24.09.18, 09:22
Witaj Ula smile
Miło, że powróciłas smile

Mam prośbę odnośnie znajomości z pewnym panem. Minęło kilka dni od nieprzyjemnej wymiany zdań. Emocje opadły. Intuicja podpowiada mi, że uda nam się jeszcze spotkać mimo wszystko, czy może się jednak mylę? Jaka energię widzą Twoje karty?
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 24.09.18, 19:16
      Karty podpowiadają, że intuicja ciebie nie myli, ale! nie będzie łatwo! sad
      Pan zajął się czymś poważnym i stara się na tym skupiać swoją uwagę. Jednak jest nieźle obrażony może i wściekły, stracił zaufanie, widzi raczej tylko ciemną stronę tego konfliktu.
      Prawdopodobnie się pogodzicie, jednak karty nie wskazują, które z was poda pierwszy rękę do zgody. Rycerz monet + Diabeł + 3 kielichów - powinno dojść do ew. zgody do końca roku.
      Licz się z tym, że może już nie być tak, jak było. Dociągnięta karta to: Głupiec. Tak, jakby to spięcie zmieniło wasz pogląd/podejście do siebie. Jest szansa na życie w zgodzie, ale inaczej. smile

PS. dłuższy pobyt poza miejscem zamieszkania (bez internetu), spowodował przerwę w mojej "działalności" i utratę poprzedniego Forum. sad
      • melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 25.09.18, 19:09
        Dziękuję Ci za poświęcenie czasu smile
        Myślę, że jest w tym dużo racji, za mocno tutaj się podziało, zresztą to pogmatwana relacja była, miało to być nasze drugie spotkanie, pana tutaj nie ma, ale na półmetku tuż tuż, sprawy potoczyły się inaczej. Jedyne co to myślę, że fajnie, gdybyśmy kiedyś przypadkiem wpadli na siebie i nie chowali urazy.. Być może będzie tak jak karty pokazały i podpowiada mi gdzieś moja intuicja.Okaże się smile Dziękuję jeszcze raz smile
        • melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 26.12.18, 17:48
          Witaj Ula!
          Przychodzę z kolejną weryfikacja wróżby, to co przepowiedzialas mi we wrześniu, właśnie się wczoraj spełniło... Spotkałam go na imprezie, ja podeszłam, on podał rękę, wspomnienia wróciły, on się odwrocil, nad ranem otrzymałam wiadomość - gdzie nie było kontaktu od tamtego czasu że jedyne co chce napisać to że nie ma do mnie żadnych pretensji. Także wszystko się sprawdziło Ula, każda Twoja wróżba się spełnia. Ale mam ogromną prośbę, czy byłabyś w stanie potwierdzić mi raczej to - że to już koniec całkowity tej relacji? Że on już nic do mnie nie czuje, czekaliśmy rok na spotkanie, potem się okazało że ktoś jest w jego życiu.. tak nagle. On był bardzo smutny wczoraj, Ula bardzo by mi zależało abyś zajrzala w karty. Po prostu chcę to jeszcze wiedzieć...
          Pozdrawiam serdecznie.
          • oyala Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 27.12.18, 16:16
            Droga Melisso,
            5 buław + Rycerz monet + Sąd - widać jakieś zmiany, inne podejście, inne spojrzenie na waszą byłą relację lub na obecne spotkanie. Jednak nie obywa się to łagodnie, bez wątpliwości. Przypuszczam, że sporo jego to kosztowało, aby porozmawiać lub niezręcznie się poczuł w takich okolicznościach. Tutaj karty pokazują zmaganie, rywalizację, walkę, skoncentrowanie się na sprawach praktycznych (nie duchowych), przemianę/oczyszczenie, wyzwolenie się.
            Myślę, że on inaczej patrzy obecnie na waszą znajomość i tak, jak napisałaś nie ma pretensji. Ale prawdopodobnie nie ma szans na wznowienie relacji na poprzednich zasadach. Raczej pozostaniecie na poziomie luźnych, przypadkowych spotkań/imprez/zabaw. To pokazała dodatkowo wyciągnięta karta: 3 kielichów.
            • melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 27.12.18, 22:21
              Dziękuję bardzo za odpowiedź!!
              Ula mam jednak pytanie co do rozkładu - odnośnie mnie i jego tyczy się tylko karta sąd? A pozostałe dwie jego życia osobistego? Jak mam rozumieć że spojrzenie np na to ostatnie spotkanie nie obywa się bez wątpliwości? Czyli dalej jeszcze toczy jakieś myśli? Bo tak ma prawdę ja w dalszym ciągu nie wiem co się wydarzyło że tak się stało a nie inaczej. On ewidentnie chce uniknąć tej rozmowy a ja wiem, że nie jestem mu obojętna, mimo że się broni przed tym.
              Bardzo będę wdzięczna za rozwianie moich wątpliwości, wolę zapytać niż sama tworzyć odpowiedź.
              • melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 27.12.18, 23:00
                Ahhhh no i jeszcze jedno, czy mogę spodziewać się od niego odpowiedzi na wiadomość - w ogóle nie zobowiazujaca, czy już tylko i wyłącznie przypadkowe kiedyś spotkanie.
                Będę bardzo wdzięczna za nakierowanie. To ważne, bo to jedyna droga, kiedy mogę coś się dowiedzieć.
              • oyala Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 27.12.18, 23:44
                Gdy pokazała się karta Sąd (którą charakteryzują zmiany, odnowy, inne podejście/inne spojrzenie) to wyciągnęłam jeszcze jedną, aby zobaczyć w jakim kierunku to może dążyć. Ale 3 kielichów (taka się odkryła) to karta zabaw/imprez/rozrywki. Uznałam, że ew. spotkania nie będą miały charakteru romantycznego/intymnego jak para partnerów w relacji, ale przypadkowe wśród innych osób. A zmiana jest w nim (trudno ocenić jaka), a nie między wami.
                On może mieć wątpliwości, bo przecież (jak każdy) może się zastanawiać nad tym, co było lub nad tym, czy powinien odnawiać kontakt, czy to, że jeśli (?!) jest obecnie w związku postępuje OK.
                5 buław - wskazała zmagania, konflikt. Czyli coś nie idzie łatwo, i: albo on nie za bardzo chce wznowienia relacji, albo również może sugerować, że miałby nieprzyjemne sytuacje z obecną partnerką (jeśli ją ma), albo inne powody, których może być wiele.

To nie są karty mówiące o otwartości, przychylności, chęci ponownej relacji.
                Odczytałaś, że był smutny, a może był zakłopotany, zdystansowany, zmieszany. Rycerz monet - osobnik twardo stąpający po ziemi, trzymający się własnych (często twardych) zasad, żaden tam romantyk, kochaś, miłośnik.

Z pewnością nie jesteś jemu obojętna, bo przecież była relacja. Nic nie jest przesadzone na zawsze. Nigdy nie wiadomo. Ale obecnie nic nie wskazuje na to, aby on się miał zmienić właśnie w kierunku powrotu miłości.
                • melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 28.12.18, 19:47
                  Ula bardzo Ci dziękuję za dokładne wyjaśnienie! smile że zechcialas w ogóle rozłożyć to mi ma czynniki pierwsze big_grin wiem już co z czym. Natomiast co do tego całego rozkladu było coś konkretnie odnośnie tego czy on w końcu odpisze na tą moją wiadomość? nie mówię już w ogóle o miłosnym aspekcie, tylko czy odpisze po prostu.
                  • oyala Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 29.12.18, 16:30
                    Karty są nieugięte mimo tego że drążysz temat w nadziei zmiany jakiej byś oczekiwała.

Sąd + As mieczy + Diabeł - takie teraz karty się odkryły na twoje obecne pytanie. Nie sądzę, aby on chciał zacieśniać znajomość i był skory do odpowiedzi. Jeśli (z grzeczności) coś tam odpisze, to będzie to tylko formalność, albo da do zrozumienia, że nie jest zainteresowany. Nie mogę z całą pewnością potwierdzić, że odpisze.

Prosze, abyś przeanalizowała wszystkie wróżby (od września do grudnia). Tarot powtarza karty, czyli mimo upływu czasu sytuacja się nie zmienia (sama jestem pod wrażeniem) :

Rycerz monet, Diabeł, Sąd, 3 kielichów - ciągle te same karty! Dlatego nie przypuszczam, żeby twoje zabiegi i pragnienia miały się spełnić w najbliższym czasie.

• melissa9.000 Re: do melissa9.000 - Cd sprawy 29.12.18, 18:07
                      Dziękuję ponownie za ostateczna odpowiedź w tej sprawie smile a więc nic innego mi nie pozostaje jak zostawic to wszystko, na co nie mogę mieć wpływu. Pozdrawiam, życzę dobrego weekendu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka