SYGNIFikaror - Q mieczy (hoho..albo mnie smutno bedzie, albo bede duzo rozmow prowadzic?heh)
Nejwazniejsze wydazenie - Król Monet + Mag + Gwiazda , nie mam pewnosci ale wyglada to optymistycznie hehe. Dociagnelam na Maga Papieza,ale wiele mi to nie powiedzialo poza tymze moze ktos bedzie próbował mnie oczarowac, albo moze któras ze znajomosci stanie sie powazniejsza dając nadzieje ze warto sie w to bawic?Choc raczej powiedzialabymze to facet jakis bedzie próbował i dawał nadzieje. Niestety z tych kart nie umiem powiedziec kto to,a szoda

choc hm..jak K monet to chyba powazny,starszy jakiś albo pracowity..albo moze prezent od kogos dostane?
niespodzianki - 9 puch + 8 puch+ 10 monet, szczerze nie wiem.. kojarzy mi sie to z dużą impreząw jakims wiekszym klubie np...
Co mnie ucieszy - 10 kijow + 8 kijow(Król KIjow) no wiec poruszenie w przytlaczajacej lub unieruchomionej sprawie. Moze to byc przesylka np,moze tego sprzedawcy z allegro na kt. czekam? albo kontakt z nim. Lub jakis inny kontakt, bynajmniej Króla kijow ma to dotyczyc.
Co mnie zasmuci- Śmierć + Paz monet....choroba jakas, ale chyba mlodej osoby jesli juz? Moga byc jeszze jakies zmiany w szkole nie-na-ręke mi(szola-paz monet),ale cos mysle ze chyba osobe te karty przedstawiaja. Albo moze koniec jakiejs przyjazni? kłotnia z kolega/kolezanka/przjaciolka?