa. Albo chce ucieć od trudności.

Jak ja postrzega: śmierć, as mieczy
Ma świadomość ze ona się zmieniła, zamknęła na niego, już mu nie ufa.

Co do niej czuje: mag, 10 kielichów
Gdyby była tu sama 10 to pomyślałabym że poważnie jest zakochany w niej. Ale z tym magiem? Coś kreci? Nie kocha naprawdę tylko udaje?

Jak się zachowuje: 3 kielichów, 8 mieczy, królowa buław
Na początku intenstywnie ją próbował zdobywać, wiecej mowił niz robił. Ona sprawiła ze poczuł się głupio, nie chce mu już ufac i to go blokuje.

Jak się zachowa: 10 mieczy, królowa mieczy, umiarkowanie
Dostał po nosie, ona mu powiedziała co o tym wszystkim myśli i to go sprowadziło na ziemię. Ale nie odpuści, będzie powoli się starał dalej o jej względy.

Co ukrywa: as denarów
Nie mam pojecia co to może być. To ze wejście w ten związek traktuje bardziej materialistycznie nież emocjonalnie? Że tu nie chodzi o uczucia?

Dlaczego to ukrywa: 9 kielichów
Bo jest mu dobrze tak jak jest.

Czy mogę prosić o pomoc bo układ tych kart okazał się dla mnie za trudny.
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: tajna kieszeń 28.01.11, 19:38

> Moja przyjaciółka poprosiła mnie o rozkład na pewnego chłopaka. On sam nie wie
      > czego chce, raz już zwiał teraz znowu się pojawił i mówi że chce z nią byc.

> Jego cel: 6 mieczy
      On chce czegoś nowego w swoim zyciu i jest gotowy na to, czy się to wiaze z Twoją przyjaciolką? To zalezy, czy ona jest tym celem, czy tez tylko srodkiem do osiagniecia tego celu.
      > Jak ja postrzega: śmierć, as mieczy
      raczej nie z nią wiąze to czego chce, raczej wrócił aby znów zniknąc , jakby wrócił po to, zeby dobitnie się przekonac, ze nie sa dla siebie stworzeni.

> Co do niej czuje: mag, 10 kielichów
      W tej chwili chce sprobowac odrodzic relacje, ale wg mnie bardziej testuje, czy to to jest to o co mu biega.
      > Jak się zachowuje: 3 kielichów, 8 mieczy, królowa buław
      Stara się robic dobre wrazenie, i z tego co widze udaje mu się, kolezanka jest o krok o uwierzenie w to, ze on wraca, ale to tylko piórka na zewnatrz, ale do konca nie pokaze o co mu chodzi, dopiero pózniej kolezanka pozna go po czynach i przekona się ku czemu to zmierza.
      > Jak się zachowa: 10 mieczy, królowa mieczy, umiarkowanie
      wg mnie pobiega dookoła i odpusci tę znajomosc, nie bedzie miała ona bardziej zarzyłego finału, i wg mnie skonczy się na niczym, facet spokojnie wycofa się na bezpieczna pozycje, bez deklarowania czegokolwiek, na dodatek, ona nie bedzie miała jak go przyccinąc zeby sie okreslił, ot taka poprawna, ale tylko znajomosc.
      > Co ukrywa: as denarów
      ano ukrywa, ze na zimno kalkuluje czy na wracac, czy nie, on tak serio decyzji jeszcze nie podjął, szansa na rzowój tej relacji byłaby, bo i ona i on by mogli, ale po jego stranie raczej chłodna spokojna kalkulacja niz zew miłosci, moze tak byc, ze jest sam i woli byc z nią niz sam, ale uczucia tutaj nie widac.
      >
      > Dlaczego to ukrywa: 9 kielichów
      Dlatego własnie ukrywa, ze to co wyzej, jest sam, nie pasuje mu to, wiec chce do niej wrócic i tyle. Moze mysli, ze lepiej byc z nia niz samemu. Wyraznie chciałby z kims byc, ale nie ma tej iskry miedzy nimi.
      >
      i tyle ode mnie. pozdr.
    • nielaik Re: tajna kieszeń 14.02.11, 18:49
      Jego cel: 6 mieczy
      Chce nowego początku, ale żeby nie trzeba było na ten temat rozmiawać z partnerem, nieczego tłumaczyć, najlepiej zamknąć rozdział i wyzerować licznik. Każdy startuje od nowa z świeżym kontem.
      Jak ja postrzega: śmierć, as mieczy
      Wie, że nie będzie się mu z nią łatowo rozmawiać. To jest osoba, która już pewnien etap skończyła, nie chce wracać do ogrzewanych kotletów. Obiera ja jako osobę bezkompromisową, która nie ma zamiaru negocjować. Kasuje wszelkie próby rozmowy, kontaktu.
      Co do niej czuje: mag, 10 kielichów
      Mag potrafi się zatroszyć partnerem do tego stopnia, że będzie oszukiwać, odsuwać pratnera od problmów dnia codziennego, na ile tylko zdoła. Włączając w to drobne kłamstweka.
      Jak się zachowuje: 3 kielichów, 8 mieczy, królowa buław
      Stara się być serdeczny, rozmawiać, ale za nadto się nie wychyla.
      Jak się zachowa: 10 mieczy, królowa mieczy, umiarkowanie
      Najpierw będzie nalegać na rozmowę, może nawet bombardować mailami, ale później się to uspokoi. Ale tak do końca nie widać aby chciał zrezygnować z kontaktu.
      Co ukrywa: as denarów
      Że jeszcze nie jest gotowy na związek?
      Dlaczego to ukrywa: 9 kielichów.
      Stary kawaler z przywyczajeniami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka