Dodaj do ulubionych

Może ktoś zechce?

02.10.11, 19:58
Dawno nie pisałam, zaglądałam czasem, powiedzmy, ze miałam czas wielkiego zwatpienia i nie wierzenia w cokolwiek.
A teraz jestem ciekawa to karty powiedzą, ale nie chcę sama kłaść.
Otóż spotkałam się z panem M, pan miły, sympatyczny itd, odpowiadający mi pod wieloma względami. Zostawiłam mu nr tel, on mi swojego nie, więc siedzę cicho w nadziei, ze się odezwie i znowu się spotkamy, ale nie wiem. Po pierwszym spotkaniu nie potrafiłam powiedzieć, czy coś będzie dalej, czy tez nie.
Jesli ktoś może, i zechce to poproszę, ale poproszę o rozkład, nie trzy karty, może i partnerski.
Pozdrawiam dziewczyny smile Nie wiem czy Z jeszcze bywa?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Może ktoś zechce? 02.10.11, 20:01
      Wtam Cię 2biegunysmile.
      Zastanawiałam się co u Ciebie, nie miałam jednak kontaktu, żeby o to spytać.
      • 2bieguny Re: Może ktoś zechce? 02.10.11, 20:09
        U mnie nic nowego, nadal chodzę na basen, nadal pracuję, i poza tym jednym spotkaniem z panem M nic się nie działo. Nauczyłam się czegoś nowego, w sensie zawodowym, tutaj okurat wszystko dobrze, i tyle.
        • czu-jka Partnerski dla 2bieguny 03.10.11, 21:53
          Niechętnie kładę karty dla kogoś (sobie ostatnio też). Ale Tobie 2bieguny kibicuję i nieukrywam, że darzę Cię sympatiąsmile.
          Weź jednak duży margines sprawdzalności do mojej próby. Jeszcze bardzo niepewnie się nimi posluguję:
          Partnerski:
          Z przełożenia;
          3 puchary, Cesarzowa, 8 pucharów
          2bieguny/Pan M
          Wnosismirkłońce/2 Miecze
          Myśli: Rycerz Monet/Król Mieczy
          Serce:4 puchary/2buław
          Pokazuje:3puchary/Rycerz Mieczy
          Wspólna; 9buław
          Przyszłość: As Mieczy, 4buław, Wieża

Powiem tak ogolnie jakie są moje pierwsze odczucia. Wydaje mi się, ze relacja jest głownie na poziomie intelektualnym. U Ciebue jest bardziej pucharowo. Wnosisz nadzieję, sympatię na rozwój znajomosci. Pan jakby bardziej przyblokowany. Pomyslalam tez, ze moze byc skoncentrwany na pracy i to jest narazie jego priorytet. Napewno jest jakis element imprezowo-romansowy. Ty pokazujesz 3 puchary, z przełozenia ta karta sie powtórzyła. Jest tez 4 buław-mozliwy romans. Ale...jest miedzy Wami jakis opór jednak. Moze oboje boicie się w coś wejść. On w sercu ma 2buław.
          W przełozeniu i jako koncowa karta wypadły 8 pucharów i Wieża co może swiadczyć o zmianie relacji lub jej całkowitym zakonczeniu.
          Ale jest Cesarzowa i 4 buław i obstawiam, ze albo:
          1. Bedzie romans i nie skonczy się związkiem
          2. Pan jest juz w zwiazku (3puch i Cesarzowa) i postnwi go zakonczyc, ale obstaję przy 1 opcji.
          Trzymam Kciukismile.
          • 2bieguny Re: Partnerski dla 2bieguny 03.10.11, 22:09
            Dziękuję Czujko, wymysle zapłatę i przesle, ale to juz jutro. Zobaczymy co jeszcze dopiszą inne forumki.
            Z mojej strony puchary, no fakt, jestem panem zainteresowana, prawda, ze glównie z powodów intelektualnych, ale wizualnie tez jest ok, po jego stronie jednak same miecze i dwójki.
            Nie wydaje mi się, zeby byl z kims związany, kilka miesięcy temu z tego co mi powiedział zmienił prace i miejsce zamieszkania, chyba jeszcze się nie przyzwyczaił do nowego. Na mnie zrobił wrażenia człowieka," bez swojego miejsca na ziemi" ale nie zniechęciło mnie to, Same meicze, a zrobił wrażenie człowieka ciepłego i serdecznego.
            Nie odezwał się.
            Jeszcze raz szczere dzięki Czujko smile
            • czu-jka Re: Partnerski dla 2bieguny 03.10.11, 22:16
              Nie sugeruj się tym rozkładem. Poczekaj czy się odezwie. Jak nie będzie wszystko jasnesmile.
              • mrgodot Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 13:58
                3 puchary, Cesarzowa, 8 pucharów
                2bieguny/Pan M
                Wnosiłońce/2 Miecze
                Myśli: Rycerz Monet/Król Mieczy
                Serce:4 puchary/2buław
                Pokazuje:3puchary/Rycerz Mieczy
                Wspólna; 9buław
                Przyszłość: As Mieczy, 4buław, Wieża

Jak na moje oko M. nie jest wolny - jest w związku, który jest nie rozwiązany, nawet powiedziałabym, że małżeński bo jednak pojawiła się Cesarzowa, z którego próbuje znaleźć formę ucieczki. Forma ucieczki to 3 Kielichów czyli poprzez osoby trzecie lub portale randkowe a jednak króluje tam Cesarzowa i w 8 Kielichów trzyma go mocno. Stąd są dwie dwójki - mieczowa i buław. Przygląda się, ocenia, ale nie robi żadnego kroku dalej, nic co by zakłóciło kruchą równowagę. To samo pokazuje 9 Buław - chroni swój tyłek, wyjdzie zza płotu na tyle, na ile uzna za bezpieczne.
                Rycerz Mieczy - jak go najdzie energia i ochota to się odezwie, ale jest to całkowicie w jego gestii. Czasem to jest takie wpadanie, znikanie i potem znowu nagły impuls do przywrócenia komunikacji między wami.
                Zresztą zauwać 2Bieguny, że nawet nie dając ci namiarów na siebie facet chroni plecy - żebyś nie zadzwoniła, nie przeszkodziła. Strasznie ostrożny, zamknięty i cała inicjatywa w jego rękach. Powiedziałabym tylko, że relacja, w której trwa nie jest dla niego relacją spełniającą marzenia i jest w nim potrzeba poszukania poza układem, gdzieś na zewnątrz. Ale nie ma wolnej ręki.
                Po prostu kolejny facet jakich wielu smile
                Trzymaj się 2Bieguny, tak nie będzie zawsze.
                • 2bieguny Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 19:33
                  Hej Mrgodot
                  Jeśli wszystko co napisałaś jest prawdą, to ja w ogóle juz nie znam się na ludziach sad
                  Dziękuje, jakbym czegoś więcej się dowiedziała to napisze.
                  Pozdrawiam smile
                  • mrgodot Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 19:46
                    2Bieguny, ja tylko opisuję karty w swoim własnym odczuciu. Dla mnie kotś kto staje w kartach w dwójkach zawsze ma jakieś "za" i jakieś "przeciw". Czujka ci kładła karty na teraz. Nie wygląda to super ale może się panu M. odmieni. Albo spotkasz wreszcie tego właściwego tylko droga jest długa i wyboista.
                    Ja też ci kibicuję, odzywaj się częściej smile
                    • 2bieguny Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 20:14
                      oj, nie ma co kibicować, jakos nic się nie zmienia. Jakoś odpycha mnie od wszystkiego.
                      Dziękuję dziewczyny smilesmile
                      • czu-jka Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 20:23
                        2bieguny nie wiem ile te moje wypociny mają wspólnego z prawdą. Najważniejsza sprawa to zobaczymy, czy się odezwie do Ciebie i skorzysta z Twego numeru telefonu.
                        Ja jako kolezanka w niedolismile równiez muszę stwierdzić, ze nie jest łatwo. Ale wierzę, że gdzieś za gorami i lasami są jeszcze uczciwi, fajni faceciwink.
                        • 2bieguny Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 21:32
                          smile Czujko, wysłałam zapłatę, czy otrzymałaś? A może zyczysz sobie coś innego?
                          Nie mysl, ze to niedola, to życie, takie a nie inne, czasem nie wiadomo co lepsze. Miej oczy szeroko otwarte, bo czasem ktoś wartosciowy jest blisko smile
                          • mrgodot Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 21:44
                            2Bieguny, przez chwilę pomyślałam, że może ty też jesteś 11-tką. A ty jesteś jedyneczką, ale co najmniej dwa razy masz powtórzoną karmę władzy. I przy okazji karmę pracy masz wpisaną. Skoro w pracy idzie dobrze to może los ci odpuści wreszcie i da odetchnąć smile Ty musisz stopień po stopniu, szczebelek po szczebelku zaliczać.
                            A wchodzisz w 6 rok numerologiczny przy 6 cyklu własnym i 6 roku osobistym. To może właśnie to będzie ten czas na spotkanie kogoś normalnego - bo 6 dla ciebie to jest ten spokój. Tak od teraz, od urodzin w przyszłym roku - same 6-tki. Ja tam trzymam za ciebie kciuki i uśmiechnij się smile
                            • 2bieguny Re: Partnerski dla 2bieguny 04.10.11, 22:18
                              Ja się uśmiecham smile Spokojnie. Co jakis czas jednak obiecuje sobie, ze juz dam sobie spokój. No ale jak widać nie daję, chociaz teraz to juz mi wszystko jedno.
                              No niewazne, nie wiem co tam z tymi karmami. Pracy mam duzo, juz robię wszystko, zeby to ograniczyc. Czasem myslę o tych rozkładach, które robiłysmy na nowy rok, potem jeszcze o innych ale przynaję , że od moich urodzin juz nie kładłam. Dały mi nawet spokój wrózki z ezo juz teraz sporadycznie dodaje smsy.
                              Tak zajrzałam tutaj i chciałam się sowiedziec, co dalej i widziałam, ze czujce karty wyszły nieoptymistycznie, trudno taki los smile
                              To nie na temat big_grin
                              • czu-jka Re: Partnerski dla 2bieguny 05.10.11, 08:32
                                Dostałam mailasmile.
                                Pozdrawiam serdecznie
    • 2bieguny Odpowiadam. 15.10.11, 21:10
      Nie odezwał się, nie ma dalszej znajomosci.
      Pozdrawiam sobotnio smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka