Dodaj do ulubionych

wybor operatora

10.02.11, 11:24
Rzecz nie jest wielkiej wagi, ale tak dla treningu, a ostatnio karty cięzka ze mna gadaja ;/ Nie wiem dlaczego.
Do tej pory miałam operatora X, ale chciałam rozwiazac umowe i zdecydowac sie na Y
Rozkład Decyzja
1. swdno - as mieczy
Y/X
2/3 - jak się jaki ta opcja na dzien dzisijszy - wisielec/10 pucharow
4/5 - cała faktyczna prawda o tych opcjach - 4 buł/ as monet
6/7 - co pacha mnie do wyboru danej opcje 6 buł/ 6 buław
8/9 korzystniejsza finansowo 4 monet/3 buław
jakie trudne karty, as mieczy koniecznosc wyboru? ale nie jest to zadna 2 ;/ koniecznosc odcięcia sie?od czego?
opcja y jest mi nieznana tyle co z reklam, opcja X juz mam wiem co mi dają, poza tym pan z obsługi ciagle wydzwania i namawia mnie na przedłuzenie umowy, przy czym nie zostawia wiele czasu na zastanaowienie.
as monet to nowa umowa tak mysle, a 4 buławy kojarza mi sie ze swietym spokojem, nie miałabym rachunków, bo to oferta bezabonamentowa, tak mało korzystam.
Opcje X juz mam wiec nie było by kłopotu z nowa instalacją,. 6 buław wydaje mi sie korzystniejsze, a finansowo opcja Y wydaje sie oszczdniejsza, chociaz przynaje, ze obie nie sa wielce kosztowne.
Tak rozumem bez kart to jesten za Y, ale juz sama nie wiem taka pierdoła a tyle zachodu big_grin
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: wybor operatora 10.02.11, 16:08
      A na pozycji 6 i 7 miałaś dwa razy 6 kijów?
    • 2bieguny Re: wybor operatora 10.02.11, 16:50
      Oprzepraszam 6/7 6 buł/8 buławsmile
    • krolowa.mieczy Re: wybor operatora 10.02.11, 17:59
      No nie wiem. Coś mi sie wydaje, ze na wisielcu się skończy... W sensie, ze będziesz dalej rozważać.
      • 2bieguny Re: wybor operatora 10.02.11, 21:48
        decyzje musze podjąc jutro.
    • nielaik Re: wybor operatora 11.02.11, 08:42
      Rzecz niewielkiej wagi, ale takich wróżb też na forum mogło by być więcej. Lubię odpowiadać na takie pytaniawink
      1. swdno - as mieczy
      Y/X
      2/3 - jak się jaki ta opcja na dzien dzisijszy - wisielec/10 pucharow
      4/5 - cała faktyczna prawda o tych opcjach - 4 buł/ as monet
      6/7 - co pacha mnie do wyboru danej opcje 6 buł/ 6 buław
      8/9 korzystniejsza finansowo 4 monet/3 buław

Nie podoba mi się Y, przy operatorze X masz korzystniejsze warunki. 10 pucharów -tarkatują cię jak stałego starego klienta, ze wszystki przywilejami z tym związanymi. Jest miła obsługa, jak masz problem to cię nie zbędą, jak coś chcesz dodatkowo to powinno ci się udać załatwić, jednym słowem czego się nie robi dla klienta. Prawda o nich to As Monet, tu powiem, że nie wiem. Może niezbyt mają rozbudowaną ofertę? Co cię pacha do wyboru 8 buław, ale tu znowu bym powiedziała, że różnorodność, jest w czym wybierać, możesz rozmawiać do woli. Finansowo również ten oterator nie powinien cię obciążyć 3 buław. Nie wydasz na niego dużo pieniędzy. Propozycja Y, chyba na dzień dzisjeszy wstrzymasz się z ich wyborem. Wisielec. 4 monet na końcy może sugerować, że niechęnie oddawałabyś pieniądze na tego operatora, co nie oznacza, że jest zły, ale tą kartę odbieram tak jakby szkoda było się rostawać z pieniędzmi, podczas gdy mogłabyć ją wydać na coś innego. 6 buław, co cię pacha do wyboru tej opcji. To musi być coś ekstra wypasionego, coś czego nie mają inni. 4 buław, nie wiem.
      • nielaik Re: wybor operatora 11.02.11, 08:44
        Tylko nie podejmuj decyzji na podstawie tej interpretacji. Teraz przeczytałam twoją już zaczynam się zastanawiać czy czasem nie masz racji.
    • 2bieguny Re: wybor operatora 11.02.11, 18:13
      Nielaiku, ja to sobie tak mysle, ze problem mało istotny i karty tez tak pokzały, jakolwiek zrobie, bedzie ok. Swiat się nie zawali big_grin
      • krolowa.mieczy Re: wybor operatora 11.02.11, 21:02
        a co wybrałaś? X czy Y?
        smile
        • 2bieguny Re: wybor operatora 11.02.11, 21:07
          Y wink ja jestem niespokojny duch, stagnacja i stare mnie nudzi, nowe ciekawi i pociaga, taka juz jestem, taki mam chrakter, ciezko mi usiedziec na tyłku. Straszne to, ciagle poszukuje noawego i nowego... kiedy bedzie koniec? Kiedy wyhamuje, juz nie wiem czy to wada, czy zaleta, sama czuje to, ze zostawiam "stare" ide ku nowemu, nie zawsze sie zastnawiam czy lepsze , czy gorsze, byleby mowe, nowe impulsy, nowe doznania. Sama nie wiem co o sobie myslec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka