Dodaj do ulubionych

Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Królowej?

12.09.11, 13:38
Zastanawiam sie jak tam jej jest? Czy nowe miejsce jest lepsze od poprzedniego? Jak się miewa? Czy nie przemęcza się? Czy daje sobie radę? Czy wszystko u niej w porządku?
Zatęskniłam z Królową sad
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 12.09.11, 14:44
      Ja - nie. Nic nie wiem...
      Msmile
    • asia.33 Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 12.09.11, 15:03
      no własnie tez o tym myslałam...nic nie wiem sad

--------
      RW proste
      pozdrawiam, asia
      • mrgodot Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 12.09.11, 15:25
        A ja wiem smile
        Jak najbardziej jej się podoba. Nowe miejsce jest o wiele lepsze. Cisza, spokój, babcia przesypa całe noce więc nie ma problemów. Rzeczywistość potwierdziła to co było w kartach -małe miasteczko, wiejski spokój, cisza, pracy mało.
        Królowa jest zadowolona smile
        • asia.33 Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 12.09.11, 15:27
          uuuuuuu super to gratulowac i dziekowac dziekowac big_grin
          • algaria mrgodot 12.09.11, 16:09
            Kamień z serca ucałuj Królową ode mnie - od nas i od czasu do czasu wstaw proszę jakieś info jak tam nasza matka założycielka się miewa, bom się martwiła okrutnie.
            • mrgodot Re: mrgodot 12.09.11, 16:22
              smile to trzeba było pytać!
              Oczywiście, że przekażę pozdrowienia.
              • czu-jka Re: mrgodot 12.09.11, 18:30
                Ja również przekazuję pozdrowieniasmile.
              • zainteresowany1977 Re: 12.09.11, 18:49
                I ode mnie też Ją pozdrów smile
                • asia.33 Re: 12.09.11, 19:05
                  o to to to to ....tak pozdrów Ją od nas big_grin
                  • mrgodot Re: 12.09.11, 21:10
                    nie omieszkam smile
                    Przekażę!
                    • ma_ewa01 Re: 13.09.11, 04:54
                      i ode mnie też, plisss
                      Msmile
                      • mrgodot Re: 18.09.11, 17:15
                        Przesłałam Królowej pozdrowienia od wszystkich, którzy się tu wpisali. Królowa dziękuje bardzo, była mile wzruszona.
                        A oto przesłanie dla was od Madzi: "Wraz z jesienią i nowym rokiem numerologicznym macie znaleźć to czego szukacie lub co zgubiliście niepotrzebnie. Niczego nie żałujcie i buziaki smile i Sehnsucht nach Forum!"
                        To czekamy ?!
                        • zainteresowany1977 Re: 18.09.11, 23:39
                          Czekamy w sensie na co? smile
                          • algaria Re: 18.09.11, 23:52
                            Na Królową Zet na Królową smile
                            • zainteresowany1977 Re: 19.09.11, 00:11
                              Więc czekamy smile
                              • mrgodot Re: 19.09.11, 00:25
                                zainteresowany1977 napisał:

> Więc czekamy smile
                                >
                                Zet, naprawdę Algaria musi ci tłumaczyć takie rzeczy? smile Of course, że na Królową. Ewentualnie możesz czekać na Godota.
                                • algaria Re: 19.09.11, 09:40
                                  I pójść w stronę straconego czasu, a idąc możesz czekać na 4 jeźdźców apokalipsy - dla każdego co kto woli wink
                                  • zainteresowany1977 Re: 19.09.11, 10:06
                                    Ja nie muszę wiedzieć co znaczy ,,Sehnsucht nach Forum", teraz się domyślam, że to coś jak do zobaczenia na forum, czy tam tęsknię za forum smile
                                    Algario, czy jak idziesz do przodu to nie masz wrażenia, że idziesz jakby do tyłu? smile)
                                    • algaria Re: 19.09.11, 16:14
                                      Moje życie jest jak karciane Koło zatacza kręgi ciągle spotykam te same osoby, nasze drogi co jakiś czas się przeplatają, te same zdarzenia mają wpływ na moje życie i mimo że uczę się na błędach to ciągle zdarzają mi się nowe. Czasem jestem też w Księżyc czego strasznie nie lubię, nienawidzę się łudzić zastanawiać tęsknić i żyć iluzjami. Nie przepadam też za Gwiazdą przez którą wyczekuje na spełnienie nadziei - już wolę Wieże raz walnie rozleci się co ma się rozpaść jeden ból i po bólu, Śmierć dopełni a potem już jest tylko lepiej wink
                                      Tak idę ruchem posuwisto zwrotnym wink
                                      p.s Ja tez nie znam niemieckiego ale od czego wujek tłumacz googl smile
                                      • zainteresowany1977 Re: 19.09.11, 16:35
                                        ,,I pójść w stronę straconego czasu, a idąc możesz czekać na 4 jeźdźców apokalipsy - dla każdego co kto woli" - myślałem, że chciałaś mi dokuczyć, że niby mi się pomerdało to można napisać od rzeczy smile, więc ja też sobie pozbytkowałem smile, a Ty zaraz tak obrazowo kartami smile
                                        • algaria Re: 19.09.11, 16:52
                                          Ja cały czas prowadzę z Tobą dialog z przymrużeniem oka, nie śmiałabym Ci dokuczyć bo i po co?- a obrazowo kartami swoje życie, to tak jakoś samo mnie naszło wink
                                          • czu-jka Re: 19.09.11, 16:59
                                            A jak tam u Ciebie sytuacyjasmile i nastrój. Mam nadzieje, ze wporządku.
                                            A Zeta pozdrawiamsmile
                                            • algaria Re: 19.09.11, 17:22
                                              Trzymam się bo muszę , a po za tym jak to na skorpionicę przystało cieszy mnie, że wiem iż sprawiedliwości stanie się zadość wink - wiem to mściwość, ale mi również chodzi o to, że jeśli on nie poniesie konsekwencji swojego czynu, to nigdy nie dorośnie, znów stanie się zbyt pewny siebie i może ponownie kogoś skrzywdzić, uważając że skoro raz mu się upiekło to tak będzie zawsze. Jedyna pociecha jest w tym, że on ma świadomość że bardzo źle zrobił. Tylko ta świadomość, może z czasem przyblaknąć, jeśli ten czyn/wyczyn nie będzie miał niekorzystnych dla niego następstw.
                                              Powiem krótko chcę żeby za to co zrobił (i tu nie mówię o sobie bo ja jestem tu najmniej ważna) dostał dobrą lekcję, a jaka to będzie najlepsza? To nie wiem
                                            • zainteresowany1977 Re: 19.09.11, 22:40
                                              Dla Was też pozdrówka smile
    • dobema Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 19.09.11, 19:43
      algaria napisała:

> Zastanawiam sie jak tam jej jest? Czy nowe miejsce jest lepsze od poprzedniego?
      > Jak się miewa? Czy nie przemęcza się? Czy daje sobie radę? Czy wszystko u niej
      > w porządku?
      > Zatęskniłam z Królową sad
      >

Właśnie będę do niej jutro dzwonić smile
      Zakupiłam przed chwilą kartę telegrosik, dostałam PIN i już zacieram ręce, bo umówiłyśmy się na 12:00.
      Niestety nasza Królowa planuje przedłużyć sobie pobyt o miesiąc, aby zjechać do domku na grudzień. W sumie się jej nie dziwię, bo siedzieć w święta i nowy rok u obcych ludzi... Mam nadzieję, że to też załatwi po swojej myśli.

Kurcze jak dawno Was nie "widziałam"... pozdrawiam wszystkich smile
      • algaria Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 19.09.11, 20:05
        To i Ty ucałuj Jej wysokość od nas
        A Ciebie też pozdrawiamy big_grin
        • czu-jka Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 19.09.11, 20:10
          Pozdrawiamy cieplutko kiss
          Miło Cię widzieć Dobemosmile
          • nielaik Re: Czy może ktoś miał prywatną wiadomość od Król 19.09.11, 20:21
            Pozdrów i ode mnie i powiedz, że 50zł znalazłam, znaczy że coś jest na rzeczy z przychylnością losu, którą wywróżyła kartami cygańskimi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka