27.02.11, 16:26
w sumie ciezki dzis dzien mialam w sensie psychicznym, ale przed chwila cos sie dowiedzialam przez tel. Nie ma to ze mna zwiazku ale mnie to ucieszylo, jakby postawilo na nogi

moze wyrzuccie wy po karcie jestem ciekawa jak to karty pokaza, bo wiem ze nie raz o to tu byly watki zakladane z pytaniami jak to w kartach wygladawink
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:45
      Mnie wypadł As Denarów.
      A więć jeśli nie chodzi o Ciebie coill jak piszesz to cieszysz się możliwością, szansą kogoś , bo może jutro idzie na rozmowę w sprawie pracy smile, albo pojawiła się jakaś opcja że jest szansa aby coś uratować, ocalicsmile
    • misboaa Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:49
      W tasowaniu wypadły mi Umiarkowanie i 5 Monet
      zignorowałam je bo chciałam sama wyciągnąć i okazało się, że nie słusznie bo mam
      9 Buław, 5 Monet

Chyba została wysłany przekaz pieniężny i to ci poprawiło humor bo załatasz którąś z małych dziurek w budżecie/ lub nastapiło innego typu zatwierdzenie pieniążków np: szykuje się zleconko smile

• coill Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:54
        jeszcze nie zgadlyscie ale ciekwe kartybig_grin
        5 monet mnie zastanawia tylko jescze..
        • misboaa Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:54
          to nie o kasę chodzi?
          • coill Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:55
            nie nie, zdecydowanie niesmile
          • misboaa Re: ZAGADKA 27.02.11, 16:56
            misboaa napisała:

> to nie o kasę chodzi?

pogodzisz się z kimś lub wyjaśnisz sprawę
            • coill Re: ZAGADKA 27.02.11, 17:04
              nienie, mnie to nie dotyczy, mnie to tylko ucieszylo i postawilo na nogi ze...ze zdarzaja sie cudabig_grin hehe
              to czyjes zdarzenie, kt mi przez tel doniesiono

kart latwych nie wyjalscrying
    • niwa1 Re: ZAGADKA 27.02.11, 17:18
      Jeśli to nie nowe możliwości to uratowanie tego co wydawałoby się, ze się kończy.
      Jeśli nie związane z kasą, to As Den mówi też o możliwościach codziennego życia,
      a więc cokolwiek by to znaczyło, ktoś uwierzył, że jest szansa na spełnienie, zrealizowanie,
      nabrał ten ktoś nadziei i wiary że się uda coś co bezpośreednio wpływa na codzienne życie, że warto bhyło czekać.
      ciężko tak z jednej kartysmile
    • coill odp 06.03.11, 15:05
      ciaza kuzynkismile
      • misboaa Re: odp 06.03.11, 15:32
        To bardzo ciekawe.
        W sumie karty pokazują, że "coś" zostało dane czego się nie spodziewano lub też czekano długo i brakowało już nadziei. Jest też Umiarkowanie które wielokrotnie przewijało się w Szkółce jako ciąża.
        Napisz czy był to oczekiwana ciąża czy na odwrót. Widać, że spadła na ni ta informacja/ lub na ciebie bo ja pytałam pod twoim kątem.
        9 Buław jako 9 mies. wyczekiwania smile ale super!
        • niwa1 Re: odp 06.03.11, 15:50
          Mój As jako początek ale Den na ciąże? - no chyba że faktycznie musieli sporo się napracować aby się udałosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka