16.10.11, 19:45
Wczoraj interesującego mężczyznę. Wymienilismy się numerami telefonów. Ciekawa jestem czy się odezwie do mnie pierwszy.
Może ktoś chciałby sprawdzić?
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: wróżba :) 16.10.11, 20:28
      Jak on wyobraża sobie Coil (ocena) MAG
      Jakie ma chęci na rozwinięcie znajomości 6MIECZY
      Jak znajomość będzie przebiegać 4MIECZY , PAPIEŻ , PAŻ MIECZY
      Jakie Coil powinna przyjąć postawę SŁOŃCE
      Wynik tej znajomości PAPIEŻYCA

Interpretacja:
      Wywarłaś na panu niesamowite wrażenie , widac , że potrafisz przejąć inicjatywę.Jesteś tym motorem napędzającym nową znajomość , oczarowałaś go słowami.
      Jemu zalezy na tym aby tą znajomość rozwinąć pierwszy krok już poczyniony w obie strony .6mieczy to karta bramy , przejścia na drugą stronę .
      Znajomość może być pozbawiona na początku emocji bo pan może się zastanawiać długo jak powinien sie zachować , co zrobić a ty już będziesz czekać na jego ruch i działanie .Taka dłuższa chwila pauzy będzie między wami , ale jako papież to i zasady ma i jakiś plan sobie ustali tylko , że bez większych emocji i uniesień , ale masz pewność przy takim mężczyźnie że na inną kobietę nie spojrzy .Paż mieczy -sms, kontakt będzie między wami , przesyłanie informacji .
      Coil postawa jaką możesz przyjąć w tej znajomości polega na ocieplaniu znajomości , na miłych rozmowach , ale nie wprowadzaniu pana od razu w pełny związek raczej takie luźne spotkania ,frywolne traktowanie siebie .
      Wynik papieżyca -Jeśli pan się przełamie to możliwy jest związek z stabilizacją , ale przez dłuższy czas znajomość będzie bez seksu .

Pozdrawiam
      smile
      • czu-jka Re: wróżba :) 16.10.11, 20:35
        Magdo, ale ja nie Coilsmile
        • czu-jka Re: wróżba :) 16.10.11, 20:38
          To napewno dla mnie?
          • magdalena.1230 Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 16.10.11, 23:07
            Przepraszam Czujko ,napisałam przez pomyłkę nick Coil bo przeglądałam inne posty ,ale
            wróżba na pana była dla Ciebie.
            Pozdrawiam cieplutko
            smile
            • czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 16.10.11, 23:58
              Poznałam go w klubie. Tanczylismy caly wievor i byl watek raczej romanowy niz wlasnie przedstaione karty. Zapwiadalo sie bardzo obiecujaco
              Patrzac na nie niewidac, zeby sie odezwal do mnie. A jak ja mam ocieplac relcje jak niebedzie kontaktu miedzy nami.
              • czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 08:42
                Magdo co chciałabyś jako zapłatę?
                • lilka107 Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:01
                  Jak on wyobraża sobie Coil (ocena) MAG
                  Jakie ma chęci na rozwinięcie znajomości 6MIECZY
                  Jak znajomość będzie przebiegać 4MIECZY , PAPIEŻ , PAŻ MIECZY
                  Jakie Coil powinna przyjąć postawę SŁOŃCE
                  Wynik tej znajomości PAPIEŻYCA

nie wygląda to zbyt obiecująco sad on widzi Cię w magu, wiec raczej liczy na to ze to Ty pierwsza sie odezwiesz, sam się odcina od dzialania, zreszta początek znajomosci martwy -4mie, zastój, potem kontakt bedzie, ale niekoniecznie przyjemny, albo dowiesz się o czyms niefajnym.Słonce radzi bys podeszła do tej znaj. na luzie, bez oczekiwania czegos głebszego w dalszej perspektywie, z sympatią ale po kumpelsku, to Cię ochroni przed ewent. zranieniem. Mozliwe ze on ma kogoś.
                  • czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:21
                    Dzięki Lilko,
                    Tak czy siak wygląda na to, ze jak sie nie odezwę to kontaktu nie będziesmile. Szkoda, fajnie spedzilismy wieczor. A ja niechcę się uganiać za facetem, więc nie wiem czy wykonam pierwszy kroksmile.
                    Kurcze no, bo facetsmile.
                    • czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:22
                      fajny miało byćsmile
                  • algaria Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:26
                    Karty dziwne i jeśli rzeczywiście są dla ciebie to... (choć nie wydaje mi się że są)
                    Mag - ty go oczarowałaś zaczarowałaś masz na niego ogromny wpływ - a czy on chce byś go miała to już inna sprawa
                    6 mieczy jako rozwinięcie - wpłynięcie na nowe wody nowe lądy poznanie to też jest kontakt mailowy telefoniczny - albo chce odejścia 6 mieczy to podróż i nowa droga
                    Jak przebiegać - od samotności przez zasady po kontakt (paź mieczy to kontakt) - ale karty chłodne
                    słońce - jako Twoja postawa - ocieplić wizerunek (ale Ty chyba nie musisz ocieplać - ty jesteś fajną ciepłą dziewczyną)
                    Papieżyca - Kapłanka - to tajemnica to romans ukryty
                    Dziwne karty - choć kontakt pewnie będzie - On mi się w tych kartach nie podoba mam jakieś niejasne przeczucie
                    Proponuje partnerski lub taki który więcej powie o nim np "twarze" - jaką twarz pokazuje, jaką ma na prawdę, cel w jego relacjach czyli co chce osiagnąć i jak z nim postępować - chcesz to wyciągnę karty?
                    • czu-jka Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:37
                      Wczoraj zrobilam partnerski. Dodam, ze na kacu, wiec niewiem jak ze sprawdzalnością.
                      On/Ja
                      Wnosi: Śmierć/Królowa Mieczy
                      Mysli: 8 pucharow/Kolo Fortuny
                      Czuje: Mag/Rycerz Monet
                      Pokazuje: Qpucharow/Rydwan
                      Wspolna: Rycerz Bulaw

Na przyszlosc
                      7 pucharow-2puchary-Głupiec
                      Od razu pomysllalam, ze niechce kontaktu juz. Smierc i 8 puch. Ale ja tez wnosze Qmieczy. Ale to chyba moj balast. Pomarze sobie, ale nic w sumie z tego nie wyjdzie.
                      Dodam, ze spodobal mi sie od razu, I kombinowalam jakby go zaczepic, Ostatecznie sam zainicjowal kontakt i dosiadl sie do nas. Caly wieczor sie swietnie bawilismy, tance przulance, no miodzio. On facet starszy odemnie z szanowanym zawodem (trudno uwierzyc, ze singiel, chyba ze rozwodnik mowil ze mieszka sam). Wymienilismy sie numerami,ale z takim raczej luznym podejsciem, zeby to powtorzyc.
                      • algaria Re: Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:44
                        8 pucharów - to nowa droga i znów tak jak 6 mieczy można dwojako interpretować - jako chęć podjęcia nowej drogi z Tobą lub nie kontynuować znajomości choć furtkę ma w postaci twojego nr tel Jeśli brać pod uwagę całość rozkładu z kartami na przyszłość to raczej przyszłości nie będzie a Rycerz Buław - to szybkie działanie pan wpadł w twoje życie zamieszał i poleciał dalej
                        Ja wyczułam że ten pan jednak nie jest wolny ale to moje osobiste sugestie i odczucia
                        • czu-jka Re: Partnerski z wczoraj:) 17.10.11, 13:51
                          Chcial mnie odprowadzic, ale niemoglam skorzystac z propozycji, gdyz mialam gosci i nie moglam ich zostawic.
                          Powiedzial, ze jest wolny, choc mogla to byc sciemasmile. Nie jestem naiwnasmile.
                          Algario to jakbys chciala to ja bede wdzieczna bardzo,
                          Ps.Powiedzial ze wynajmuje mieszkanie. A 35 letni facet na stanowisku bankowo mialby juz swoje, wiec moze byc w separacji poprostuwink
                    • czu-jka Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:44
                      Algario jakbys chciala z tymi twarzami byloby super. Choc niewiem czy nie byloby to juz przegięcie z kartamismile.
                      • algaria Re: wróżba dla Czujki od Madzi :) 17.10.11, 13:46
                        eee tam przegięcie
                        Ja o B maltretowałam swoje kary codziennie big_grin
    • ma_ewa01 Re: Poznałam 17.10.11, 14:12
      Czujko, soorry ale z samego rana rozłożyłam Ci karty na tę znajomość i wyszło mi też trochę podobnie jak dziewczynom tzn - Sygn. 8 monet, i trzy karty na znajomość - jak sie potoczy : 5 mieczy, 7 kijów, Papież.
      Wiesz,wydaje mi się, że facet jest w związku, ale w separacji lub jest oddelegowany do innego miasta i to było jego wyjście do klubu, żeby spędzić miło czas a nie szukać jakiejś znajomości do związku. To pokazują kolejne karty 5 mieczy i 7 kijów -Twoje odczucia i emocje. Wszystko się rozbija o Papieża, facet jest w związku, ma zasady i nic nie będzie dalej.
      Sorry, ale Cię chyba wystawił. Tak z kart wynika. Mam nadzieję, że się mylę
      Msmile
      • czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 14:39
        Ok. Dziękuję Ma-ewosmile.
      • czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 15:06
        Dodam tylko, ze to on mnie pierwszy zaczepil, nie mial obraczki i twierdzi ze jest wolny. A ten Kaplan mnie przesladuje. Faceci poprzedni tez pojawiali sie jako Kaplani, ale nie mieli kobiet. Poprostu swoje sztywne zasadysmile.
        • ma_ewa01 Re: Poznałam 17.10.11, 15:21
          no właśnie te zasady... może to zapamiętali single. Ale tu jeszcze te karty nieszczerości sie pojawiaja - 5 mieczy, Księżyc, samotna walka z wiatrakami w 7 kijach...Kapłanka, co też czasem niezbyt miłą tajemnicę ukrywa za swoją zasłoną...
          Jakieś takie nie fajne klimaty pod spodem.
          Ale miej dystans, plisss
          Msmile
          • czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 15:30
            Mamsmile.
            Widzę, ze niefajne wychodzą. Mysle, ze on jest albo w separacji albo rozwodnik. Nie jest przejezdny, wynajmuje mieszkanie sam (35 lat-lekarz). Jak podgadalam, czy zona go puszcza na imprezy powiedzial, ze nie ma za zle. Sprostowal pozniej, ze jest sam i ze zartowal. Powiedzial tez, ze juz dawno tak sie nie bawil, ostatnio na weselu. Ale uznalam, ze czyim nie swoim. No na Bogasmile. A jak dawal mi nr tel kolega zazartowal, ze to sluzbowy. Nie wiem sama co o tym myslec, Jak karty sie sprawdzą to się wogole nie odezwie i tyle tego będziesmile. Dodam jeszcze, ze widac, ze facet ma zasady, Nie jest podrywaczem, wiec moze sie zapomnial poprostu i juz.
            • magdalena.1230 Re: Poznałam 17.10.11, 18:25
              Kochana możesz coś fajnego wg siebie wysłać za wróżbę smile
              • lilka107 Re: Poznałam 17.10.11, 18:47
                on moze i sam sie odezwie ale nie prędko, poczekasz sobie, mozliwe ze sie spotkacie nawet ale nie ma na co większego tu liczyc, traktuj tę znaj. jako przygodę przelotną i tyle. To nie ten facet po prostu. btw, w papiezu moze ze względu na swoją pozycję spoleczną wychodzic tez..
                • czu-jka Re: Poznałam 17.10.11, 20:36
                  Odezwał się dziś. Umówilimy sie na spotkanie, Wiec juz poczatek sie nie sprawdzasmile
                  • czu-jka Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 20:44
                    Zadzwnil i umówilismy sie. Bardz miło sie rozmawialo i powiedzial,ze sie swietnie bawil.
                    Dodam, ze godzine wczesniej pomysllam, ze spytam wprost czy sie odezwie. Nie pamietam juz dokladnie kart, ale wyszly ładne i jak spytałam, czy do konca tygodnia wyciągnęłam 4 buław.
                    Spytałam czy to bedzie romans-Rycerz Buław i czy zwiazek tez cos ladnego. Ale stwierdzilam, ze moze juz mi wychodzi tak jak bym chciala.
                    Poki co zobaczymy. Fajny facet, sprobuję.
                    • ma_ewa01 Re: Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 22:50
                      No to super!!! Może to Twoje strachy w kartach wyszły. Trzymam kciuki, niech Ci się udasmile.
                      Msmile
                      • czu-jka Re: Częsciowa odpowiedź 17.10.11, 22:58
                        Dziękuję Kochana Dobra Duszosmile
                        Sprawdź mailasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka