Dodaj do ulubionych

Gdzie szukać partnera?

05.10.18, 18:36
Droga Pani, chciałam prosić Panią o postawienie kart i poradę, gdzie powinnam się udać, aby poznać odpowiedniego dla siebie partnera? Tj. gdzie go poszukać, w jakich miejscach się zakręcić - w pracy, na wyjeździe, imprezie, a może przez znajomych? Do tej pory poznawałam ich głównie przez Internet, ale nie udało mi się tam poznać nikogo normalnego i wolnego więc jestem już zmęczona tą formą zawierania znajomości. A może nie powinnam odpuszczać i dalej szukać przez neta?
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do koalina - Gdzie szukać partnera? 07.10.18, 00:21
      5 kielichów + Rycerz kielichów + 4 monet - kielichy to woda, coś co płynie, przelewa się, czyli miejsca takie jak, jezioro, morze, baseny, uzdrowiska, rzeki, na łódce/statku, puby, bary, jakieś miejsca otoczone wodą lub nawadniane, miejsca gdzie się wspomaga innych np. schronisko, nawet tam gdzie się ludzie smucą/płaczą (5 kielichów) etc. Monety bardziej przyziemne: banki, instytucje, sklepy, miejsca urzędowe, gdzieś gdzie się załatwia sprawy poważne/finansowe, ale również takie, które są ogólnie niedostępne/zamknięte lub ścisłej kontrolowane (bo pokazała się 4 monet).
      Powinnaś (być może na jakiś dłuższy czas) odpuścić korzystanie z neta - 3 mieczy
      Dlaczego? : 7 kielichów - to karta fantazji, bujania w obłokach, mrzonek, chwilowej fascynacji, zwidów, fikcji. Tarot pokazał, że tam doznasz jedynie złudzeń, rozczarowań i iluzji.

Musisz się więc rozglądać, być otwarta na każdą sytuację. A być może przez to, że bardzo byłaś skupiona na monitorze, nie zauważałaś innych okazji.
      • koalina Re: do koalina - Gdzie szukać partnera? 07.10.18, 11:34
        Bardzo dziękuję Pani za wróżbę. Zatem odstawiam znajomości internetowe (przynajmniej na jakiś czas) i ruszam w teren smile Serdecznie pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka