czu-jka 16.10.11, 19:45 Wczoraj interesującego mężczyznę. Wymienilismy się numerami telefonów. Ciekawa jestem czy się odezwie do mnie pierwszy. Może ktoś chciałby sprawdzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: wróżba :) 16.10.11, 20:28 Jak on wyobraża sobie Coil (ocena) MAG Jakie ma chęci na rozwinięcie znajomości 6MIECZY Jak znajomość będzie przebiegać 4MIECZY , PAPIEŻ , PAŻ MIECZY Jakie Coil powinna przyjąć postawę SŁOŃCE Wynik tej znajomości PAPIEŻYCA Interpretacja: Wywarłaś na panu niesamowite wrażenie , widac , że potrafisz przejąć inicjatywę.Jesteś tym motorem napędzającym nową znajomość , oczarowałaś go słowami. Jemu zalezy na tym aby tą znajomość rozwinąć pierwszy krok już poczyniony w obie strony .6mieczy to karta bramy , przejścia na drugą stronę . Znajomość może być pozbawiona na początku emocji bo pan może się zastanawiać długo jak powinien sie zachować , co zrobić a ty już będziesz czekać na jego ruch i działanie .Taka dłuższa chwila pauzy będzie między wami , ale jako papież to i zasady ma i jakiś plan sobie ustali tylko , że bez większych emocji i uniesień , ale masz pewność przy takim mężczyźnie że na inną kobietę nie spojrzy .Paż mieczy -sms, kontakt będzie między wami , przesyłanie informacji . Coil postawa jaką możesz przyjąć w tej znajomości polega na ocieplaniu znajomości , na miłych rozmowach , ale nie wprowadzaniu pana od razu w pełny związek raczej takie luźne spotkania ,frywolne traktowanie siebie . Wynik papieżyca -Jeśli pan się przełamie to możliwy jest związek z stabilizacją , ale przez dłuższy czas znajomość będzie bez seksu . Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 16.10.11, 23:07 Przepraszam Czujko ,napisałam przez pomyłkę nick Coil bo przeglądałam inne posty ,ale wróżba na pana była dla Ciebie. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 16.10.11, 23:58 Poznałam go w klubie. Tanczylismy caly wievor i byl watek raczej romanowy niz wlasnie przedstaione karty. Zapwiadalo sie bardzo obiecujaco Patrzac na nie niewidac, zeby sie odezwal do mnie. A jak ja mam ocieplac relcje jak niebedzie kontaktu miedzy nami. Odpowiedz Link
czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 08:42 Magdo co chciałabyś jako zapłatę? Odpowiedz Link
lilka107 Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:01 Jak on wyobraża sobie Coil (ocena) MAG Jakie ma chęci na rozwinięcie znajomości 6MIECZY Jak znajomość będzie przebiegać 4MIECZY , PAPIEŻ , PAŻ MIECZY Jakie Coil powinna przyjąć postawę SŁOŃCE Wynik tej znajomości PAPIEŻYCA nie wygląda to zbyt obiecująco on widzi Cię w magu, wiec raczej liczy na to ze to Ty pierwsza sie odezwiesz, sam się odcina od dzialania, zreszta początek znajomosci martwy -4mie, zastój, potem kontakt bedzie, ale niekoniecznie przyjemny, albo dowiesz się o czyms niefajnym.Słonce radzi bys podeszła do tej znaj. na luzie, bez oczekiwania czegos głebszego w dalszej perspektywie, z sympatią ale po kumpelsku, to Cię ochroni przed ewent. zranieniem. Mozliwe ze on ma kogoś. Odpowiedz Link
czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:21 Dzięki Lilko, Tak czy siak wygląda na to, ze jak sie nie odezwę to kontaktu nie będzie. Szkoda, fajnie spedzilismy wieczor. A ja niechcę się uganiać za facetem, więc nie wiem czy wykonam pierwszy krok. Kurcze no, bo facet. Odpowiedz Link
algaria Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:26 Karty dziwne i jeśli rzeczywiście są dla ciebie to... (choć nie wydaje mi się że są) Mag - ty go oczarowałaś zaczarowałaś masz na niego ogromny wpływ - a czy on chce byś go miała to już inna sprawa 6 mieczy jako rozwinięcie - wpłynięcie na nowe wody nowe lądy poznanie to też jest kontakt mailowy telefoniczny - albo chce odejścia 6 mieczy to podróż i nowa droga Jak przebiegać - od samotności przez zasady po kontakt (paź mieczy to kontakt) - ale karty chłodne słońce - jako Twoja postawa - ocieplić wizerunek (ale Ty chyba nie musisz ocieplać - ty jesteś fajną ciepłą dziewczyną) Papieżyca - Kapłanka - to tajemnica to romans ukryty Dziwne karty - choć kontakt pewnie będzie - On mi się w tych kartach nie podoba mam jakieś niejasne przeczucie Proponuje partnerski lub taki który więcej powie o nim np "twarze" - jaką twarz pokazuje, jaką ma na prawdę, cel w jego relacjach czyli co chce osiagnąć i jak z nim postępować - chcesz to wyciągnę karty? Odpowiedz Link
czu-jka Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:37 Wczoraj zrobilam partnerski. Dodam, ze na kacu, wiec niewiem jak ze sprawdzalnością. On/Ja Wnosi: Śmierć/Królowa Mieczy Mysli: 8 pucharow/Kolo Fortuny Czuje: Mag/Rycerz Monet Pokazuje: Qpucharow/Rydwan Wspolna: Rycerz Bulaw Na przyszlosc 7 pucharow-2puchary-Głupiec Od razu pomysllalam, ze niechce kontaktu juz. Smierc i 8 puch. Ale ja tez wnosze Qmieczy. Ale to chyba moj balast. Pomarze sobie, ale nic w sumie z tego nie wyjdzie. Dodam, ze spodobal mi sie od razu, I kombinowalam jakby go zaczepic, Ostatecznie sam zainicjowal kontakt i dosiadl sie do nas. Caly wieczor sie swietnie bawilismy, tance przulance, no miodzio. On facet starszy odemnie z szanowanym zawodem (trudno uwierzyc, ze singiel, chyba ze rozwodnik mowil ze mieszka sam). Wymienilismy sie numerami,ale z takim raczej luznym podejsciem, zeby to powtorzyc. Odpowiedz Link
algaria Re: Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:44 8 pucharów - to nowa droga i znów tak jak 6 mieczy można dwojako interpretować - jako chęć podjęcia nowej drogi z Tobą lub nie kontynuować znajomości choć furtkę ma w postaci twojego nr tel Jeśli brać pod uwagę całość rozkładu z kartami na przyszłość to raczej przyszłości nie będzie a Rycerz Buław - to szybkie działanie pan wpadł w twoje życie zamieszał i poleciał dalej Ja wyczułam że ten pan jednak nie jest wolny ale to moje osobiste sugestie i odczucia Odpowiedz Link
czu-jka Re: Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:51 Chcial mnie odprowadzic, ale niemoglam skorzystac z propozycji, gdyz mialam gosci i nie moglam ich zostawic. Powiedzial, ze jest wolny, choc mogla to byc sciema. Nie jestem naiwna. Algario to jakbys chciala to ja bede wdzieczna bardzo, Ps.Powiedzial ze wynajmuje mieszkanie. A 35 letni facet na stanowisku bankowo mialby juz swoje, wiec moze byc w separacji poprostu Odpowiedz Link
czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:44 Algario jakbys chciala z tymi twarzami byloby super. Choc niewiem czy nie byloby to juz przegięcie z kartami. Odpowiedz Link
algaria Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:46 eee tam przegięcie Ja o B maltretowałam swoje kary codziennie Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Poznałam 17.10.11, 14:12 Czujko, soorry ale z samego rana rozłożyłam Ci karty na tę znajomość i wyszło mi też trochę podobnie jak dziewczynom tzn - Sygn. 8 monet, i trzy karty na znajomość - jak sie potoczy : 5 mieczy, 7 kijów, Papież. Wiesz,wydaje mi się, że facet jest w związku, ale w separacji lub jest oddelegowany do innego miasta i to było jego wyjście do klubu, żeby spędzić miło czas a nie szukać jakiejś znajomości do związku. To pokazują kolejne karty 5 mieczy i 7 kijów -Twoje odczucia i emocje. Wszystko się rozbija o Papieża, facet jest w związku, ma zasady i nic nie będzie dalej. Sorry, ale Cię chyba wystawił. Tak z kart wynika. Mam nadzieję, że się mylę M Odpowiedz Link
czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 15:06 Dodam tylko, ze to on mnie pierwszy zaczepil, nie mial obraczki i twierdzi ze jest wolny. A ten Kaplan mnie przesladuje. Faceci poprzedni tez pojawiali sie jako Kaplani, ale nie mieli kobiet. Poprostu swoje sztywne zasady. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Poznałam 17.10.11, 15:21 no właśnie te zasady... może to zapamiętali single. Ale tu jeszcze te karty nieszczerości sie pojawiaja - 5 mieczy, Księżyc, samotna walka z wiatrakami w 7 kijach...Kapłanka, co też czasem niezbyt miłą tajemnicę ukrywa za swoją zasłoną... Jakieś takie nie fajne klimaty pod spodem. Ale miej dystans, plisss M Odpowiedz Link
czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 15:30 Mam. Widzę, ze niefajne wychodzą. Mysle, ze on jest albo w separacji albo rozwodnik. Nie jest przejezdny, wynajmuje mieszkanie sam (35 lat-lekarz). Jak podgadalam, czy zona go puszcza na imprezy powiedzial, ze nie ma za zle. Sprostowal pozniej, ze jest sam i ze zartowal. Powiedzial tez, ze juz dawno tak sie nie bawil, ostatnio na weselu. Ale uznalam, ze czyim nie swoim. No na Boga. A jak dawal mi nr tel kolega zazartowal, ze to sluzbowy. Nie wiem sama co o tym myslec, Jak karty sie sprawdzą to się wogole nie odezwie i tyle tego będzie. Dodam jeszcze, ze widac, ze facet ma zasady, Nie jest podrywaczem, wiec moze sie zapomnial poprostu i juz. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Poznałam 17.10.11, 18:25 Kochana możesz coś fajnego wg siebie wysłać za wróżbę Odpowiedz Link
lilka107 Re: Poznałam 17.10.11, 18:47 on moze i sam sie odezwie ale nie prędko, poczekasz sobie, mozliwe ze sie spotkacie nawet ale nie ma na co większego tu liczyc, traktuj tę znaj. jako przygodę przelotną i tyle. To nie ten facet po prostu. btw, w papiezu moze ze względu na swoją pozycję spoleczną wychodzic tez.. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 20:36 Odezwał się dziś. Umówilimy sie na spotkanie, Wiec juz poczatek sie nie sprawdza Odpowiedz Link
czu-jka Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 20:44 Zadzwnil i umówilismy sie. Bardz miło sie rozmawialo i powiedzial,ze sie swietnie bawil. Dodam, ze godzine wczesniej pomysllam, ze spytam wprost czy sie odezwie. Nie pamietam juz dokladnie kart, ale wyszly ładne i jak spytałam, czy do konca tygodnia wyciągnęłam 4 buław. Spytałam czy to bedzie romans-Rycerz Buław i czy zwiazek tez cos ladnego. Ale stwierdzilam, ze moze juz mi wychodzi tak jak bym chciala. Poki co zobaczymy. Fajny facet, sprobuję. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 22:50 No to super!!! Może to Twoje strachy w kartach wyszły. Trzymam kciuki, niech Ci się uda. M Odpowiedz Link
czu-jka Re: Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 22:58 Dziękuję Kochana Dobra Duszo Sprawdź maila Odpowiedz Link