beanr 22.05.07, 14:15 Witam, jestem w życiowej "kropce" ... Ktoś mi może podpowiedzieć jakąś wróżkę/wróża, jasnowidza, nie wiem, kogo jeszcze, z Warszawy i okolic? Dzięki z góry, B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larysa21 Re: Wróżka - Warszawa 30.05.07, 12:16 Witaj! Podaje Ci dane wrozki, u ktorej bylam (z polecenia znajomej)i jestem bardzo zadowolona z wrozby. Co do przeszlosci i terazniejszosci, to wszystko zgadza sie w 100%. Co do przyszlosci, to niedlugo sie okaze czy sie sprawdzi. Jesto to Pani Cecylia Wielgoradesz tel. 05 01 37 73 38 Warszawa ul. Debowskiego 16/24 Metro Stoklosy. Slyszalam jeszcze dobre opinie o Panu Normanie (byla u niego moja znajoma) jak rowniez na forum. tel. 833 57 80, lub kom. 609 370 271. Jezeli masz jakies pytania, to pisz, chetnie Ci odpowiem. Pani Cecylia nie zadaje zadnych pytan, tylko najpierw uklada karty, a potem mowi Ci co w nich widzi. Mozesz ew. zadac jakies konkretne pytanie i ona Ci odpowie. Serdecznie pozdrawiam, Larysa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kate Re: Wróżka - Warszawa IP: *.aster.pl 09.03.12, 22:07 Witam. Szukam namiaru do Pani Cecylii na stokłosach gdyż podany nr tel jest nieaktualny. Proszę o jakąś odpowiedź??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia7878 Re: Wróżka - Warszawa IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 22:12 niestety:((( pani Cecylia już nie przyjmuje,przeszła do lepszego świata:( została tylko pamięć............ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wróżka prośba do monia7878 lub innej życzliwej duszy IP: *.home.aster.pl 17.03.12, 18:54 Możesz napisać na jakim cmentarzu spoczywa Wielgoradesz? Jeśli nie wiesz, to może znasz kogoś, kto ma wiarygodne informacje. Proszę, postaraj się czegoś dowiedzieć i daj znać, na forum w tym temacie. Ja - pewna warszawska wróżka, w ramach podziękowania oferuję przyjazne słowo i dobre imienne zaklęcie, wypowiedziane w odpowiednim dniu i o odpowiedniej porze, w sprzyjającej fazie księżyca. Pisałam na adres ze strony Wielgoradesz, ale odrzuca mejla wysyłanego pod e-adres moderatorki strony. Koleżanka też pisała, ale nie dostała odpowiedzi. Zaprzyjaźniona klientka również pisała i nic. Albo mejle nie dochodzą, albo ktoś nie chce odpowiedzieć. Ktoś od kogoś, ja przez kogoś słyszałam trzy po trzy, że ponoć poza Warszawą jest pochowana, ale chcę wiedzieć dokładnie. Czuję się w obowiązku złożyć kwiaty. Lubiłam Ją. Miejsce pamięci jest przede wszystkim w sercu, ale te raz w życiu człowiek chciałby złożyć kwiaty, lub zapalić znicz. Może nie tylko ja chciałabym uczynić ten drobiazg, ku pamięci Wielgoradesz. Gość portalu: monia7878 napisał(a): > niestety:((( > pani Cecylia już nie przyjmuje,przeszła do lepszego świata:( > została tylko pamięć............ > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pocotak Re: Do Larysy 30.05.07, 13:57 CECYLIA WIELGORADESZ-ile kosztuje i trwa wizyta, jakie wrażenia?Z jakich kart wróży? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: larysa Re: Do Larysy IP: *.fbx.proxad.net 01.06.07, 22:17 Ja zaplacilam w marcu 150 zl. Przez telefon Pani Cecylia mi powiedziala, ze czas jest nieograniczony. Bylam u niej ok. 1,5 godz. Bylam ostatnia osoba tego dnia. Wiedzialam, ze po mnie nie bedzie nikogo i Pani Cecylia nie patrzyla na zegarek. Wrazenia mam jak najlepsze. Pisalam juz o tym wiec nie bede sie powtarzac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
larysa21 Re: z Normanem roznie bywa,raz sie sprawdza raz n 01.06.07, 19:38 Nie wiem czy ta Pani jest tez numerolog. Mnie wrozyla z kart tarota. Nadmieniam, ze ja nigdy nie chodzilam do wrozek i nie interesowalam sie wrozbiarstwem. Tym razem, ze wzgledu na moja sytuacje zyciowa, dalam sie namowic znajomej, ktora dala mi dane Pani Cecylii. Bylam zaskoczona tym co Ona mi powiedziala na temat moojej obecnej sytuacji rodzinnej. Co do przyszlosci, niestety musze troche poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matrtka Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:59 Anna Kempisty z warszawy, sporo wiedziała na moją sytuacje terazniejsza a i jedno o co pytałam już sie sprawdziło....... jednak nie chce nikomu na sile polecać........ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: morela Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 13:02 witam słyszałam że super wróżka jest to wrózka z ul andersa warszawa kontakty idą pocztą pantoflową nie ma jej w internecie jesli ktoś ma namiary prosze o kontakt nelmos1@wp.pl !!!!!!!!!!!!!!! mała Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pidf do anya IP: *.centertel.pl 03.06.07, 20:44 Witam Czy moglabym prosić o jakiś namiar na Anetę Bartnicką oraz informację ile kosztuje u niej wizyta? pidf-coral@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adamus Re: Wróżka - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 23:58 Jedyne co mogę polecić to Wróżka Victoria. Moja znajoma do niej chodzi i mnie namawia. Jest bardzo zadowolona. Potrafi porozmawiac, doradzić. www.wrozka-victoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kikuś Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:48 Jaki jest koszt takiej wizyty u wróżki Wiktorii ? Kiedyś byłam i było nawet ok. Jeśli chodzi o numerolog Anetę Bartnicką, to byłam kilka razy. Raczej polecam, ale jest droga. Bardzo miła kobieta i potrafi podnieść na duchu.Wiele rzeczy się sprawdziło. Byłam też u innych wróżbitów, ale tylko do Anety i Wiktorii skłonna jestem pójść ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kama Re: Wróżka IP: 217.153.207.* 25.02.08, 11:30 Witam, czy ktoś mógłby udostępnić mi kontakt do Pani Marii Ulickiej? będę wdzieczna Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jakarta Re: Wróżka - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 15:05 Drogi Waldemarze, bylam u tej wrózki i jedno moge powiedziec, ona nie ma osobowosci ktora pomoze na zyciowym zakrecie, mowila raczej to co chce uslyszec, nic sie nie sprawdzilo, odnioslam wrazenie ze sama czula sie niekomfortowo, wiedzac ze mowi mi nieprawde, gdy zaczelam zadawac jej konkretne pytania, podważajace to co powiedziala (w trakcie calej wizyty malo sie odzywalam) stwierdzila ze moj czas sie skonczyl i ma nastepna klientke, wyszlam bardzo rozczarowana, zdecydowanie nie polecam, poza tym jakos nic nikt nie mowi o tej pani, poszlam bo przeczytalam Twoj wpis Waldemarze na forum, ale teraz stwierdzam ze to moze sama pani sobie taka autoreklame zafundowala Odpowiedz Link Zgłoś
aniawawa5 Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie 03.05.08, 12:08 Ja wam polecam wróżkę Gildię w jej rodzinie wróży się od pokoleń, wizyta trwa godzinę, kiedyś był czas nieograniczony ale teraz ze względu na dwoje małych dzieci ograniczyła czas wizyty.Wróży ze zwykłych kart i tarota, dobrze jest wcześniej napisać sobie pytania na kartce, żeby niczego nie zapomnieć ja chodzę już parę lat większość rzeczy mi się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.aster.pl 18.05.08, 21:24 eh, szukam wlasnie wróżki dla siebie i nie wiem czy iść do p. Sierżęgi, p. Bigoszewskiej czy p. Wielgoradesz..intuicja mi nic nie podpowiada, chyba będę losować ;) Albo wykalkuluję na chlodno - p. Wielgoradesz mam zdaje się najbliżej...p. Bigoszewska jest chyba za droga, pan Sierżęga, w sumie nie wiem.. Szkoda, ze nie ma gdzies w necie zdjęć, może to jakoś by mnie przekonalo a tak na serio, to jak wybieracie sobie wróżkę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beata Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.fbx.proxad.net 12.06.08, 23:05 Podaje Ci strone Pani Wielgoradesz, na ktorej znajdziesz jej zdjecie. www.wielgoradesz.republika.pl Jezeli wybierzesz sie do niej, to napisz kilka slow. Pozdrawiam, Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 17:36 Mam za sobą wizytę u wróżki Gildi. Musze przyznać, że mocno mnie zaskoczyła podając po 1 rozłożeniu kart mój problem. Wszystko zgadza się co do joty. Co do przyszłości trudno mi wyrokować, jednak to co usłyszałam jest prawdopodobne. A jak bedzie ... czas pokażę. To nie pierwsza wróżka u której byłam i muszę przyznać ze pozytywnie mnie zaskoczyła. Myśle, że warto brać ją pod uwagę przy wyborze tarocisty. W końcu to nie jest prosty wybór.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m_i_a Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.merinet.pl 26.08.08, 23:29 wizyte u wrozki Gildii mam za soba i ja. opinia: pozytywna. Gildia jest otwarta i mila, wiec atmosfera wizyty jest bardzo ok. co do oceny obecnej sytuacji: praktycznie wszystko co powiedziala pokrywa sie z rzeczywistoscia, i to nie na poziomie ogolu, a w kwestiach dosc szczegolowych. sprawdzalnosc wrozb: jeszcze nie wiem, za kilka miesiecy dam znac :) ale biorac pod uwage ile wyczytala na temat obecnej sytuacji, nei mylac sie przy tym, jestem dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nitka Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.gprs.plus.pl 21.09.08, 21:11 czy mogę prosić o kontakt do wróżki Gildie oraz Bigoszewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania-wawa Re: a polecam sprawdzona i dobra wrozke Gildie IP: *.chello.pl 23.09.08, 09:25 www.wrozkagildia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: Wróżka - Warszawa IP: *.chello.pl 05.05.08, 22:21 Ciekawe jak to zrobiłaś że wiesz kto z jakiego ajpi pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madziorek Re: Wróżka - Warszawa IP: *.aster.pl 12.06.08, 18:49 Mam prośbe mozesz mi napisac ile kosztuje taka wizyta i czy w oole kosztuje w jakich tematach sie sprawdza pilne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomasz Re: Wróżka - Warszawa IP: *.tvgawex.pl 12.07.08, 23:19 czy jest szansa na namiary telefoniczne p. Bigoszewskiej??? Jeżeli ktoś może pomóc bardzo proszę. gg 9539614. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julia Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:34 Anna kempisty, czasami bywa nieco tajemnicza i pewna siebie, a że jej wrózby często sprawdzają się po długim czasie można mieć mieszane uczucuia.Jednak do dziś to jej wróżby mają 90% pokrycia, żadnej innej wróżki nie udało mi się znaleźc. Wiadomo że nie ma takiej co by się sprawdziło w 100%, ale Pani Ania mnie zaskoczyła..... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka122005 Re: Wróżka - Warszawa 07.08.08, 07:55 Hej. Byłam wczoraj u Marii Ulickiej i jestem bardzo niezadowolona. Nie umiała odpowiedzieć na podstawowe pytania, mówiła chaotycznie to samo co słyszę u psychologa. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackask Re: Wróżka - Warszawa 08.08.08, 13:20 Ja nie jestem zadowolony z wrózki Victorii, bo kiedy jej się coś niepodoba, to zaraz robi awanturę i krzyczy, tak jak było przez telefon z umówieniem się na spotkanie osobiste ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzisiaj.1 Re: Wróżka - Warszawa 30.08.08, 21:33 A czy ktos slyszal o wrozce w warszawie na nowolipkach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kizia Re: Wróżka - Warszawa IP: 195.187.136.* 20.04.09, 09:10 Szukam właśnie tej wtóżki z Nowolipek. Byłam u niej 8 lat temu i WSZYSTKO mi się sprawdziło! Od tamtej pory nie czułam potrzeny takich wizyt, a wcześniej często chodziłam do różnych wróżek itp. Teraz chciałabym do niej iść i tyko do niej! Czy masz może nuner telefonu do Niej? Byłabym bardzo, bardzo wdzięczne za podanie. Te 8 lat temu uwówiła mnie do niej matka mojego ówczesnego narzeczonego.... i nie mam już z nią kontaktu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: Wróżka - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.13, 13:55 Ja mam numer do Pani Małgosi, podaj maila to Ci prześlę numer. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edi Re: Wróżka - Warszawa IP: 80.51.132.* 26.09.08, 20:41 W zyciu można wspierać się opinią wróżki która nas ostrzega, ale to my decydujemy o naszym życiu, jeśli się kochacie, to na pewno będziecie razem. Może będ trudne chwile, ale kto ich nie ma. Miłość zwalczy wszystko, i nie myśl o tym, bo to bez sensu, ciesz się że jestescie razem, żyjecie ze sobą, bo jeśli nie będziesz umiała się z tego cieszyć to wtedy własnie to stracisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: Wróżka - Warszawa IP: *.tktelekom.pl 21.10.08, 10:22 to gdzie proponujecie się wybrac do wrozki? Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: Wróżka - Warszawa 24.10.08, 12:50 > uwazaj i nie idz do niej... Czy mogłabyś napisać coś wiecej ? Jeżeli nie na forum to na priva. Zamierzałam się do niej wybrać. Dlaczego odradzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bb Re: Wróżka Matylda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 16:06 Byłam u niej, rzeczywiście poradziła mi wiele, odnośnie aktualnej sytuacji sprawdziło się prawie wszystko. Przyszłość pokaże czy się sprawdzi reszta. Mam nadzieję że nie :)ogólnie bardzo miła kobieta. Cztery lata temu zapłaciłam 120 zł, nie wiem jak teraz wygląda cennik. Wróżyła mi z ręki, kabały i tarota, kabała sprawdziła się 98%. Nie dawałam jej żadnych zdjęć, nie prosiła mnie również o nie, ale wiem że niektórzy przynosili jej zdjęcia. Aha zeby nie było, znam natomiast osobę która była u niej i wróżba nie dość że nie sprawdziła się to jeszcze narobiła wiele szkody. Dlatego ja osobiście unikam wróżek. Z perspektywy czasu myślę że bez tej wizyty równiez poradziłabym sobie. To może służyć jako kolejna wskazówka w życiu, ale bez przesady. Zyczę wam abyście radzili sobie w życiu bez wróżek:) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: REKIN Re: Wróżka - Warszawa IP: *.centertel.pl 08.01.09, 10:55 w plonsku ok 60 km od warszawy jest super wrozka mowi prawde mozemy wspolnie jechac jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anula-bula Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 19:28 jesli masz namiary na ta wrozke z płońska to podaj dobra ona jest co sadzisz o niej opisz ja tez mam dobro wrozke kolo garwolina jest starsza kobieta ale prawde mowi jej slowa to jak wyrocznia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:01 A czy był ktoś z was może u wróżki Amici i jest w stanie coś o niej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
zzuuza Re: Wróżka - Warszawa 29.01.09, 15:15 witam czy mogłabyś mi podac namiary na ta Pania z pod Garwolina, Proszę na: zzuuza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zzuuza do anula-bula 29.01.09, 15:20 Gość portalu: anula-bula napisał(a): > jesli masz namiary na ta wrozke z płońska to podaj dobra ona jest co > sadzisz o niej opisz ja tez mam dobro wrozke kolo garwolina jest > starsza kobieta ale prawde mowi jej slowa to jak wyrocznia mogłabym prosić o namiary na tą wróżkę z okolic Garwolina? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M.rta Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 20:53 Ta wróżka z Płońska to totalna porażka. Nauczyła się znaczenia kart na jakimś podstawowym kursie Tarota i zgrywa "wróżkę". Pojechałyśmy do niej z koleżankami i nagadała nam takich głupot, że szok. Kompletnie NIC się nie zgadzało. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 13:23 witam prosze podaj mi numer i namiary do tej wrózki nelmos1@wp.pl możemy sie wybrac razem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: silva Re: Wróżka - Warszawa IP: *.212.209.11.getinternet.no 24.01.09, 00:25 Ann, moglabys mi podac tel do Pani Marii Bigoszewskiej? Jesli mozesz oczywiscie (wiolasilva@yahoo.no). Nie mieszkam w Polsce, wiec dobrze by bylo po prostu zadzwonic i powrozyc sobie przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
zzuuza do anula-bula 10.02.09, 13:03 a czy ona przyjmuje w mieście, czy mogłabyś napisać mi coś więcej na priv no i nazwisko tej Pani Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klientka Re: do anula-bula IP: *.torun.mm.pl 06.12.12, 20:11 ja jechałam praiwe 300 km do wróżki autem, ale było warto wcześniej 3 razy podzesżłam ją przez maila wróżba sensowna i sprawddzało się aż wreszcie pojechałam siedziałam chyba z 4 godziny i wyszłam podreperowana, oczywiście też się sprawdziło było warto, wróżka vitalissa osoba ciekawa i rzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaga Re: Wróżka - Warszawa IP: 217.153.242.* 05.03.09, 17:03 A czy ktos z Was ma kontakt do WROZKI AMANDY ona jest z warszawy i jest opisana na stronie tv ezo. Podobno bardzo fajna. A moze ktos mial przyjemnosc z nia do czynienia? Bede wdzieczna za opinie! Dziekuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goska Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 19:33 W swoim życiu odwiedziłam mnóstwo wrózek: wróżka Ruciane - Nida -oceniam bardzo słabo, wróżba bardzo ogólna i pasująca do każdego, zero pokrycia w faktach wróżka Janina Choromańska Warszawa- beznadziejna, moim zdaniem naciągaczka tak jak powyżej wróżka Viktoria Warszawa- kobieta ma na pewno dar i miłą osobowosć, wróżba prawdziwa ale dość powierzchowna cena 150 zł wróżka Anna z Wilanowa- dość wyzsoko oceniam umiejeetności tej pani, warto skorzystać 120 zł wróżka Julita Warszawa- kompetentna cena 150 zł, wróży też na telefon wróżka Elenii Białystok - oszustka duzego formatu,tragedia szkoda kasy bierze 150 zł wróżka Renata Białystok - strzelka raz dobrze raz źle, cena 50 zł wróżka Basia (Cecylia)Białystok - najlepsza ze wszystkich, duzo mówi z przeszłości więc od razu widac że ma dar, bardzo precyzyjna wrózba, byłam w szoku nad umiejętnościami tej kobiety cena różnie około 100 zł w zależności od wróżby wróżka Amina Warszawa- kobieta ma dar choć nie jest nieomylna ale ogólnie na plus , cena 300 zł, Jak widzicie mam troszkę rozeznania, gdyby ktoś był zainteresowany większą ilością informacji na temat tych pań mogę ewentualnie podać jakieś info na meila goska73d@op.pl Uważajcie na naciagaczki bo szkoda czasu i kasy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asienka Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 00:34 Ciekawie napisalas i uczciwie bodaj Odpowiedz Link Zgłoś
malaszamanka Re: Wróżka - Warszawa 25.07.09, 09:06 Gośka- fajne zestawienie, przydatne. Od siebie też coś napiszę: Samanta z Wrocławia - beznadziejna, nic się nie sprawdziło Elwira z Poznania - gorzko się rozczarowałam Aneta Sz. z Warszawy - jedyna jaką mogę polecić z czystym sumieniem Izis numerolog - miła ciepła osoba, ale co do wróżb to mam pewne zastrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc Re: Wróżka - Warszawa IP: 217.153.39.* 26.08.09, 10:02 Janina Choromańska Warszawa - byłam u niej i tez potwierdzam że to oszustka. Wrózy z kart klasycznych i gada jakies głupoty nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katia38 Re: Wróżka - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 18:32 witam ci serdecznie. od niedawna mieszkam w warszawie i chciałabym isc tu do wróżki dobrej wróżki a nie naciagaczki .kogos z polecenia a widze ze ty to juz jestes obyta z wróżkami.mogłabys mi przesłac na maila namiary.piszesz ze ta z wilanowa jest niezła a ja tu własnie mieszkam i by mi pasowało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorota Re: Wróżka - Warszawa IP: *.wlnet.com.pl 04.08.11, 09:17 Witam, ma Pani może telefon do tej wróżki z Wilanowa? Byłabym zobowiązana Pozdrawiam Dorota dorota.szczesniak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nina Jasnowidz, bioenergoterapeutaIZA - Warszawa IP: *.pl 14.12.11, 22:55 Piszecie tu o wróżkach ja napiszę w ramach podziękowania o wróżce Izie. Moja mama była bardzo chora żaden lekarz nie wiedział co jej jest chcieli wysłać ją do psychiatryka. Zadzwoniłam do Izy okazało się, że dziewczyna jest także bioenergoterapeutą Zobaczyła moją mamę i powiedziała hormony takie i takie. Dziś moja mama jest zdrowa. Do dnia dzisiejszego konsultuje ważne sprawy w życiu z nią, na wizytę czeka się czasem i dwa miesiące, ale pomaga również przez telefon tak samo skutecznie. Naprawdę polecam jej telefon 511-32-78-59 jeśli nie odbiera piszcie sms zawsze odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
tadeo34 Re: Jasnowidz, bioenergoterapeutaIZA - Warszawa 20.11.14, 20:24 Mogę polecić dobrego bioenergoterapeutę i zarazem jasnowidza, czyli Zbigniewa Jana Popko. Organizuje warsztaty i spotkania z osobami, które potrzebują jego pomocy, w Warszawie i w Rusinowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tekla-0 Re: Wróżka - Warszawa IP: *.ed.shawcable.net 30.11.09, 21:25 Tyle pisano?? nie pamietam a jestem dosyc czestym gociem na forum.. Pisano o tej osobie? podaj linka poczytam ... Odpowiedz Link Zgłoś