Dodaj do ulubionych

Internetowy celtycki-interpretacja

12.05.11, 21:02
Dzis zamiast pracowacsmile buszowalam po necie i trafilam na strone facade.com, gdzie wybralam sobie rozklad celtycki na uczucia na najblizsze 3 lata. Wiem, ze powinno wybierac sie krotsze okresy, ale postanowilam wrzucic.

"Centrum Krzyża"- Paź Mieczy
Przeszkoda dla pytającego-Koło Fortuny
Cel, który najlepiej można osiągnąć: Paź Monet odwr
Fundament, na którym opiera się sytuacja- 7 mieczy
Stan obecny, który już mija-4 monet
najbliższa przyszłość- Królowa Mieczy odwr
Nasza rola/pozycja zyciowa-Paź buław
Nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć-Diabeł
Nasze obawy, ale i nadzieje-Rycerz Buław odwr
Otateczny wynik-Paź Pucharów odwr

No i wydaje mi sie, ze fatalniesmile. Nie umiem interpretowac odwroconych, ale spróbuję. Chciałabym zauwazyc, ze wypadly prawie same Pazie, co nie jets dobrym znakiemsmile.Paź Mieczy moze swiadczyc, ze jestem mloda i czasami niestety potrafie powiedziec za duzosmile. Moze bede miala "wzbogacone' zycie towarzyskie, Diabel tez do tego pasuje.Koło Fortuny w przeszkodzie moze byc to moja zmiennosc, lub wlasnie mala tolerancja na zmiany. Paź monet to chyba brak wiary w pozytywny obrot spraw, ogarnie mnie zwatpienie, bede sie bala postępnego Rycerza Buław i generalnie to Paź kiel w neg to nędza smile
GENERALNIE TO MASAKRYCZNE KARTY I CHYBA PRZEZ 3 LATA NICsmile
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 11:00
      Macie jakieś pomysły?
      Czy te internetowe rozkłady mają jakiś sens? Zwłaszcza te długoterminowe?
      • asia.33 Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 11:13
        bardzo trudny rozkład ...juz same proste nie sa łatwe a tu dochodza ich negatywy..ja niestey nie mam pomysłu..widzialam ale niestey nie rozumiem odwróconych
        • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 11:19
          I ja niespecjalnie mam na nie pomysł.Karty w neg kojarzą mi się jako coś w najgorszej postacismile. Taka bryndza totalnasmile.Pomyślałam jednak, że wrzucę ten rozkład tutaj.
    • zainteresowany1977 Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 12:36
      Nie nakręcaj się, przecież to Ty decydujesz o kształcie Twojej przyszłości, gdyby tak nie było to po co komu wróżby smile, a tak masz porady smile
      Pazie, czyli ogólnie jakieś zaczątki, wahania, ,,nastroje", niepewność. Koło fortuny to może duża lekcja do odrobienia zanim to pójdzie dalej. Królowa mieczy jakoś tak nie myśli o miłości, zawiedziona kobieta, z surowym osądem, jakby Ty (?). Diabeł to może być sugestia żebyś nie wplątała się w jakieś bagno. Na końcu paź pucharów, marzy o uczuciu, chciałby móc nasycić się ideałem o który jednak trudno.
      Nie martw się, zdaj się na los (koło), idź z trendem ale nie popełniaj błędów (diabeł) i nie powtarzaj błędów (koło) smile
      • zainteresowany1977 Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 12:41
        Główny ton nadają WA i te tutaj są czytelne pokazując najistotniejsze wyrwy w Twoim życiu - w tym przypadku - uczuciowym. Przy odwróconych kartach trzeba trochę bardziej się skupić na ich negatywach i tyle smile
      • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 12:45
        Ale sam przyznasz, że karty niefajnesmile.
        O ile przyjemniej byłoby spojrzeć na ładny rozkładsmile. A patrząc na te karty uznałabym, ze już staropanienstwo murowanewink.
        • zainteresowany1977 Re: 13.05.11, 13:09
          ,,Świat" się zmienił, dawniej było staropanieństwo a teraz o takich jak my mówi się single a niekiedy to nawet mądrzy ludzie smile
          Co do rozkładu to ja Ci poradzę - zrób tak żeby nie musiało być tak jak wyszło w kartach smile, i dodam tak już całkiem od siebie, wobec kart stosuj regułę ograniczonego zaufania smile
        • zainteresowany1977 Re: 13.05.11, 13:17
          Pan R. pytany przez jedną dzwoniącą w audycji tv o to co ją jeszcze czeka w życiu jeśli chodzi o uczucia opowiedział anegdotę o rycerzu co to był odważny ale i nierozważny i polecił jej zapytać o te sprawy na rok i to było głębokie smile, lepiej nie zadawać pewnych pytań to się lepiej śpi smile
          • czu-jka Re: 13.05.11, 13:21
            Wiesz, że coś w tym jestsmile
            Chcialam sprawdzic i nie pytac o najblizszy rok, bo na to byly juz karty. Dziewczyny mówiły, że internetowe są ok, stad ten rozklad. No, ale zwatpilamsmile.
            • czu-jka Re: 13.05.11, 13:48
              A może tak i będzie bryndzowatosmile Kto wie.
    • 2bieguny Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 22:23
      a ja napisze,

"Centrum Krzyża"- Paź Mieczy - postanowiłas zmienic swój stan rzeczy i tak jakbys chciała trszke zrobic to na siłe, chcesz, bardzo, ale to raczej jest w etapie chciejstwa, działań mało.
      Przeszkoda dla pytającego-Koło Fortuny -zycie nie poddaje C zbyt wielu okazji, aby zmienic cos w so\woich uczuciach, nie wiem, ale mysle, ze w Twoim otoczeniu nie ma nikogo odpowiedniego, wiec liczac tylko na los, raczej on Ci nie pomoze, powiedziłabym, ze muszisz jednak wziąc sie do działan, takie wyjscie jednak na przeciw w formie zdecydowanej.
      Cel, który najlepiej można osiągnąć: Paź Monet odwr -mysle, ze nie za wiele mozesz osiagnąc nic nie robiąc, jednym słowem na los nie ma co liczyc.
      Fundament, na którym opiera się sytuacja- 7 mieczy - wydaje mi się, ze jakies zdarzenia przeszłe bokują Cie na szczere nowe kontakty z innymi ludzmi, takie zamykanie sie we własnym swieci, troszke tak, jakbys się pokłóciła w piaskownicy , zabrała swoje zabawki i poszła do domu. Siedzisz i czekasz ale inni do ciebie nie przyjdą, ogladasz się za siebie, jakbys uciekała przed przeszłoscią, Czujko, rozlicz sie z nia i zamknij za sobą, wróc do wspólnych zabaw i spotkań.
      Stan obecny, który już mija-4 monet - mija Ci poczucie stabilizacji, czujesz sie coraz bardziej zagrozona samotnoscią, kiedys wydawalo ci się, ze jest ok, ze masz czas, teraz zaczynasz dostrzegac, ze czasu coraz mniej.
      najbliższa przyszłość- Królowa Mieczy odwr - jakos mało okazji do zawierania nowych znajomosci, mało okazji do działania.
      Nasza rola/pozycja zyciowa-Paź buław
      Nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć-Diabeł - nie licz na innych, oni nie pomoga w sposób zyczliwy, wiec nie licz na to, ze ktos Cie pozna z kims interesujacym, Twoje otoczenie nie jest ci w tym wzgledzie przychylne. licz na siebie.
      Nasze obawy, ale i nadzieje-Rycerz Buław odwr - typowe big_grin i chciałabym i boje sie, cos jednak wleczesz za sobą i nie chcesz znowu sie pomylic, wiec trzymasz uczucia na wodzy, nie pozwolisz sobie popłynąc, kontrolujesz siebie.
      Otateczny wynik-Paź Pucharów odwr - wydaje sie, jakbys jednak mimo tej wiedzy nic z tym nie zrobiła.
      czujko, wrózbe potraktuj jak zachete do działania, widac, ze nic się samo nie stanie, nie nagle księcia i nie bedzie, ale probuj aktywnie napotykac ludzi, to moze zmienic sytuacje wg mnie. Nie licz na przypadkowe spotkanie i zauroczenie, nie licz na znajomych, LICZ NA SIEBIE !
      Pozdrówki smile
      • 2bieguny Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 22:25
        Czujko odpoczywałam od kart prawie 2 miesiące. kiedys karty dały mi nadzieje i wiarę, ze sie cos zmieni, ale sie nie zmieniło. Teraz tez karty pokazują mi dalej 10 mieczy. Ale moze przerobiłam 8 i 9 mieczy, ale jednak dalej siedze w mieczach.
        • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 13.05.11, 23:21
          Ciesze sie, ze Cie widze 2bieguny. Myslalam o Tobie ostatnio, bylam ciekawa co u Ciebiesmile. Ja chyba też odpuszczę sobie karty, te internetowe wychodzą mi fatalnie. Na uczucia jakoś koszmarnie wręczsmile. Wlokę za sobą te nieudane związki i juz takie uczucie, ze nic fajnego niezdazy sie w tym temaciesmile. A napisz co u Ciebiesmile
          • zainteresowany1977 Re: Internetowy celtycki-interpretacja 14.05.11, 00:00
            Szybko się zresetuj i wchodź w nowe relacje, tu na ziemi jesteśmy gośćmi, naprawdę szkoda czasu na oglądanie się za siebie wink
            • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 14.05.11, 00:05
              Wszystko wiem, ale czuje, że to wszystko co zamną wywarło na mnie duży wpływ. Szkoda, ze nie mozna miec ciągle takiego beztroskiego podjescia jak 10 lat wsteczsmile. Wtedy wszytsko bylo rozowe i prostesmile.
              • zainteresowany1977 Re: 14.05.11, 00:49
                Mimo wieku mamy naturę dziecka, ktoś nas obrazi, gniewamy się i odżegnujemy, nie wolno nam iść tą drogą, ja już to zmieniam i widzę że tak trzeba, Ty też musisz wink
                • czu-jka Re: 14.05.11, 10:19
                  Mężczyzni sa troche inni pod tym wzgledemsmile.
                  • zainteresowany1977 Re: 14.05.11, 12:57
                    Nie prawda, ja miałem i mam inaczej smile
                    • czu-jka Re: 14.05.11, 16:33
                      Bo Ty, Zet przeciez jestes Rodzyneksmile
          • 2bieguny Re: Internetowy celtycki-interpretacja 14.05.11, 09:26
            u mnie Czujko nic nowego, po staremu, codziennosc, ksiecia nie widac smile Rozkłady sa jakie są, pokazują nam to co jest, dalej mamy wolną wole, a może tak chociaz troszkę ustosunkujesz sie do interpretacji, mnie to ciekawi.
            Pozdrawiam miłej soboty.
            A jeszcze, ja nie mam za soba dlugich toksycznych zwiazków a jest jak jest i mam sporo więcej niż ty latek i tez trzeba się jakos znależć smile Nie ma wyboru smile
            • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 14.05.11, 10:14
              Ten Twoj Ksiaze napewno wkoncu sie znajdzie.
              Co do interpretacji. Chcę, ale chyba sie boje to prawda. Mialam same dlugodystansowe zwiazki, czyli albo wszystko albo nic. Od 17 roku zycia mialam wczesniej chyba roczna najdluzsza przerwe w zwiazkach. Ale poznawalam mase ludzi i ciagle cos tam sie krecilo. Teraz jest inaczej. Od 3 lat jestem sama, nie liczac tego Pana ostatnio, ale to byla tylko znajomosc, no ale zakochalam sie. A teraz jest pustka, karty ewidentnie chca mi pokazac, ze powinnam cos ze soba zrobic. Nie prowadze bogatego zycia towarzyskiego, poznaje malo mezczyzn jesli juz to zajetych, na basenie sporo fajnych factow ale juz z dziecmismile.
              Martwia mnie te dlugotrwale rozklady, probowalam pod innym katem i to samosmile. Fakt, ze nie powinno sie stawiac kart na cale zyciesmile. Postanowilam,ze nie bede juz kladla na tak dlugie okresy, nie ma to sensu.
              • czu-jka POCIESZAM SIĘ:) 14.05.11, 16:58
                Dobema stawiala mi karty do konca roku, podsyłam link:
                forum.gazeta.pl/forum/w,46867,123448488,123521047,Rozklad_dla_Czujki.html
                Wyszły duzo bardziej korzystnie z wynikiem 10 puchsmile.
                A propos internetowych rozkladow spytalam czy bede kiedys mezatką i w wyniku mialam: 5 pucharówsmile, więc chyba wiecej takich pytan nie zadamsmile. Bo zalamie siesmile.
                • nielaik Re: POCIESZAM SIĘ:) 15.05.11, 20:36
                  Przeszkoda w pozycji prostej Koło Foruny. A to może być ciekawie. Mnie ta karta w pozycji prostej pokazuje nieczekiwane rozwiązanie problemu. Przykład z podróżą. Planujesz ustalasz, działasz w kierunku, jest w trakcie załatwiania sprawy, ale jej z przyczyn losowych nie dokończysz. Po czym za chwilę ktoś cię prosi o to abyś z nim pojechała, bo jego towarzysz podróży się rozchorował, a jemu szkoda zmarnować biletu. Niespodziewany zwrot akcji. Ale z tą pozycją w rozkładzie mam problem. Gdyby było Koło odwrócone wiedziałabym co napisać. Paź Mieczy i 7 mieczy. Pierwsza karta pokazuje mi często kombinatorów, 7 mieczy to też spryt i przekręty.
                  Cel odwrócony Paź Denarów, gdyby to była pozycja prosta to napisałabym, że to co ludzie mówią, trzeba sprawdzić na przełożnie w praktyce. Diabeł, na otoczenie lepiej nie liczyć. Rycerz Buław, w negatywie karta awanturników, którzy koniecznie muszą postawić na swoim. Obawiasz się spotkać takich ludzi?
                  Cztery Pazie w rozkładzie, nie wiem co to oznacza, ale może ktoś jest to wstanie wytłumaczyć. A wogółe to w ciągku 6 miesięcy może ci się poprzestawiać w głowie, zupełnie będziesz inaczej patrzeć na związki i cały trzy letni rozkład kładziony na osobę z dzisiaj nie będzie aktualny. Tak myślę.
                  • czu-jka Re: POCIESZAM SIĘ:) 15.05.11, 21:43
                    Mam nadzieje Nieliku, ze tak to dziala. Ze wystarczy zmienic podejscie i juz nie beda aktualne.
    • mar.tis Re: Internetowy celtycki-interpretacja 15.05.11, 20:47
      czu-jka napisała:

> Dzis zamiast pracowacsmile buszowalam po necie i trafilam na strone facade.com, gd
      > zie wybralam sobie rozklad celtycki na uczucia na najblizsze 3 lata. Wiem, ze p
      > owinno wybierac sie krotsze okresy, ale postanowilam wrzucic.
      >
      > "Centrum Krzyża"- Paź Mieczy
      > Przeszkoda dla pytającego-Koło Fortuny
      > Cel, który najlepiej można osiągnąć: Paź Monet odwr
      > Fundament, na którym opiera się sytuacja- 7 mieczy
      > Stan obecny, który już mija-4 monet
      > najbliższa przyszłość- Królowa Mieczy odwr
      > Nasza rola/pozycja zyciowa-Paź buław
      > Nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć-Diabeł
      > Nasze obawy, ale i nadzieje-Rycerz Buław odwr
      > Otateczny wynik-Paź Pucharów odwr

> GENERALNIE TO MASAKRYCZNE KARTY I CHYBA PRZEZ 3 LATA NICsmile

oj czujko rzeczywiście nie za fajne te karty ale pociesze cię,że mi wróżka wywróżyła dobre rzeczy na ten okres czasu a jak narazie jest odwrotnie jakby wszystko sprawdzało się ale w negacji nie mam już na to siły dlatego próbuje sobie tak zagospodarować ten czas żeby nie odczuwać braku faceta i nie myśleć o tym, że mam pecha jest ciężko ale trudno jakoś być musi
      • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 15.05.11, 21:40
        Okropne sąsmile. Nie lubią mnie internetowe karty, rozklady wychodza w nich masakryczne. Spytalam czy wyjde za maz, wynik 5 puch, spytalam o dzieci odwrocony Pustelniksmile. Nie bede robila juz takich rozkladow, napewno nie na takie okresy czasu. Można zwątpić zwyczajniesmile. Potraktowalam to raczej jako eksperyment naukowy.
        Zobaczymy, czy te 10 puch jako wynik tego roku sie sprawdzi z rozkladu Dobemy i tego sie bede trzymala, bo patrzac na interenetowe to juz powinnam kuwete dla kota szykowacsmile.
        • mar.tis Re: Internetowy celtycki-interpretacja 15.05.11, 21:53
          czu-jka napisała:

> Okropne sąsmile. Nie lubią mnie internetowe karty, rozklady wychodza w nich masakr
          > yczne. Spytalam czy wyjde za maz, wynik 5 puch, spytalam o dzieci odwrocony Pus
          > telniksmile. Nie bede robila juz takich rozkladow, napewno nie na takie okresy cza
          > su. Można zwątpić zwyczajniesmile. Potraktowalam to raczej jako eksperyment naukow
          > y.
          > Zobaczymy, czy te 10 puch jako wynik tego roku sie sprawdzi z rozkladu Dobemy i
          > tego sie bede trzymala, bo patrzac na interenetowe to juz powinnam kuwete dla
          > kota szykowacsmile.

tak myślę,że powinnaś trzymać się tego rozkładu z 1o pucharów. Może rzeczywiście nie rób już takich rozkładów a czas pokaże. Zawsze może się wszystko odmienić ale trzeba mieć nadzieję i oczy szeroko otwarte. W dodatku ta 5 pucharów jest okropna nienawidzę tej karty ona jest teraz u mnie na atmosferze miesiąca i szczerze mam dość i czekam aż skończy się ten miesiąc bo już nie wyrabiam psychicznie. Tymbardziej, że to trzeci miesiąc z rzędu kiedy atmosfera wychodzi mi fatalna. Pamiętaj głowa do góry smile
          • czu-jka Re: Internetowy celtycki-interpretacja 16.05.11, 08:20
            Miejmy nadzieję, że to się zmieni. Naprawdę wiele zależy od nastawienia.
            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka