Dodaj do ulubionych

Po prośbie:)

21.03.11, 11:23
Zapatrzyłam się na rozkład Asi.33 dla Nielaik. Czy któś miałby ochotę postawić dla mnie karty na rok, na miłość?
Dziękujęsmilei podsyłam pytania:
1.sytaucja obecna
2. co pomaga
3. korzenie sytaucji
4. maximum jakie mozna osoignac w temacie
5. co bylo
6. co bedzie
7. nieswiadome majace wplyw na sytuacje
8. nadzieje i obawy
9. wpływ potoczenia
10. wynik
Obserwuj wątek
    • coill Re: Po prośbie:) 21.03.11, 14:49
      jak bede mialachwile wieczorem po szkole to postawie hehewink
      ja sobie stawialam taki raz, bez konkretnego partnera i same okropne rzeczy mi wyszlybig_grin
      wyszlo ze jedyne co moge to sie zamartwiac bo i tak blokuje mi wszystko Cesarz ;|
      • czu-jka Re: Po prośbie:) 21.03.11, 16:34
        Byłoby supersmile
    • dobema Re: Po prośbie:) 21.03.11, 19:29
      czu-jka napisała:

> Zapatrzyłam się na rozkład Asi.33 dla Nielaik. Czy któś miałby ochotę postawić
      > dla mnie karty na rok, na miłość?
      > Dziękujęsmilei podsyłam pytania:
      > 1.sytaucja obecna
      > 2. co pomaga
      > 3. korzenie sytaucji
      > 4. maximum jakie mozna osoignac w temacie
      > 5. co bylo
      > 6. co bedzie
      > 7. nieswiadome majace wplyw na sytuacje
      > 8. nadzieje i obawy
      > 9. wpływ potoczenia
      > 10. wynik

Czujko, bez konkretnego partera?
      • dobema Errata 21.03.11, 19:29
        dobema napisała:

>
        > Czujko, bez konkretnego partnera?
        • czu-jka Re: Errata 21.03.11, 19:55
          Bez konkretnego partnera. Jestem sama, od 3 miesięcy nie mam kontaktu z Panem, do którego mocniej zabiło mi serce. A teraz pustostan...
          • nielaik Re: Errata 07.04.11, 20:20
            1.sytaucja obecna - Świat
            Dwie osoby na karcie Świat, które nie widzą nikogo poza sobą. To może być przeszły mężczyna, o którym ciągle myślisz. A wokół móstwo możliwości na poznanie kogoś nowego. Nie ograniczaj się do jednego wymarzonego typu, bo może kogoś pomijasz. Ma być brunet, a tymczasem jest gdzieć blisko interesujący blondyn, który chętnie by się z tobą umówił.
            2. co pomaga - paź monet
            Nie chowasz się, można do ciebie bez problemu podejść, zagadać porozmawiać. Ludzie mogą liczyć na twoje zainteresowanie.
            3. korzenie sytuacji - 10 buław
            Myślę, że chcesz czegoś nowego, chciałabyć przyciągnać inny typ mężczyzny niż dotyczczas. Przemyślałaś wszystko co było do tej pory i stwierdziłaś, że pewne rzeczy, zachowania ci nie pasują. Chcesz kogoś z ogniem, pasjonatę, a nie chłodnego intelektualistę.
            4. maximum jakie mozna osiągnać w temacie - Pasja / Siła VIII
            Będziesz z kimś o podobym temperamcie, pełnia zadowolenia.
            5. co było - Rycerz mieczy
            Intrligenty i interesujacy mężczyzna, ale jak szybko się pojawił, tak też szybko znikł.
            6. co bedzie - Papieżyca II
            W wyborze partnera sięgniesz po dotychczasowe doświadczenie, dużo będzie ci mówić intuicja. Dzięki niej możesz trafić na tego kogo szukasz. Gierki, czy inne podchody, opdadają. Działasz jak ktoś kto na polu z nie jednego pieca jadł i nie wchodzi w coś co nie rokuje, nie spełnia twoich oczekiwań.
            7. nieświadome majace wpływ na sytuacje - Czas / Koło X plus 2 buław
            W jakiś sposób jest sprawa, która jeszcze łaczy cię z przeszłym parnterem? Dwie osoby na karcie Koła Foruny połączone ze środkową kobietę i dwie osoby na karcie 2 buław wpatrzone w piramidy. Nie wyobrażasz sobie, że z kimś innym może być równie dobrze, jeśli nie lepiej?
            8. nadzieje i obawy - Słońce XIX
            Zostawienie przeszłości za sobą, znalezienie osoby, która pod wieleoma względami będzie do ciebie podobna. Mam na myśli jakieś główne cechy, cele życiowe.
            9. wpływ otoczenia - Król kielichów
            Jest ktoś w twoim otoczeniu w typie tego Króla. Czy to możliwe, że masz znajomych spośród ludzi uprawiających sporty wodne?
            10. wynik - 10 kielichów
            A tej karty to nie wiem jak zinterpretować. Związek, który jest stabliny, w dalszej kolejności, masz kogoś z poczuciem humoru, trzeci rząd 2 kielichów, partner nie obawia się intymności, as kielichów u góry, związek oparty na poszanowaniu indywidualizmu.
            • czu-jka Re: Errata 07.04.11, 20:37
              [i]b]6. co bedzie - Papieżyca II [/b]
              > W wyborze partnera sięgniesz po dotychczasowe doświadczenie, dużo będzie ci mów
              > ić intuicja. Dzięki niej możesz trafić na tego kogo szukasz. Gierki, czy inne p
              > odchody, opdadają. Działasz jak ktoś kto na polu z nie jednego pieca jadł i nie
              > wchodzi w coś co nie rokuje, nie spełnia twoich oczekiwań. [/i]
              Bardzo trafna interpretacja.
              [[i]b]7. nieświadome majace wpływ na sytuacje - Czas / Koło X plus 2 buław[/b]
              > W jakiś sposób jest sprawa, która jeszcze łaczy cię z przeszłym parnterem? Dwie
              > osoby na karcie Koła Foruny połączone ze środkową kobietę i dwie osoby na karc
              > ie 2 buław wpatrzone w piramidy. Nie wyobrażasz sobie, że z kimś innym może być
              > równie dobrze, jeśli nie lepiej? [/i]
              Po ostatnim obiekcie westchnień podniosłam poprzeczkę tak, że nie wiem czy ktoś będzie w stanie ją przeskoczyć.

> Będziesz z kimś o podobym temperamcie, pełnia zadowolenia.

Byłoby supersmile
              > Jest ktoś w twoim otoczeniu w typie tego Króla. Czy to możliwe, że masz znajomy
              > ch spośród ludzi uprawiających sporty wodne?

Regularnie chodzę na basen, ale znajomi raczej nie pływająwink.
              [[i]b]10. wynik - 10 kielichów[/b]
              > A tej karty to nie wiem jak zinterpretować. Związek, który jest stabliny, w dal
              > szej kolejności, masz kogoś z poczuciem humoru, trzeci rząd 2 kielichów, partne
              > r nie obawia się intymności, as kielichów u góry, związek oparty na poszanowani
              > u indywidualizmu.[/i]
              Nie wiem czy dam radę ten Świat przeskoczyć...Kolejnego Rycerza Mieczy, dlatego ta Kapłanka uważam trafiona w sedno.
              Dziękujęsmile.
            • czu-jka Re: Errata 07.04.11, 21:35
              [i]b]10. wynik - 10 kielichów[/b]
              > A tej karty to nie wiem jak zinterpretować. Związek, który jest stabliny, w dal
              > szej kolejności, masz kogoś z poczuciem humoru, trzeci rząd 2 kielichów, partne
              > r nie obawia się intymności, as kielichów u góry, związek oparty na poszanowani
              > u indywidualizmu.[/i]
              Ale ja niemam w rozkładzie Asa Kielichów, ani 2 kielichów..smile
              • nielaik Re: Errata 08.04.11, 18:42
                Nie mam pojęcia jak 10 kielichów z Sensula Wicca interpretować, dlatego rozebrałam rysunek na części. W podstawie 4 kielichów, dalej 3 kielichów...Jak w piramidzie potrzeb Maslova wink
                • czu-jka Re: Errata 08.04.11, 20:19
                  Aha smile A jak tam sie zastanawialamsmile
    • czu-jka Up-up:) 22.03.11, 08:23
      Podnoszę wąteksmile
      • czu-jka Chyba nikt:) 22.03.11, 17:27
        Od jutra przez kilka najbliższych dni niebędę miała dostępu do internetu, więc jakby ktoś chciał to byłabym wdzięczna, jeśli dziś nie zdążę to zapłatę wyślę pod koniec tygodnia
        • dobema Re: Chyba nikt:) 22.03.11, 18:01
          czu-jka napisała:

> Od jutra przez kilka najbliższych dni niebędę miała dostępu do internetu, więc
          > jakby ktoś chciał to byłabym wdzięczna, jeśli dziś nie zdążę to zapłatę wyślę p
          > od koniec tygodnia

Czujko,
          chętnie rozłożę, ale jutro rano, bo jestem w pracy, więc dzię nie dam radysmile
          Jak Ci będzie pasowało, to tak zrobię, a zapłatę prześlesz jak będziesz miała dostęp do netu.
          Nie ma problemu smile
          • czu-jka Re: Chyba nikt:) 22.03.11, 18:16
            Dobrze, jak Wam pasuje. Najwyżej odczytam dopiero w piątek lub niedzielę.
    • dobema Rozkład dla Czujki 23.03.11, 09:11
      2. co pomaga - paź monet
      8. nadzieje i obawy - Słońce XIX
      10. wynik - 10 kielichów

Czujko,
      karty kładłam na uczucia do końca roku. Talia www.albideuter.de/html/sensual_wicca.html , karty proste.

Wychodzisz z pozycji zamkniętej, niedostępnej - Świat - może czujesz się jakby niekompletna, bez mężczyzny u boku? Paź monet wspomaga Cię, spokojem, chęcią nauki życia, a masz dziewczyno czym zabłysnąć - Pasja! To ogromna moc i siła kobieca, wręcz możesz dać z siebie wiele namiętności, seksualności czy zaangażowania. Moja karta Siły nazwana jest też pożądaniem, ma w sobie wiele odwagi, potrafisz stawić czoła trudnej sytuacji. Pewien etap się zakończył niepowodzeniem, ugięłaś się pod jego ciężarem - 10 buław, czy może dalej rozpamiętujesz słowa rycerz mieczy. One zabolały mocno, ale zauważ, że on już jest na pozycji przemijania. Wygląda mi to na jakieś przepychanki słowne, ostra kłótnia?
      Koło i 2 buław - mówi, że rozpoczniesz nowy cykl poszukiwań. Otworzą się przed Tobą nowe możliwości. Celowo dobrałam tą 2 buław, aby wiedzieć w jakim kierunku będa zmiany. Moim zdaniem będzie lepiej. Najważniejsze, że Ty tego chcesz - Słońce - i musisz koniecznie wyjść z pod klosza, z za muru, uśmiechać się, brać radośnie każdy dzień, nie rozpamiętywać każdego słowa rycerza mieczowego.
      Rozpoczniesz nowy cykl (Koło), przyjmiesz do Siebie mądrość Kapłanki, która uspokoi Cię wewnętrznie, ustabilizuje, w Twoim otoczeniu pojawi się Król kielichów - może to ten jedyny ? - a 10 kielichów na końcu świadczy o tym, że osiągniesz szczęście i stabilizację. Myślę, że ten rok zakończysz pozytywnie - Kapłanka + 10 kielichów.

Czujko, poczekaj na to co dziewczyny dopowiedzą, bo ja mogę się mylić, cały czas się uczę smile
      Pozdrawiam smile
      • czu-jka Re: Rozkład dla Czujki 24.03.11, 09:37
        Dobemo. Bardzo dziękuję za rozkład. Udało mi się dopaść internet bezprzewodowy jednak jego prędkość jest powalająca i nie mogę wysłać załącznika. Przygotowaną zapłatę prześlę jutro z domu. A dziś moc pozytywnej energiismile.
        Co do rozkładu. Świat świadczy o pewnego rodzaju zamknięciu. Kapłanka, Moc, K. Kielichów i 10 puch-wygląda mi jak romans, raczej. Uczucie jakieś będzie.
        R.Mieczy-w przeszłości, powiedziałam Facetowi co myślę, niema kontaktu, ale ja nie umiem gdzieś zapomnieć i myślę o tym. Coil stawiała mi w styczniu partnerski i wyszedł na przyszłość K.Kijów i 10 puch-w moich uczuciach. I teraz się obawiam, że Słońce w nadziejach i reszta może jeszcze świadczyć o nim.
        Hmmm...Jakie są wasze interpretacje?
    • ma_ewa01 Re: Po prośbie:) 24.03.11, 12:02
      2. co pomaga - paź monet
      Kiedyś zbyt dużo wzięłaś na siebie, albo wydawało Ci się, że uniesiesz. Mogło to być coś, co chciałaś zaakceptować, ale nie dałaś rady. Przekonałaś się, że to nie twoja bajka, że nie ma nic na siłę, ze nie warto się poświęcać...
      No i urwałas znajomość.
      Otworzyłaś sie na ludzi i nie masz nie wiadomo jakich oczekiwań w stos do potencjalnego kandydata. Swiat z paziem denarkowym mówią raczej o otwartości i cieszeniu sie tym , co jest i akceptowaniu inności, ale w pamięci trzymasz 10 kijów i wiesz w jakich granicach możesz sie poruszać, żeby nie było znowu pudłasmile.

No wszystko można, czego sobie tylko zażyczysz . Masz moc kreowania swojej rzeczywistości, więc rób to i nie obawiaj sie o finał. Możesz stać się kobietą pożądaną i decydującą w temacie wiadomym...
      Kontakty raczej intelektualne, wirtualne, słowne nie było przełożenia na real, przynajmniej nic konkretnego...Jakaś znajomość zakończona z hukiem... Nie dała Ci szczęścia ani zaspokojenia uczuciowego
      Ha ha - to tajemnica . Co sobie wykreujesz, to dostanieszsmile. Na razie nie musisz wiedziećsmile

Ale skoro Koło , to co ma być to będzie. 2 kije też nie nastrajają do jakichś przebojowych działań.
      W kontekście poprzednich kart sądzę,ze trzeba by się skupić na pozytywnym myśleniu, rozwijaniu swoich pasji, nieblokowaniu sie na nowych facetów itp. A koło samo się zakręci. Ty mu tylko nie przeszkadzaj i nie naciskaj. Zajmij sie sobą, bądź otwarta i nie wywieraj na los presji...
      Nie wiem, co to ten Czas- czy to jakaś karta, czy że Koło ma określić czas?

8. nadzieje i obawy - Słońce XIX..
      Nie miej obaw, niech Słońce rozproszy mroczne myśli. Zrelaksuj sie w jego promieniach, odkryj się trochę, pozwól mu świecić dla Ciebie.
      A jeśli pojawi się mężczyzna - dopuść go do siebie, pozwól ogrzać się kapłance i wydobyć z niej całą moc kobiecości.
      Kapłanka z Mocą - zobacz, jakie piękne karty...
      No zobacz, jaki fantastyczny facet - jest tuż tuż...
      10. wynik - 10 kielichów
      Pozwól mu się kochać...
      Msmile
      • dobema Re: Po prośbie:) 24.03.11, 14:48
        ma_ewa01 napisała:

> 7. nieświadome majace wpływ na sytuacje - Czas / Koło X plus 2 buław[/b]
        > Ale skoro Koło , to co ma być to będzie. 2 kije też nie nastrajają do jakichś p
        > rzebojowych działań.
        > W kontekście poprzednich kart sądzę,ze trzeba by się skupić na pozytywnym myśle
        > niu, rozwijaniu swoich pasji, nieblokowaniu sie na nowych facetów itp. A koło s
        > amo się zakręci. Ty mu tylko nie przeszkadzaj i nie naciskaj. Zajmij sie sobą,
        > bądź otwarta i nie wywieraj na los presji...
        > Nie wiem, co to ten Czas- czy to jakaś karta, czy że Koło ma określić czas?
        >
        CZAS X - tak się nazywam karta w talii sensual wicca, którymi wróżyłam.
        www.albideuter.de/html/sensual_wicca_10.html
        W tali RW ta karta nazywa się KOŁO FORTUNY, dlatego podałam też symbol X
      • czu-jka Re: Po prośbie:) 24.03.11, 20:24
        Po ciężkich próbach internet bezprzewodowy zadziałałsmile
        Ma-ewo,wygląda na to, że tak naprawdę nic nie wiadomosmile. Była znajomość, miałam wielkie nadzieje, facet Piotruś Pan, nie jestem masochistką jednak. Zwątpiłam, że mężczyźni szukają monogamii, a nie flirtów. I zjeżyłam się, zniechęciłam. Fajnie, że faceci się oglądają, ale teraz kandydat będzie musiał się sporo postaraćsmile.
        Pazik Monet jako karta sprzyjająca-chodzę na różne kursy, może chodzi o to, że jest to szansa na zapoznanie kogoś nowego.
    • czu-jka :) 25.03.11, 20:42
      Dziękuję Dobemo.
      Wysłałam maila z podziękowaniem.
      A może ktoś jeszcze ma pomysły odnośnie interpretacji?
      • czu-jka A może ktoś jeszcze zechce zinterpretować? 26.03.11, 17:26
        smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka