Dodaj do ulubionych

Tarot za dziękuję

26.10.11, 08:09
Witam
Oferuję dziś czytanie z kart Tarota i kart anielskich za dziękuje i modlitwę wieczorem przed snem w intencji nieszczęśliwych ludzi,tych których znacie i tych ,których nie znacie.Zwłaszcza za cierpiące dzieci.Ich dusze odczują każdą modlitwę i być może pozwolą aniołom aby im pomóc.Aniołowie tylko czekają na znak woli aby pomagać.
Proszę o daty urodzenia ,pytania i imiona.
Może zdarzyć się tak ,że na wróżbę trzeba będzie poczekać ponieważ traktuję karty poważnie i odpowiedzialnie szczegółowo będę chciała odpisywać potrzebującym .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariuccia Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 08:39
      Witam serdecznie Wróżko, chciałabym zapytac czy moje zycie nabierze pozytywnych barw, w sferze partnerskiej ,rodzinnej i materialnej. Co powinnam zmienic w dotychczaswoym postepowaniu. Od pewnwgo czasu nie układa mi sie w zyciu. 14.02.1985 daa partnera to Paulo 04.12.1979. Z góry dziekuje za odpowiedzi spoświecony czas
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 10:34
        Gość portalu: Mariuccia napisał(a):

> Witam serdecznie Wróżko, chciałabym zapytac czy moje zycie nabierze pozytywnych
        > barw, w sferze partnerskiej ,rodzinnej i materialnej. Co powinnam zmienic w do
        > tychczaswoym postepowaniu. Od pewnwgo czasu nie układa mi sie w zyciu. 14.02.19
        > 85 daa partnera to Paulo 04.12.1979. Z góry dziekuje za odpowiedzi spoświecony
        > czas
        Droga Mariuccio
        Nie układa się w życiu ponieważ jest to bardzo trudny rok.Zarówno dla Ciebie i Paula.Czas na przemyślenia,być może a raczej na pewno powinnas spojrzec na swoje zycie z innej perspektywy.Główna siła ,która teraz oddziałowuje na twoje życie to energia karty wisielec.To zatrzymanie,analizy ale też olśnienia ,spojrzenie na sprawy z innej strony.Następna kartą to czwórka mieczy równiez zatrzymanie ,odpoczynek medytacja.To energia do której powinnaś się przygotować,W twojej podświadomości ukryte są wspaniałe możliwości,możliwości spełnienia wszystkich życzeń,to jest jeszcze zasłonięte ale też zacznie niedługo pojawiać się w twoim życiu..Dasz radę,odzyskasz siebie w swoim życiu.Zacznie się układać.Anioły to potwierdzają.Proszą Cię abys odważnie szła przez życie ,broniła siebie ,swoich przekonań ,to Ty możesz ludziom przewodzić ,powinnaś odnalezć swój potencjał,swoją wewnętrzną siłę .Zamanifestują się wtedy błogośławieństwa w Twoim życiu.
        Jeśli chodzi o Ciebie I Paula.Potrzebujesz bezpieczeństwa ,stabilizacji,możliwości oparcia sie na partnerze.Ten człowiek kocha Cię.Jest to uczucie prawdziwe czyste ,szczere,jednak w jego głowie jest jak w kotle ,które zaraz wybuchnie.Kłębią się emocje.Jest czymś bardzo zaabsorbowany ,rozdarty.Na coś czeka,coś rozważa.Między wami energia ognia.Dużo się będzie działo.Anioły w tej kwestii mowią ,że Ty masz wiedzę wewnętrzną jak postępować i od Ciebie zależy jak ułoży się sfera partnerska w Twoim życiu.
        Jeśli chodzi o sprawy rodzinne to będzie wszystko dobrze ,jeśli są jakies kłótnie i konflikty będą zakończone ,Archanioł Raguel obiecuje Ci pomagac w relacjach z innymi ludzmi,tylko go poproś o pomoc.Bez twojej zgody nie może nic zrobić .Szanuje Twoją wolna wolę.Powrocą jakies stare sprawy do rozwiązania ,ale to dobrze .To posłuży dobrze całej rodzinie.Wkrótce zrozumiesz głębszy sens tego co dzieje się w Twoim życiu.Słuchaj uważniej co mówią ludzie do Ciebie ,spotkasz albo już znasz taką osobę ,która będzie Twoim dopełnieniem niekoniecznie w sensie tworzenia związku,to może być relacja zawodowa ,przyjacielska itp..razem stworzycie cos wielkiego.Miło mi tez napisać ,że w sferze materialnej czeka Cię wiele zmian...na lepsze.Wspaniałe karty zarowno Tarot jak i anielskie.Przeszłośc zostawisz za sobą ,może znajdziesz wymarzoną pracę albo nowy biznes.Zmiany ,zmiany,zmiany.Dobrze ,że podświadomośc Twoja nie przeszkadza w tych zmianach.Też chce aby było lepiej w tej sferze życia.Archanioł Michał prosi Cię o skupienie się na celu w Twoim życiu ,wejrzyj w siebie i pomyśl czego tak naprawdę chcesz a Anioły Ci pomogą.Poprowadzą Cię. . Pisząc te słowa patrzę na piękną kartę Anioła z rogiem obfitości.Wiem ,że Ci się uda.
        Na koniec przesłanie od Archanioła Michała abyś polegała na pomocy Boga i Aniołów.Nie jesteś sama.Możesz liczyć na ich pomoc.Powierz im swoje lęki i zmartwienia.Pomogą.Tylko na to czekają.
        Jeśli będziesz mieć dodatkowe pytania pisz na maila.
        Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń
    • Gość: anka Re: Tarot za dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 08:43
      Proszę mi powiedzieć, czy w moim życiu w najbliższym czasie pojawi się mężczyzna, którego pokocham ze wzajemnością. Anna 24.02.1965r.
      Czy były mąż Jarosław 17.12.1968 zacieśni stosunki z córką Adrianną 25.09.2000r.
      Z góry dziękuję za poświęcony czas :) pozdrawiam Anna
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 10:57
        Gość portalu: anka napisał(a):

> Proszę mi powiedzieć, czy w moim życiu w najbliższym czasie pojawi się mężczyzn
        > a, którego pokocham ze wzajemnością. Anna 24.02.1965r.
        > Czy były mąż Jarosław 17.12.1968 zacieśni stosunki z córką Adrianną 25.09.2000r
        > .
        > Z góry dziękuję za poświęcony czas :) pozdrawiam Anna

Spotkasz Anno mężczyznę z którym utworzysz poważny związek . Pokochacie się z wzajemnością.Jesteś gotowa na nowy związek .Ten mężczyzna jest już w Twoim otoczeniu albo wkrótce się pojawi..Marzysz o miłości idealnej i .Ona zacznie się niewinnie ,z dużą nutą niepewności.Zuroczenie,namiętnosć...przerodzi się w końcu w dojrzały związek,w piękną dojrzała miłość.Ten Pan jest poważnie myślącym o życiu ,odpowiedzialnym mężczyzną.Również potrzebuje miłości.Dla niego jest to tak samo ważne jak dla Ciebie.Stworzycie piękny związek.Anioły zaś proszą Cię abyś uwaznie się rozglądała .Doprowadzą do waszego spotkania ,tylko tego chciej .Poproś o to .Proś Archanioła Raquela o spotkanie tego człowieka i rozpoznanie go.
        Jesli chodzi o Twoją córeczkę to tak w dłuższej perspektywie tata zacieśni z nią kontakty.Są jakieś sprawy do wyjaśnienia w przyszłości ,Twój były mąż będzie chciał brać czynny udział w wychowywaniu córki.Będzie chciał być jej ojcem.Anioły zaś odpowiadają ,że troszkę trzeba będzie na to poczekać.Na takie prawdziwe ojcostwo byłego męża.W tym czasie oferują swoją pomoc i pocieszenie i wsparcie w chwilach smutku jakichkolwiek zmartwień w życiu.Zawsze ich wołaj gdy jest Ci ciężko.Archanioł Michał prosi Cię o troszkę humoru w Twojej codzienności.Staraj się postrzegac świat pozytywnie i z pewną dozą wesołości.
        Trzymam kciuki za Twój nowy związek .Pozdrawiam cieplutko
        • Gość: anka Re: Tarot za dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 11:10
          Bardzo dziękuję za pozytywne wieści ;] i te dotyczące mnie osobiście i te dotyczące córki. Pozdrawiam ciepło i przesyłam dużo uśmiechów. Życzę zdrowia i dużo pozytywnej energii. Spokojnego dnia. Anka
        • Gość: anka Re: Tarot za dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 18:27
          Szukam cały czas, w necie, informacji o Archaniele Raguelu i nic mi z tego nie wychodzi... Może ktoś z Was wskaże mi jakąś stronę.
          Z góry dziękuję :) Anna
    • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 09:16
      Dziękuję za pytania.Zacznę czytać karty okolo godz 10 .30 w ciszy i spokoju..Mam teraz gościa..Do zobaczenia pozniej.Pozdrawiam
      • Gość: anka Re: Tarot za dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 09:18
        ... do "sklikania" ;]
        • Gość: hanna Re: Tarot za dziękuję IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 09:28
          Witam serdecznie czy w najbliższym czasie spotkam mężczyznę z którym zwiąże się na stałe hanna ur. 0 105 1965r pozdrawiam i z góry dziękuje hania
          • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 12:05
            Witaj Hanno.
            Ja widzę związek utworzony przez Ciebie po upływie trzech miesięcy minimum.Wprawdzie poznasz kogoś wcześniej,być może to właśnie będzie Ten Pan ale poważny związek to minimum trzy miesiące.Jednak teraz ...tu pokazały mi się dość dziwnie karty ..Musisz przepracowac sama ze sobą swoje wewnętrzne problemy i nastawienie do mężczyzn.Nie wiem być może Cię ktoś mocno zawiódł w Twojej podświadomości głęboko trójka mieczy a to jest ból rozczarowanie smutek ,jakieś stare zadry ,jakieś aułaa w serduszku.Twoje wyższe Ja kieruje Cię ku nowemu,ku nowemu etapowi w życiu ,czemuś czego jeszcze nie doświadczyłaś.Cos co będzie zupelnie nowe.Nie opieraj się temu.Chwytaj zawsze szansę .W otoczeniu Twoim jakieś niezyczliwe osoby .Nie zaszkodzą Ci .Będziesz silna.Moja rada..jak spotkasz tego jedynego to nie słuchaj rad innych ludzi z otoczenia,kieruj się swoim sercem.Ty będziesz wiedzieć lepiej co dla Ciebie dobre.W obecnej sytuacji musisz wykazać się sprytem i zastosować fortel jeśli chodzi o innych ludzi.Pamiętaj ,że nie trzeba koniecznie odsłaniać siebie.Anioły zaś mówią ,ze jestes szczegolnie podatną osobą na zranienie,jesteś bardzo wrażłiwa.Oczyśc energię wokół siebie.Zafunduj sobie talizman,który będzie Cię chronił a brzydkie energie nie będą do Ciebie się kleić.Będzie wszystko dobrze,i wtedy ułoży się życie uczuciowe.Życze szczęścia w nowym związku.Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: hanna Re: Tarot za dziękuję IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 20:51
              Bardzo, bardzo dziekuje i oczywiście sie pomodlę hania
    • Gość: Ania Re: Tarot za dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:12
      Witam serdecznie, chciałabym zapytać czy Tomek 20.05.80 odezwie sie do mnie, skontaktuje , czy będą spotkania , czy ta relacja jest zakończona. Kiedy to nastapi , Ania 31 marca 1979.

Pozdrawiam i dziękuję
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 12:28
        Droga Aniu.
        Wygląda na to ,że w tym momencie Twój Tomek postanowił odejść.To nie jest spowodowane tym ,że Cię nie kocha.Powiem nawet ,że jest pod silnym wpływem Twojej kobiecości.Postrzega Cię jako osobę bardzo atrakcyjna erotycznie.On ma teraz duże kłopoty albo wydaje mu się ,że ma duże kłopoty.Być może nie postrzega prawidłowo swojej sytuacji.Między Wami w przyszłosci jest szansa na spotkania ,na powrót ale będzie dużo sekretow ,tajemnic.Ten związek będzie nie do końca szczery.Tyle Tarot.Anioły pokazują też ,że aby mogło pojawić się nowe stare musi odejść.Czeka na Ciebie bratnia dusza ,anioły chcą pomóc Ci ją odnalezć .Zastanów się co jest dla Ciebie w tej chwili lepsze.Pamiętaj ,że decyzja należy do Ciebie ,kieruj się swoim sercem.Z Tomkiem będziesz miała okazję się jeszcze spotkać ,być może zostaniecie po prostu przyjaciółmi.Na Ciebie czeka inny meżczyzna z którym możesz być bardzo szczęśliwa i bezpieczna.Archanioł Michał mówi abyś wierzyła i ufała.On zna naprawdę boskie rozwiązania i poprowadzi Cię tak abyś była szczęśliwa.Tylko go o to poproś.Pomoże Ci zobaczyć co jest dla Ciebie ważne.Życzę aby Ci się udało wszystko o czym marzysz.Pozdrawiam cieplutko
        • Gość: Ania Re: Tarot za dziękuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 12:53
          Bardzo Ci dziękuję , oczywiście pomodlę się dzisiaj , pozdrawiam serdecznie.
    • klucznik_1 Chcę zapytać o moje zdrowie, czy mam się zacząć 26.10.11, 10:18
      bać, czy to tylko niedyspozycja dziwna nadzwyczaj jest chwilowa.
      • michalina7777 Re: Chcę zapytać o moje zdrowie, czy mam się zacz 26.10.11, 12:41
        Drogi Kluczniku.Nie bój się.Będziesz zdrowy.Lęki tylko opoznią zdrowienie.Archanioł Rafał-uzdrowiciel mowi że ,że będziesz miał lepsze zdrowie niż do tej pory.Nie przeszkadzaj tylko negatywnym myśleniem,Zwróć się do godnego zaufania lekarza-a znajdziesz takiego,który rozwieje Twoje wątpliwości,porozmawiaj też z kimś bliskim komu lezy Twoje dobro na sercu.Jest taka osoba w Twoim otoczeniu.Myśl o sobie ,o tym co jest dla Ciebie najistotniejsze.Twoje ciało chce abyś sobie poświęcił wiecej uwagi.Byc może zapominasz o sobie w codziennym ferworze zycia i stąd ta niedyspozycja.Poproś Archanioła Rafała o pomoc w szybkim powrocie do zdrowia.Zrobi to z radością ,tylko mu na to pozwól.On szanuje wolną wolę i bez Twojej zgody nie może zrobić nic.Życzę zdrowia i wielu łask bożych.Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia
        • klucznik_1 Re: Chcę zapytać o moje zdrowie, czy mam się zacz 26.10.11, 12:44
          Dziękuję i oby to była prawda. Nie jestem hipochondrykiem:) Ale jak rozumiem to widziałaś droga wróżko kartach, nie jest to tylko pociecha, sugestia? Zpomniałam zupełnie o Aniołach. O tym, że najpiew musimy je poprosić! Dziekuję i modlitwe wieczorną zmówię. Również za Ciebie:)
          • michalina7777 Re: Chcę zapytać o moje zdrowie, czy mam się zacz 26.10.11, 12:52
            Drogi Kluczniku.Nie to widziałam w kartach.Była tam choroba ,która jednak Cię ominęła jak kometa Ziemię.Jest już nieaktualne to zagrożenie.Zadrasnęła Cię.Zwróć uwagę na siebie.Bądz czasem egoistą ale w takim pozytywnym sensie.Nie przyciągaj tej komety z powrotem.Sam zmieniłeś bieg losu,nie znalazła w Tobie dość odpowiadającej energii aby móc wyładować się w Twoim organizmie.Choroba czasem jest po to aby nam przypomnieć o tym co jest ważne w naszym życiu.W tym momencie w Twoim życiu ważny jesteś Ty sam.Dziękuję za modlitwę .Pozdrawiam ciepło.
    • Gość: Ewa Re: Tarot za dziękuję IP: *.mofnet.gov.pl 26.10.11, 10:20
      Witam! Droga wróżko mam pytanie odnośnie mojego związku Ewa ur 01.11.1965 i Janusz ur 10.09.1961r. czy pokonamy trudności i będzie to udany , satysfakcjonujący związek? Pozdarwaim serdecznie Ewa
      • Gość: Smutna Re: Tarot za dziękuję IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.11, 10:25
        Chciałabym wiedziec co tam w kartach widać na temat powrotu Roberta do mnie, czy to nastąpi i kiedy? . Renia 1971.05.11. dziękuje i pomodlę się przed snem w tej intencji o której Pani pisała:)
        • Gość: Monika Re: Tarot za dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 10:38
          Witam Cie Wróżko chciałabym wiedzieć co czeka mnie w sprawach uczuciowych czy mężczyzna o którym myślę będzie ze mną 02.02.1972 pozdrawiam i dziękuję za poświęcony mi czas M.
          • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 14:19
            Droga Moniko
            Ten mężczyzna raczej nie będzie z Toba.Jeśli już to na krotko.Jest inny mezczyzna przy Tobie.O którym Ty jeszcze nie wiesz ...to będzie ważny związek.W tej chwili ,w tym czasie teraz będą zabiegać o Ciebie jeszcze inni mężczyzni,..masz taki okres w swoim zyciu ,że Twoja kobiecośc bardzo oddziałowuje na mężczyzn.Emanujesz bardzo mocno kobiecą energią i dla wielu męzczyzn jesteś bardzo atrakcyjna.Ten męzczyzna o którym myślisz...hm,dziwne karty pokazały się w Tarocie a anioły raczej też starają się odwrócić od niego uwagę.W tym momencie nie jesteście dla siebie,nie współgracie ze sobą .Może to się odmieni w pozniejszym czasie .Tarot pokazuje tylko ścieżkę na jakiej jesteś obecnie i co może się wydarzyć.Być może do tego pytania powrócisz za jakiś czas np 3 mies.Ten moment nie jest odpowiedni na utworzenie związku z tym mężczyzną.Aniołowie widzą dla Ciebie inne dróżki.Jak jest Twoją wolą ,możesz je poprosić o pomoc i prowadzenie.Chętnie to zrobią.Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: Monika serdecznie dziękuję ))) IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 14:23
              i bardzo proszę o przekaz Aniołków , chciałabym zyskać jakąś równowagę w tym wszytskim M.
              • michalina7777 Re: serdecznie dziękuję ))) 26.10.11, 14:46
                Anioły zachęcają Cię abyś była odważna i wybierała to co dla Ciebie najlepsze.Potwierdzają ,że to jest czas ,w którym wielu mężczyzn będzie chciało nawiązac z Tobą bliższe relacje a to może przytłaczać zwłaszcza ,że jestes bardzo wrażliwa i masz dobre serce.Szanuj siebie i swoje emocje - Szczególnie mocno wspierac Cie chce archanielica Jofiel i Haniel..Uda Ci się z ich pomocą wybrac tego jedynego.Wołaj je zawsze gdy będziesz potrzebować wsparcia w sprawach uczuciowych.Poproś tylko a z radością Ci pomogą.Wszystkiego dobrego.Trzymam kciuki.
                • Gość: Monika Re: serdecznie dziękuję ))) IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 10:51
                  dziękuję Michalino jeszcze raz bardzo serdecznie , jesteś jedną z niewielu prawdziwie empatycznych osób które miałam przyjemność spotkać ,życzę Ci wszystkiego co najlepsze i wysyłam całą pozytywną energię i modlitwę ))) pozdrawiam ciepło
        • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 13:22
          Droga Reniu
          Nie smuć się tak mocno...widze w kartach ,że jesteś bardzo smutna.On WROCI.
          Po Twojej stronie takie smutne ,nostalgiczne karty,niepotrzebnie.Zachowaj spokój.Wróci w dosć krotkim czasie i zostanie już z Tobą.Podświadomie on wie ,że to jest ważny związek dla niego a swiadomie chce wrócić i z Tobą zostać.Anioły mówią wprost- miej wiarę.Zwycięstwo.Proś ich o wsparcie w trudnych chwilach.Gdy będzie już przy Tobie Ty też bądz dla niego wsparciem.Nie powtarzajcie błędow z przeszłości.On potrzebuje dopełnienia i Ty nim jesteś.
          Życzę Wam wszystkiego dobrego.Pozdrawiam cieplutko.
          • Gość: Smutna podziękowania IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.11, 13:31
            Serdecznie dziękuje:)
            mam nadzieje, że tak bedzie!!! wiem, ze czas w kartach jest trudny do określenia, hm... zastanawiam się kiedy to mniej więcej będzie?
            Jeszcze raz dziękuje, życząc wszelkiej pomyślności i samych radosnych dni:)
            • michalina7777 Re: podziękowania 26.10.11, 13:52
              To bedzie bardzo szybko.Do trzech miesięcy.Tylko taki mały problem z tym czasem,Robert wróci wtedy kiedy będziesz tego najmniej się spodziewać.Znienacka.Bądż dobrej myśli.
        • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 13:28
          Jejku nawet nick sobie wybrałaś smutna.Dopiero go zauważyłam.W Twoim sercu 10 mieczy.Wyrzuć je ,one tam niepotrzebne.Twój Robert niedługo będzie przy Tobie.
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 13:09
        Droga Ewo
        Twój partner stoi lub niedługo bedzie stał przed wyborem ,dosyć poważnym .Przed nim wielka życiowa szansa zawodowa .Niech jej nie zmarnuje.,nie przegapi..Dużo się będzie działo między Wami.Energia ognia pokazuje sie w Tarocie .Dużo działań.Jest dużo rozważań w jego sercu,dużo zastanawiania się. Twój Janusz bardzo Cię kocha .Bedzie to na pewno udany szczęśliwy związek ,będziesz czuła się spelniona jako partnerka .Anioły pomogą Wam w waszym związku.Popierają ten związek i błogosławią.Archanioł Michał prosi Cię abyś mu pozwoliła stać na straży Twojego związku domu i bliskich.Będzie wszystko dobrze..Zakończycie pewien etap w waszym życiu,dosyć ważny,a potem już doświadczeni wejdziecie w nowe .Pamiętajcie obydwoje ,że o związek trzeba dbać i go pielęgnowac.Życzę Wam dużo miłości.Pozdrawiam cieplutko.
        • Gość: Ewa Re: Tarot za dziękuję IP: *.mofnet.gov.pl 26.10.11, 13:21
          Bardzo Tobie dziękuję Michalino za poświęcony czas i pełne otuchy słowa , serdecznie dziękuję i pozdrawiam duuużo dobrego życzę Ewa
    • 111nika Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 10:49
      jestem bardzo poszukujaca pracy, kiedy w koncu ja znajde? Monika 10.08.1980
      • Gość: taka ja Re: Tarot za dziękuję IP: *.lublin.mm.pl 26.10.11, 10:55
        dzień dobry ,co mnie czka w przyszłości jak się potoczy moje życie uczuciowe i praca .Iwona 23,02,1975,
        co dalej z Andrzejem 20,01,1973(mąż ) co z nim .Pani będzie widziała o co mi chodzi . dziękuje
        chcenie się pomodlę ,bo robię to co dziennie
        • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 15:52
          Droga Pani Iwono
          Pan Andrzej jest teraz w cięzkiej sytuacji.W pajeczynie życia.Małymi kroczkami powinien starac się z tego wyjść.Jest droga.Jest w jakiejś ograniczającej go sytuacji,jest czyms przytłoczony,miewa uczucie bezsilności Nie powinien czuć się ofiarą ,jest jakieś splątanie ,bezsilność kompletna ,potwierdzają to dwie dodatkowe karty .Pan Andrzej jest zagubiony teraz,całkowicie zablokowany.Rozwiązania nie zawsze są łatwe ale one istnieją.Pan Andrzej ma wyboistą drogę teraz,będzie potrzebował wytrwałości aby wyjść z tego.Ciężki czas w podswiadomości Pana Andrzeja wiele smutku ,za nim jest światło.On nie widzi możliwości,która jest obok niego,jest światełko.Być może osoba ,wierny przyjaciel na którego można liczyć,być może opieka Sił Wyższych.Już niedługo to się skończy ale przy wsparciu pewnej kobiety.Może Pani?Jest jakaś kobieta ,która odegra główną rolę w wyrwaniu Pana Andrzeja z tej pajęczyny.On na to bardzo liczy podswiadomie.Wie ,że samemu będzie mu cięzko.Jęśli ma Pani jakiś wpływ na Pana Andrzeja to proszę mu wybić ten zimny świat i poczucie beznadziejności z głowy.Potencjalne zwycięstwo istnieje .
          Przed Panią powolny okres odradzania się w sferze uczuciowej.Proszę dbac o siebie ,nie dać się wykorzystywać i wchodzić tylko w szczere relacje.Anioły w tym Pani pomogą .Ma Pani niezaleczone zadry na serduszku.Archanioł Azrael doskonale uzdrawia i koi emocje.Poprosi go Pani a z chęcią pomoże.
          W sprawach materialnych będzie dobrze Pani Cesarzowo-taka karta wyszła jako wynik a Cesarzowa to dobrobyt ,płodność ,urodzaj ,kreatywność no i przede wszystkim niezależność Pani .Jesli ma Pani jakieś plany zawodowe to proszę się nie wahać.Karty zachęcają do podjęcia nowych działań ,nie tylko do planowania.Jakieś dziecko-czy dzieci w Pani otoczeniu potrzebują Pani pomocy i wsparcia .Aniołowie to pokazują.Zachęcają Panią do tego.Panią łączy szczegolna więz z dziećmi.Archanioł Raquel oferuje się Pani z pomocą we wprowadzaniu harmonii w relacjach z innymi ludzmi.Niech go Pani poprosi a z radością zawsze Pani pomoże na swój anielski sposób gdzie nie będzie przegranych.Będzie zawsze sytuacja wygrany -wygrany.Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego.
          • Gość: taka ja dziekuje IP: *.lublin.mm.pl 26.10.11, 16:11
            co do Andrzeja nie jesteśmy(nie mieszkamy)nie mam na niego wpływu , on ma problem alkohol , złożyłam pozew o alimenty na córkę .Ja natomiast potrzebuje pracy .
            • michalina7777 Re: dziekuje 26.10.11, 16:55
              Będzie Pani miałą pracę ,jak już pisałam jako wynik Cesarzowa-dobrobyt.poprzedzona innymi pozytywnymi kartami..Wszystko będzie dobrze.Jeśli to nie Pani to pewnie ktoś inny będzie w stanie pomóc Panu Andrzejowi.Trzymam za Panią kciuki
        • fifulinka26 Re: Tarot za dziękuję 29.10.11, 14:12
          Dzien dobry .
          Czy moze mi Pani napisac czy cos sie zmieni w moim zyciu?? (29.04.1982) Co dalej z moim Obecnym partnerem (9.09.1985) .
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 14:33
        Witam Moniko
        Praca będzie ,ale czy nie myślałaś o przygotowaniu się do jakiegoś nowego zawodu?Do pracy której jeszcze nie wykonywałaś a ktora byś chciała wykonywać?Znajdziesz pracę w takiej dziedzinie którą bardzo lubisz.Taką od której Twoja dusza będzie tańczyć.Twoja podświadomosć chce abyś zrealizowała się ,spełniła.Masz jakis wielki talent.Pomyśl.Twoje wnętrze dopomina się o zrealizowanie tego ,to Twój cel życiowy.Wyższe Ja mówi to samo.Karty Tarota sa zgodne na każdym poziomie.Los Cię pcha ku czemuś w czym się spełnisz.To będzie do końca tego roku.Nie przegap szansy.Ważne,nie słuchaj innych ludzi gdy narzekają.Unikaj narzekających ludzi ,unikaj pesymistów.W tej nowej pracy początki będą trudne i zmudne ale potem długofalowy sukces.Archanioł Chamuel pomaga znalezć wymarzoną pracę.Zwróc się do niego i słuchaj uważnie intuicji.Przez nią on Cię poprowadzi bardzo szybko do celu.Znajdziesz prace bardzo szybko ,podpiszesz umowę i będziesz zadowolona ze współpracy.Życzę Ci wszystkiego dobrego.Pozdrawiam cieplutko
        • 111nika Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 19:34
          kurcze te slowa sa jak miod na moje serce. Jest cos co kocham robic, sa takie dziedziny w ktorych chcialabym pracowac. Najwazniejsze dla mnie aby szybko znalec prace. Nawet taka na krotko by w miedzyczasie zukac czegos lepszego. Pozdrawiam cieplutko.
          • 111nika Dziekuje:-) 26.10.11, 22:13
            111nika napisała:

> kurcze te slowa sa jak miod na moje serce. Jest cos co kocham robic, sa takie d
            > ziedziny w ktorych chcialabym pracowac. Najwazniejsze dla mnie aby szybko znale
            > c prace. Nawet taka na krotko by w miedzyczasie zukac czegos lepszego. Pozdrawi
            > am cieplutko.
    • Gość: kola Re: Tarot za dziękuję IP: *.kwnet.azartsat.pl 26.10.11, 11:00
      Witam serdecznie, ja chce się zapytać na temat swojego zdrowia, na co powinnam uważać, a na co zwrócić uwagę we zdrowiu. Karina ur. 20.03.1979. Dziekuje bardzo.
      • Gość: Mariuccia Re: Tarot za dziękuję IP: 46.113.226.* 26.10.11, 11:24
        Z głębi serduszka dziekuje Pani za wyczerpująca odpowiedź, bardzo do mnie przemawia. Gdzie moglabym zaleźć adres mailowy, o którym Pani wspomina? Sciakam mocno i przesylam duzo pozytwnej enrgii.
        • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 12:12
          Mój mail to michalina7777@gazeta.pl
          Zapraszam zawsze gdy ogarną Cię wątpliwości i będziesz potrzebowała wsparcia.Pamiętaj o pracy anielskiej-wyślij dziś wieczorem światełko miłości do nieszczęśliwych ludzi,do samotnych cierpiących dzieciaczków ,ktorym dzieje się krzywda.Dużo pomożesz.To ma znaczenie.Ściskam ciepło i miłego dnia życzę
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 16:04
        Witam Pani Karino.
        Tradycyjnie już chyba...dziś wszyscy żyją w wielkim stresie.Pani zdarza się nie odpoczywać Proszę zadbac o przede wszystkim -w Pani przypadku najwazniejsze -Higiene psychiczną,zwrócić i uwagę na to co Pani je.Czy aby na pewno Pani dieta Pani służy.Proszę iść do sklepu i intuicyjnie wybrac produkty na które ma Pani ochotę.Nasze organizmy potrafią tak...wybierac sobie to czego akurat potrzebuja.Trzeba ich tylko słuchać.Archanioł Rafał chce Pani pomoc w kwestiach zdrowia.Proszę go tylko poprosić .Zawsze kiedy się Pani zdenerwuje lub czegoś przestraszy proszę pamiętać o głębokim oddechu.Głeboki oddech pomoże Pani oddalić od siebie szkodliwe energie.Pozdrawiam cieplutko
        • karmen3100 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 16:40
          Witam, bardzo dziękuje za swój cenny czas. Chyba pani ma racje z tą dietą bede musiała przejść na lekko strawną diete. Dziękuje.
    • Gość: Izabella Re: Tarot za dziękuję IP: *.fbx.proxad.net 26.10.11, 11:55
      Witam,
      Od dluzszego czasu walcze z firma ubezpieczeniowa o odszkodowanie. Usilowalam zalatwic sprawe polubownie, niestety ze skutkiem negatywnym. Zdecydowalam sie wystapic na droge sadowa. Niedlugo ma odbyc sie sprawa w sadzie. Jak Pani widzi zakonczenie tej sprawy?
      Izabella 21/03/1945.
      Z gory dziekuje za poswiecony mi czas.
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 16:20
        Bardzo Panią rozumiem Pani Izabelo.To co zobaczyłam w kartach ile nerwów Panią kosztowałą ta sprawa do tej pory ..współczuję.Widzę 9 mieczy juz odchodzi do przeszłości i trzy miecze teraz.Proszę pozbyc się,albo starać się pozbyć negatywnego myślenia.Pani wygra.W końcu Pani wygra.Będzie jeszcze trochę nerwów ,stresu,będą wyjaśnienia ,będą wątpliwości.Pani wygra odszkodowanie.Tarot pokazuje przyszłość związaną z tą sprawą już nie tak smutną jak teraz i przeszłość.Archanioł Michał-to do niego najlepiej się udać jak idziemy do sądu,będzie Panią wspierał.Będzie Pani skoncentrowana i zrelaksowana.Archanioł Michał jest wielkim obrońcą pokrzywdzonych.Poprosi go Pani o pomoc on z radością to uczyni.Niedawno mój znajomy ,który nigdy wcześniej nie zwracał się do aniołów o pomoc za moją sugestią przed salą sądową zawołał Archanioła Michała i wygrał beznadziejną ,naprawdę beznadziejną dla niego sprawę.Od tego zaczęła się jego znajomość z Archaniołem Michałem.Teraz jest spokojniejszym człowiekiem ,a mnie cieszy to ,że kolejna osoba nie musi juz wierzyć ,bo po prostu wie.Archanioł Gabriel pomoże Pani w dobrym argumentowaniu.Będzie dobrze.Proszę mieć wiarę.Ma Pani wielką szansę aby wygrać.Pozdrawiam i miłego dnia życzę
    • Gość: becia Re: Tarot za dziękuję IP: *.ztpnet.pl 26.10.11, 12:02
      to ja poprosze o modlitwe za tafala 4,11,973 ma klopot z alkoholem
      i czy Jarek mi ny moja data 26,07,1989
      dziekuje za swoj czas :(**
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 16:22
        Proszę o zadanie jeszcze raz pytania ,bo nie zrozumiałam Pani.Za tego Pana ,który ma problem z alkoholem pomodlę się oczywiście,ale jakie pytanie chciała mi zadać Pani o Pana Jarka?
    • Gość: becia Re: Tarot za dziękuję IP: *.ztpnet.pl 26.10.11, 12:05
      i jeszcze poprosze Beata 26,07,1989 kiedy znajde prace? i czy skoncze szkole o kierunku administracja i czy zdam koncowy egzamin
      dziekuje
      • Gość: Lisica Re: Tarot za dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 12:41
        Proszę o wróżbę (Lisica)-jak ułoży się moje życie osobiste, czy znajdę w końcu miłość i kiedy - ur. 28.12.1965. Z góry dziękuję
        • michalina7777 Do Lisicy 27.10.11, 10:46
          Droga Pani

Ułozy się ,tylko trochę pozniej.Poważny związek minimum za ok.półtora roku.Będą romantyczne spotkania ,będzie jeden krótki związek pełen uniesień .Teraz jest trochę taki dziwny czas Powinna Pani wykazac sie większą kreatywnością w relacjach.Na tym etapie jest taki..powiedziałabym powolny postęp.Chociaż widzę tu w miejscu przeszkód kartę,która raczej powinna opisywac zalety.Może to oznaczać wielką atrakcyjność erotyczną Pani,wtedy mężczyzni pożądaja takich kobiet a jednocześnie boją się tworzyć z takim kobietami stałe ,długie związki,bo ...hmm za duże oblężenie?Przed Panią jest krotki ,romantyczny związek jak już pisałam i potem długi poważńy.To może być ten sam związek,tylko na różnych etapach.Początki będą piękne.Czysta miłość ,wielkie uniesienia ,dużo romantyzmu ,ale tez dużo się będzie działo.Jest dużo ognia.Niech Pani pamięta ,że w tym związku ,który będzie ważna będzie uczciwość zarówno z Pani strony jak i partnera.Nie powinno być tajemnic,sekretów,to zaszkodzi. A któres z Was będzie chciało się o to pokusić .Ten romantyczny związek przyjdzie do Pani zupełnie niespodziewanie,spotka Pani tego człowieka w najmniej oczekiwanym przez Panią momencie.Jeśłi Pani nie zrobi nic -tu zachęcam Panią do poznania bardziej siebie samej,swojej psychiki ,podświadomości-ale jeśli nie to Pani życiem osobistym będa kierowały nieuświadomione impulsy i wpływy.Przeszłość pozostawiła po sobie trochę bałaganu.Nie wnikam tu już czy to było zycie osobiste ,czy dzieciństwo,ale w Pani są dawne urazy,a przez to czasami stwarzanie sobie samej iluzji.
          Pocieszające jest to ,że z wieloma sprawami uporała się Pani zupełnie sama,czyli potrafi Pani zmieniać własny los,potrafi Pani nie czekać z założonymi rękami .Tacy ludzie zawsze dostają czego chcą ,nawet jeśli początki są powolne.Pozdrawiam i dużo miłości życzę.
          P.s.Anioły dają sygnał że ten poważny związek to będzie Pani bratnia dusza.Życzę szczęścia
          • Gość: Lisica Re: Do Lisicy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.10.11, 20:15
            Jeszcze raz bardzo dziękuję.
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 17:28
        Pani Beato
        Pracę powinna Pani znalezć już niebawem ,jednak to bedzie praca w której nie będzie miałą Pani doswiadczenia ,będzie Pani nowicjuszem. a zarobki też nie będą za fajne,pozniej pojawi się fajniejsza praca,bardziej intratna i stabilna ,taka na dłużej.Z tej drugiej bedzie Pani zadowolonaTeraz .będzie dużo iluzji ,nie wszystko wyglada tak jak Pani myśli.Proszę dokładnie rozważac oferty pracy ponieważ mogą pojawiać się nadużycia i celowe wprowadzenia w błąd ,a niektórych ofert po prostu nie warto podejmowac ,żeby nie byc wykorzystywanym.Archanioł Chamuel pomaga znalezć najlepszą z możliwych prac w danym momencie ,poprosi go Pani a on Panią pokieruje i znajdzie się Pani w odpowiednim miejscu ,w odpowiednim momencie i spotka Pani odpowiednie osoby.Studia skończy Pani jak najbardziej ,egzamin końcowy pozytywny wynik absolutnie.Bardzo przejrzyście to wygląda.I bardzo pięknie..w kartach anielskich pokazał się Archanioł Uriel,który pomaga ludziom we wszelkich dziedzinach związanych z nauką.,może Pani go prosić o pomoc i opiekę,na samym egzaminie równiez ,wtedy wypadnie Pani rewelacyjnie.Jeśli chodzi o pracę Archanielica Ariel mówi ,że jest Pani w stanie pomóc w zaspokojeniu materialnych potrzeb .Może Pani dostać pieniądze ,lub wygrać..jakieś niezarobione pieniądze przyjdą do Pani.Proszę kierować się intuicją.Poprzez intuicję Ariel daje znaki i kieruje nas ku miejscom ,w których nasze potrzeby mogą być zrealizowane.Pozdrawiam i życzę Powodzenia
    • Gość: marlena praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 12:48
      06.12.2011r kończy mi się umowa o prace czy mam szanse na przedłużenie umowy lub czy w najbliższym czasie znajdę odpowiednią dla siebie pracę. Z góry dziękuje za odpowiedź Marlena
      • Gość: Mariuccia Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 13:08
        Na spokojnie poukładam sobie wszystko, przemyśle, w razie watpliwosci powtórnie skorzystam z Pani pomocnej dłoni. Pozdrawiam
        • Gość: stv wrozba IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 13:13
          Jan, enigmatycznie zapytam o moje sprawy osobiste i zawodowe i przyszlosc...
          Pozdrawiam.
          • Gość: Judy Re: wrozba IP: 87.207.241.* 26.10.11, 13:40
            zofia 11.05.58 maciej 9.12.55 bardzo prosze zobaczyc,jak dalej potocza sie nasze losy.dziekuje!
            • michalina7777 Pani Zosiu I Panie Macieju 27.10.11, 13:15
              Ten rok się już kończy niebawem ,Pani Zosiu proszę bardziej skupić się na swoim wnętrzu,zatrzymac się trochę w życiu ,są jakieś stare bolesne sprawy z którymi Pani nie pogodziła się jeszcze w swoim wnętrzu.Żyje Pani z tym i chodzi po świecie jak z kamykami w butach.Ma Pani teraz taki moment w swoim życiu aby móc to przepracować.Pana Macieja Anioły błagają o zrealizowanie pomysłu ,który mu przyjdzie do głowy.Dla Pana Macieja jest dobry moment na odniesienie sukcesu.W przyszłości żadne bardzo negatywne energie sie nie klarują .Będzie nowy etap ,który Państwo przejdą..Będą radosne wydarzenia w rodzinie .Anioły zapowiadają moc błogosławieństw dla Państwa ,tylko chciejcie Państwo je przyjąć.Otwórzcie się na nie.Każdy człowiek zasługuje na dobro,tylko nie każdy o tym wie.Życzę spełnienia w życiu.
              • Gość: zoska Re: Pani Zosiu I Panie Macieju IP: 87.207.241.* 27.10.11, 14:25
                serdeczne podziekowania,to prawda co pani napisala.
          • michalina7777 Do Pana Jana 27.10.11, 12:13
            Panie Janie
            Proszę podac datę urodzenia do Tarota.Chyba że zadowoli Pana odpowiedz kart anielskich.Anioły proszą Pana o oczyszczenie własnej przestrzeni.Chodzi o toksyczne lub pełne smutku myśli,emocje a nawet toksyczni ludzie obok.Radzą też zrobić remanent w swoim życiu i uleczyć je .Zawsze można o to poprosić Archanioła Jeremiela .Pomoże z radością.Dostał tez Pan pozdrowienia z tamtego świata,nie wiem od kogo.Ktoś stara się Panu przekazać ,że u niego wszystko w porządku i przesyła Panu poprzez Archanioła Azraela pozytywną energię.W sprawach zawodowych tez anioły proszą o oczyszczenei przestrzeni ,powinien też Pan otworzyc się na szanse od Boga.Zasługuje Pan ...zycze wszystkiego dobrego.
            • Gość: anka Re: Do Pana Jana IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 17:57
              ...popłakałam się, gdy czytałam odpowiedź do Janka.
              Mój tata umarł w grudniu zeszłego roku, zaraz po świętach. Choć minął już niemal rok cały czas dręczy mnie pytanie, czy nie ma do nas żalu... czy odnalazł spokój...
              Mama cały czas jest w depresji, wyrzuca sobie, że za szybko pozwoliła na wyniesienie ciała z domu, dręczy ją to... Zazdroszczę ludziom, którzy mogą w ten czy inny sposób skontaktować się z bliskimi, którzy odeszli.
              Pozdrawiam. Anna.
              • michalina7777 Pani Aniu 27.10.11, 18:58
                Pani tata ma się dobrze jest szczęśliwy i spokojny.Mama niech się uśmiechnie niech nie płacze.Anioly zwracają się z pomoca uleczenia bólu w waszych duszach.Oddajcie im swoje zmartwienia.Otwórzcie swoje serca po prostu na miłość.Poczujecie tatę. On nie ma do nikogo żalu.Postrzega teraz inaczej.Przekaz dosyć mocny i wyrazny poprzez Archanioła Michała.Tata mocno Was kocha...Pan Bóg też.Pamiętajcie ,że Wy postrzegacie świat z perspektywy tutaj ziemskiej.-duszyczki po tej drugiej stronie postrzegają inaczej.Cieszcie się tym ,że po tamtej stronie czeka Was tylko dobro i miłość.Zostańcie z Bogiem
                • Gość: anka Re: Pani Aniu IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 19:08
                  Bardzo, ale to bardzo Pani dziękuje za odpowiedź. Jest Pani doprawdy niezwykłym człowiekiem, tyle w Pani dobra i ciepła, które przekazuje bliźnim.
                  Dobre wieści przekażę jutro mamie, to jest akurat dobry czas, ten czas przed zadumą nad grobem... dziękuję. Myślę, że mama się teraz uspokoi i przestanie się obwiniać, że zrozumie...
                  dziękuję, dziękuję, dziękuję :)
                  Anna
                • Gość: anka Re: Pani Aniu IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 20:59
                  Dziś dałam mamie do przeczytania Pani słowa. Płakała i uśmiechała się, połykała łzy... Wiem, że się uspokoiła i siedząc przy niej czułam, jak opuszcza ją napięcie i serce się uspakaja. Dziękuję Pani raz jeszcze. Jest Pani naprawdę Kochana :)
                  Życzę wszystkiego co najlepsze i oby otaczali Panią tylko dobrzy, szczęśliwi ludzie. Pozdrawiam. Anna.
                  • michalina7777 Cudownie!!! 29.10.11, 10:39
                    Kochana Pani Aniu:)
                    Jestem przeszczęśliwa....i jak tu nie kochac Aniołów?I Tarota?Tak bardzo kocham tą pracę ,bo ona ma sens i daje ogromną satysfakcję.Pisała Pani ,ze zazdrości takich kontaktów z tamtym światem .To nie tak.Ja nie jestem w stanie pierwsza się skontaktować ,to sie dzieje spontanicznie i nawet mało ma to do czynienia z kartami ,To Anioły Kochana Pani Aniu .Jest to coś nie do opisania..taka pewność co ma się pisac...taka mocna cudowa energia...taki BUNT!!!kiedy się pomylę:)Ja przyjmuje te zjawiska z pokorą i wdzięcznością .Pan Bóg jest Najlepszym Z Szefów a praca dla Niego jest najcudowniejsza z możliwych:)Czasami dane nam jest wykonac dla Niego pracę tu na Ziemi i uważam to za najgłębszy sens życia.Każdy z nas może otworzyć sie na to...na pomaganie innym Ludziom.Jak już pisałam wczesniej w innym wątku wszyscy jestesmy połączeni.Pomagając innym pomagam sobie.Anielskiego Dnia i reszty całej Anielskiej Wieczności:-)
                    • Gość: anka Re: Cudownie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 12:55
                      Dzięki Pani zaczęłam inaczej postrzegać świat :) Dziękuję. Dziś, gdy byłam na zakupach do wszystkich się uśmiechałam a co najważniejsze, nigdzie się nie śpieszyłam, niczym nie irytowałam. To jest Magia :) Pozdrawiam. Jest Pani Cudowna :)
                      • michalina7777 Re: Cudownie!!! 29.10.11, 15:50
                        Pani Aniu to znaczy ,że otworzyła się Pani na kontakt z Aniołami...ze je Pani odczuwa...
                        To jest magia,cudowna magia życia.Ma ono wtedy głęboki sens ,prawda?Bo wszystko co jest z miłości pochodzi od Boga,wszystko co ze strachu od Niego nie pochodzi...
                        I jeszcze jedno ... po owocach ich poznacie...Pani już poznaje
                        To nie moja zasługa,nie jestem cudowna,jestem zwyczajna , ale dziękuję za miłe słowa.To Anioły.
                        Anielskiego Dnia:-)
                        • Gość: anka Re: Cudownie!!! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.10.11, 16:56
                          Jednak będę się upierać ;D
                          Jest Pani cudowna, bo potrafi Pani paroma słowami sprawić, aby ktoś tę magię poczuł...nakierować na właściwe tory. Wystarczy (całym sobą) przeczytać to, co Pani ma do przekazania i nagle "otwierają się oczy" ;] i za to jeszcze raz muszę (bez przymusu :) rzecz jasna) podziękować raz jeszcze. Nawet nie wie Pani, ile radości, słońca i spokoju, świadomie, czy nieświadomie przelała Pani do mojego (i mamy) życia w ciągu tych ostatnich dni. "Obcowanie" z Panią, chociażby przez łącza internetowe działa takie małe, codzienne "cuda".
                          Hehe :) kocham Panią :) za to :)
                          ...przesyłam moc pozytywnej energii. Anna
                          • michalina7777 Aniu:-) 29.10.11, 20:33
                            Tylko tak mogę odpowiedziec na Twoje słowa. youtu.be/w01qHIzK47I
                            Dla Ciebie
                            Jesteś Kochana
                            Anielskiej nocki:-)
                            • Gość: anka Re: Aniu:-) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.10.11, 21:02
                              Ślicznie dziękuję :) Dobranoc :)
                  • Gość: anka Re: Pani Aniu IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.11, 18:05
                    Dziś mama moja pierwszy raz nie płakała nad grobem taty. Jak wiele znaczą słowa przekazane w odpowiedni sposób. Dziękuję Ci Michalino :)
      • michalina7777 Do Pani Marleny 27.10.11, 11:52
        Witam Pani Marleno.
        Jak najbardziej ma Pani szansę na przedłużenie umowy o pracę ale na innych warunkach niz do tej pory.Mimo wszystko proszę rozważyć inne możliwości,które się pojawią przed Pania.Pojawi się możliwość o wiele lepszej pracy ,w której będzie Pani bardzo doceniana i spełniona.Istnieje ,ktoś ,kto będzie Panią w tym wspierał a wtedy powinna Pani starać się nie przegapić tej szansy.Proszę zwrócić większą uwagę też na to co mówi Pani intuicja.To od aniołów.Czasami przegapia Pani dośc wyrazne znaki od losu.W znalezieniu wymarzonej pracy pomaga Archanioł Chamuel.Wystarczy go w myślach poprosić a on Panią poprowadzi.Znajdzie się Pani w odpowiednim miejscu,odpowiednim czasie ,wśród odpowiednich osób.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
        • Gość: marlena Re: praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 12:19
          Dziękuję za odpowiedź jestem usatysfakcjonowana, jednak mam jeszcze jedno pytanie. Czy karty podpowiadają w jakim zawodzie najbardziej się spełnię?
          • michalina7777 Pani Marleno 27.10.11, 12:50
            Nie wiem jaki zawód konkretnie ,wiem ,że kompletna przemiana zawodowa.Własnie znowu pokazał się Archanioł Chamuel.Jest jakaś głęboka transformacja -o tym mówi Tarot i praca związana z wprowadzaniem harmonii w życie innych.Proszę słuchać swojego głosu wewnętrznego.Anioły Panią poprowadzą.Powodzenia i spełnienia w życiu
    • Gość: gość Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 13:48
      Witaj,

czy w najbliższym czasie (do końca roku ) czekają mnie jakieś zmiany w życiu zawodowym i osobistym?

dziękuję i pozdrawiam serdecznie
      Beata - 120473
      • michalina7777 Do Pani Beaty 27.10.11, 15:02
        Witam Pani Beato
        Do końca tego roku na pewno czekają Panią zmiany w życiu osobistym .Ten rok ogólnie to rok kończenia różnych spraw dla Pani.Od nowego roku klarują się już energie w zupełnie innym kierunku.Inspiracje od Sił Wyższych,dużo dobrych wydarzeń w sferze uczuciowej.Proszę zwrócić uwagę na swoje wnętrze.Jest Pani w pewien sposób odgrodzona od świata takim murem .Nie dopuszcza Pani do siebie ludzi zbyt blisko.To jest dobre ,jeśli chodzi o sprawy zawodowe,gdzie pewien dystans jest wskazany ale nie sprawy osobiste.Na poziomie Wyższego Ja dostaje Pani inspiracje do głębokich zmian w swoim życiu ,dużo będzie się działo do końca roku...wiadomości ,załatwianie spraw ,widzenie też wielu spraw z innej strony.Pod koniec roku nawet będzie Pani zmęczona tym wszystkim W sprawach zawodowych jest dobry fundament pod zmiany ale jakie one będą karty kładą mi tutaj zasłonę tajemnicy.Jeszce wszystko się może zdarzyć.Jedno wiem ,w Pani otoczeniu są osoby na które może Pani liczyć,które odegrają rolę w tych zmianach,jeśli będzie taka Pani wola.Jest też kobieta która będzie starałą się na Panią wpłynąć w jakiś sposób,ale nie będzie do końca uczciwa lub po prostu nie wszystko będzie Pani wiedziała.Grozi wprowadzenie Panią w bład.Tu karty ostrzegają.Anioły też radzą aby Pani mocniej wsłuchiwała się w to co mówi Pani otoczenie.Tam będą i inspiracje i ostrzeżenia.W słowach innych ludzi.Zachęcają też Panią słuchania własnej intuicji,ponieważ ma Pani ją dobrze rozwiniętą.Archanioł Zadkiel i Archanioł Uriel są tymi ,którzy proszą Panią o pozwolenie aby Pani pomagać.Od nich może Pani czerpać natchnienie do dalszego życia.Życzę wielu Łask Bożych i Wielkiej Pomyślności.Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: gość Re: Do Pani Beaty IP: *.play-internet.pl 27.10.11, 17:48
          Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie :-)
    • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 14:52
      Drodzy Państwo
      Robię około półtorej H przerwę.Muszę oczyścić karty.Wyczerpały się talie.Wszystkim odpowiem na pewno.Do każdej osoby używam oddzielnej talii kart,zarówno Tarota jak i anielskich.Za 1,5 h będę gotowa znowu do pomocy
      Pozdrawiam ciepło
      • Gość: bea Re: Tarot za dziękuję IP: *.220.110.180.bransat.pl 26.10.11, 16:19
        Beata 14.05.1970, Jacek 04.08.1969 - czy jest szansa na odbudowę naszego małżeństwa?
        • michalina7777 Pani Beato i Panie Jacku 27.10.11, 15:14
          Jest szansa na pokonanie kryzysu.Będzie nowy początek.Pani Beato Pan Jacek ma jakieś poważne problemy.Mocno cierpi.Jeśli jest taka wola Pani proszę go wesprzeć ,starać się trafić do niego.Przyspieszy Pani tym nowy początek w Państwa życiu.
          Anioły przekazują ,iż warto uporządkować wiele spraw w waszym życiu.Czasami mamy kryzysy po to aby przekonać się co jest dla nas najważniejsze,aby określić priorytety.Archanioł Raguel ,który wprowadza harmonię w relacjach prosi aby go zawsze wołać w trudnych momentach.Właśnie patrzę na jego kartę pisząc te słowa.On pomoże Państwu w tak cudowny sposób ,iż będzie sytuacja wygrany-wygrany.Przegranych nie będzie.Anioły już tak mają ,że znają naprawdę zaskakujące cudowne rozwiązania.Życzę Wam powodzenia i dużo miłości
          • Gość: bea Re: Pani Beato i Panie Jacku IP: *.220.110.180.bransat.pl 27.10.11, 17:48
            dziękuję serdecznie
    • Gość: Marta Re: Tarot za dziękuję IP: 80.50.143.* 26.10.11, 15:08
      Witam serdecznie. Bardzo prosze o wróżbę. Czy w najblizszym czasie uda mi się zmienić pracę i kiedy poznam kogos z kim zbuduję poważny związek, założę rodzinę.
      Z góry dziękuję za odpowiedź
      Marta 13.12.85
      • almanachy Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 15:17
        Chciałabym wiedzieć czy w tym roku jest szansa na poznanie kogoś. Zależy mi na tym, żeby była to bardziej osoba przyjaciel-kolega niż romans. W jaki sposób mogę go poznać, kim on będzie.
        • michalina7777 Do Almanachy 27.10.11, 16:40
          Tak.Będzie to Pani rówieśnik.Bedzie Pani w czyś doradzał,tak się poznacie i bardzo polubicie.Du żo wspólnych tematów ,podobne charaktery,w sumie to ta osoba już jest w Pani otoczeniu.Archanioł Chamuel przyspieszy jej odnalezienie.Proszę zwrócić się w myślach do niego a on pomoże Pani spotkać bratnią duszę.Bo o kimś takim mówią anioły w kartach dla Pani.Życzę powodzenia i pozdrawiam serdecznie
          • almanachy Re: Do Almanachy 27.10.11, 20:07
            Wstawiam dla Michaliny7777 kwiaty:
            www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/255/zdjecie_big.jpg
            Niestety na tym forum chyba nie da się wstawić od razu obrazka.
      • michalina7777 Pani Marto 27.10.11, 15:52
        Niestety nie w najbliższym czasie.Będzie fajna praca ,ale trochę pozniej ,to jest następny rok okolice czerwca.Związek poważny też widzę w lato czerwiec lipiec.tu akurat karty są bardzo pozytywne.Ślub a potem dziecko.zupełnie nowy etap w zyciu.Pani Marto moim obowiązkiem jest też ostrzegać.Nie podoba mi się pewien ukłąd kart który zobaczyłam.Tak jakby Pani tkwiła w jakiś dziwnym układzie ,który Pani szkodzi niekoniecznie chodzi o relacje partnerskie .Anioły przypominają Pani aby szanowała Pani swoją godność ,nie dawała się krzywdzić.Proszę wzywać Archanioła Michała -wystarczy zawołać w myślach,gdy jest Pani zle,boi się Pani lub czuje po prostu ,że nie ma już dalej siły.W razie dodatkowych pytań-mój mail-michalina7777@gazeta.pl
        Oczywiście za dziękuję i modlitwę w intencji nieszczęśliwych .Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: załamana Re: Tarot za dziękuję IP: *.ip.netia.com.pl 26.10.11, 16:27
      Dzień dobry:)
      Kiedy zapomnę o byłym partnerze i zacznę żyć od nowa z uśmiechem na ustach? Czy czeka mnie coś pozytywnego w sferze uczuciowej?? Bardzo potrzebuje pozytywnej energii. Pozdrawiam Natalia 19.09.1990
      • michalina7777 Pani Natalio 27.10.11, 16:33
        Moja odpowiedz nie będzie odkrywcza.Karty dość jasno pokazują iż wtedy będzie Pani przeżywać pozytywne wydarzenia w sferze uczuciowej ,gdy upora się Pani z emocjami z przeszłości.Ciągle Pani do niej wraca.Jesli chodzi o związek,to też będzie ktoś kogo Pani już spotkała w przeszłości.Proszę tylko troszkę się postarać uśmiechnąć i nie przeżywać tak wielkiego smutku.Archanioł Rafael prosi Panią o powierzenie aniolom wszystkich Pani zmartwień.Zabiorą je od Pani,wystarczy o to poprosić.,uleczą Pani duszę.Ta relacja też była potrzebna w Pani życiu,każda jest potrzebna.Tak naprawdę nie ma porażek.W każdej z naszych relacji uczymy się,zdobywamy doświadczenia .Życzę wiele miłości i ślę do Pani światełko pozytywnej energii.Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Dziękuje!! Re: Pani Natalio IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 17:11
          Bardzo Dziękuje;)
          Wiem,że muszę się z tym uporać ale zamiast iść do przodu to mam nadzieje,że były partner wróci ...więc chyba pozytywne wydarzenia w tej sferze nie czekają mnie zbyt prędko.. a czy karty pokazują mniej więcej kiedy się z tym mężczyzna zwiąże i czy na długo? czuje, że wtedy łatwiej byłoby mi się uporać z przeszłością.

Jeszcze raz Dziękuje i Serdecznie Pozdrawiam! Natalia
          • michalina7777 Re: Pani Natalio 27.10.11, 17:27
            Pani Natalio.
            To jest męzczyzna ,którego już Pani spotkała w przeszłości,może tez chodzić o Pani byłego Partnera.Wiosna najpozniej -utworzenie związku.Pozdrawiam i życze szcześcia i więcej usmiechu:)
            • Gość: Natalia Re: Pani Natalio IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 17:39
              Dziękuje Serdecznie i również życzę szczęścia i wszystkiego dobrego;)
    • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 16:44
      Drodzy Państwo
      Zbliża się wieczór.Dzisiejszy wolny dzień wykorzystałąm bardzo twórczo.Jestem z tego zadowolona.Będę odpowiadać na Państwa pytania ale już w wolniejszym tempie.Dziś już dziękuje ,jestem zmęczona.Zapewniam jednak ,że nikogo nie zostawię bez odpowiedzi.Wolę to robić jednak w pełnej koncentracji .Na dalsze pytania odpowiadam za dwie h.Jutro normalny dzień pracy także nie będę miała tyle czasu dla Państwa co dziś,ale postaram sie odpowiedziec na wszystkie pytania.Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: Ewa Re: Tarot za dziękuję IP: 95.108.65.* 26.10.11, 18:17
      Bardzo proszę Pani Michalino o wróżbę raz jeszcze ale chodzi o mojego syna Tomka 18.09.1992r. strasznie się martwię o niego ,zdiagnozowano u niego zaburzenie osobowości , stroni od ludzi, twierdzi ,że ich nie lubi , po maturze (zdał b. dobrze) siedzi w domu, nie zdecydował się na studia, moje pytanie czy poradzi sobie w życiu? czy wyjdzie z tego? Dziękuje i pozdrawiam Ewa
      • michalina7777 Pani Ewo 27.10.11, 16:59
        Tak ,widzę tą sytuację w kartach bardzo dokładnie.Proszę zbytnio nie naciskać na kontakty ze swiatem.On potrzebuje trochę takiej samotności i potrzebuje też kogoś kto będzie go wspierać.Nie ludzie są mu teraz potrzebni.Jego myśli sa bardziej zwócone do wnętrza.Pewien mężczyzna -terapeuta,lekarz lub po prostu przyjaciel,będzie ktoś taki kto mu pomoże .Cierpliwości ,Pani syn jak najbardziej poradzi sobie w życiu.Proszę zawsze wołać Archanioła Michała ,będzie stał na straży Pani i Pani bliskich.Nic złego Wam się nie stanie.Wystarczy w myśłach.Pani syn odnajdzie cel w życiu ,o tym już zapewnia Archanioł Michał właśnie.Wszystkiego dobrego
        • Gość: Ewa Re: Pani Ewo IP: 95.108.65.* 27.10.11, 17:24
          Bardzo Pani dziękuje za radę i dobre słowo i poświęcony czas i energię, bardzo mi to teraz są potrzebne słowa otuchy i wsparcia dziękuję i pozdrawiam serdecznie Ewa
    • Gość: becia Re: Tarot za dziękuję IP: *.ztpnet.pl 26.10.11, 18:32
      witam to ja zle sprezcyzowa;lam pytanie juz poisze
      Czy Rafal 4,11,1973 wyjdzie z nalogu alkoholowego?bo sie o Niego martwei?
      i kiedy ja Beata 26,07,1989 poznam kogos? czy moze mi Jarek ma 28 lat , jego data 21 lipiec czy moze znim bede?
      pisala pani ze zdam egzamin ale ja nie sgtudiuje , ja robie poklicealny kierunek 2 layta czy GO skoncze
      ?
      w wjakije branzy zmajde prace i kiedy?
      pozdrawiam ciepoli i Niech Bog pani wynagrodzi i dziekuje za swoj czas
      • Gość: Madzia Re: Tarot za dziękuję IP: *.net.stream.pl 26.10.11, 18:54
        Pani Michalino (ten sam rok urodzenia chyba :-)))) Witam cieplutko!!! Magda, ur. 24.04.1977: Mam pytanie: Kiedy, gdzie spotkam partnera, z ktorym założę rodzinę. Czuję się samotna bardzo.
        Może uda sie tez zobaczyć, czy przedłużą mi umowę w obecnej pracy, i czy warto, abym podjęła szkolenie podyplomowe, o którym myślę (czy jestem dość zdolna?).
        Pozdrawiam mocno, życzę dobrago wieczoru, Magda
        • michalina7777 Pani Madziu 27.10.11, 18:43
          Witam serdecznie
          Sprawy rodzinne,jakieś urazy proszę zrobic z tym porządek w swoim serduszku.Jeśli jest coś co chce Pani wybaczyć sobie lub komuś z rodziny to teraz jest to dobry moment.Bo to Panią tłamsi.To się rozkłada w podświadomości.Pocieszę Panią ,że energia samotności już odchodzi od Pani.Traci na znaczeniu.Pojawi się ktos .z kim Pani utworz związek ,tylko poważniejszy związek będzie w dalszej przyszłości.Na razie zacznie się niewinnie.Wychodzi mi na to że to będzie w pracy ,lub wtedy,kiedy ten Pan będzie w pracy.Wtedy go Pani pozna.Anioły też proszą aby oczyściła Pani swoją przestrzeń życiową..Nie tylko emocjonalnie ale również fizycznie.Niech Pani powyrzuca lub pooddaje niepotrzebne rzeczy.Niech Pani coś zmieni w swoim wyglądzie.Niech powieje nowością.Jest takie powiedzenie -aby nowe przyszło,stare musi odejść.Archanioł Chamuel pomoże Pani znalezć Tego jedynego szybciej.Niech Pani go poprosi.Wystarczy zwrócić się w myśłach.
          • Gość: Madzia Re: Pani Madziu IP: *.net.stream.pl 27.10.11, 18:56
            Dziękuję bardzo mocno! Niewiarygodnie Pani to opisała - rzeczywiście - b. ciężko mi zapomnieć o byłym partnerze, postąpił bardzo nie fair, i to tkwi. Rozumiem, że mam szansę na związek - czy długo będę czekać jeszcze ? , już nie mogę.... A co z pracą - czy przedłużą mi umowę?
            Dziękuję bardzo za odpowiedź, wezmę te rady do serca i już ruszam czytać o tym Aniele.
            Dziękuję
      • michalina7777 Re: Tarot za dziękuję 27.10.11, 17:19
        Pani Beato,Tak zda Pani egzamin końcowy o który Pani pytała wcześniej z pozytywnym rezultatem skończy Pani szkołę..Pan Rafał wyjdzie z nałogu alkoholowego jeśli trafi do szpitala.Tam mu pomoga.Jest uzdrowienie-czyli Pan Rafał ma szansę przestać pić..Wsparcie przyjaciół też będzie ważne.
        Pani ma szanse na utworzenie związku z Panem Jarkiem a kiedy to będzie?hm..to już od Państwa zależy jak szybko przetransformujecie swoje relacje
        Anioły za to dość jednoznacznie określiły iż Pani wie co Pani chce w życiu robić i proszą aby to robić bez zbędnej zwloki.One w tym Pani pomogą.
        Jeśli chodzi o branżę ..to nie wiem czy ona tak jest związana akurat z biznesem i administracją,będzie Pani pracowac przez pewien okres czasu w branży dziennikarskiej ,będzie to dobra praca ,dobre zarobki i miłe otoczenie ,chociaż już widac ,że stresu tez nie będzie brakować.I jeszcze Pani będzie się uczyć.Nie zakończy Pani edukacji na tej szkole.Jeśli podoba się Pani taki scenariusz Pani życia najbliższego,to proszę zostać na tej ścieżce i iść dalej nią.
        Proszę tez pamiętać iż w każdej chwili może Pani zmienić swój los,bo w końcu to my ludzie tworzymy naszą rzeczywistośc ,chociaż tak trudno nam w to uwierzyć.Ok.Opisałam energie ,które są przy Pani.Teraz pozdrawiam ciepło i życzę powodzenia.
        • Gość: Madzik Re: Tarot za dziękuję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.11.11, 14:32
          Witam, już wcześniej prosiłam o wróżbę, ale Pani zapomniała, moja data ur. 5 stycznia 1984 r, a chciałam się zapytać o relację z tomaszem, czy uda nam się coś stworzyć, dziękuję
          • Gość: Sylvii Re: Tarot za dziękuję IP: *.play-internet.pl 01.11.11, 15:20
            Witam Panią
            chciałam zapytac kiedy stworze szczęśliwy związek bo ciągle źle trafiam i nic mi sie nie
            udaje , niedawno poznalam faceta starszego od siebie ale on traktuje mnie jak koleżankę
            i to dziwne bo z jednej strony chce coś... a z drugiej traktuje mnie jak koleżankę , może
            sie boi...nie wiem. Ale ja proszę jeśli można chciałabym wiedziec kiedy stworzę ten
            szczęsliwy związek taki docelowy . Sylwia 16.09.1986r. Bardzo dziękuję.
            • michalina7777 Pani Sylwio:-) 04.11.11, 17:01
              Pani w serduszku jest juz gotowa dawno stworzyć wspaniały związek:-)Tylko sama Pani sabotuje siebie własnymi myslami.Proszę pamiętać ,że urazy z poprzednich związków przenoszone są dalej..na następne..wtedy właśnie tak zupełnie bez potrzreby myślimy ,ze nam się ta sfera życia nie udaje:-)Warto byłoby otworzyć się w pełni ..odrzucić obawy i poddać się spontanicznie uczuciu:-)Nie warto projektować ,reżyserować związku.Ten Pan,ktory Pani się podoba poszukuje takiego uczucia jakie jest mu Pani w stanie dać.To prawda że zachowuje dystans,ponieważ Pani daje sprzeczne sygnały.On wyczuwa podswiadomie ,że to Pani ale świadomie widzi coś innego.Stara się zbliżyć ,ale robi to bardzo ostrożnie.Może to Pani powinna zrobić pierwszy krok?:-)Życzę szczęścia w miłości.Ono jest przy Pani tylko niech je Pani wpuści:-)To może być juz teraz:-)Wszystkiego dobrego życzę:-)
              • Gość: Sylvii Re: Pani Sylwio:-) IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 18:05
                Dziękuję Pani Michalino :) od razu lepiej. Tylko mi sie wydaje że on ma jakies
                blokady czy jest to możliwe że mysli o kims z poprzedniego związku ? bo on zachowuje
                rzeczywiscie dystans a ja napewde ostatnio zaczęłam się starac :) robie pierwsze kroki
                ale to na nic myślałam że to pomoże a tu nic , nawet mnie nie raz zbywa, dlatego napisałam
                że dziwnie sie zachowuje i tak pomyślałam że może myśli jeszcze o kimś... dlatego jest
                taki zdystansowany do mnie ? Jego zmiana była szybka najpierw chciał mnie poznawac
                a potem nagle już odpuscił , wtedy ja zaczełam się starac i odzywałam się ale niestety
                to na nic jak juz pisałam Pani Michalino , to chyba będzie trudna droga dla mnie i wyzwanie ?
                • michalina7777 Pani Sylwio:-) 04.11.11, 18:16
                  Być może to nie był odpowiedni moment.Uśmiecham się ponieważ widzę w Tarocie jak on się do Pani "zbiera"Nie ma zadnej innej,na pewno nie w ten sposób jak Pani myśli,Wy obydwoje potencjał emocjonalny macie przepiekny..ale w głowach tyle myśli..tyle pytań:-)Pasujecie do siebie .Zostawiłam na forum w innym wątku modlitwę o odnalezienie bratniej duszy.Może się Pani spodoba a Anioły ułatwia Wam rozpoznanie się:-)Pozdrawiam cieplutko
                  • Gość: Sylvii Re: Pani Sylwio:-) IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 18:34
                    Bardzo mnie Pani tym pocieszyła naprawde:) jak narazie próbuje ale ... on sie
                    bardzo dystansuje , mam nadzieję ze z czasem t się zmieni ;) dziękuję Pani serdecznie
                    za tak piękne i pięknie dobrane słowa... Pięknie nas Pani opisała :) bardzo dziękuje
                    mam nadzieję że spełni się to co Pani napisała ;) Dziękuję ogromnie
    • michalina7777 Jutro ciąg dalszy odpowiedzi na pytania a dziś ... 26.10.11, 19:19
      dla tych załamanych ,nieszczęśliwych którzy myślą ,że nie ma wyjścia piosenka youtu.be/Wma_k-tZ-XQ z kraju w którym pracowałam jako Tarocistka.
      Pamiętajcie ,że zawsze jeszcze jest zycie ,zawsze świeci słońce...Dobranoc ,do jutra
      Michalina
      • Gość: Madzia Re: Jutro ciąg dalszy odpowiedzi na pytania a dzi IP: *.net.stream.pl 26.10.11, 21:27
        Dziękujemy za krzepiące słowa. Magda
      • Gość: anka Re: Jutro ciąg dalszy odpowiedzi na pytania a dzi IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 22:25
        Także przyłączam się do podziękowań za ciepłe słowa i chęci aby tu bezinteresownie "podnosić na duchu" ;]
      • Gość: anka tłumaczenie do piosenki Neny ;] IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 20:04
        W moim zyciu czesto fruwalem
        nisko upadalem i czasami tonalem
        wygrywalem i przegrywalem
        umieralem i odradzalem sie na nowo
        bralem i dawalem

odnalezlismy sie i zaszlismy daleko
        jestem sobie bliski i ciagle obcy
        to ma cos z samotnosci
        i ze mnie nie zna tak naprawde nikt
        nie chce byc biedny
        ale pieniadze nie czynia mnie szczesliwym
        czasami zycie jest ciezkie
        ale czasami bywa lekkie
        czasami plakalem i czasami sie smialem
        i nareszcie znalazlem cos co mnie robi szczesliwym
        palilem i pilem i stracilem wszystkie sily
        jezeli kiedys stane na nogi
        bedzie znowu zycie i bedzie swiecilo slonce

jestes znowu ze mna i trzymasz moja reke
        usmiechajac sie
        poniewaz znasz mnie lepiej niz ja siebie sam
        jestem w tobie zakochany i nie umie zyc bez ciebie

w moim zyciu czesto fruwalem
        czesto klamalem i nas oszukiwalem
        bylem pijany z milosci
        wzlatywalem do nieba
        i spadalem do piekla
        nie robilem nic ale wstawalem
        zylem zdrowo i narkotyki bralem
        licze lata i nie licze ich
        stoje w ciemnosci ale lubie swiatlo
        kocham niektorych ludzi i niektorzy kochaja mnie
        i nie potrzebni mi sa tych co nie kocham ich
        kocham moje dzieci i kocham ciebie
        czasami nie czuje nic
        czasami nie czuje siebie
        zycze sobie swobody i spokoju
        serca ktore jest ciagle cieple
        ale nie jestem na to gotowy
        czuje sie dobrze bedac wolnym
        i czasami ta samotnosc mnie boli
        czuje sie silny nawet jak nie stoje twardo na ziemi
        wszystkie marzenia zmieniaja sie w powietrze poniewaz zycie mnie wola
        jestes znowu ze mna i trzymasz moja reke
        usmiechajac sie
        poniewaz znasz mnie lepiej niz ja siebie sam
        jestem w tobie zakochany i nie umie zyc bez ciebie
    • elusia81 Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 19:54
      Ela 19.11.1981
      Kiedy uda mi się zajść w ciążę? Czy wszystko będzie ok z dzieckiem?
      • michalina7777 Pani Elu 28.10.11, 11:31
        Witam serdecznie
        Potrzebny jest Pani spokój ,wyciszenie i wprowadzenie harmonii .Wszystkim kieruje Pan Bóg.Jest duszyczka ,która wybrała sobie Panią na Mamę i chce się wcielić w Pani łonie.Zajście w ciąże wiosną,poród zimą.Czyli donosi Pani dzidziusia urodzi się jak najbardziej w terminie,nie będzie wcześniakiem ,będzie to syneczek ,bardzo bystry i wyjątkowy ,zdrowy jak najbardziej..Pani będzie przechodzić ciąże bardzo emocjonalnie,stanie się Pani nadwrażliwa,płaczliwa.Po porodzie to się skończy.Proszę też przygotować swój organizm do ciąży.Wysypiac się,jeść zdrowo i ustawić percepcję na dobre energie.Archanioł Gabriel ,który opiekuje się maluszkami pozdrawia Panią i potwierdza ,że duszyczka czeka na odpowiedni moment.Pozdrawiam cieplutko i życzę spełnienia się jako mama.:)
    • rybka-to-ja Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 20:39
      Już od dłuższego czasu nie mam szczęścia i w finansach i w miłości.Nie dość że bardzo mało zarabiam to jeszcze dowiedziałam się wczoraj że straciłam zasiłek alimentacyjny na dziecko który zawsze ratował mnie na koniec miesiąca bo już dawno wydałam wypłatę. Załamałam się bo to szok dla mnie.Marnie zarabiam a tu taka niespodzianka.
      W miłości to samo. Już 5 lat sama z dzieckiem. Był ktoś ale ze względu na odległość i dużo niewyjaśnionych sytuacji trzeba było skończyć. Teraz podoba mi się ktoś ale chyba i tak nie ma sensu. Proszę mi powiedzieć czy i kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa no i w miłości bo w tej chwili jest tragicznie.Może znajdę sobie w końcu kogoś?

/ Z góry dziękuję za wróżbę/ Renata
      • rybka-to-ja Re: Tarot za dziękuję 26.10.11, 21:03
        Zapomniałam podać datę urodzenia: Renata 12.11.1979
        Już od dłuższego czasu nie mam szczęścia i w finansach i w miłości.Nie dość że bardzo mało zarabiam to jeszcze dowiedziałam się wczoraj że straciłam zasiłek alimentacyjny na dziecko który zawsze ratował mnie na koniec miesiąca bo już dawno wydałam wypłatę. Załamałam się bo to szok dla mnie.Marnie zarabiam a tu taka niespodzianka.
        W miłości to samo. Już 5 lat sama z dzieckiem. Był ktoś ale ze względu na odległość i dużo niewyjaśnionych sytuacji trzeba było skończyć. Teraz podoba mi się ktoś ale chyba i tak nie ma sensu. Proszę mi powiedzieć czy i kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa no i w miłości bo w tej chwili jest tragicznie.Może znajdę sobie w końcu kogoś?
        / Z góry dziękuję za wróżbę/ Renata
        • michalina7777 Pani Renato 28.10.11, 13:40
          Witam Panią serdecznie
          Niestety nie mam zbyt dobrych wieści ,jeśli chodzi o finanse.Od czego jest jednak Tarot i Anioły?Znajdziemy drogę.Otóż jeśli Pani nic nie zmieni w swoim życiu -i tu nie mam na myśli poczynań tylko w świecie materialnym...to będzie niestety coraz gorzej.Może Pani być naprawdę wykończona kłopotami.W Pani podswiadomości kryją się tak negatywne kody na temat pieniędzy...kreuje ona biedę dla Pani.Proszę zajrzeć w siebie,proszę pomyślec sobie o tym ,że moze Pani zarabiac więcej pieniędzy,że czasami nie trzeba ich nawet zarabiać.Pieniądze mogą pojawić się też niezarobione.Można je dostać,wygrać..Pieniądze to tez energia.Archanioł Chamuel pomaga znalezć wymarzoną pracę i Archanioł Ariel pomaga zaspokoić nasze materialne potrzeby.Napisze Pani list do Archanioła Ariela ze szczerego serca,powierzy mu Pani swoje zmartwienia dotyczące pieniędzy.Anioły i tak znają sytuację ale w liście łatwiej jest samemu sformułować prośbę.One potrzebują Pani zgody na zrobienie czegokolwiek.Poprosi też Pani Archanioła Michała aby oczyścił Panią z wszelkich negatywnych energii.Odmieni Pani swój los ,Anioły pomogą w tym Pani w cudowny zaskakujący sposób.Sama Pani zobaczy.Jeśli chodzi o sprawy uczuciowe też mur z Pani strony.Równiez trzeba oczyści się z negatywnych energii a sprawy zaczną się lepiej układać.Tarot jednak pokazuje ,iż w Pani przypadku sprawą nie cierpiącą zwłoki są sprawy finansowe.W sprawach uczuciowych prosić Archanioła Chamuela o odnalezienie tego Jedynego dla Pani.On istnieje,i czeka ,tylko Pani nie jest jeszce gotowa na Jego poznanie.Najpierw musi Pani poczuć się bezpieczna w życiu a od tego proszę nie zapominać jest Archanioł Michał-od Niego moje imię tutaj,Michalina:).Życzę powodzenia.Uda się Pani
    • Gość: Pytajnik Re: Tarot za dziękuję IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 22:38
      Witam. Kiedy znajdę sensownie płatną pracę i czy w moim mieście czy gdzieś indziej, w którymś z zawodów dotychczas wykonywanych? Sławomir 21.07.68 Bardzo dziękuję za przyszłą odpowiedź.
    • Gość: MONIKA Re: Tarot za dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 23:08
      Kiedy w moim życiu pojawi si,ę męzczyzna Monika31.03.78,czy może Mirosław zwróci na mnie uwagę.Proszę o wróżbę.
      • michalina7777 Pani Moniko 28.10.11, 16:59
        Witam Panią serdecznie
        Tarot nie wróży stałego związku z Panem Mirosławem.Jeśli już to przyjazn ,lub ..hmm krótki związek erotyczny.Jeśli chodzi o jakiś poważny związek,to na razie nic nie widać ,chociaz widać wielu mężczyzn zainteresowanych Panią.Aby odnalezc tego Jedynego proszę poprosić Archanioła Chamuela.On Pani pomoże ,zaprowadzi do niego:)Z pomoca Aniołów możemy zmieniac nasze losy.Życzę powodzenia i dużo m iłości.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka