Dodaj do ulubionych

MÓJ KWIECIEŃ :>

27.03.11, 14:35
SYGNIFikaror - Q mieczy (hoho..albo mnie smutno bedzie, albo bede duzo rozmow prowadzic?heh)
Nejwazniejsze wydazenie - Król Monet + Mag + Gwiazda , nie mam pewnosci ale wyglada to optymistycznie hehe. Dociagnelam na Maga Papieza,ale wiele mi to nie powiedzialo poza tymze moze ktos bedzie próbował mnie oczarowac, albo moze któras ze znajomosci stanie sie powazniejsza dając nadzieje ze warto sie w to bawic?Choc raczej powiedzialabymze to facet jakis bedzie próbował i dawał nadzieje. Niestety z tych kart nie umiem powiedziec kto to,a szodasad choc hm..jak K monet to chyba powazny,starszy jakiś albo pracowity..albo moze prezent od kogos dostane?

niespodzianki - 9 puch + 8 puch+ 10 monet, szczerze nie wiem.. kojarzy mi sie to z dużą impreząw jakims wiekszym klubie np...

Co mnie ucieszy - 10 kijow + 8 kijow(Król KIjow) no wiec poruszenie w przytlaczajacej lub unieruchomionej sprawie. Moze to byc przesylka np,moze tego sprzedawcy z allegro na kt. czekam? albo kontakt z nim. Lub jakis inny kontakt, bynajmniej Króla kijow ma to dotyczyc.

Co mnie zasmuci- Śmierć + Paz monet....choroba jakas, ale chyba mlodej osoby jesli juz? Moga byc jeszze jakies zmiany w szkole nie-na-ręke mi(szola-paz monet),ale cos mysle ze chyba osobe te karty przedstawiaja. Albo moze koniec jakiejs przyjazni? kłotnia z kolega/kolezanka/przjaciolka?
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: MÓJ KWIECIEŃ :> 27.03.11, 16:22
      Z dworem mieczy, a zwłaszcza Królem i Królową, nie rozklejasz się, wiesz co masz robić i pracuje ci sie szybko, zwinnie. Mnie karta dnia Król Mieczy cieszy. Są rozmowy, chęć wymiany myśli, dystans do ludzi, sytuacji chęć przemyyśleń, wykonania jakegoś zadania, zaplanowanie, zaprojektowanie. W negatywie mogą być chyba kłótnie i nieporozumienia, natrafienie na przeciwnika, któremu nie przemówisz do rozumu, będzie stawiać na swoim.
      Nejwazniejsze wydazenie - Król Monet + Mag + Gwiazda
      Król Monet to jakiś powolny jest, uwiązany do swoich obowiązków. Może Mag coś wykombinuje, sprawi, że pierwsza karta popuści lejce i w efekcie miło spędzisz czas - Gwiazda.
      Sam Monetowy, może mieć dla niespodziankę. Powinna być miła, jako że ostatnia karta jest optymistyczna.
      niespodzianki - 9 puch + 8 puch+ 10 monet,
      Na początku jest zadowolenie 9 puch, potem karta redukuje się do 8 puch, tak jakby trzeba było coś powświęcić na chwilę, z czegoś zrezygnować, po aby otrzymać z tego większy profit 10 denarów. Zdecydowane ruszenie ku czemuś, porzucenie stanu, którym się znajdujesz.
      Co mnie ucieszy - 10 kijow + 8 kijow(Król KIjow)
      Duża witalność, dobre samopoczucie, poczujesz, że mogłabyć góry przenosić. Nie rozumiem rysynku 8 buław.
      Co mnie zasmuci- Śmierć + Paz monet....
      Katastrofa ekologiczna, wycięcie drzewa? Ten Paź monet podsunął mi taką myśl.
      • coill Re: MÓJ KWIECIEŃ :> 30.03.11, 13:36
        te mi ten paz nature przypomina hehe

tak patrze na monety 10 i pazia i se mysle czy te zmiany lub klopoty nie beda w swerze problemow pienieznych moze albo szkolą?;/
    • coill Re: MÓJ KWIECIEŃ :> 22.04.11, 03:05
      narazie jedyne co moge powiedziec o spr sie tych kart to fakt ze

punkt co mnie zasmuci - problemy finansowe, to sie mocno polozylo w tym miesiacu, oraz zgrzyt zwiazany ze spadkiem..czyli znowu finanse..
      tzn ze paz monet to jednak kasa, niekoniecznie osoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka