czu-jka 19.07.11, 09:54 Ostatanio wychodzi mi często w odniesieniu do pewnego Pana, Czy taki wynk może wskazywać, że on zwiąże się z kimś innym, uczuciowo w takim sensie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:04 jest duzo znaczen ale sadze ze jesli pytasz o jego zycie uczuciowe to znaczy ze on ma stabilne juz ..krol puch to prawie maz lub wrecz mąż..to zalezy jak dokladnie brzmilao pytanie i jakie karty sasiednie były Odpowiedz Link
czu-jka Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:12 Spytałam o nasza relacje, zrobiłam celtycki. Niesety nie wszytskie pytania pamiętam. Napewno było: S-2 Mieczy Teraźniejszośc-9 mieczy Korona-3 puch Przeszłosc-7 puch Najblizsza przyszlosc-Wisielec Otoczenie-As Buław Oczekiwania/Obawy-Rycerz Mieczy Wynik-Król Pucharów No i wlasnie? A wczesniej, gdy spytalam czy jeszcze umowimy sie 8 monet-As Mieczy-Król Pucharów I tak wlasnie to wyglada, dlatego sie zastanawiam co moze oznaczac. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:15 a macie kontakt ? bo 2mi i wisielec moze wskazywac na zawieszenie relacji Odpowiedz Link
czu-jka Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:18 Od 2 tygodni nie mam z nim kontaktu. Niezbyt miła rozmowa, po ktorej wlasciwie nie wiadomo co zrobic.Tzn wiadomo, powinnam olać .Ale moje mysli ciagle gdzies krażą wokół. Dlatego zastanawiam sie skad ten K.Puch. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:42 nie wiem czy krol kielichow wykonuje ruch w spr kontaktu na pewno cos tam dusi w sobie i wspomina jest sentymentalny , rozmysla ale czy sie pierwszy kontaktuje. Po pozostałych kartach sadze ze zakopie sie w pracy i moze odpowie jak sie Ty odezwiesz ...niemiły na pewno nie bedzie bo krol puch moze byc co najwyzej emocjonalny Odpowiedz Link
czu-jka Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 12:46 Dziękuję Asieńko. Wczesniej tez wygladalo na to, zebym sie odezwala 1. Ale nie wiem czy sie zdobędę na to. Tak czy siak dupa w kwiatach. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 16:29 Czujko, jeśli tak często losujesz Krola Pucharow, to po prostu ten facet jest tak określany przez Twoje karty. Przypomnij sobie wszystko co wiesz o pucharowym, to znajdziesz odpowiedź. wg mnie pucharowy jako wynik to tak jakoś nijak. Jest egocentryczny trochę, składa obietnice ktorych niekoniecznie może dotrzymać, obraża się lub boi coś zrobić, zeby nie urazić drugiej strony. No mientki jest. (zaraz Zet mnie objedzie jak wróci ) Odpowiedz Link
czu-jka Re: Król Pucharów cd. 19.07.11, 17:06 Nie to, ,że często. Częściej wychodził mi K. Monet lub Qmonet. Król Pucharów wszedl mi teraz i jak spytalam o kontakt rowniez. On taki bardziej mientki wlasnie jest. Takie polaczenie K.Monet z Pucharowym moim zdaniem pasuje. Łab mi juz peka od tego zastanawiania sie, Na domiar zlego od 2 dni spotykam Pana, w ktorym kochalam sie w ubieglym roku. Cholera, czas mu służy. Dobrze wygląda. Miałam dziś ciężką torebkę, moglam przylozyc za te wszystkie nerwy. Chyba znow bede zatwardziala singielką, bo nie wiem juz co mam zrobic. Odpowiedz Link